honey -> RE: Padla ji je (22.6.2007 11:37:03)
|
Oprosti, ampak menim, da se lahko tudi tebi to zgodi. Meni se je že - ko ga nisem privezala v voziček (pa je bila normalna 4-kolesna marela) in je hotel skočit iz vozička, pa mi je padel direkt na asfalt. Kaj pa, recimo da jo bosta čuvala tas in tašča, ko bo začela hodit in bo padla in bo imela potolčena kolena? Kaj boš pa v tem primeru rekla? Oprosti, ampak ne zganjaj panike, ker otroka, kot ti je že napisala ena predhodnica, ne smeš zavijat v vato, ker ga ne boš mogla obvarovat pred vsemi težavami in padci. Še vedno se spomnim, ko je naš mali shodil, je obral čisto vse vogale, kolena je imel non-stop potolčena, pa ne glede na to, kdo ga je čuval - jaz, mož, tast, tašča ali pa moja starša - ker sem jim tudi povedala, da naj ne zganjajo panike, če otrok pade. Pač bo drugič bolj pazljiv. Če te pa skrbi varnost pri čuvanju, pa tašči lepo povej, da jo naj ima vedno privezano v vozičku, glede na to, da ji daš zappa, ki nima tistega obroča spredaj. Če imate pa kakšen drug voziček, ji daj pa raje kakšnega bolj "varnega".
|
|
|
|