|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.1.2008 11:12:46   
*medica*
aaa..kaj se dogaja s tem mojim netom..tok sem napisala pa mi je vse zginlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa že preh sm neki zafrknla..zj bi kr počla od jeze..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.1.2008 11:14:13   
Sonnja
medica se mi je zdelo da si še hotla kaj zravn napisat, kaj te zeza.probej nam še enkrat na kratko sej bo šlo.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.1.2008 11:22:46   
*medica*
no napisala bom kratko verzijo..dniki glede stijic...tud jest sem se ful mazala ni me srbelo tm k so se mi nardile bolj me je srbel popek in buši nad popkom...upam da se mi nenardijo še večje..

mergetka ...voziček pa naj bi jest že jutr dobila če najkasneje v ponedeljek...so mi ga kao dones poslali...drgač je ful velik ja, ampak me ne moti ker tud men ni treba nosit pa tud v avto mi gre k mamo karavana...ga pa ful hvaljo..

čakajoča zelo lep buši pa sobica je tud enkratna..user posted image user posted image
san ....wellcome back...user posted image user posted image

v pon. mam pregled in dobim tud jest potrdilo in grem rihtat papijeuser posted image ...pa še na MŠ se bom vpisala..cunjice pa še ne bom prala ker čakam da še neki dobim pa bom vse skup oprala pa zrihtala..pa še moram v nabavo po določene stvari...no vidim da se že ubistvu pripravljamo na neprespane noči ..ravno sinoči sem svojem rekla da me je kr nekaj strah pa ne vem česa...bolj se bliža trenutek da nas bo več bolj me je strah ...ampak ne poroda temveč tistega momenta ko bomo doma...user posted image ..kako bo kaj bo....ne vem ..moj je reku da sem nora in da se ne sikiram..ampak ne gre..a ma kera kej podobne občutke no vsaj tiste ki ste prvičuser posted image ..

bodite pridne in pridno božajte bušije...

(p.s. upam da mi zj ratauser posted image user posted image )

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.1.2008 11:23:59   
eva78
Pozdravljene marčevke!

Čisto konkretno vprašanje - kako naj novorojenčka oblečem za domov iz porodnišnice?  Jaz imam rok bolj v začetku marca (11.3.), ko je pri nas še zelo mrzlo- vsaj prešnja leta je bilo tako.

Nekaj sva že za našo user posted image  nakupila oblačil, pa nevem, ali naj kupim "zimski kombinezon" ali ne. Zdijo se mi precej dragi cca 30-40 EUR tudi več , pa še npr. št.62 ji naslednjo zimo ne bo več prav. Vprašanje tudi, kolikokrat ga bo potem še rabila za oblečt. A se vam tudi dogaja,da ko pogledate v predale z otr.oblačili,da je vse roza ali pa modro. Ne morem verjeti,da sva skoraj vse nakupila v roza barvi.

Se vidi,da sem že na dopustu in da mi glavo begajo vsa mogoča vprašanja. Sicer pa sem še kar OK, razen ponoči se zbujam in potem gledam TV, dokler me ne premaga spanec. Pa noge me bolijo, če preveč gibljem.
Čakajoča, lep trebušček. Glede na to, da imava isti dan PDP, "me orng šišaš v obsegu".user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.1.2008 11:24:43   
*medica*
sonja ..nekako mi je ratalo..user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.1.2008 11:26:44   
Sonnja
medica js mam tud podobne strahove,vendar se jih še nekak trudim na stran dat,bolj me mučijo ti papirji pa gdaj morm v porodnišnico javit da pridem tja rodit.......
no pa ti je ratalouser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.1.2008 11:27:44   
*medica*
eva tud jest se to spašujem ...kaj bi oblekla malčku ko bomo šli domov...no PDP mva na isti dan ...tko da ..user posted image user posted image bo treba vseeno kupit kombinizonček...ne vem ...kaj če bo ravno takrat še sneg...user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.1.2008 11:30:01   
*medica*
maš prav sonja poleg tega me pa še to sikira ...te papirji ..sam kaj čemo nihče ne more tega zrihtat namesto nas..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.1.2008 12:05:22   
Dinki
Jaz imam PDP sicer čisto na koncu marca, čeprav imam občutek, da nas bo naš mali malo prej presenetil, in zagotovo ne bom kupovala zimskga kombinizončka....OK, če bi ga imela sposojenega bi ga verjetno oblekla, kupovala pa ga ne bom, ker bi ga imel oblečenega verjetno prvič in tudi zadnjič. No, edin če bo ne vem kakšen minus zunaj, pol ga bo šel pa moj dragi kupit in ga bo prinesel s sabo user posted image ,  pa tud če bom jaz rekla ne....

Papirji za porodniško so pa tudi meni dva siva lasa naredili user posted image , ampak sej ni tolk grozno kot zgleda na prvi pogled...treba si je le vse vloge pripraviti, pol pa kar gre....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.1.2008 12:10:05   
lucalu
Jaz sem en zimski kombinezonček dobila, čisto majhen, tak, da ga bom lahko oblekla, če bo mrzlo (7. 3. ponavadi še kar je). Drugače pa Dinki, kar se tiče tega koška, res je, nekatere pravijo, da ga sploh niso rable, ampak potem moraš smeti dejansko redno nosit ven, ker jaz vem, da, ko smo imeli nečakinjo na obisku in, ko sem jo previla, pa sem plenico vrgla v smeti (pa potem pozabila na njo)... naslednje jutro v kopalnici ni blo najbolj prijetno... user posted image  Je pa res, da ni vedno tako hudo in da nekatere sploh ne moti... no ja, stvar posameznika. Mene samo zanima, če so ti brezkasetni vredu (če ne smrdi iz njih), ker jaz bi si kupila tega... Bi pa rada še prej slišala nekoga z izkušnjami...
No ja, zdaj gremo na sprehod, potem kosilo, potem pa še malo v šoping... user posted image
Aja! Papirje sem pa jaz že uredila user posted image !

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.1.2008 12:50:28   
mergetka
čakajoča krasen trebušček že imaš , pa luškana sobica. si že vse pridno porihtala, zelo lepo. ful mi je všeč, ker imaš tako velik tisti previjalni del

Se čist strinjam!

Zdaj sem izvedela, da mam mal povišan sladkor in morm naslednji teden še na en pregled. Ker mam rok konec marca, sem mal za vami, vem pa, da ste se menile o tem. A moraš drugič ful več glukoze spit?

JA, pa je prišel januar, ko imam zeleno luč za kupovanje user posted image . A kaj, ko mi je tak mučno po trgovinah hodit (je nekak lažje po netu iz kavča gledat user posted image )!! Sam po teh otroških mi bo najbrž  ful lažje; ko grema pa po hrano, me pa kr hitro mine. Takoj se utrudim. A ima še katera take probleme?

Lep pozdravček vsem user posted image !

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.1.2008 13:03:48   
Katy13
Glede koša za plenice - sama sem kupila kasetnega, ker se mi ne zdi tako velik strošek za te kasete, ker kar nekaj časa drži ena kaseta. Ne vem, nekako ne zaupam temu brezkasetnemu, se mi zdi, da je kot da bi dajal plenice v navaden koš.

A mogoče katera ve, da bi kdo prodal pleteno košaro za spanje? 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.1.2008 13:14:04   
lucalu
mergetka ja, drugič moraš spit 2x več glukoze!!! user posted image
Katy13 za košaro poglej tu na RR, mali oglasi... včasih se kaj najde...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.1.2008 13:19:10   
lucalu
KOšek za dojenčka (3.1.2008 12:45:03)

Prodam (slamnati) košek za dojenčka s tkanino v vijolični barvi z otroškimi motivi. Košek je lepo ohranjen, na koleščkih. 041-439-103  >

Ime in priimek:
Špela

Naslov:
/

Telefon:
/

E-pošta:
spela.gasper@siol.net

Cena:
100

Evo, sem najdla enega... pošlji mail, pa vprašaj! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.1.2008 14:02:28   
Katiandi
Lep pozdrav tudi od mene!
Sem bila danes kar pridna, se moram mal pohvalit. Sem pospravila smrečico, malo počistla stanovanje, preoblekla posteljo. Za sestro, ki ima rojstni dan, sem naredila torto in vrtnice iz papirja, v katere sem dala denar. nisem vedal kaj kupit, pa sem kar petake zavila v vsako vrtnico pa zraven še nekaj pravih vrtnic pa bo za darilo.
Drugače pa jaztudi čedalje slabše spim, ko zjutraj vstanem me boli križ da komaj hodim. Mi pa še vsaj ni treba ponoči hodit na wc in se tudi ne zbujam sredi noči, le ko vstanem me vse boli.
Glede koša za planice: js ga bom po vsej verjetnosti kupila, brezkasetnega, drugače pa ga moja prijateljica nima in meče plenice kar v peč, ki jo imajo v kuhinji in začuda nič ne smrdi. 

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.1.2008 14:50:00   
Lona76
Hoj ker ravno sprašujete od koša. Jaz ga nisem imela in ga tudi sedaj ne bom. Sem vsako pokakano pleničko zavila v svojo vrečko, nato pa jo dala v malo večjo vrečo in na balkon. Ko je šel kdo ven je odnesel. Ponavadi user posted image ko je šel zjutraj v službo.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.1.2008 16:27:11   
Katy13
Lucalu - hvala ti, sem malo še jaz pobrskala in poslala nekaj mailov. Bomo videli kaj bo... Ne bi pa rada dala za košek ne vem koliko, ker ga ne moreš dolgo uporabljati. Imela bi ga zgolj za v dnevno sobo, za čez dan.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.1.2008 16:40:11   
lucalu
Ja, sej je brezveze, da ga drago plačaš, ker itak ga bo detece hitro preraslo... to je po mojem tako kot pri zibelki... Ampak so meni tudi ti koški full všeč! Moja prijateljica je mela enega noro lepega pa ga je prodala naprej (pred 3 leti) user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.1.2008 18:37:24   
Svet
Katiandi, tud mene boli križ, ful, sm k en hrošč, ko moram s kje ustajatuser posted image

Katy, jz nam kupovala koška, prehitro ga prerase otrok- izkušnje 1. nosečnosti.

Mergetka, jz tud vesela januarskih razprodaj!!!

Dinki, tko kt ti, tud jz ne bom kupovala kombinezona, bom štručko kr v vrečo od vozička zavila, v avtu pa z dekco pokrila.

Medica, nimaš se česa bat...tist trenutek, ko prideš domov...fajn, pa sploh ne dojameš, da je user posted image tvoj, za skos. Jz eno leto nisem, sem bla v blaženem stanju...Zdej je pa že 8 let star, pa sem še vedno tko hepi, k ga mam, k je moj, k je najlepšiuser posted image

Eva, upam, da si ugotovila, da je brez veze kupovat kombinezon. Odejca, vreča, to je to:)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.1.2008 19:15:42   
*medica*
no ravno danes sem dobila kombinizonček...ful lep..tko dami ga ne bo treba kupovat..če bo potreba sploh po njem kaj pa če bo lepo vreme...user posted image user posted image nas malo preseneti..
glede koša s kasetam al brez je pa men brezveze...škoda dnar metat..bom mela posebaj navadn koš na balkonu in to je to...no ne rečem da ga kupite tiste ki mate npr. bajto pa ste nek na štuku smeti pa nek spodi ..pa morte nonstop gor pa dol zarad ene pleničke..pol bi ga jest tud kupla drgač pa ne  za tista dva tri koraka do balkona..

mergeretka...ja trgovine..nočna mora...drgač ful rada nakupujem ampak zdej mi je to user posted image ..v vsaki trgovini je tako vroče da mi je v momentu slabo in se moram slečt..pa še povrh je kup enih čudnih vonjav..eni dišijo drugi spet ne...user posted image v trgovinah z živili pa kr se da hitro končam ker mi gre na živce ko se stare mame nek med policam najdejo pa klepetajo pa še mem ne moreš pol te čudno gledajo ko rečeš če se lahko mal umaknejo ..al pa se še kaka rada zaleti vate pa te še iz vrste spodrine..user posted image   katastrofa važnuser posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.1.2008 19:25:08   
Arabela
Hojla!

Danes uredila vse na CSD, dala upam da zadnjič kri....  sem pa popoldne posesala in pomila po tleh... NAPAKA!!! Križ me tako boli da si ga najrajši... ne vem kaj.. pa še Katarina ves čas skače po meni, je danes prav hiperaktivna... komaj čakam da ati pride domov..

Strije... jaz sem jih v prvi nosečnosti dobila po porodu, ko se je trebuh zmanjšal so se opazile, pa sem se ful mazala vso nosečnost... no potem niso bile več tako vidne, zdaj pa ko imam trebuh se jih vidi..

Sušilec... jaz dam vsa oblačila od Katarine v sušilec in je super... lahko se zlika, pa plišasti pajaci in ostale stvari so ostale fajn mehke in nepoškodovane... se pa lahko zgodi da se kakšna stvar tudi skrči.. ampak jaz svojega sušilca ne dam..

Zdaj pa večerja, kopanje malecke, potem pa upam da bo lepo zaspala ker mami ima še izpite za opravit in se je treba učiti..

Pozdravčke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.1.2008 19:35:23   
Sonnja
katiandi a tvoja sestra ma tud danes roj.dan js ga mam tud pa se nobena ni spomnala (se moram zbunit tak ko se je že ena zadnjič).user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.1.2008 19:45:29   
Dinki
Zdaj pa večerja, kopanje malecke, potem pa upam da bo lepo zaspala ker mami ima še izpite za opravit in se je treba učiti..

Joj Arabela si pridna, res!....učenje, otrok, pospravljanje.....user posted image
se strinjam s tabo glede sušilca....tud jaz ga ne dam za nič, mi je zakon in ga nameravam uporablajti tudi pri oblekicah in posteljinicah od user posted image

Glede košare...mi smo jo dobili pri vozičku in ima tudi tisti zimski del za pokrit, ki se ga lahko odstrani, tko da bo ta košara prišla prav če bo mraz ko rodimo, pa še doma namesto koška po katerem sprašuješ Katy13.

Jaz sem ravno končala s popisom vseh stvari, ki jih že imam za user posted image , nato pa naredila seznam kaj vse mi še manjka. Oblekic imam res dovolj, mogoče le še kakšen pajacek, ki mi bo v oči padel, ni pa nujen. Večje stvari, ki mi še manjkajo sva se zmenila z mojim, da greva kupit kar to nedeljo (mogoče že jutri, vendar dobiva nek obisk), torej pred razprodajami, ker tako ne gre za obleke. Tiste drobnarije kot so kreme, termometri, škarjice ipd pa bom šla kupit z mojo prijateljico, ki ima doma pol leta staro user posted image  in mi bo točno znala svetovati kaj ja in kaj ne. Moram priznati, da prav uživam v teh pripravah user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.1.2008 19:49:12   
san
sonnja VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da si lepo praznovala

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.1.2008 19:49:49   
Dinki
Sonnja....VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM!!!!!!!
Da bi do konca speljala brez kakršnih koli zapletov svojo user posted image , da boš zdrava, nasmejana in najbolj srečna mami user posted image

user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......