|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.8.2007 14:44:29   
Arabela
Čakajoča, pa čim prej se naroči na Ns, saj veš da je gužva, pa še dopusti so tu....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.8.2007 14:54:51   
maja24-2
Ojla punce
Men se samo spi, kar se tiče hrane pa mi vse smrdi, še sladko mi ne paše. No pol pa ratam kar naenkrat lačna da je kaj.
Še vedno me boli v križu, bradavic se pa tut dotaknt ne morm, sem pa opazila če se obrnem ali hitro vstanem da me spodaj špikne.
Drugače pa komaj čakam 1. pregled 20.8. da vidimuser posted image
Lep pozdrav Majauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.8.2007 15:48:31   
hmm
Čakajoča, tudi sama sedaj gledam, kje bi šla v MB na NS, ker se še nisem naročila. Ni mi čisto jasno tudi kako je s plačilom, sem namreč stara 37 let in naj bi imela ta pregled brezplačen, potem pa tako menda nimam kaj veliko izbirati, ali kakouser posted image ? Ali je boljše, da grem kam samoplačniško?

modrookica, dobrodošla! Glede čakanja na prvi pregled te čisto razumem, tudi jaz bom že 10 tednov user posted image , ko bom končno videla, če je z mojo pikico vse OK. A saj bo minilo...

Se pa drugače danes malo smilim sama sebiuser posted image , saj so mi v bolnici zaradi prebolele tromboze in posledic, ki jih imam, predpisali preventivne injekcije, dajati pa si jih bom morala vsaki dan do konca nosečnosti (okoli 200 komadov torejuser posted image ). No, saj sem nekako pričakovala, da bo prišlo do tega, a mi sedaj vseeno ni lahko. Prvih 100 bo najbrž hudo, potem pa se bom že navadilauser posted image . Samo da bova z user posted image  OK.

Še dopolnilo za statistiko, stara sem 37, sem pa iz okolice Maribora (dokaj na novo, prej iz centra, pa se še kar štejem tjauser posted image ).

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.8.2007 16:13:12   
Katy13
Pozdravljene!
Tudi sama bom verjetno spadala pod marčevke. Po izračunih na ringaraja je moj dan D 29.3.. Prvi pregled imam 30.8., če bo sprememba v datumu bom sporočila.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.8.2007 16:36:53   
Ursi10
No, punce, bila sem na pregledu prejšnji teden, vse je ok, srček bije, velik je dobrih 22 mm, kar pomeni, da se mi je sedaj PDP prestavil na 9.3.2008, tako je rekel zaenkrat. 23.8. imam NS, potem pa 4.9. spet pregled. Upam, da bo vse ok. Imam pa zlo nizko železo, tako da sem dobila še tablete za železo in sedaj jemljem te tablete, pa folno kislino in še Dabroston. Še sreča, da je zadnja škatla tega. Drgač pa sem kar vredu, malo mi je slabo, pa kr spala bi, ampak kaj tako, samo da je mali priden in da raste!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.8.2007 16:40:16   
Vilma
Jaz sem tudi s prvega pregleda. Ni vse tako, da bi se veselila.
zadnjo mestruacijo sem imela 21.6., tako da naj bi bila danes noseča 6 tednov, 6 dni, no po velikost gastracijske vrečke (15mm) naj bi nosečnost trajala 5 tednov 3 dni user posted image  Kar pomeni, da utripa še nismo slišaliuser posted image  Me je strah punce res me je strah. Sicer vem, da je do oploditve prišlo kasneje, ampak da je toliko?!?! No ja, naslednji pregled imam čez 14 dni, to je 22.8. takrat se pa mora videt utrip, če ne... No o tem nočem niti še razmišljat! Še vedno upam na najboljše!
Če bo tako, potem se bom verjetno selila med marčevke, ampak zaenkrat bom ostala tu, sem se vas že malo navadila. user posted image  

Kaj pa fotke? A ste že dobile prve slikice od svojih pikic? A nobena ne bo pokazala? user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.8.2007 17:38:10   
Čakajoča
Vilma: Misli pozitivno! Veliko je bilo že takšnih primerov, ki je oploditev prišla malo kasneje! Jaz sem sicer imela slabo izkušnjo, da je bila vrečka prazna. Potem je sledila abrazija. Nočem te strašit! Mogoče sem bila tudi sama kriva, ker sem se non stop jokala... Sedaj ne misli na slabe stvari, samo na dobre!

Glede slikice: z veseljem bi pokazalo najino pikico, vendar ne vem, kako to gre!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.8.2007 17:47:02   
Čakajoča
Arabela: Hvala za nasvete. V Fontani imajo certifikt za NS; dela jo dr. Japelj (zelo znan G). Tam sem bila že na UZ, pa mi je sam rekel, da naj pridem k njemu na Fontano.
Meni je moja G. tudi svetovala dr. Pelkičevo na Gregorčičevi, pa sem zato raje vprašala tukaj, če katera kaj ve o tem!
Še enkrat hvala. Bom jutri poklicala in se naročila. Kaj veš, koliko stane pri dr. Pelkičevi NS? 

Hmm: Čeprav si stara 37 let in imaš NS brezplačno si lahko sama izbiraš kam boš šla! Samo napotnico moraš dobiti od tvoje G. pa se naroči kamorkoli.
Mene pač malo bolj vleče na Fontano, ker je dr. Japelj res priznan G in so o njem same pohvale. V katerem tednu pa si?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.8.2007 18:32:02   
Ana Luna
Modrookica in Katy13, dobrodošle v naš klub! Kako lepo, vedno več nas je!user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.8.2007 18:32:47   
hmm
Vilma, tudi jaz sem imela zadnjo user posted image 21. 6.user posted image in ko sem bila na potrditvenem pregledu pri 5 tednih in 3 dneh, se mi je tudi samo vrečkica videla in mi je g. rekla, da je očitno bolj pozno prišlo do oploditve. Na ponovni pregled pa me je naročila šele 30. avgustauser posted image , tako da se bom kar namučila, da bom pozitivna do takrat. A le pogumno, saj ponavadi je vse v redu!user posted image user posted image  Me prav zanima, če bova imeli na isti dan PDPuser posted image .

Čakajoča, žal mi je, da nisi imela pikice user posted image . A glavno, da je sedaj vse OK! Kdaj so pa ugotovili, da plodeka ni, zelo hitro? Si imela vseeno normalne znake nosečnosti? Glede na datum zadnje m. sem zdaj v 7 tednu, kako je v resnici bom pa konec meseca zvedela, vem pa, da sem imela O šele na 18 dan. Glede preiskav je baje dobro, da na isti dan kot NS narediš tudi kromosomski test (ne vem točno kako se mu reče), da so potem rezultati najbolj realni. A to se tudi lahko na Fontani ali pri Pelkičevi naredi?

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.8.2007 19:59:19   
Nasy
user posted image user posted image user posted image vedno več nas je, super

meni se tudi to dogaja, da mi je najprej slabo, obupno se počutim, ne vem, kaj sama s sabo, spahuje se mi k enmu pijancuuser posted image potem sem pa kar naenkrat lačna za umretuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.8.2007 20:17:17   
kepica
Jaz imam tudi vse na glavo obrnjeno.  Vem, da sem danes enkrat že pisala o tem, ampak ne gre mi iz glave in če se kateri da poglobit v tole....ZM imam 10.6., cikel imam dolg 33 dni, O sem imela 28.6. ( sem jo čutila) Po vseh logičnih izračunih sem noseča 8t 3/7, G mi je pa danes rekla, da sem 6tuser posted image Ok, saj vem, da je možno, da sem kasneje zanosila, ampak toliko kasnejeuser posted image To je par dni preden naj bi dobila M. Nič mi ni jasno. Že cel dan samo preračunavam in nič mi ne gre skupaj. Srček pa že bije. Aja, pa še to. Test sem delala 5 po zaostali M, pa mi je že pokazal, glede na to, da sem zanosila recimo en teden pred M. Če se slučajno da kateri poglobit v tole....user posted image user posted image user posted image Men je tole totalna zmeda. V glavnem, jutri se moram naročit na UZ čez 14 dni, da vse še enkrat premerijo. No, bom šla pa na navaden UZ v 8. tednu, ko bi morala it že skoraj na NS.user posted image Nič več mi ni jasno. V glavnem, vse tako kaže, da bom aprilka. V bistvu si niti PDP ne znam izračunatuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.8.2007 20:18:42   
Anonimen
hmm valjda da  boš izkoristila brezplačni pregled

to je še edina svetla točka pri naših poznih letih user posted image

raje bi bila deset let mlajša, no če pa že nisem, naj imam vsaj pregled zastonj

izkoristi ga, jaz sem ga lani in ga bom tudi letosuser posted image  no oz. marca

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
8.8.2007 20:19:30   
Anonimen
kok sem smotana, sej marca že rodim, sem kar prav napisala, da ga bom letos izkoristila, sej sem že čisto zmešana ko sem pa vsako leto noseča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
8.8.2007 20:36:58   
hope77
Pozdravljene
joj, punce kako ste lahko vesele, da ste že imele preglede in videle svoje pikice!!!
Saj jih bomo ostale še tudi, samo strpne moramo biti, se ne preveč obremenjevati s tem, bo pa ta čas tudi hitro minil.

danes popoldan sem spala 2 uri tako kot polhekuser posted image , sploh nisem nič vedela kaj se dogaja okoli mene.

Imam pa ene druge težave - mislim psihične. Moj pravi da se mi je čisto obrnilouser posted image je pa še zaenkrat zelo potrpežljiv z mano, samo ne vem kako dolgo še user posted image V čem je problem? No, saj mi je full nerodno, pa si ne morem pomagat. Če ga katera kje na cesti pozdravi, ga takoj zaslišujem, od kod jo pozna, joj ne vprašajte če ga kakšna po telefonu pokliče  koliko je še takrat vprašanj - kaj bi rada od njega, zakaj ga kliče, če je mogla ravno njega poklicat da ji kaj pomaga,.... joj, joj, ne vem kaj naj naredim. Takšne napade imam, da sama sebe ne prepoznam. Pa sma skupaj 12 let in do sedaj ni bilo nikoli kaj takega. Pravi, da upa, da bodo vsaj dvojčki, da tega ne prenaša samo zaradi enegauser posted image user posted image , ker potem ve kaj ga spet čaka čez kakšno leto ali dveuser posted image Kaj ima katera podobne težave??? Mislim, ker takšna kot sem sedaj - to več ne gre tako naprej!!!

meni je moj g. dovolil da grem na morje, juhuuser posted image   user posted image user posted image tako da odhajam v petek popoldan. Sicer do srede ampak nekaj je pa le. Komaj čakam, da grem ven iz tega cirkusa, pa še skrivat in pretvarjat se mi vsaj teh 5 dni ne bo potrebno - ker namreč še nisva nikomu povedala.

Dobro se spite.... jutri bo spet naporen dan

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.8.2007 23:12:02   
hmm
DIANA 5, a imaš (boš imela) kar tri malčke enega za drugim? Jaz sem prva dva rodila pred davnimi letiuser posted image , pa mi še ni bilo treba dajati skozi vseh teh preiskav, tako da sem zdaj tako nevedna glede tega, kot da bi bila prvič user posted image user posted image . Kaj na amniocintezo si kdaj šla oziroma boš šla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.8.2007 23:19:36   
hmm
kepica, ne skrbi preveč, da le srček bije in je vse v redu. Se pa tudi jaz glede svoje zanositve čudim, saj naj bi tudi zanosila kasneje kot vem (ali mislimuser posted image ) da sem. Jaz si to razlagam tako, da je mogoče prišlo bolj pozno do vgnezditve, pa je zato plodek mlajši (oziroma pri meni ga v 6. tednu še sploh ni bilo videtiuser posted image ).

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.8.2007 0:07:20   
Nasy
Tudi meni je na urgenci rekla, da sem manj noseča, kar mi G ni povedala in da je prišlo malo pozneje do oploditve.
Srčka sem pa že vidla, takrat naj bi bla nekje v 7. tednu. Zdej pa samo upam in čakam, da bo vse normalno rastlo naprej. No, saj glede na vse slabosti, bolečine in to, bi se naj nekaj dogajalo, ne? No, s tem se jaz tolažim.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.8.2007 7:15:48   
kepica
Ja, saj zadeve čisto razumem, in sem vesela, da je s pikico vse ok, samo a veste, kako mi je težko it spet 3 tedne nazaj v 6t, ko pa sem bila že skoraj v 9tuser posted image  Sem brala, kako se plodek že premika in sem to pač tudi pričakovala na UZ, potem pa vidim tam samo eno črno piko. Sem se kar ustrašila, ko je G tako čudno gledala v UZ. No, vseeno sem se danes naročila na še en UZ čez 14 dni, da preverimo, kako naša kepica raste. Vsaj mirna bomuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.8.2007 8:06:08   
Nasy
Kepica, na privat si šla, samoplačniški UZ? Ker midva sva že tudi o tem razmišljala. Sam zdej bom pa počakala, ker ni več daleč, no, še 15 dni

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.8.2007 9:57:22   
maja24-2
Ošitno vse nekaj bega, no tudi jaz si nisem čisto na jasnem pa sva včeraj z mojim šla še enkrat vse skupaj čez.
Zadnjo M sem mela 13.6 po mojih izračunih bi jo mogla dobit med 17-20.7 no pa je ni bilo tako sem 27.7, in 30.7 naredila tes mini pa ni nič pokazal , 5.8 ko pa sem naredila clir blue pa se je testna črtica takoj obarvala še preden se je obarvala kontrolna. Zako da je tud meni čudno zakaj že prejšna testa nista pokazala + ko bi ga po vsej izračunih že mogla. Razen če nista bila lažna.user posted image
Bomo videli no sam bi bla tud jaz že rada v 8t ne v 6t
Lep potdravčekuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.8.2007 10:35:44   
Lona76
No pa naj se vam pridružim tudi jaz. Včeraj sem imela prvi pregled in je za enkrat vse o.k. Mučijo me slabosti in zaspanost. No ampak bo tudi to minilo (baje). PDP imam po izračunih 25.03. imam pa že doma user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.8.2007 10:49:19   
marita
punce vidim, da vas begajo tedni. Jaz sem tak šok doživela v prvi user posted image , tako da sem sedaj to tudi pričakovala. Moja ZM je bila 26.5., 26.6., pa pozitiven test, to je bil 32 dan v cklusu. Ko sem šla na prvi pregled, sem mislila, da sem noseča 6t in še nekaj dni, pa je g. rekla, da je pa to še tako majhno, tam dopolnjene 4 tedne, torej sem šla tud jaz nazaj 2 tedna. Tud jaz to ne štekam, samo očitno je to tko.

Marita

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.8.2007 11:12:05   
kepica
Nasy, naročila sem se kar v porodnišnico, ker so mi že včeraj ponudili še en UZ čez 14 dni, da preverimo stanje, pa ne vem, kaj mi je bilo, da sem rekla, če je vse ok, naj me dajo kar na NS. Potem sem pa popoldne premlevala in spoznala, da sem bla mal neumna, da sem pregled zavrnila. No, tako da sem se danes zjutraj kar naročila čez 14 dni, da še enkrat preverimo v katerem tednu sem.
Drugače mi je pa danes slabo. Zjutraj, ko sem vstala, sem morala it najprej malo na balkon na svež zrak, da je minilo. Sedajle sem bila pa na malci v menzi user posted image  in je vse tako smrdelo. Hrano sem samo poskusila, ker se mi je želodec kar obrnil, tako da sem potem pojedla samo en jogurtuser posted image  Ne vem, kam to pelje. Samo še od jogurtov živimuser posted image  pa od vode seveda. Upam, da bo kmalu bolje. Čeprav, ker sem mislila, da sem v 9. tednu, da je to že skoraj mimo, sedaj pa sem kar naenkrat v 6 tednu, se je pa šele začelo user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.8.2007 11:23:08   
Nasy
ja saj vem, kako je. Ko misliš, da si že toliko naprej, sem bila jaz tudi malo razočarana ampak potem se navadiš.
Glede hrane..jaz mlečnih stvari skoraj ne morem jesti, jogurt sem si kupila in kosmiče pa mi ne kako ne potegne..no, sej morda pa bom začela in ne bom mogla nehat. Sem brala v eni knjigi, da če imaš slabosti čez dan, se raje izogibaj mlečnim izdelkom. Mi pa včasih paše bela kava, una, divka ali kaj je že. Mmm, to mi je pa tako fino, da vsaj nekaj mlečnega dobim vase. Zdaj je šel moj po fige, njami. Obožujem fige, pa še tako zdrave so. Na žalost jih moram sedaj kupovati, doma bi jih pa z drevesa jedlauser posted image ampak, kaj čmo, tako je, nikoli ne moreš imeti vsega.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?