|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.8.2007 19:32:39   
Svet
ursi 84...aja, pa z Ljubljane sem. Uživaj na morju pa veeeeeliko plavaj!!Čauči!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.8.2007 22:35:07   
hmm
Anonimen, hvala za tvoje odgovore!user posted image user posted image user posted image

Me pa tako jezi, ko berem, kakšne neumnosti ginekologi trosijo glede nosečnosti, ki se slabo končajo, namesto da bi skušali delovati pozitivno in kako drugače potolažiti punce po splavuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.8.2007 12:44:46   
Anonimen
Ana Luna, en user posted image  zate in želja, da boš spet kmalu ugledala user posted image  ali user posted image

Hmm ja, imam oz. bom imela tri otroke zaporedoma, saj pravim, ni da bi govoril.

Včeraj sem bila na pregledu, otroček se lepo vidi, je kar velik je rekla, mi je pa zaradi let priporočila ali nuhalno ali biopsijo horionskih resic, ki vse napake ploda ovrže oz. nanje opozori samo je možnost splava, sicer v 3% ampak vseeno. Me je kar zmrazilo,možnost splava....in zdaj pa sploh ne vem kako naj se odločim

naj grem na nuhalno ali na tole biopsijo, priznam da me je te biopsije ful strah pa še tri dni moraš počivati, torej meni je ginekologinja dala samo ti dve možnosti, izberem lahko eno ali drugo zadevo

za katero bi se ve odločile user posted image

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
11.8.2007 16:42:58   
Anonimen
Lahko pa greš na NH ki jo sama plačaš in nato na to drugo preiskavo preko zavarovalnice.Ali pa obratno,pozanimaj se koliko katera stane in če želiš narediti obe potem pač eno plačaj sama.Vendar NS ni tako sigurna kot ta druga,je pa res,da pravijo da je možen SS,ampak ...saj veš sama.Ne vem koliko si stara,verjetno malo pod 35?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
11.8.2007 21:32:29   
Anonimen
stara sem 36, ko rodim bom pa 37, stane pa tale zadeva na katero me pošilja od 800-1000 evrov, amniocinteza pa 560 evrov baje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
12.8.2007 17:03:04   
hmm
DIANA 5, bravo!user posted image user posted image user posted image  Pridna!user posted image  In zelo pogumna!user posted image 30. avgusta imam tudi jaz pregled in takrat si bom najbrž postavljala ista vprašanja kot ti sedaj in če bom imela podobno izbiro, si bom NS plačala, za tadrago preiskavo pa vzela napotnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.8.2007 9:02:34   
Špela100
Ana luna žal mi je, tudi jaz sem imela prvič prazno vrečkico- čiščenje
in drugič 2 plodka brez utripa- čiščenje.
Zdaj sem v 9 t, srček dela. Ne izgubi upanja, pošiljam ti en topel objemček.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.8.2007 9:47:26   
Muca83
Dobro jutro punce! Danes je začetek mojega 9. tedna in z njim se mi je pridružilo bruhanje user posted image Zanimivo, ker se mi je točno z začetkom 7. tedna pridružila slabost. Že ko sem se zbudila sem se nekam čudno počutila, me je bilo kar strah vstat. Potem sem pa umivala zobe in se mi je samo želodec začel obračat. Itak je šla ven samo kislina. Sem pa mislila, da mi bo vsaj to prihranjeno. user posted image

Drugače je pa končno napočil dan, ko imam prvi pregled!! Imam ga čez 2 uri in sem že vsa na trnih. Danes bo začetek mojega pravega veselja ali pa prave žalosti. Bomo videli! Vam sporočim kako in kaj ko se vrnem.

Uživajte v user posted image in čimmanj user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.8.2007 11:09:50   
Anonimen
HMM me veseli, da me hvališ, jupiii, ampak zakaj sem že pridna? No saj sem, priznam, trenutno pa malo lena, imam ful razmetano pa visim na netu in se mi še premakniti ne da....

no da razjasnimo to mojo karioptizacijo resic in bogve česa še...user posted image

sem klicala danes kar sem v ZD dom in njim rekla če mi razložijo kaj je to za eno čudo in pove da je to samo drug izraz za amniocintezo user posted image
pa jo prepričujem da ne, da je rekla da te zbode v nožnico in da na netu piše da stane AC 500 evrov, biopsija pa 1000, skratka je rekla da nimam pojma in ta karioptizacija za katero jaz delam paniko je po domače amniocinteza

skratka zdaj veste tudi ve user posted image

no to bom pa že preživela, ker jih je že toliko, tako da bom šla na to zadevo v začetku oktobra pa bo mir

če kaj ne veste kar mene vprašite, vse izbrskamuser posted image , no se hecam, se opravičujem ker sem malo panike naredila, okey, zdaj sem pa malo bolj pomirjena, da ne bodo na meni kakšnih poizkusov izvajali

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
13.8.2007 11:27:50   
Nasy
aja, isto je to? Jaz tega izraza nisem še slišala..no, še dobro, da imamo RR, vse izvemo tleuser posted image
Muca, kako  je šlo, zdaj verjetno ravno čakaš nekje..držim pesti, jaz bom kmalu na istem.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.8.2007 12:34:45   
štručka
Živjo punce!

Se vam pridružujem v pričakovanju marca (baje 15.user posted image ).
To bo moje drugo dete, prvo je staro leto in pol.

Moja druga nosečnost po čustveni plati poteka popolnoma drugače kot prva,
(ki je bila naravnost idealna,če ne štejem previsokega plusa kg),
saj sem v drugo noseča z dvemi plodi od katerih en ni več živ.
Jutri imam ponovno kontrolo pri G, da vidimo kako poteka oz.napreduje.
Sicer sem zelo optimistična.

Vsem vam želim eno čudovito nosečnost! Aja, in "skulirane" hormonske glave.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.8.2007 13:13:33   
tecka
Diana,
biopsija horionskih resic in AC nista čisto enaki preskavi. tole sem našla na hitrco:
DIAGNOSTIČNI TEST
Amniocenteza in horionska biopsija
Amniocenteza in horionska biopsija sta zanesljiva diagnostična testa za odkrivanje kromosomske nepravilnosti. Biopsija horionskih resic je odvzem koščka posteljice, ki ima enak dedni zapis kot zarodek. Opravijo jo med 12. in 14. tednom nosečnosti. Ginekolog s tanko iglo pod ultrazvočno kontrolo preko trebušne stene iz maternične votline vzame vzorec resic. Analiza števila in zgradbe kromosomov je znana po tednu dni.
Amniocenteza je preiskava, pri kateri ginekolog s tanko iglo pod ultrazvočno kontrolo preko trebušne stene iz maternične votline odvzame vzorec plodovnice, v katero se luščijo plodove celice. Opravijo jo od 16. tedna nosečnosti naprej. Iz celic v laboratoriju vzgojijo celično kulturo in analizirajo število in zgradbo kromosomov. Rezultat analize je znan dva do tri tedne po odvzemu vzorca. Oba postopka pridobitve celic ploda lahko v zelo nizkem odstotku sprožita splav, zato se jima ponavadi ženske, ki zanosijo s postopki oploditve z biomedicinsko pomočjo, izogibajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.8.2007 14:04:13   
Muca83
Evo, prvi pregled je za mano in jaz sem zelo vesela! user posted image Veliki smo 14,6 mm in srček lepo bije. Dobila sem slikico in jo takoj po MMSu poslala očiju, ki je sedaj tudi presrečen. Spremenil se mi je PDP za en dan na 22.03. Naročila sem se tudi na NS, imam 12.9., naslednji pregled pa čez 6 tednov.

Komaj čakam, da pride dragi domov, da bova skupaj gledala slikco in sijala od sreče.

Ginekologinja mi je rekla: "Eden je, a bo dovolj?" user posted image Jaz sem pa doma še razmišljala, da bi bila malo prostorska kriza, če bi bila slučajno dva. He he he

Ja, sedaj lahko popravite oz. dopolnite moje podatke na seznamu. Uživajte!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.8.2007 14:22:49   
marita
Bravo Muca 83, ful sem vesela tvoje novice.

Marita

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.8.2007 15:29:55   
Nasy
ma superuser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.8.2007 21:10:52   
Vilma
Muca super za srčka, vesela sem zate in vsako marčevko user posted image
Štručka držim pesti, da se drugi plodek obdrži. Tudi jaz sem bila prejšnjo nosečnost noseča z dvema, pa se je obdržal samo eden - rezultat je moj 8-mesečni fantek Dominik user posted image  Zato kar pogumno naprej user posted image
Drugače vidim, da nas je kar nekaj krepko čez 30 user posted image  Nekatere se pogovarjate celo o amniocentezi. NO jaz jih imam 35, tako da bom dobila verjetno brezplačno NH.
Aja pa še podatki za tabelco: stara 35, doma v Postojni, ostalo pa mislim, da sem že povedala.

Tudi jaz kasiram slabosti. Zjutraj in zvečer obvezno, pa ponoči ko Dominika dojim mi je grozno slabo pa še glava me začne bolet. Pomaga svež zrak in pa kruh. user posted image  Če bom tako nadaljevala, bodo kilce kar rasle user posted image  Drugače pa nestrpno pričakujem 22.8. ko imam ponovni pregled.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.8.2007 7:17:30   
kepica
Tudi meni je slabo in napadajo me mozolji. Pa utrujena sem, ampak časa za počitek je bolj malo zaradi našega 3,5 letnega nagajivčka. Ampak se da preživet. Komaj pa čakam pregled, ki ga imam v ponedeljek, da še enkrat premerijo našo pikico, če je kaj zrasla.
Sem pa vesela za vse ostale, ki ste že uspešno opravile pregledeuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.8.2007 8:13:11   
marita
jaz sem se naročila na ns v dravlje, datum 23.8., imel me bo pa Pušenjak. Vauuuu!!!

Marita

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.8.2007 8:46:51   
Arabela
Pozdravljene!

Pri meni se slabosti umirjajo, utrujenost tudi, tako da prehajam v bolj znosno obdobje...

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede.....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.8.2007 8:50:18   
maja24-2
Da,še jaz izpopolnim tabelco
Stara 27 let Domžale, rodila bom v Ljubljani, doma imamo že skoraj 3 letno Laro, ki še vedno ne spi ponočiuser posted image
in komaj čakam prvi pregled user posted image  še šest dni.
Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.8.2007 10:44:44   
kepica
UUU, Maritauser posted image  Boš poročala, kako je bilo. Njega bi pa res rada enkrat spoznalauser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.8.2007 12:49:22   
marita
čudno mi je, da sem dobla njega, ker sem nekje brala, da on dela samo ob torkih, jaz imam pa pregled v četrtek popoldan. user posted image
Sem hotla nazaj klicat, pa se še enkrat prepričat, pa se pol ni noben več javil na telefon.

Marita

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.8.2007 13:28:35   
maja24-2
A SE KATERI ŽE POZNA?
Ne vem kako to ampak jaz k vshajam, svojih hlač ne norem več lepo zapet, pa sem si dons kupla ene rastegljive brez pasu, sem pa  taka kot da sem že v 6 m. Moj sicer prav da je to samo špehiuser posted image , sam jest tud bušija not ne morm potegnt, in se ga tud lih ne trudm.
Pri nama še nobeden ne ve, sva tokrat rajši mal bol previdna. Ker je blo marca mal prehudo in pol te vsi tolažijo, sprašujejo...
lpuser posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.8.2007 14:47:11   
Lona76
Ja meni se že. Jaz ne morem nič več oblečt razen ene kikle, ki ima elastiko v pasu. Sem si mogla kupit dvoje hlače na elastiko, da imam kaj za oblečt. 

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.8.2007 17:34:14   
Nasy
jaz tud ne morem več hlač zapet, prej sem jih pa s pasom nosilauser posted image Zdaj bo prišlo v poštev le tisto, kar mi je bilo prej malo veliko..pa še to moram sprobat, če zapnem še.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?