skuštrana
|
Moji prijateljici je padel mali pri 3 mesecih iz lupinice na ploščice. Z mize, ko so se nekam odpravljali. Je bilo vse ok. Meni je padla prijateljičina hči, ko je plezala na plazalo, ker je padla na kamenje je imela kar razbito glavico, ampak kaj sedaj..Smo jo peljali k zdravniku,jo je pregledal in je z njo vse ok. Da ti ne govorim o tem kolikokrat je padla naša tamala Ko je začenjala sedet je sedela pri meni!! v naročju in je na tla vrgla eno igračo, pa sem se jaz tako nerodno sklonila, da je čofnila po tleh. Hvala bogu na travo. Ne vem kdo se je bolj ustrašil - jaz ali ona. Otroci padejo, počakaj, da malo zraste - vse hujše bo. Ko bo začela tekat okoli, pa plezat vsepovsod. Samo za sekundo se obrneš stran pa je padec tu. Seveda ne odobravam, da je padla zaradi tega, ker ni bila zavezana, ampak dvigovat tak halo okoli tega mi je tudi čisto brezveze. Če misliš, da je s tamalo zaradi padca kaj narobe jo pelji k pediatru pa boč videla. No, verjemi pa, da je tašči verjetno huje kot tebi. Sicer pa je meni enkar pediatrinja rekla, da imajo otročki glavice kot balon. Da naj se ne sekiram za vsak padec. Glede varstva pa, če zaradi enega padca ne zaupaš več tašči jo daj pa v vrtec ali pa poišči privat varstvo, ampak če si kolikortoliko normalna mamica boš pa ja razumela, da OTROCI PADEJO..A ti kot otrok pa nisi bila nikoli na tleh? Še tole glede Zappa (ga imamo mi tudi, sem sicer z njim super zadovoljna). Ko bo otrok starejši in če bo full živ se ti zna narest, da se bo prevrnil kar sam. Nam se je to naredilo že kar dostikrat, moraš full full pazit. Ravno kak teden nazaj sva šle s tamalo po sladoled v mesto in ko sva se vračali vsaka s svojim sladoledom v rokah se je sredi mesta mali vragec prevrnil. Ker je izvajala neko svojo telovadbo v vozičku, jaz pa sem jo hotela obrisat okoli ust . Pa je bila privezana, voziček se rad prevrne na hrbet, sploh ko je otrok večji in težji pa se s celo silo zaleti nazaj... S tem ti želim povedati, da Zapp morda res ni primerna izbira za starejše ljudi.
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 22.6.2007 14:17:55 >