|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.12.2007 17:54:58   
ursi84
Katy13 tudi jst sem sama doma, user posted image je v službi. Pride okoli 20h domov. Zdej sem malo TV gledala, pa ni nič pametnega in sem šla na računalnik

Ko se že pogovarjate o priimkih. Tudi najin user posted image bo imel od očeta priimek, nisva pa poročene in mislim, da nikoli ne bova, saj se user posted image noče poročiti user posted image . Ampak važno je, da se imamo radi in da bo vse vredu. Druga pa tako samo po sebi pride.

Sonnja upam, da je UZ uspel in da imaš čudovite fotke, ki jih boš delila z nami user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
28.12.2007 17:56:31   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:93 cm, +7,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
28.12.2007 19:36:52   
ursi84
Pa jst ne morem verjet, kako zatišje pri "nas" MARČEVKAH.  user posted image user posted image user posted image

Hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaallllllllllllllloooooooooooo souser posted image , kje se skrivate.............user posted image user posted image user posted image . Ajde gremo iz kavčev dol in mal na net klepetat,.......... ajde......user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
28.12.2007 21:38:29   
Stigmata
....do sedaj sem ustvarjala nekakšen bananin biskvit..pecivo, ne vem točno kaj je... Mal je skompliciran.  Biskvit + marmelada +banane+ preliv s pudingom + preliv iz čokolade.
Mojga  user posted image  ni doma, je na novoletni fešti.  Sicer samo čez cesto....meni pa je vseeno dolgčas. Ampak prejšnji petek sem pa jaz feštala. A ve katera kako je s pitjem šampanjca? A lahko kozarček škodi?

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
29.12.2007 7:07:08   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj?
Dva dni se nisem javljala, ker sem imela tako gužvo, da še sedaj nisem mogla prebrat kaj vse ste napisale, čeprav ste napisale zelo malo... user posted image
No, da malo poročam kaj se je dogajalo... v četrtek sem imela kontrolo pri G, kjer sem izvedela, da imam malo povišan sladkor in, da bom morala na 100 g glukozni test. user posted image  To pa je bila tudi edina slaba novica... Ginekološki pregled je b.p., vse zaprto, vse tam kjer mora bit... Kri (razen sladkorja) super, voda tudi. No, potem sva naredili hitri UZ, zaradi lege dojenčka... sem ji povedala, da je (tako kot ona že prej) tudi G na 3D UZ rekla, da ima detece medenično lego in da jo je malo strah, da se ne bo obrnilo tako, kot je treba. No moj bejbi je obrnjen na glavico user posted image , zelo živahen in ima 1450 g - toliko kot mora imeti. Dobila sem tudi potrdilo o PDP-ju za porodniško, napotnico za porod in pa seveda napotnico za ponovni glukozni test.
In tako sem se včeraj odpravila v laboratorij... Tam sem preživela skoraj polovico dneva... Od 7h do 13h - TEŠČA - GROZAAA! No, najprej so mi vzeli kri in vodo, potem sem spila 100 g glukoze (50 g ni popolnoma nič v primerjavi s tem) user posted image , in potem se je test začel... samo naj povem, da so me vseh 4x posebej piknili (nobene kanile user posted image ) in vsi 4 vbodi so pustili grozne modrice... leve roke sploh ne morem stegniti (pa drugače res nisem občutljiva)... Na desni pa zgleda tako, kot, da se mi je kri zlila pod kožo... No, po vseh pripetljajih so ugotovili, da je sladkor pod kontrolo, malo predavali o zdravi prehrani in me naročili na ponovno kontrolo čez 20 dni... nakar sem morala še k svoji G, po novo napotnico, ker tista, ki mi jo je dala, je veljala samo za 1x...
Aja, po vsem tem pa sta me doma čakala še dva nečaka, ki sta medtem z mojim user posted image  obrnila stanovanje na glavo... No, včeraj je prišel brat po njiju in jaz sem si končno lahko odpočila...
Skratka vesela sem, da je včeraj mimo...
Zdaj pa mislim, da sem napisala že skoraj celo stran user posted image  in tako se zaenkrat poslavljam in odpravljam na klasičen jutranji sprehod
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se kaj!

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
29.12.2007 9:35:46   
max81
dobro jutro drage souser posted image
lucalu spet prvauser posted image , kosmatince si verjetno že peljala na sprehod..jest sm našga kr mal okol bajte najagala, pa me je prov čukast gledaluser posted image , jest sm pa skor zmrznla, mater je mraz....mamo še kr -10 stopinj in dvomim, da bo danes sploh prilezlo do 0 stopinjuser posted image ....takega mraza pa ne maram sploh

mi2 z malo sva danes že malo bolj zgodaj vstale, naju je zbudil poštar...sem dobila odločbo od komisije za bolniškouser posted image user posted image

drugače pa tudi mi2 nisva poročena, moj bi se jest pa ne...no bi se...če bi se kje na kšnem exotičnem kraju, klasične poroke mene ne interisirajouser posted image
naša mala ma priimek po atiju, kar se meni zdi čisto normalno, da ima otrok očetov priimek, tako, da junor bo imel tudi atijevega

trenutno pijem kofi, mala se igra,ter pečem hruh iz rozin...bomo vidl kaj bo rataluser posted image

no marčevke ste se že zbudile...vabljene na kavo

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.12.2007 9:38:08   
ursi84
Dobro jutro!

Mi2 sva se že najedla zajtrka, sedaj pa grem mal po hiši pospravit, pol pa kosilo skuhat, pa spet pospravljat in tako bo dneva hitro konec. Zvečer naj bi šla na en koncer, a bova videlakako se bo mojemu dalo. user posted image
Bodite priden in se kej tipkamo popoldan, ko bom imela pavzo med pospravljanjem user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.12.2007 9:38:23   
Dinki
Dobro jutro še iz moje strani...
Lucalu, sem se že spraševala kje si ti user posted image ...no, vidim, da je vse pod kontrolo. user posted image  za tako lepe rezultate, sam tole od 7h do 13h tešča pa je res mal too much....jaz ne vem če bom to zdržala user posted image  pol ti pa še tko grdo kri odvzamejo....

Ursi84, ja se strinjam s tabo, da smo premal aktivne....glih zdej sem gledela februarčice, ki imajo pred nami rok samo en mesec pa so že na 3. delu, torej so že 2-krat naponile 200 strani, me pa niti enkrat še ne....tko da res nismo glih prave čveke....

Katy13...si me spraševala glede urejanja papirjev za porodniško. Ti vsi papirji morajo biti že oddani 60 dni pred PDPjem oz. 30 dni pred porodniško, torej jih moraš malo prej začeti urejati. Tudi npr. Ursi84 ima PDP 2.3. pa je vse papirje že uredila sredi decembra. Sej veš kako je, pa v službo moraš nesti v potrditev....pri meni sigurno ne bodo izpolnili papirjev v istem dnevu....

No, jaz sem drugače OK, čeprav zjutraj ko se zbudim me še zmeraj na kašelj...mam kar mal gnojno grlo...se mi še zmer neki paca ta prehlad user posted image .....ponoči lepo spimo, čeprav drugače kot prej. Vsakič ko se skotalim iz enega boka na drugega, zmeraj bolj čutim težo mojega user posted image ....joj kako šele bo user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.12.2007 10:01:08   
Dinki
Aha, še nekaj...ena je enkrat spraševala po razdalji simfiza/fundus, ki je v materinski na strani 15 pa nobena ni znala nič na to povedati. Zadnjič ko sem gledala nekaj po moji knjižici pa sem našla, da meni G to razdaljo vpisuje na str. 7 in sem jo imela v 26. tednu 24 cm.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.12.2007 10:31:00   
perp
Dobro jutro moje so user posted image . Midva sva pa danes spanec potegnila do 9.30, kar ne morem verjeti. Včeraj sva imela malo zabave doma, smo bili kar do 1. Tko da je zjutraj kar pasalo tolk dolg spančkat. Kakor sem mislila, da mi bo težko ne spiti kakšno pivo, ne jesti pršuta je bilo vse skupaj mačji kašelj. Dones pa še ena runda povabljencev, jih bo malo več, pa bo verjetno še bolj pesto. Jutri pa še k tastu in tašči z mojimi starši na kosilo in bo to najin nov let. Ziher bova v ponedeljek kar doma, pa ve?
Ja po novem letu se začne bitka s papirji, pa MŠ, pa večji nakupi, pa beljenje stene, pa risanje kakšnih zvezdic in lunc .... Jupi.
Bodite pridne user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.12.2007 14:53:00   
ursi84
Vidim, da ni nobene za kakšen čvek user posted image , zato pa grem na en "čvek" na kavč pred TV...user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.12.2007 16:12:11   
max81
ursi84 jest sm tukiuser posted image , sem pa ravno iz spanca po kosilu, smo lepo vsi trije drnohal....sem bla zmatrana kt 100 user posted image  ...ste ve tud kej utrujene, sploh tiste, ki imate že enega razgrajača doma....naša se ni nikol tko cartala kt se zdej, pomoje ve, da se v trebuščku neki dogajauser posted image , skoz skače po men, na buhija skoz hod lupčke dajt, pa stisne se na buhuija...res je posrečenauser posted image

a ste se vse potepale al kaj, ko ni nobene na spregled?????
mi danes nismo šli nikamor, sem šla zjutri za par minutk vn pred hišo, me je čez pol urce že začel mehur matrat....no sej zdej je že dobr

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.12.2007 18:56:40   
*medica*
pozdravljene souser posted image ..
vidim da vse pridno in vse bolj počivate..no včeraj in danes sem si privoščila kar dvourni sprehod in sem utrujena ko...sem bila namreč vsa zmrznjena ampak mi je pasal...drgač si privoščim kak krajši sprehod ampak zj sem rekla da vidim koliko zmorem..ampak priznam da mi je blo kar malo težko še posebaj ko sem z nekom ko hitro hodi..kar sape mi pol zmankuje..
buši pa raste in raste mam občutek da je iz ure v uro večjiuser posted image user posted image ..kar težko se že prepogibam..najhuje mi se je obuti ko dajem kake škorne gor se moram kar usesti al pa mi user posted image pomaga...
zej sem pekla palačinke tako so se mi zaluštal in to z nutello ...mmm..sm jih kr pet al clo šest spucala...user posted image user posted image moj me je kr gledal..
aa pa še nekaj naročila sem si voziček prek spleta ta k sem ga nameravala kupiti...GT3 od peg perega ..enkratn mi je ..za 100€ ceneje ga bom dobila prek spleta kokr je v trgovini ..namreč redna cena je 464€..in sem čakala kake popuste ampak nič..celo trgovka v BC mi je rekla da odkar je ona v trg. ni bilo popusta na peg perego me je skor kap(pa že nekaj let dela v BC)..važn in slučajno pogledam na internetno stran sončka in najdem ta voziček v akciji..takoj sem ga naročila, po praznikih pa ga seveda dobim ..komaj čakam..pol mam pa skoraj že vse za našega malčka..no še nakaj cunjic in še kaj se bo najdlouser posted image user posted image ..

uživajte in pridno božajte bušije...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.12.2007 19:49:13   
marita
mi smo že praznično razploženi...skoz fajn jemo, imamo obiske in uživamo. Vsak dan grem na dolg sprehod po sončku, danes sem oprala 3 žehte in obesila, moj je pa južno skuhal. Sedaj imamo nekaj dni sorodnike na obisku, tako da imam v varstvu  3 punce (mojo + 2 njeni sestrični). So ful pridne in se lepo igrajo, jaz pa na netu visim. user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.12.2007 20:05:29   
Svet
Hojla, bejbe!
Midva z mojim sva se pa šla dons mal filmski maraton. Sva šla v Bofa, kupla DVDje in gledala 3 filme enga za drugim:)
Paše včasih!!!Drugače pa zdele sarme kuham in najedla sem se Čokolešnika, da bom počla...

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.12.2007 20:59:06   
Sonnja
ojla na 3d sva zeeelllloooooo uživala ful je  blo fajn in sm vesela da sm šla! včeraj sm vam že hotla poročat pa mi je net nagajal in sva šele zdj zrihtala.bi pa z veseljem delila slikice z vami vendars em dobla filmček in ne vem kak lahk izločim slikco ven in jo shranim.bebika je pridna z glavico obrnjena že navzdol,je papacal migla baje ima dolge nogice po mami v glavnem je rekla da sva lahko mirna i se veselima da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.12.2007 21:10:18   
max81
Sonnja superca, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest bom šla pa danes malo prej spat...upam, me neki glava boli, sem ravnokar en tablet popila, predno bo prepozno........... boste še kej čvekala danes????

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.12.2007 21:25:58   
Sonnja
HVALA MAX!! kak ste kopirale tickerje da vam jih pokaže meni pa ne?user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.12.2007 21:29:03   
max81
joj men je ticker ena nardila, ker sem jest mal za lunouser posted image user posted image user posted image , tko, da ti ne znam svetovat

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.12.2007 22:23:05   
Nasy
Lep dan je bil danes, sonček, na večer pa se je spustila megla. O stopinjah raj nebi.
Mi nič kaj več ne jemo, vsaj meni se ne zdi, da bi. Malo pazim, da se ne nažiram, da ne bo tehtnica prehudo poskočila, imam pregled takoj po novem letu. In spet uno ta smotano G, me bo spet kaj nadirala ali pametnjačila. V bistvu opažam, da sploh ne morem toliko pojesti, ni prostorauser posted image Potičko bom morda spekla eno malo, sem nameravala pinco, toliko, da imamo nekaj sladkega, bom še videla, kako se mi bo dalo. Za božič nisem nič pekla, ker smo bili še bolj begunciuser posted image Zdej je pri nas bolj aktualen čebulni in koruzni kruhuser posted image
Uf, utrujenost, nimam še nobenega malega razgrajača, le 12 letna sestrica je na počitnicah, pa sem včas kar zmatrana..pol pa mojmu lepo noge porinem v naročjeuser posted image Zvečer pa še obvezno stisnem rito k njemu, on mi lepo križ zmasirauser posted image Mali ima danes pravo razgrajanje po mojem trebuhu, noro, mi kr cel trebuh premika. Sestrica me skoz boža pa lubčka po trebuhu, pa skoz bi gledala, če se kaj premika, pa kaj dela. Je naštudirala tudi že knjigo o nosečnostiuser posted image in komaj čaka na dojenčka.
Lepo se imejte, punce, upam, da se imate lepo s svojimi bušiji in v krogu tistih, ki jih imate rade!
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
30.12.2007 14:32:24   
Dinki
No, kaj je zdaj to, danes pa kar nobene na pregled?
Upam, da se po končanih praznikih spet dobimo malo skupaj, vsaka na svoji strani računalnika user posted image .
Midva z mojim sva imela danes čistilno akcijo, no če sem čist iskrena jo je imel bolj on user posted image , ker je posesal celo stanovanje pa še pobrisal tla v kuhinji in kopalnici. Jaz sem bla pa tko ponosna, ampak ga nisem hotela kej preveč pohvalit....mi mora zdej mal pomagat, sej prej sem pa zmeraj jaz to delala.
Tko da mamo tdej lepo pospravljeno za jutrišnje obiske. Smo se včeraj dobili s tistima dvema s katerima bomo praznovali skupaj novo leto in smo nakupili skoraj vso hrano...seveda smo spet pretiraval, bo vsega tri krat preveč. Kolegica ima rok maja pa ima že skoraj takšen trebušček kot jaz, je bla kar šokirana ko me je videla, sploh ko sem ji rekla, da je user posted image  pa kar velik. No, pa saj smo že me ugotovile, da je vsak trebušček drugačen.

Svet, tudi midva sva zadnjič imela filmski maraton k sem se jaz slabo počutila in sem se mogla prav prisilit, da sem ležala cel dan....sva enga za drugim gledala 4 filme user posted image  pa je prav pasalo.
Pri sebi opažam, da sem malo preveč opustila moje sprehode, kar ne grem se nič več sprehajat, ka pa ni v redu. 

Medica, tudi jaz opažam, da mi je trebušček zmeraj bolj v napoto, predvsem zvečer se mi zdi še enkrat večji user posted image . Opažam spremembe pri tuširanju, pri oblačenju nogavic ipd da moram bit že kar mal spretna. Čestitke za nakup vozička user posted image

sonnja, tebi pa čestitke za uspešno opravljen 3D UZ...ti je G kaj rekla koliko je teža user posted image ?

Nasy, tudi jaz imam pregled takoj po praznikih - 7.januarja, vendar ne G, ampak za cukr user posted image ...že zdej me je groza kaj bo tam pokazalo. Glede teže je pa brez veze, da še kaj govorim, ker se stehtam vsako jutro in čisto vsak dan vaga pokaže malo več user posted image .....ojejejjjjejjjj.....pa se mi tud ne zdi da neki pojem ne vem koliko pa tudi opažam, da ne morem količinsko več veliko pojesti, ker imam tudi jaz zgleda manj placa tam notri in pol se počutim kot da bom počila....

No, moje poročanje se bo tu končalo.
javite se kaj tudi ostale.....
pa, pa.....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
30.12.2007 15:11:38   
Sonnja
dinki ja mi je rekla ima 1105 gramov, a mi poveš kk sis si ticker naredla.bom zgleda rodila prej predn mi rata.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
30.12.2007 18:15:55   
Dinki
dinki ja mi je rekla ima 1105 gramov, a mi poveš kk sis si ticker naredla.bom zgleda rodila prej predn mi rata.

user posted image user posted image

jst sem si ga naredila na tej spletni strani (prilagam link:)
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

narediš si ga pa....čak mal da se spomnim....Greš na:

Moja ringaraja
Moj profil
Dodaten opis
(Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000) Uporabniki lahko dajo trakce (npr. Lilypie, Snugglepie, Baby's First Site, Baby Gaga ipd.) v polje dodaten opis.

No, tu si narediš ticker. Upam, da ti bo ratalo....

Hvala za info o teži. Je tolk težak kot moj user posted image
Si pa opazila, da sva danes idini, ki sva se sploh pofočkali na tem RRju.....se vidi kateri dve sta najbolj pridni user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
30.12.2007 20:54:21   
Azzurra
Evo, ena malo manj pridna, ki pa vseeno misli na vas.

Danes grem v 32. teden, ni več dolgo do konca, ne? user posted image  Prejšnji teden sem šla pit sladkor in zdaj čakam izvide. mislim in upam, da so ok. je pa ena taka fajn gospa, ki dela v laboratoriju. zdaj se že kar poznava, saj neprestano dajem kri tam. mi je naredila eno tako mešanico sladkorja z ledeno vodo, da niti ni bil tak problem tisto spit, prvič vem da so mi dali s toplo vodo in mi je bilo zagatno user posted image

Moj trebušček je že lep napet, popek se mi je izbočil, malo me že bolijo kosti v medenici in križu, kaj pa vas?

Praznične dneve preživljamo na Obali, čim je lepo vreme, se zapodimo na igrišče, da se mali igra, drugače pa sem jaz spet oz. še vedno prehlajena in bom živce zgubila s tem zaprtim nosom. že tako se zbujam za wc pa ker mi v trebuhu razgraja, potem pa še ta nos...

Po novem letu se pa moram spravit k preurejanju sobice za tamalega in pripravi novega kotička za dojenčka, pa zbrat na kup bodije, pa it kaj kupit...

Saj res...KAKO JIH BOSTE VE OBLEKLE ZA DOMOV IZ BOLNICE? Mogoče ste kaj že o tem govorile, verjetno sem v obilici vsega napisanega spregledala...
Jaz nimam blage veze kaj pripravit, sem šla v Okaidi pa nisem imela najmanjše ideje kaj bi kupila, no, pa sem našla eno ful ful ful luštno podloženo jopico s kapuco in eno lepo majčko za spodaj, zdaj pa moram nabavit še hlačke. pod vsem tem bo pa seveda še spodnje perilo - bodi in žabice. pol pa ne vem za čez...ali samo pokrit z dekico ali oblečt tisti zimski pajac...

Dobro. Grem skuhat čaj. Vas pozdravljam, želim vam lepo praznovanje, v novem letu pa iskreno in iz srca želim, da bi vse marčevke imele lep porod in zdrave otroke, ki nam bodo v veselje in ponos, da bi bili dnevi polni sonca in otroškega smeha, da bi nas rojstvo še bolj povezalo z najdražjimi...SREČNO 2008.
Azzurra z družino.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
30.12.2007 20:58:43   
Sonnja
Dinki hvala za pomoč tak sem naredla pa ne gre.danes sva napolnila polnih 28 tednovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......