Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če bi se to naredilo meni bi pač očitala sebi,a mislite da se ne sekiram da sem bla v drugi sobi ko ji je padla?!Pa da si ne zaslužim enga klepeta?!Ne vem mogoče ste tuki gor same super mame in ste cele naspidirane in polne energije in mate svoje otročke skoz pri sebi...in oh in sploh ste popolne. Tud če bi moji mami padla bi odreagirala tako,če ne še bolj birno in žal mi je da ste se vse poplne spravile name ker sem pač mogla nekam to zlit,dobila pa sem vedro gnojnice na glavo. Še enkrat se opravičujem ker sem slaba mama,ker sem kupila zappa,ker sem odreagirala impulzivno in ker rabim 10 minut zase. Joj, si me nasmejala, res . A ne vidiš, kako ti vse dopovedujemo, da smo nesposobne mame, nepopolne, s premalo časa, pozornosti,... Glej, ko je meni moja punčka padla s postelje, sem bila hladna kot špricar. Pogledala sem, če je poškodovana, poklicala zdravnico, kako odreagirat, predvsem se nisem hotela razburjat, ker bi bilo potem hčerko še bolj strah. No, čez ene pol ure je prišlo za mano, bila sem tako jezna nase, da bolj ne bi mogla biti. Le kako sem lahko dopustila nekaj takega, imela sem se za najslabšo mamo vseh časov . Danes se ne sekiram več. Ker vem, da nisem tega naredila nalašč, da otroci pač padajo in da do nesreče lahko pride tudi, če jo neprestano nadziram in jo držim v rokah. Razumem, da si burno odreagirala in da je ta reakcija prišla iz strahu, da se je tvojemu otroku kaj zgodilo. Vendar je sedaj to za tabo, otrok očitno nima posledic. Zato si lahko vzameš nekaj časa za razmislek in ugotoviš, da verjetno tudi tašča ni hotela nič slabega, mogoče ni premislila do konca, ve, da mora naslednjič bolj pazit.... Ne bi bilo sedaj uredu, če bi zakopali bojno sekiro? Prepričana sem, da se tašča sekira še bolj, kot se ti. Tistih 10 minut pa si kar vzemi zase. Pa še kakšno minuto več.
|