ronja
|
HIhi, se strinjam, se zgodi... jaz bom tudi v klubu nesposobnih mam, se mi zdi (upam, da zelo kmalu ). Zadnjič se je fantu odvalil kamen od srca, ko sem mu rekla, da je normalno, da ti otrok kdaj zdrsne iz rok - ne zdaj da ga vržeš na tla, ampak če se ti miga, se je verjetno že vsak kdaj kam butnil... in se mi zdi, da sem ga s tem stavkom bolj pomirila, da bo najino punčko veliko bolj mirno po rokah držal kot če bi mu razlgala, kako jo mora držat... Če je ne bi privezali v avtosedež se mi zdi pa čisto nekaj drugega, saj so tam sile precej večje... Sicer je mene moja ljuba sestra lepo prevrnila iz starega stabilnega vozička čez eno škarpo ene dva metra visoko, na beton... Ja, v pričo mami, saj mami pač ni mogla vedet, da bo prevrnila voziček, pa tudi sestra tega ni nalašč naredila... (vsaj upam, da ne ). No, se mi ne zdi, da bi mi kaj hudega manjkalo, mami pravi, da se mi nič ne pozna, jaz pa pravim, da bi bila sicer genij, zdaj pa mi še malo manjka ... Sicer pa so dojenčki trdoživi, hihi, hvalabogu, sicer bi itak že izumrli, glede na to, koli ko je nesposobnih mamic tu okoli normalno pa, da se ustrašiš, ampak po moje jo bojo zdaj privezovali, saj se je verjetno tudi ona ustrašila... Jaz sem zadnjič priškrnila svoji psički repek, vedno 3x pogledam, predno zaprem vrata, zdaj sem pa samo 2x in ga je uspela vmes spet uturit v špranjo in sem jo priškrnila... (izučilo je seveda ni, še vedno ga tudi v špranjo od vrat...) Na srečo ji ni bilo nič, mislim, zabolelo jo je, ampak nisem močno zaloputnila, ampak samo narahlo zaprla vrata, na srečo... ampak je pa to čisto grozno od mene... samo se zgodi, tudi če nočeš in ves čas paziš...
|