|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.1.2008 11:57:28   
Katiandi
En lep pozdrav tudi od mene!
Midva sva bila pa včeraj pri mojih starših na kosilu, da ni bilo treba kuhat. Danes bom pa kr na hitro naredila juhico in palačinke, da se mal oddahnemo od pršuta in tatarca. sicer sem se nazaj držala, sem tatarca samo 1x sprobala in tudi pršut samo za pokušino, je pa vsepovsod polno sladkarij, tako da si kar ne upam stopit na vago.
Od kje pa ve jemljete ideje za kosila? Si bom morala eno fajno kuharsko knjigo nabavit, da bom imela malo več idej, a ima katera kak predlog? Sva z novim letom začela za sebe kuhat, drugače smo jedli pri sosed (tašči) - ali sem js skuhala za vse ali pa ona. Pa sploh ne vem, kako se bom navadila kuhat za dva, sem prej vedno za 6 ali 7 ljudi.
Drugače pa naš mali pikec malo manj brca kakor prej, se menda kar pozna, da ni več toliko prostora. Sem pa imela včeraj cel popoldan zgago, sem kr mal jamrala, da je še lubi bil mal v skrbeh. Se pa sploh ne morem udobno usedet več pred tv, bi kr noge gor tiščala, še po turško mi ne paše več.
Komaj čakam ponedeljek, ko greva z lubijem v Avstrijo po posteljico pa za vozičke gledat pa da bova mal začela sobo pripravljat na prihod našega user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
2.1.2008 12:08:59   
*medica*
dobro jutro punce...
no se še jest končno oglasim..najprej  srečnga pa zdravga vsem skupaj..naj bo leto najprej zdravo potem srečno in z ljubezbijo obdano...tako za vas kot za naše malčke ki pridejo čez dobra dva meseca...
moj malček brca na veliko in me prav zaboli včasih..moram pa rečt da sem dobila dve mali strijici na bušiju pod popkom čeprav se fulllll mažem user posted image user posted image a ste jih ve kaj dobile...no drgač jih mam tud po nogah ampak nekak sem upala da jih na trebuščku ne bo...user posted image
no punce sedaj pa je spet cajt da začnemo z nakupi..

lepo se imejte zaenkat pa lepo božajte svoje bušije

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
2.1.2008 12:10:23   
*medica*
aja pa gledeuser posted image ..no tud pri nama je bol poredko ...moj se mal boji pa men tud ne paše več tok...ampak če že se potrudim da nama je lepo kokr se da..user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
2.1.2008 12:42:38   
Dinki
Hoj, hoj še iz moje strani, vidim, da ste bile danes kar pridne in ste se vsaj nekatere malce oglasile.
Mi ravno kuhamo kosilo....danes je moj glavni kuhar....jaz pa pomožni user posted image

Punce, a pri vas tudi sneži? Pri nas je že vse lepo belo in še kar pada, vendar ni nobene krize.....zgleda pa prav lepo...
Perp, si me spravila, da sem tudi jaz pogledala na koledar kolikokrat grem še v službo in imam še 31 delovnih dni user posted image , ampak sej bo hitr minilo....

Katiandi, hitr se boš navadila kuhati za dva...meni je ravno taka količina najbolj luštna za kuhat. Zdej glede idej je zlo odvisno kaj jesta. Midva jeva vse od riža, testenin, mesa, krompirja, zelenjave, solate na kile user posted image , tko da idej kar ne zmanjka...lahko si pomagaš s kakšno spletno stranjo, ki ima objavljene recepte ali pa s kakšno kuharco (knjigo)....če jaz delam riž ali testenine, naredim omako s tistimi sestavinami, ki jih imam doma, sploh ne kompliciram....

Medica....glede strijic user posted image ...jaz jih zaenkrat res še nimam, me pa zadnje nekaj dni zmeraj bolj špona pri popku - mam čist zategnjeno kožo, ker se mi bo zgleda obrnil ven in se prav bojim, da bo tam kaj ratalo. Še zmeraj se seveda mažem, kaj pa bo bomo pa še videli....Te je prej kaj srbela koža, preden si jih opazila?

Aha, moram it jest....DOBR TEK user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
2.1.2008 15:24:13   
Dinki
Joj Perp, kolk maš luškan trebušček user posted image user posted image ....super!....
A je kruh ratal? user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
2.1.2008 15:41:51   
Azzurra
Čau in vsem SREČNO 2008 od Azzurre in familije!

Vidim, da ste več ali manj vse lepo praznovale. Mi trije (in pol) smo bili kar doma. Jaz sem bila povrhu vsega slabe volje. Tisti dan me je moj tamali po nesreči med previjanjem fino brcnil direktno v trebuh. Ma zelo močno, sem ostala kar brez zraka. Sem prav čutila kako se je otrok v trebuhu zdrznil in umaknil.
Saj vem, da je vse zavarovano, ampak mene je bolj strah tega, da je prišlo do kakšne notranje poškodbe. Pri meni zaradi teh protiteles ne sme pridet niti do kapljice krvi. Sem sicer potem takoj pisala Pušenjaku na med.over.net, ki me je vseeno malo potolažil, da če je prišlo do tega, da protitelesa napadejo šele čez 4 do 6 tednov, takrat pa smo že proti koncu nosečnosti in bi bilo tudi ok, če bi rodila. No, to je bil razlog moje slabe volje.  Sem to potem uspešno pregnala s kuhanjem in pečenjem, kar me sprošča. Po zgodnji večerji smo še malo porajali s tamalim (smo ugotovili, da mu je všeč disco glasba iz 80. let), tako je plesal, mi pa zraven crkavali od smeha. Ko je zaspal, sva midva v postelji gledala America's funniest videos na dvd-jih in večer je minil kot bi mignil. Petarde so pokale, mali pa je vse to mirno prespal. Ob polnoči smo se poljubčkali, prišli so tudi moji starši iz zgornjega štuka user posted image , potem smo še malo gledali tv in šli spat. To je kratka obnova user posted image

Dinki, ja, če ne piha burja se imamo tle v naših koncih kar lepo, ful smo lahko še zunaj, tamalega fino oblečemo in gremo. Včeraj smo bili na koprski plaži okoli 11. ure in je bilo lepo sončno, sicer hladno, a za primerno oblečene (in aktivne user posted image ) je bilo fenomenalno. Ja, tamali me res drži v dobri kondiciji, se mi zdi, da cele dneve tekam gor pa dol, pa dvigam ga tudi, pa ne vem koliko je to dobro, a nimam druge izbire.

Počasi se bom lotila priprave oblekic. Mi bomo poskusili večino stvari ponucat, nekaj bom še dokupila, a to bo sproti.

Se še kaj javim, lepo se imejte!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
2.1.2008 18:01:09   
Dinki
Azzurra, veš smo za novoletno večerjo jedli tudi školjke, ki so bile zapakirane v tisti mrežasti vrečki in na njenem listku je pisal tvoj nick name, torej natanko AZZURRA in sem se takoj spomnila nate, še prav naglas sem odreagirala "ooo, Azzurra!" pa so me vsi prisotni sam pogledal in si mislili svoje user posted image ....kaj pa pomeni to?
No, verjamem da kljub močni brci ni nič narobe s tvojim user posted image , čeprav verjamem, da se full ustrašiš....nič skrbeti, bo vse OK.

Jutri pa ponovno služba. Jaz sem bila sedaj vsega skupaj 10 dni doma in sem se prav razvadila. Zdej mam pa še punco na uvajanju in ne morem iti niti na forum...prej me je pa to prav sproščalo med delovnim časom....

Katy13, jaz bom jutri odnesla tiste papirje, ki jih mora izpolniti služba v kadrovsko in ti sporočim če bodo kaj komplicirali, da je prezgodaj glede porodniške.

Pozdravček vsem vam in vašim sončkom pod user posted image ....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
2.1.2008 20:58:05   
marita
dober večer,

mi smo ravno sedaj zaključili s praznovanji. Je bilo luštno, vsak dan smo se zbrali s prijatelji in se imeli fino. Škodaaa, ker je konec.user posted image

Zdaj pa v lov za papirji na CSD, pa previjalno greva razmontirat v moje bivše stanovanje pri moji mami, pa mal morva pobrskat kje se vozek nahaja, nekje imam v spominu da na podstrehi, moj pa pravi, da je v garaži. He, he, he...tko da priprave se bodo pričele jutri.

Sem se vagala, pa imam skoraj 3 kg več kot pa pred 4 dnevi. Ahhhhhuser posted image , a je to sploh možno, pa sploh nisem veliko jedla, ogromno sem pila vode. Upam, da se mi bodo kile kaj zmanjšale  po parih obiskih wcja.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
2.1.2008 21:05:11   
san
komaj sem prebrala vso to klobasouser posted image
še dobro, da niste še več čvekale, ker sem zdele porabila eno urouser posted image

no, na hitro vas pozdravim, ker smo se danes končno vrnili domov in je še veliko za postoriti, ker nas ni bilo od 22. 12.

najprej DIANA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image , sicer z veliko zamudo, pa vseeno iz srcauser posted image

DINKI, ČESTITKE ZA ZAROKOuser posted image user posted image user posted image user posted image , res lepo od tvojega dragega, kakšno lepo božično darilouser posted image ? to leto 2007 si boš pa res zapomnilauser posted image

potem vam VSEM voščim srečno, čim manj stresno novo leto in čim več prostega časa v družinskem krogu z vašimi novimi pikicami, ki se nam kmalu, kmalu pridružijouser posted image

kaj več vam napišem jutri, v glavnem smo se pa imeli krasno - sonček na smučanju in potem zadnje 4 dni še na morju božansko vreme, tko da je bil zaključek leta res krasen, le malce utrujena sem od vsega, tko da se prav prilže biti domauser posted image

kile so šle gotovo že kaj gor, ker se mi zdi, da se pošteno širim in je trebuh postal že kar malce moteč - s tem mislim na sopihanje in stokanje pri prepogibanju in obuvanjuuser posted image . pa boli me na vrhu trebuha - se pravi tam kjer se trebuh oz. hribček zgoraj konča. ampak, mislim da ni panike.

glede priimka, moja otroka imata očetov priimek in tudi tretji ga bo imel, ne vem sem staromodna glede tega, al kaj, men se je to zdel samoumevno. poročena še nisva, pa sva se že parkrat hotela, pa kar vedno kaj bolj pomembnega vmes pride, ma sej je še čas... si pa sebe sploh ne predstavljam v kakšni beli obleki in veliko poroko - o tem sanja moja hči. moja bo, če bo, na hitrouser posted image

oblekce za iz porodnišnice že imam, en komplet plišast, bež barve, pa mal rjave vmes. tak luštkan, pa spodi bodi, pa majčka čez, pa žabice, pa to...

pa še čestitke NASY za vselitevuser posted image , pa sonnji za uspešen 3d in vsem za uspešne preglede in lepe trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

no, zdej pa letim delat naprej
se javim jutriuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
2.1.2008 21:07:49   
san
aja, azzura, sej je gotovo vse ok, kot si sama rekla, je mali notri dobro zavarovan, pa vseeno držim pestiuser posted image

pa še to sem pozabila povedat, da sem začela opazat, da zatekam - v roke in čist mal v noge, če se preveč naprezam, pa v obraz. hm, morm G v petek omenit, ker se mi zdi zgodaj. sem pa res te dni mal več pila kot običajno

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
2.1.2008 21:26:40   
Vilma
Čer sonosečke user posted image
se že dooooolgo nisem oglasila, mislim da dva meseca. user posted image  Ampak od zdaj naprej bom redno pisala, madonca sem že v 28.tednu jaz pa komaj da poznam kakšno marčevko. Komu bom pa po porodu jamrala, da je hudo, ko dete ne bo spalo. user posted image
Za nazaj vas nisem brala, je vsega preveč. Je pa San v zadnjem postu naredila fajn povzetek, tko da se mi približno sanja, kaj katera dela. Bom vse nadoknadila, obljubim. user posted image

Najprej prosim Ursi za en popravek na seznamčku. user posted image  Ne bomo imeli fantka, ampak punčko. Se mi zdi, da sem s tem podatkom mal popravila razmerje. Zdej je 50%:50% user posted image
Azzura po mojem bo vse ok. Mislim zaradi brce. Tudi jaz sem Pušenjaku dostikrat pisala, me je znal potolažit, pa zdi se mi, da kar realno piše.
Naj bo za zdaj dovolj. Uživajte večer in se beremo!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.1.2008 22:56:50   
mergetka
No, končno sem prišla do čaronalnika. Sma bila pri user posted image - ovih starših kar neki dni. Imeli smo se fajn, cartali smo se z nečakinjo in nečakom in mal vadiliuser posted image , hodili po snegu, gledali ognjemet... pestro in lepo, za razliko od lani user posted image ... Ampak, letos bo pa fajn!!!!!!!!

medica, jaz sem tud prek neta naročila tak voziček in sem ful happy, da je bil tolk ceneje user posted image ! Pa ful lep mi je, sicer je kr velik, sam me ne moti, ker ga ne bom rabila po štengah nosit, v avto pa upam, da bo šel... še nisma probala user posted image

Sonnja, user posted image za 3D, pa fajn, da je že v pravi legi!!!

No, moje drage so-user posted image , želim Vam:

- veliko užitkov ob nakupih za user posted image ,

- čimlažje čakanje na porod,

- čimbolj prijeten (kokr se le da ) porod,

- potem pa obilo nasmehov, iskric v očeh, ljubezni in

VSE, VSE NAJLEPŠE V 2008!!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
3.1.2008 9:43:06   
Arabela
Pa je konec praznikov.. po eni strani žalostna, po drugi strani pa vesela da se bo vse vrnilo v stare tirnice..
Pa dan D se vse bolj približuje...user posted image user posted image user posted image

Jaz moram priznat da kar težko že prenašam to nosečnost.. sem čisto brez moči, ful moram pazit kako dvigujem našo prvorojenko, ker me je že parkrat prav pošteno vštihnilo spredaj, da sem komaj lovila sapo... mala pa samo rokice dviguje pa bi se nosila..user posted image
Pa vse mi je že premalo v pasu.... hlače dol lezejo, majice gor lezejo... sovražim to..nič več ne pokrije mojega trebuha...user posted image

Jutri moram spet v laboratorij dati kri, upam da zadnjič, pa vse moram urediti za porodniško, je jutri zadnji dan...

Lepo se imejte..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
3.1.2008 10:03:58   
Naša črtica koraka
ČAu bau!
user posted image
me lani ni bilo na forumu, bom pa letos bolj pridna.

Še na hitro nekaj o meni in moji pikici: stari sva 28t, PDP 28. 3. 2008, rojeni bova v KR user posted image .
Počutje je podobno sopihajoči lokomotivi in ko se sklonim da bi kaj pobrala, mimogrede pogledam kaj lahko še poberem ... da se ni treba 2x sklanjat ... 

Aha, doma pa imam že enega otročka, user posted image , bo marca 4leta ... dober teden pred PDP tegale, za katerega so na NS rekli da bo  user posted image .

Imena še nismo izbrali. NA nekaj mojih predlogov se je sine začel smejati, češ da se šalim user posted image , njegovi predlogi in očitovi so pa meni user posted image . Škoda, da se otročki ne rodijo že z imenom ... bi bilo pričakovanje še večje user posted image  in "skrbi " tudi (joj, upam, da ne bo Jožica, upam, da bo Stella!)

No, za prvič ne bi toliko čvekala, da se me ne naveličateuser posted image .

lp, nćk

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
3.1.2008 10:55:19   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:93 cm, +7,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
3.1.2008 10:55:35   
Katy13
Pozdravljene!

Kako ste kaj v tem letu 2008? Ja, res je, da se naš dan D bliža (sama bom sicer čakala malo dlje, ker sem čisto na koncu).

Zanima me, kdaj boste začele vi prati cotke? Ali uporabljate oz. boste uporabljale pri pranje kakšen poseben prašek ali pa mehčalec? Dajte malo nasvetov. Sicer sama še nimam cotk, moram reči bratovi punci, da mi jih da. Danes dobim previjalno mizo, če bo vse po sreči, če ne bo preveč snežilo. Sliko imam v albumu, če jo želi katera pogledat.

V ponedeljek začneva tudi midva z MŠ. Upam, da bomo izvedeli kaj koristnega. Ta vikend sva imela v planu, da bi šla v Celje in dokupila še nekaj malenkosti (kopalno kad, škarjice, krtačo,...), vendar je vse odvisno od vremena, ker se še ne mudi tako zelo, da bi morala iti ko ful sneži.

Dinki - sporoči kako je šlo pri papirjih. Sama se še sedaj nisem odločila, ali bom dala noter za porodniško ali za starševski dodatek user posted image

Lepo se imejte, se še oglasim kaj. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
3.1.2008 11:00:32   
ursi84
No tako, pa se tudi jst javljam v novem letu. Nam je nagajal neki computer, pa nisem mogla nič surfat. Upam in vidim, da ste vse lepo preživele praznike. Kilce so šla malo gor, pa nič zato. Bomo že potlej dol zbijale.

user posted image user posted image vsem souser posted image , ki so bile sedaj malo bolj odsotne, ampak, pozabile pa nas niso user posted image in da boste sedaj malo bolj aktivne

Sonnja user posted image za uspešno opravljen 3D

Oblačen pozdrav iz Posavja

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
3.1.2008 11:51:38   
lucalu
En lep pozdrav še od mene!
Kako ste kaj danes? Mi smo vredu... vse je pod kontrolo!
Detece pridno brca... in komaj že čakam, da končno pride... Včasih se mi zdi, da sem noseča že dve leti... user posted image  
Aja! Tiste, ki ste že mamice, kolikokrat pride patronažna sestra na dom?
Bodite pridne, božajte bušije in javljajte se!
Pa san, dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
3.1.2008 12:08:58   
*BellaLuna*
Ojla marčevke!

Mi smo bili tako praznični, da niti za internet ni bilo časa. Sem malo pekla (potico in različno drobno pecivo, da sva ga imela za darila), malo pospravljala, malo počivala in lenarila, malo se sprehajala ... Za novo leto smo bili s kolegi pri nas in smo kar dolgo žurali (do pol petih). Včeraj smo pa odšli na zimski izlet na Cerkniško jezero in se tam malo drsali. Sploh je psička noro uživala in je ni nič motilo, da je vmes še čofnila v vodo.

Jutri imam pregled in upam, da ne bom kregana zaradi kil (so šle kar močno navzgor). Potem bo pa treba počasi urejat papirje.
A mi lahko katera napiše, katere papirje je treba vse izpolnit in kaj je treba odnest v službo (jaz sem na bolniški in bom v službo po pošti poslala papirje, da mi izpolnijo, pa ne bi rada falila).

Vsaj MŠ je pa že za nama, tako da je ena skrb manj. Morava še kar precej stvari nabavit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
3.1.2008 12:13:04   
*BellaLuna*
A mi lahko katera pove, kakšna je prava koda za ticker? Ne vem, zakaj mi ne izpiše tickerja, drugje pa ta koda prime.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
3.1.2008 12:24:12   
Dinki
Oh, kako lepo presenečenje, da ste se oglasile tud mal ostale marčevke, tiste, ki vas že nekaj čas ni bilo user posted image
San, dobrodošla spet med nami....lepo, da si se imela fajn na svojem dopustu user posted image

Katy13, ravnokar sem bila na kadrovski in na osebnih dohodkih. Na kadrovski mi je že potrdila obrazec Potrdilo delodajalca o zaposlitvi, medtem ko mi bodo na OD izpolnili obrazec 15. januarja, da bo notri zajeta še decembrska plača...joj, me prav zanima kakšno bom imela porodniško user posted image ....sej sem si neki sama računala pa še zmer ne vem točno kolk bo....No, tko da veš, da ni nobene panike.... Mizca je superuser posted image ....sej je ista kot si jo želela, le da nima na eni strani vseh predalov kar bi bilo še bolje, sam sej veš kako je - podarjenemu konju se ne gleda v zobe user posted image
Glede praška in mehčalca....meni je moja prijateljica svetovala, da na začetku uporabljam Persil Sensitive in še to dvakratno spiranje pri pranju. Mehčalec na začetku odsvetujejo.

Lucalu, tud jaz se kdaj že tko počutim in prav kdaj pomislim....mater, kaj me še čaka če sem že zdej taka user posted image  moj mi pravi, da sem k mešalec za malto user posted image

No, zdej pa moram šibat naprej predajat delo...ta moja zamenjava je čist hiperaktivna, mene pa služba sploh več ne zanima user posted image , bi sam še čvekala z vami o oblekicah in user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
3.1.2008 13:09:44   
mergetka
Dober dan še od mene.

Sem ravno od pregleda! Vse je ok, mali je že z glavico navzdol, na pregledu je spančkal, srčka ni pa nič poslušaal user posted image .

Naslednji pregled mam šele čez 4 tedne, sem mislila, da bodo zdaj bolj pogosto user posted image . Drugače so pa tudi meni šle kilce kr lepo gor, zdaj mam +7, OT pa je 96 cm. Jutri grem pa na test za sladkorno. Sploh ne vem, kako bom tam 1 uro čakala tešča, ker nisem navajana na prazen želodec user posted image .

Aja, še glede user posted image . Nisem vedela, da se ta slonček uporablja za sex, jaz sem mislila, da ga daš, če si ful vesel, da kar skačeš, tko da upam, da ni katera kaj narobe razumela pri mojih prejšnjih sporočilih user posted image user posted image user posted image . No, midva bolj tko, tko, sj moj bi, sam jaz sem mal nesproščena s tem bušijem. No, kakor kdaj user posted image

Lep dan še naprej in veliko brcik!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
3.1.2008 14:12:06   
lina10
Ursi 84 a mi lahko popraviš PDP ker ga imam 22.03. in ne 21. sem šee sedaj opazila,da nekaj ne štima.
Drugače pa vem marčevkam želim VESELO IN RADOSTNO 2008 in POLNO ZDRAVJA IN PREDVSEM DRUŽINSKE SREČE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
3.1.2008 14:38:45   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:93 cm, +7,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 19

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
3.1.2008 15:20:48   
san
jst mam danes tudi celo norijouser posted image

hvala za dobrodošlico lucalu in dinkiuser posted image . sem vas vse prav pogrešala in potem še edini dan vmes ko smo prišli domov zamenjat prtljago ni delal internetuser posted image user posted image . pa tolk sem vas hotela mal prebrat!

no zdej morm letet po otroke, sam še jutri, pa bo vikend, pol bo pa mal več časa za čvekat.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......