hmm
|
Drage , se še jaz malo oglašam. Meni še vedno ni slabo (zdaj po lesu trkam, da ne bom že jutri bruhala naokoli ), se mi pa še vedno vrti, ko da sem malo nažgana , tako da se moram potem kar uleči in včasih kar zaspim, tako, sredi dneva. Kaj takega . No, pa prsi so mi malo v napoto ponoči, ko spim, saj imam občutljive in malo boleče, pa je potem hudo, če si kakšno kam priškrnem v spanju . Ne vem pa več, če bom ostala marčevka ali se bom morala seliti med aprilčice, v četrtek sem namreč bila na pregledu (po koledarju naj bi bila v šestem tednu, rok pa naj bi imela konec marca), tako hitro pa zato, ker sem potrebovala napotnico za transfuziologa (pred časom sem namreč prebolela globoko vensko trombozo in so mi zabičali, da moram v primeru nosečnosti takoj na kontrolo, da me zaščitijo, saj se tveganje za ponovitev tromboze poveča) in mi je nadomestna g. naredila UZ, saj je hotela 100% potrditi nosečnost. Pa mi je rekla, da je to še čisto na začetku in da se plodek še ne vidi, le g. vrečka. Sem bila kar malo žalostna, saj sem mislila, da bom vsaj pikico videla in tako vedela, da je res tam. Na ponovni pregled pa me je naročila šele 30. avgusta , ohjoj kje je še to. Najbrž bom čisto tazadnja med marčevkami, ki bom videla svojo pikico .
|