|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.12.2007 21:01:21   
Sonnja
uspelo!!user posted image hvala!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
31.12.2007 7:30:14   
lucalu
Dobro jutro srečke nosečke!
Azzurra tudi mene boli medenica... in to že kar nekaj časa... sploh pa ponoči. Ostalih problemov pa niti nimam... razen občasne pekoče zgage, ki pa se da preživet.
O tem kaj naj detecu oblečem, ko bo šel iz bolnice, sem pa tudi jaz že tuhtala... imam en plišast kompletek (podloženo jaknico in hlačke), pa body in žabice za spodaj... se pa enako sprašujem: ali zimski pajacek ali dekica za povrh? Mislim, da se bom odločila takrat, ko bom videla kako bo vreme...
Drugače je tu vse pod kontrolo... odštevamo dneve do prihoda našega bejbija. user posted image
Kako ste ostale? Upam, da dobro, ker javljate se ne ravno veliko...
Sonnja user posted image  čestitke za 3D UZ!
Vsem marčevkam pa želim srečno, zdravo in uspehov polno 2008... predvsem pa zdrave bejbije in nič skrbi!!! user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
31.12.2007 9:10:58   
Arabela
Staro leto srajčko slači, 
novo pisano oblači.
Srajčka je potiskana
z vzorčki pisanih želja.
Izberite vzorček zase,
takšnega, ki bo za vse čase
čipkal srečo, mir in zdravje.
Ogrnite ga v svetlečo
mavrico okrog planeta, 
ki ne bo nikoli sneta.

Vam in vsem vašim želim srečno, zdravo in otroškega smeha polno novo leto 2008!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
31.12.2007 11:02:04   
Dinki
Ej, hej....končno, da se je katera oglasila od vas user posted image
Sonnja, sem ti glih hotela napisat, da ti je očitno uspelo narediti ticker, ker se sedaj lepo vidi. Super!
Azzura, pa kje si ti? user posted image  sej vem, vi primorci se imate mnogo bolje kot mi.....medtem ko mi vse zapiramo, ker je zunaj tak minus, se vi še zmeraj lahko prijetno sprehajate na prijetnem plusu....pa še lep razgled na morej imate user posted image .....ja, ene ste pa res že daleč s svojo user posted image  in preden se bomo zares zavedle, bomo že vse mamice.
ja, tudi mene zadnji teden vse bolj boli v predelu križa, sam zgleda da je to bolečina v medenici, sploh ko nekaj časa ležim al pa stojim in ko se premaknem me zaboli.....ja, tudi to je del user posted image . Prehlad se pa tudi mene drži.
kaj obleči za domov? Midva imava tudi že en full luštn pajac plišast  kapuco, tko da bi lahko spodaj oblekla le bodi in žabice pa to čez, samo bomo še videli....sem pa prepričana v to, da bodo vsi naši user posted image  šli domov najlepši user posted image .

jaz vam še ne bom voščila novega leta, ker se bom danes zagotovo še enkrat oglasila.....
pridne bodite, pa ne se ga preveč napit user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
31.12.2007 14:25:08   
Sonnja
ojla! ja dinki mi je uspelo hvala. pa vsem za čestitke za 3d, sem pa danes dobila kinderpetuser posted image  sem bolj pozna z nabavljanjem pa še to je darilo od mojih staršev.user posted image  lp
srečnga pa zdravga tudi od mene lep preostanek nosečnosti in zdrave bejbije želim vsem marčevkam!!! ostante tak kul kot ste!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
31.12.2007 14:40:22   
Katy13
Življenje je potovanje,
za katerega nihče ne dobi
zemljevida.
Vsakdo potuje po svoje
in si sproti riše svoj zemljevid.
Vsaka risba je nov
smerokaz za vse,
ki hodimo po čudovitih poteh
življenja.
2008 naj bo pot dobre volje,
ljubezni in zdravja.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
31.12.2007 15:08:03   
ursi84
Drage so user posted image :

Sreča je čudežen prah,
ki ga narava iz svojih angelskih rok
stresa v naše naročje,
da ga čuvamo in negujemo s toplino,
razumevanjem, prijateljsko iskrenostjo in pomočjo.
Naj VAM novo leto 2008 prinese veliko čudežnega prahu !!!!!

Lp, Ursi84user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
31.12.2007 15:14:32   
marita
o kakšno zatišje vlada tukaj gor? Kaj počnete na zadnji dan? Mi nič posebnega, tamala spi, zvečer greva pa na zabavo, tamala bo pa doma v varstvu. Nimam pa namena prov ponočevat, ko bom utrujena, bom šla domov pa spat. He, he, he...ampak mal zabave mi bo pa prov pasalo.user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
31.12.2007 15:39:29   
Dinki
sem pa danes dobila kinderpet

Sonnja, kaj je to kinderpet user posted image user posted image

No, uglavnem, da še jaz zaključim s forumom za letošnje leto, ker ob 5h že pričakujeva prve obiske. Hvala bogu ne kuham jaz nič...tko da danes samo uživam user posted image

Drage moje marčevke,
zelo sem vesela, da se je letošnje leto odvilo v smer, da so se (sicer na malce drugačen način user posted image ) prekrižale naše življenjske poti. Upam, da bomo ostale v kontaktu tudi v prihajajočem letu 2008, tudi po marcu, v rubriki Dojenček, starši čvekajo user posted image .
Vsem vam, vašim partnerjem, vašim otrokom in user posted image , ki jih nosite pod srčkom želim ogromno zdravja, srečnih in nasmejanih trenutkov, toplih objemov in medsebojnega razumevanja.

lepo praznujte user posted image user posted image
Dinki in njen user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
31.12.2007 15:58:38   
Katiandi
Ojla dečve!
Da se še jaz oglasim na zadnji dan leta in vam vsem zaželim lepo nosečnost do konca in čimhitrejši porod brez problemov, v letu ki prihaja pa ogromno užitkov z user posted image .
Sem bila pa danes že pridna, sem malo pospravila po stanovanju in spekla pecivo, naredila francosko solato. Zdaj pa še na en osvežilen sprehod in na sedežno.  Bova kar doma, le okrog polnoči bova šla malo pogledat v Celje, če se kaj dogaja, itak va pa z user posted image  oba bol hitro zaspana, da ne bova imela kakšnega maratona ponoči. No, lepo praznujte!

Dinki: kinderpet je otroška posteljica

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
31.12.2007 16:15:30   
Čakajoča
Pozdravljene souser posted image !

Dolgo se nisem javila, ker smo imeli polne roke dela. Zadnji teden sva z user posted image  pripravljala sobico za našega Nika. Morali smo izkoristit čas, ko je ati doma. Prepleskali smo, pohištvo je že tudi noter. Za oblekice, pa ostalo pa imam še čas. Sedaj bom počasi prala in sušila. Najprej pa si moram pripeljat od sestre obačilca in ostalo opremo. Bom pa dala naslednjič gor slikice od sobice. Moram imeti več časa in tapravi izbrati.

Jaz sem vedno bolj nemočna. Me vse moti, mi gre vse na živce... Veliko se prejočem... Potem pa me nekdo opozori v trebuščku, pa je že vse OK! Razen motečega trbuha sem OK. Pa včasih bolečine v jajčnikih oz. nekje tam spodaj. Nik je prav žvahen, posebej še takrat, ko se najem.

Imam pa 1 vprašanje, kar se user posted image tiče. Včeraj sva hotela user posted image , pa sva bila pri predigri, ko je bil user posted image  spodaj in uporabljal jezik in prst in mi še niti ni prav dal prsta noter, me je že vse bolelo. Niti cel nohet ni dal noter. Pa smo morai prekiniti. Prav "luknja" me boli. Upam, da ste me razumele, kaj mislim. Nisva user posted image že skoraj 1 mesec pa sem včeraj se "uklonila"! Sploh mi ni do s.... Je katera že imela takšne probleme?

Ne bom vam že voščila, ker vas še sigurno pridem pogledat!

Dinki ti si pa tako lepo napisala, da sem potočila par solzik, ko sem prebirala tvoje voščilo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
31.12.2007 16:46:54   
vtitag
Ojla souser posted image !
Že dolgo se nisem javla, preberem pa vedno vse. Vse skupaj mi full pomaga, tudi mene je G kregala da sem se prevećzredila, ampak v skupnem ja pa kar uredu (+6 kg).
V glavnem vam pa vsem želim eno srečno in zdravo novo leto 2008! Lepo praznujte! Pa pa se oglasim spet drugo leto!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
31.12.2007 17:05:32   
Sonnja
dinki postelja za dojenčkauser posted image  zdaj pa šibam lepo se imejte.

(odgovor članu vtitag)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
31.12.2007 18:16:15   
marita
Čakajoča: midva sploh nč ne user posted image , nekaj zaradi moje rizičnosti, samo če bi bila želja iz moje strani, pomoje sploh ne bi bil problem. Pomoje je bil problem bolj na začetku zaradi splava. No meni vseeno prov nč ne paše. Tud v prvi nosečnosti mi ni, sem se parkrat prisilila, no v tej nosečnosti pa še to ne.

Sem bila po prvem porodu prav zaskrbljena, če bom sploh še znala, no pa je hitro vse steklo, pa še bolj mi je blo všeč, ne vem zakaj. Tako da se sedaj sploh ne obremenjujem s tem, vem da bova vse pol nadoknadila.user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa počas na zabavo.

Lp

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
31.12.2007 19:15:53   
Nasy
Punce moje drage, tudi jaz se pridružujem lepim željam in vam želim vse najlepše in najboljše v novem letu 2008!!!user posted image
Mi bomo kar noter, na kavču, pred televizorjem verjetno, morda bomo igrali monopolyuser posted image Dan mi ni nič posebnega. Vsekakor nas jutri pričakujejo same >lepe< reči-same podražitveuser posted image
Zdaj še pečem večerjo, to bo vsa slavnost letošnjega silvestrovega. Upam, da bo vsaj kdo kakšno lepo raketo spustil, če so že silvestrovanje odpovedali.

Lepo silvestrujte!!!
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
31.12.2007 20:35:55   
perp
Drage moje so user posted image .
Tudi jaz vam vsem želim čim več radosti z vašimi user posted image  v letu 2008. Da se boste imeli maksimalno radi, se objemali in bili zdravi ter se veliko smejali.
Tudi jaz sem zelo vesela, da smo se med seboj spoznale in da si lahko delimo tegobe in veselje druga z drugo.

Srečno 2008!
user posted image

P.S. tudi midva imava bolj slabo user posted image  življenje, vendar se ne obremenjujeva. Še za vse bo čas.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
31.12.2007 20:40:26   
perp
Aja, kar se tiče današnjega slavja. Do sedaj sva bila pri mojih starših na večerji, smo se imeli ful dobr. Sedaj pa sva na kavču, gledala bova en ali dva filmčka (Oceanovih 13 in I am legend) in to je to. Bo enkrat za spremembo prov fino na tak način silvestrovat.

Tudi ve uživajte kolikor se da.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
31.12.2007 21:17:24   
eva78
Tudi z moje strani vsem srečno, zdravo ,veselo, polno ljubezni  novo leto 2008! 
Vsem želim čimlažji porod ter zdrave dojenčke!user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.1.2008 12:55:07   
Dinki
Dobro jutro drage user posted image ! Bom pa jaz letos prva...ah, kakšna čast user posted image

Jaz sem se pred dobre pol ure šele zbudila, ker smo včeraj ostali pokonci skoraj do 3h, pol pa sploh nisem mogla zaspat, vsak najmanjši šunder me je motil, pa še moj je skoz neki po meni plezal z rokami....
včeraj smo se imeli ubistvu prav super.....na obisku sva imela en par in moška polovica tega para nam je cel večer od 18h do polnoči kuhal večerjo - slow food varianta, tko da sem jedla vse od školjk, škampov, mesa, zelenjave....mjammmmi ampak ob enem tudi too much.....da ne govorim, da do narezka sploh nismo prišli, francoske solate se nihče niti dotaknil ni.....nas pa za danes čakajo sarme user posted image  tko kot verjetno celo ostalo Slovenijo in pa bivšo Jugo user posted image .
Mi smo imeli pred hišo ob polnoči prečudovit ognjemet...letos ga je imelo kar nekaj sosedov....se mi zdi, da je vsako leto tega več, kot da bi šlo za nekakšno tekmovanje.....
...zdej gledam mojega user posted image  k je ves kisel user posted image od včeraj, jaz pa k rožca ker nisem nič pila user posted image , no ja razen en kozarec piva za nazdravit user posted image , vina sem se raje izognila zaradi mojega prehlada.

Kinderpet...OK, zdaj vem....user posted image
Čakajoča....ne vem kaj bi bilo lahko to glede tvojega user posted image ....ma jaz moram priznati, da nama te zadeve kar nekako še gredo. sem bila bolj brez volje v drugem tromesečju, zdej se pa kar spet polotiva teh zadev....je malce vse skupaj drugače, a ne morem reči da mi ne paše. Moj je pa itak čist zadovoljen, pa tudi moje telo s trebuščkom mu je zaenkrat ful sexi user posted image . Jaz se seveda tako ne počutim, ker mi ga mormo zraven še prenašat in s tem smo vse zmeraj bolj okorne....Ti pa predlagam, da če te boli, da se temu raje izogibaš...tko kot so napisale ostale, za to bo še čas....user posted image

No, ko se sestavite skupaj, se malo oglasite in poročajte če ste se imele lepo....
lp

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.1.2008 18:03:54   
Svet
Pa kje ste danes vse. Še dobr, da mamo Dinki, ki se oglaša pogosteje kot druge- me:(

SREČNO, ZDRAVO, NAGAJIVO, ISKRIVO, BOJEVITO- ZMAGOVITO, ISKRENO, NEPOZABNO, NEPONOVLJIVO, SKRIVNOSTNO, STRASTNO, POLNO, VROČE, BOGATO...2008, ŽELIM VSEM user posted image , NJIHOVIM user posted image IN user posted image .

Kar se tiče hrane- itak danes na sporedu sarme! Pa to more bituser posted image ! Nažrta sem do amena.

Sva šla pa z mojim danes v Lj, mal na štante, pa na grad, sva pa nazaj prišla, me pa kr cel hrbet boli. Ne vem kaj je to...ok, da o bolečinah v križu ne govorim...

Kar se pa user posted image tiče- mene sicer nič ne boli, opažam pa, da se me včasih moj kar bolj ogne...k da mu neb bla všeč s trebuhom, ali pa se boji, da neb blo kej narobe...on sicer pravi, da sem mu všeč, pa da nima strahu, a podzavest pove svoje...skratka, jz bi večkrat kot on, hecno mater!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.1.2008 18:05:17   
Nasy
Pozdravljene!
No, mi smo dali prvo letošnje srečanje s taščo v novem domeku in novem letu čez, se je kr dobro izšlo, najdli so se domačega kruha, salam, napili čaja..jutri pa domov, k mami na sarmice
user posted image

Sinoči smo malo gledali TV, sporeda itak ni bilo pa smo šaltali sem pa tja. Ob polnoči smo si voščili, nalili šampanjca in šli na balkon gledat rakete. Spat smo šli tam okoli enih, skoraj še prej, kot ponavadiuser posted image Sem pa prav vesela, ker se nismo nažirali, nobenega ne boli želodec ali kaj takega, prav fino, ni nobene slabe vesti ali slabe volje. No, le morda malo več salame sem pojedla danes, ki je drugače nebi, če bi ne bilo obiskov.
No, danes še en čebulni kruhek spečem, da ga jutri nesem domov, našim za darilouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.1.2008 9:30:30   
Sonnja
jutro punce! kam ste se skrile? naša tema je že čisto dol padla sm nas komaj našla!js sem že pri kaviciuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.1.2008 9:58:15   
lucalu
Dobro jutro punce!
Kaj bo dobrega? Res, nič več ne čvekamo... pa novo leto je... bi morale začeti malo bolj entuziastično. user posted image
Upam, da ste vse dobro in da bomo popisale še kako stran, preden gremo rodit! user posted image
Pridne bodite in javljajte se kaj!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.1.2008 10:33:58   
perp
Dobro jutro punce v letu naših dojenčkov. Kaj bo imela letos štorklja dela. user posted image

Ja pa smo dali novo leto skozi. Mi smo imeli večerjo pri naših, potem sva pogledala en film, nato sva si šla na balkon ogledat par ognjemetov, potem smo si še malo voščili in sva šla okoli 1:30 spat. Moram pa sama sebe prov pohvaliti. Od kar sem noseča, se počutim kot kakšen upokojenec. Spat hodiva med tednom ob 21. (moj mora malo čez 4:00 že ustati), potem grem pa še za vikend spat kar okoli 22.00-22:30. Ta dni sem pa hodila spat kar ob 1. ponoči. Pa sploh nisem bila zaspana.
No učerej sva bila cel dan pred TV, edino sva šla na kratek sprehod ter jaz sem potem še malo telovadila. Vsaj nekaj. Danes pa sprobavava darilo od Dedka mraza - pekač za peko kruha. Upam, da nama bo ratal.
In, vaši malčki kaj brcajo? Naša je kar divja. Okoli novega leta, ko je bilo ogromno pokanja, se je kar orng premetavala po trebuščku. user posted image
Uživajte in se še malo spočijte, kajti jutri je ponovno služba. Jaz sem naračunala  da moram iti še 21-krat v službo user posted image .
Uživajte

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.1.2008 11:43:38   
Katy13
Lepo pozdravljene v letu 2008!

Včeraj sploh nisem prižgala računalnika in sem danes vse prebrala za nazaj. Midva sva silvestrovala pri mojem bratu, zraven je e bil bratranec z družino. Imeli smo se super, veliko smo se presmejali. Tudi mi se nismo nažirali s hrano, kar mi zelo paše. Bodo itak šle kile gor user posted image  Igrali smo različne družabne igre in se res veliko presmejali. Spat sva šla malo pred 5.00 in sem nato spala do 9.30. Bila sem kar presenečena, da nisem bila nič utrujena. Včeraj sva šla okoli po obiskih (sorodnikov) in sva voščila, pa en fajn sprehod sva si privoščila.

Lepo se imejte še naprej.

Aja, tudi midva bolj poredko user posted image , ker se moj boji, da bi kaj naredil user posted image . Ampak je res to ko pravite, da bomo potem nadoknadili. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......