|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
28.2.2009 9:46:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: onur

onur, krasno ime hčerke imaš ...veš tudi ena moja je Petja. Tvoj pa je doma tam na križišču za Komen, a ne?! Upam, da nisem falila

ma ne, doma je v tistem naselju na drugo stran od osnovne šole. če ti je kaj znano, kamor se zavije za domačijo šterling

Saj mi je malo znan, samo sem zamešala. Šterlingove pa poznamuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
1.3.2009 8:46:57   
onur
Živjo in vsem eno user posted image . Kje ste? Jaz sem imela včeraj cel dan mamo na obisku, tako, da se je Petja cel dan crtala pri njej, jaz pa sem imela fraj roke. Sem naredila eno veliko špežo, me je kmalu kap na blagajni, ko je rekla vsoto. Drugač pa danes ne vem kaj bomo. Je bolj oblačno in nič se mi ne da.

Tvoj pa je doma tam na križišču za Komen, a ne?! Upam, da nisem falila

Verjetno si mislila Simona in Tejo, ki živita tam na ovinku oz. brata K'be.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.3.2009 9:41:52   
ona
Dobro jutro!
Saj,če po pravici povem se mi ne da dosti pisat....danes nekaj planiramo,da gremo v kolosej v <LJ gledat uni film o nekem miškuuser posted image ,pojma nimam kako se reče!No,bomo še vidli,kakšna bo voljauser posted image
KASSO,seveda se te spomnimo,pa malo več se javi tle gor,ok!
TRIXI,kako je uspela jabolčna pita?Ma si me nasmejala kako otrok kuha user posted image Ma,kja zdej je tamali že v prvem razredu al še ne?
MUCKA,kako je tvoje počutje?
APRILČICA,pa tvoje?
Ostale ste tudi uredu,kajne?
Ala,grem dol,mora tamala gledat neko risanko na pc-ju....lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.3.2009 17:50:24   
onur
Zdravo, zdravo. No pa je dan pri koncu. Mi smo danes šetali gor pa dol po naši ulici in Petja je spala v vozeku, nato smo pa vozek jungali pred hišo, ker če se ustavi, je konec s spanjem. Eno uro pa sva dremuckale na postelji. Tati se je učil, vendar itak izkoristi vsak trenutek, da se ne bi. Sem mu rekla, da če lahko srfa, bi pa lahko tudi Petjo vozil gor pa dol, če se že ne uči.
Sedaj je gor pri tašči, jaz pa sem malo fata po hiši.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
1.3.2009 21:03:30   
mucka25
Dober večer.

No mi smo preživeli kar pester vikend. Včeraj smo mal pospravljali, čisto malo spali (danes pa še manj), pol so moji prišli in mel tamalega v varstvu, da sem jaz lahko šla k maši. Hodim namreč na priprave za krst, birmo in obhajilo, ki naj bi ga imela to veliko noč. Upam, da še v enem kosu. Danes smo šli pa po kosilu k svakinji v Lj na sprehod, ker so imeli tam lepše in toplejše vreme. Mali sedaj končno spi, midva mu bova pa tud kmalu sledila.  Tamali v trebuhu sta tud kar pridni in brcata kot dva tahujš fuzbalerjauser posted image , no lepo bi bilo, če bi se mi v naslednjih tednih lepo na glavo obrnili, da bi mamica brez težav naravno rodila.

Aja da ne pozabim, KASSO tvoji tamičkeni pa čimhitrejše okrevanje. TRIXI tvojemu malemu kuharju pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako zdaj pa hitro spat. Lahko noč

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.3.2009 12:55:00   
onur
Živjo bejbe, a spite? user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa spet en zatežen dan, ker je tako vreme. Smo se lih s Petjo odpravle ven in že bile zunaj, pa prične rositi. user posted image Pa smo šle mal pod streho in nato nazaj noter. Sedaj spi, upam, da bo še en cajt. Je bila budnica že ob 7 uri, ma je tudi dopoldan malo počurila.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.3.2009 20:13:41   
mucka25
Dober večer.

Tako, pa sem preživela en naporen dan. Tamali je bil prov siten dans, tolk zaspan sam spat pa ne, pol pa še jest noče, pa previjat se in drugo ga tut ne zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image .  Tamali dve pa mi tud vse bolj pritiskata na živčevje, da občasno tud nog več ne čutim. Se mi dogaja podobno kot kak teden preden sem rodila Maksa. Nič zdaj bom morala pa res počivat, ker sploh nimam še namena rodit.  

Grem zdaj v ležeče pred TV, če bo sploh izvedljivo. Lahko noč

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.3.2009 13:19:22   
onur
Živjo. Mucka25, čim več počivat, da zdržiš čim dlje.

Drugač pa mi imamo jutri posvetovalnico in prvo cepljenje. user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo videli kako bo prenesla. Danes sva bile dopoldan zunaj, popoldan pa k prijateljici na obisk. Možeka pa pustim doma, da se uči.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
3.3.2009 21:31:51   
onur
Živjo. Je bela cesta. Pa sej čvekam sama s sabo. user posted image user posted image user posted image user posted image No, kje pa ste?
Obisk pri prijateljici minil. Samo Petja je štrajkala pri hrani. Je bla lačna kot volk, vendar joške ni tela zgrabit. Ma zgleda, da bo treba sabo vzeti AM.

Drugač pa mucka25, ma lahko še nosiš trebuh? Jaz ko sem bila noseča, se mi je moj zdel tako majhen, od vseh drugih pa velik. Ma za dve bebici pa imaš kar nekaj za nosit.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
3.3.2009 21:54:41   
mucka25
Živjo.

Danes sem mela pa res nega letanja oz čakanja za sabo. Sem pač šla zjutraj odpravt v laboratorij, dat kri, vodo in pol še v bolnco po inekcijo. Ma kot zakleto so imela danes srednješočci sistematskegauser posted image , sem čakala skor uro in pol za kri dat, pol pa so bli še v bolnici totalno zmešani in sploh niso vedli kam naj me pošlejo,da bi mi dal imekcijo za plučkauser posted image user posted image user posted image . No po še eni uri so se končno zmenli in pol se je spet začel, so me poslal na CTG tom niso našli obeh otrok, so paniko zagnal, pa so šli delat še UZ, no končno ugotovijo, da je z bebicama vse OK (kar sem jim tko skoz govorila) in bi mi skor pol pozabli dat inekcijo.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma upam, da bodo ko bom šla rodit našli oba otrokauser posted image user posted image user posted image . Aja pa majhen trebuh imam. Jutri pa še  po drugo dozo.

ONUR očitno sva res same kle gor. Tebi jutri vse super na posvetovalnici, pa s cepljenjem kar pazi ( ne da te strašim) bod kar pozorna, če ni Petja morde kaj bolna. Naj jo kar dobro pregledajo.

Ostale pa upam, da se imate kljub vsem delu in zaposlitvi lepo. Pa pa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.3.2009 11:52:04   
aprilčica07
Živjo

sem res v gužvi, pa nimam cajta se oglašat... v glavnem  itak sama čakam petek in amnio, pol pa itak spet čakanje izvidov:(, bo še pestro.... drgači smo ok, sva z malim sama, moj je službeno na terenu, se nima slabo:):)

v službi je gužva, je zdaj naše obdobje in je pestro, tako, da ne utegnem niti na wc it kašen dan.. danes bom šla malo prej domov, ker sem dala zjutraj kri za neki ICT test in moram it sama po izvide, ker jih moram nest v lj v petek..

mucka: pazi nase, da bš čim več cajta v enem kosu:)
onur: meni je pa tvoj mož znan, pa nevem od kje:):)

Lepo se mejte. Ostale??

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.3.2009 14:44:56   
kasso
Ona, evo se že javljamuser posted image

Naši bolančki so že zdravi user posted image in upam, da bo trajalo.

aprilčica...v petek bom fajn stiskala pestke za tvojga otročka in zate.
mucka, ti pa počivaj, pa upam, da v bolnici ne bodo tako zmedeni, ko se boš odpravila rodit....ma koga tam bi jaz kar s kakšnim polentarjem po glaviuser posted image

Šibam delat tehnični. Sem bila že zjutraj, a zaradi posadabljanja sistema s strani Ministrstva ni nič delalo oz. je prekinjalo, tako, da sem rekla, da pridem popoldne nazaj, ko ministrstvo ne bo delalo več.
Upam, da ga naredim s to našo 13 let staro kripouser posted image in me ne bodo kaj zafrkavali.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.3.2009 16:09:42   
onur
Živjo. Za nami je posvetovalnica in cepljenje. Šlo je skozi, vendar kot po tekočem traku. Se lahko pa s sestro več pomeniš, kot s tem Tozonom. user posted image Ne da bi te kaj vprašal. On sam pregleda dojenčka in to je to. Ma, saj bi jo kam drugam vpisala, sam tu je na dosegu roke. Imamo pa 7065 g in dolgi smo 62 cm. Drugač pa Petja sedaj spi že od 13, seveda z vmesnimi podoji.

Aprilčica07, držim pesti za v petek in vse bo ok, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image Prilepi še ti kakšno tvojo sliko, če te možek pozna.

Mucka25, čim dlje v enem kosu.

Kje je pa ona. Prvo nas nažene, da klepetamo, sedaj pa štrajka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi karoline in anekarin ni nič.

Kasso, tudi jaz mam tehnični kmalu. Ma tud moja 'kripa' bo imela že čez deset let, ma teče kot mašinca.

A še nekaj. Verjetno grem drug teden k frizerju in študiram, da bi se pobarvala v bjond. Enkrat sem že bila in ostrigla čisto na kratko. Drugač pa z možekom na prvi dan pomladi, 21.3.2009, praznujeva dve leti poroke in Petja bo stara 4 mesece.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.3.2009 15:47:45   
ona
Pozdravček,
ja,zdej pa jaz tajim,kajneuser posted image
ja,imam vse na kupu,kar se dela tiče,potem sem mela včeraj en test pri ANG,danes ITAL,tako,da sem malo pregledala kaj smo sploh delali...potem je tamala zbolela,je včeraj mela vnete bezgavke in potem še vročino,so ji dali ospen,tako,da jo imam zdej raje doma danes in še jutri.Je pa že zdrava,kot,da ni bilo nič,jaz jo sploh ne razumem včasih,ker je res tako malo bolana...moram potrkat...
ONOUR,če si bla včeraj v posvetovalnici,una ženska,ki je tam z otročki-medicinska sestra hodi tudi z mano na tečaj italijanščine,tako mimogrede.No,včeraj sem bila jaz zjutraj pri Mugoški s tamalo,bi se lahko tudi srečale ali pa smo lahko se tudiuser posted image  boooo
APRILČICA,kako si ti?Ja,včasih je najbolje,da imamo delo v takem stanju kot si ti...se vsaj malo pozabi na težave,kajne?Saj bo vse ok,boš videla!user posted image
KASSO,lepo,da nas nisi pozabila,pa kar večkrat se kaj javi,a?
MUCKA,trebuha pa niti nimaš veliko,napram temu,da sta dve notri...jaz sem bila ponavadi zmeraj taka,pa sem samo po enega nosilauser posted image  Zdej se že bliža PDP,kajne?A te je kj strah?
TRIXI,kdaj že gremo na kafe?user posted image
MID;KAROLINA,kaj ste še med nami?

Drugače sem jaz v torek bila na sodišču in nismo še nič rešili konkretno!Bivšega ni bilo,so zaslišali psihologinjo,kamor vozim sina in je tako lepo povedala,da bivši kot prvo rabi it v šolo za starše,da se sploh nauči bit z sinom,kot drugo pa se bo začelo z nadzorovanimi stiki na CSD....ma mi je šlo kar na smeh,ko so napisali,da gre v šolo za starše,....zdej se morajo še uskladit in se mora sodišče pozanimat kdaj bi bilo možno te nadzorovane stike naredit in veste,da bo tole z moje strani dolgo trajalo preden bom imela čas user posted image user posted image user posted image
Včasih se je najbolje naredit malo neumen...user posted image user posted image
Skratka,sem zadovoljna z razpletom....sicer je tole samo zapisnik,ni še izdana odločba,tako,da ima sin še nekaj miru....Sem pa sinu povedala za tole in je kar korajžen,da bo šel pa na CSD povedat,naj ga pusti na miru.....Ma jaz kar potihem verjamem,da se bo dobro končalo in bo mogoče bivši uvidel,da je z njim vse narobe!Pa naj plačuje za svoje grehe in kar je delal otrokuuser posted image user posted image
No,to je to,grem zdej še malo počekirat ital.,tako za vsaj slučaj...da dobim petico....se hecam,saj se zase učimuser posted image user posted image user posted image
Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.3.2009 17:37:08   
onur
Živjo. Še en deževen dan, vendar sva s Petjo izkoristile suho in bile na sprehodu. Drugač pa tast jutri praznuje rojstni dan. Jaz si bom vzela urco in šla pogledat na delo (kamor delam). Popoldan pa pride mama in bo pri meni prespala (dragi gre itak delat). V soboto pa grem z njo domov, malo na potepanje, ker se mi doma že možgančki kravžljajo.

če si bla včeraj v posvetovalnici,una ženska,ki je tam z otročki-medicinska sestra hodi tudi z mano na tečaj italijanščine

Ma ta Breda, ki ima očala in blond lase? Ona, boš videla, da se bo s sinom vse uredilo in veliko sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.3.2009 17:39:32   
onur
Še nekaj. Maste kakšno idejo, kaj bi možu prištimala za obletnico poroke?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.3.2009 21:15:13   
trixi
ojla,
ma res samo nahitro, meni se tako spi, da to ni podobno več nobeni reči,ma kadarkoli bi se lahko ulegla in kar zaspala. Si bom morala malo pomerit pritisk.
ONA, sm mislila, da maš sodišče v ponedeljek, sem čakala poročilo. Ma vse se bo poštimalo, boš vidla. In pridna, da se ti da še v šolo hodit. Veš kdaj bomo šle na kafe? Eno nedeljo, haha, bomo šli nekam na kosilo- dietno!!!, pole malo pohajat, magari obiskat MID, al pa kšno drugo, bomo uletele taku na presenečenje, velja!? Aja, se pridruži še kšna?
ONUR, nimam pojma, presenečenje za obletnico poroke, jaz še poročena nisem, bi blo prvo to treba porihtatuser posted image , ma hecam se.
Aprilčica, drži se jutri, mislim nate in na tvojo malo pikico, da bi bilo vse vredu, v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma celo stran bi ti jih prilepila, samo da bi pomagalo. Oglasi se.
Kasso, tehničniuser posted image , je šlo skozi?
Mucka, iiiii, dojenčki, koliko časa še, kdaj maš rok?
Karolina, skrivnost oziroma presenečenje- kdaj boš razkrila?
Mid, si boš za vikend vzela čas za kšno poročilo, kako ste?
Ala, zdej moram pa malega spravit spat, grem kar z njim, eno knjigico bova prebrala in bo.
Čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
6.3.2009 10:47:26   
ona
Ojla,!
Glih,ko pucam ko zmešana po bajti....sem si vzela koffe pavzouser posted image
Mater,tega praha ni ne konca ne kraja,saj sem skoz s sesalcem v roki.Komaj čakam,da bo bolj toplo,ker tale centralna dela vsa ta prah,saj poleti ga sploh ni tolikouser posted image
Ja in pri naši kvadraturi bajte se mi lahko samo zmešauser posted image
Ok,novega ni nič zaenkrat,nekaj planiram,da bi po končanem pucanju skočila do postojne malo pogledat po trgovinah,ker nimam prav nič za obut,pa za oblečt bi tud blo dobro it kaj pogledat...ne vem,bom vidla kakšna volja bo.Sem pa danes tamalo peljala v vrtec,ker je čisto ok,je bila samo v sredo bolana in včeraj ji ni bilo več nič,pa še tako razigrana je,da nujno rabi družbo.
APRILČICA,jaz tudi držim pesti in že cel dan mislim nate.Javi,kako bo šlo!
TRIXI,ja te moram razočarat,nedelje imam ponavadi za familjo,ker zmeraj kam gremo skupaj,tako,da moramo kakšen drugi dan izbraz,lahko pa gremo familjarno  oz. se dobimo skupaj,ni panike,imaš mdobro idejo!
ONOUR,za možeka poglej malo po netu,npr je ena stran,se mi zdi,da se kliče nora darila in tam imaš vse možne finte,od npr. moških tangic z bonbončki...pa taka smešna darila.Jaz bi mojemu sigurno kaj takega naštimala,da bi bilo malo smeha!
Ja,una pri pediatru teta hodi z mano na tečaj in je ful uredu ženska!
ANAKARIN,kam si se pa ti izgubila?
Ok,grem naprej pucat,uživajte!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
6.3.2009 14:28:46   
Anonimen
Ojla punce
evo me ONAuser posted image , danes sam vas lahko brala in sm mela malo več časa za zadihat na šihtu. Drugače sm v gužvi in mi ne znese, da vas vsaj preberem.pride kak moment, da se lotim pa uleti al šef al stranka al telefon al....No danes smo punce na šihtu prejele od šefa lepe vrtnice in jih dale kr v flašo, da je pisarna malo drugačneuser posted image .

No vidim, da ste ok. MUCKA sm vidla slike, uf ma imaš trebuh, joj upam, da boš zdržala do konca.

Zdej pa zopet stranke na telefonu, lep vikend vam želim, saj napovedujejo kr lepega in obilno rožic, čokolad,...

pa en vic:
A veste kaj je "noč čarovnic"?
Isto kot 8.marec, samo da se dogaja ponočiuser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
6.3.2009 14:51:19   
mucka25
Evo še z moje strani malo časa.

Smo imeli dans ponoči mal budnice, tamali je bil očitno med 12 in 3 uro čist zbujen in smo bolje malo spali. No pa če sem izkrena se miniti ne pozna. Se nekako navjamo vsi na prihajajoče meseceuser posted image user posted image user posted image . Drugače pa je vse OK, razen trebuh mal otrdela, če se preveč prepogibam inp...

ANAKARIN seveda bom zdržala do koncauser posted image . Kaj se s svojo bando oglasi na kofetu, če boš imela kaj viška časa ( saj vem HA HA).

ONA sem držala pesti za tvoja dva izpita. SI prov pridna.

APRILČICA zate pa tako al tko kar naprej držim pesti, da ste vsi ZDRAVI.

TRIXI rok imam drugače 8. 5. in sem si tud zadala cilj, da pred 22. 4. ne rodim.

ONUR za tvojo obletnico pa nimam idej, še najina mi vedno uide iz glave. Najboljš, da poskusita počet kaj kar sta si morala oz bosta še mogla si odpovedat zarad malčice.

Šibam še mal na sončka, ker je tolk lepo danes. Lep vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
6.3.2009 18:47:26   
aprilčica07
Evo mene bejbe:)

amnio je za mano:):):), poseg ni boleč, bolj mučno je čakanje izdivdo, joj 3 tedneuser posted image user posted image user posted image Tam v lj so vsi prijazni, res, od sester do zdravnikov, do genetika, res tako prijazni, da je vredno pohvale:):) Kljub vsem kar me tare in vsemu kar se mi mota po glavi, te tam kr prepričajo, da je z bejbijem vse ok in da se ne splača sekirat na rezervo (kar imajo prav, ampak saj veste..)

Drgači pa sem sama, sta šla tamali in moj v solkan, jst bom pa tle, da res počivam, da ne bi pršlo še d kašnih drugih zapletov, ker jih res ne rabim..

Hvala vsem za dobre misli:):) se bom itak oglasila še kej, saj do računalnika ni tak hudič pridetuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
6.3.2009 18:59:18   
kasso
Tehnični sem naredila, tako da kripca lahko vozi po cestahuser posted image

Sem pa danes bila z ta malo pri okulistu, tako da bo moja 10 mesečnica dobila očala. Sem jih že naročila, tako da bo čez en teden že šarmirala. Dobila pa jih je, ker je pred  enim mesecem začela škilit, pa nekaj dioptrije ji je nameril...tako, da če še niste videli dojenčka z očali, bom dala mojo principesso goruser posted image
za tako majhne pa sploh nimajo primernih okvirjev, tako da bodo kar na ena sončna, dali prave leče gor...zadaj pa ima paske za zapet, da je bolj fiksno.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.3.2009 8:34:19   
onur
Živjo in eno user posted image . Danes se grem spet malo razvajat k noni in nonotu. Sedaj čakam, da se Petja prebudi, vstala je že pred 7, vendar je prej zaspala. Je pa bila danes nona pri nas čez noč, ker je možek delal, pa da nisem bila sama. Pašalo je tudi, ker nisem imela Petje non stop po rokah. Čao in uživajte.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.3.2009 12:13:13   
ona
ČESTITKE ZA DAN ŽENA!!!!

user posted image

Pa še to en vic:
Če vam nekdo reče.Ti si se pa zredila?...kaj mu odgovorite.....da lepe ženske ni nikoli prevečuser posted image user posted image user posted image    Lepo praznujte!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.3.2009 18:02:29   
kasso
čestike vsem ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.