živa
|
Meni in moji svakinji sta otroka padla iz (iste) globoke košare, ker v njej otroka ne moreš privezat. Navadno otroci padejo ven, ko kolesa vozička nenačrtovano zadanejo v kako oviro. Pa nimamo trikolesnika, ampak je svakinja pred desetletjem nabavila enega Chiccotovega štirikolesnika, stabilnega in z velikimi gumami, in jaz sem ga poverbala. Moji tašči je moj mali skoraj padel z glavo naprej po tleh, ko ga je privezovala v marelo. Komaj ga je ujela. Pa kaj naj zdaj, otroka dam v gips, da ne bo tako živ in bo mirno čakal, da se ga priveže, potem pa lahko miga in razgraja? Iz marele ali športnega dela vozička pa v moji žlahti po meni znanih primerih še nihče ni padel med vožnjo, ker so bili skoraj vsi tako živi, da jih je (bilo) nujno privezat. Res no, tole mi je "iber" zanimiva debata. Počakaj, da bo mala še malo zrasla in se ti bo začela zvirat. Če bo bolj žive sorte, se ti lahko zgodi, da še Zappa prevrne, ko bo privezana noter. Če boš imela pa srečo in bolj mirnega otroka, pa bo lepo sedel v vozičku in pridno čakal, kaj bodo "varuhi" z njim počeli. Če bo mala živahna, se še kaj oglasi z vašimi vozičkarskimi dogodivščinami. Lp, živa P.S.: Kar se tiče pa Zappa, ki mi je sicer všeč, pa res ne vem, če je najbolj ustrezen za tako malega otročka. Lahko da tvoja mala že stabilno sedi, ampak ko voziš, jo ruka, trese ipd. in to je zagotovo kar obremenitev za njeno hrbtenico, ki pa vseeno še ni dokončno razvita. Pa brez zamere.
< Sporočilo je popravil živa -- 22.6.2007 13:06:06 >
|