ona
|
Oj, mater sem prou jezna danes! Včeraj mojemu razlagam od dopustu kam bi lahko kaj šli,on pa takoj,ma kje je še to,ma kako lahko zdaj razmišljam o dopustu....mah,moški!!So tud vaši taki? Evo in zdej se mi prav nič ne da danes....prej sem obiskala MID in jo moram prav lepo pohvalit,ker je prav lepo shujšala Bravo,kar tako naprej!! Kako pa ti ANAKARIN,si dobila kaj korajže za dieto?Nisi nič omenila.. Joj,jutri imamo pri nas maškare in bom prav lepo šla pohajat,ker mi je mrt jih tle pedenat,pa,da te potem še šlatajo...groza!Bom šla kar lepo pohajat,jim pustila na vratih,pa bo!Nisem jaz za to in pika! APRILČICA,samo,da si boljše volje,boš videla,da bo vse ok,če ne pa imaš tole zadnjo varianto,splav,raje kot,da gre kaj narobe!Jaz bi tudi prekinila nosečnost,če bi bili slabi rezultati...ma upajmo na najboljše! Da pa si ti med starimi tle gor,pa ne bi rekla...kje so že moja kristusova Že razmišljam počasi kdaj bom šla v penzijo KAROLINA,no katera je uganila,sigurno je z potovanjem,a? MUCKA,kako si pa ti kaj?Si že bolj nerodna,kajne Se hecam! ONOUR,tebi moram še moje slike poslat,sem pozabla!Si mi pa drugače tako nekam znana,da ne vem kam te dat imam samo nek občutek,da si mi znana... Dej mi na zs malo napiši o tebi,ok! Glede kolkov pa bodi srečna,da je mrzlo...saj se bo uredilo...pa jaz,ko je naša pupa imela tako pretvezo za kolke,da je imela tako na široko nogice,da se mi je prav smilila,je zgledalo kot en kup železa okoli nje,čez hrbet in pri nogicah ful narazen tole železo!Saj sploh en znam opisat,ma je imela med korakom enih 15 cm razmaka-noge narazen in to skozi dan in noč,cel mesec...sem mislila,da znorim takrat,to je bilo nekaj najhujšega pri meni,jo sploh gledat tako No ma je bilo vse ok po enem mesecu nošnje,hvalabogu! Ok,grem kej speglat,se beremo! p.s. LOIS,kam si se skrila?
|