ona
|
Pozdravček, ja,zdej pa jaz tajim,kajne ja,imam vse na kupu,kar se dela tiče,potem sem mela včeraj en test pri ANG,danes ITAL,tako,da sem malo pregledala kaj smo sploh delali...potem je tamala zbolela,je včeraj mela vnete bezgavke in potem še vročino,so ji dali ospen,tako,da jo imam zdej raje doma danes in še jutri.Je pa že zdrava,kot,da ni bilo nič,jaz jo sploh ne razumem včasih,ker je res tako malo bolana...moram potrkat... ONOUR,če si bla včeraj v posvetovalnici,una ženska,ki je tam z otročki-medicinska sestra hodi tudi z mano na tečaj italijanščine,tako mimogrede.No,včeraj sem bila jaz zjutraj pri Mugoški s tamalo,bi se lahko tudi srečale ali pa smo lahko se tudi boooo APRILČICA,kako si ti?Ja,včasih je najbolje,da imamo delo v takem stanju kot si ti...se vsaj malo pozabi na težave,kajne?Saj bo vse ok,boš videla! KASSO,lepo,da nas nisi pozabila,pa kar večkrat se kaj javi,a? MUCKA,trebuha pa niti nimaš veliko,napram temu,da sta dve notri...jaz sem bila ponavadi zmeraj taka,pa sem samo po enega nosila Zdej se že bliža PDP,kajne?A te je kj strah? TRIXI,kdaj že gremo na kafe? MID;KAROLINA,kaj ste še med nami? Drugače sem jaz v torek bila na sodišču in nismo še nič rešili konkretno!Bivšega ni bilo,so zaslišali psihologinjo,kamor vozim sina in je tako lepo povedala,da bivši kot prvo rabi it v šolo za starše,da se sploh nauči bit z sinom,kot drugo pa se bo začelo z nadzorovanimi stiki na CSD....ma mi je šlo kar na smeh,ko so napisali,da gre v šolo za starše,....zdej se morajo še uskladit in se mora sodišče pozanimat kdaj bi bilo možno te nadzorovane stike naredit in veste,da bo tole z moje strani dolgo trajalo preden bom imela čas Včasih se je najbolje naredit malo neumen... Skratka,sem zadovoljna z razpletom....sicer je tole samo zapisnik,ni še izdana odločba,tako,da ima sin še nekaj miru....Sem pa sinu povedala za tole in je kar korajžen,da bo šel pa na CSD povedat,naj ga pusti na miru.....Ma jaz kar potihem verjamem,da se bo dobro končalo in bo mogoče bivši uvidel,da je z njim vse narobe!Pa naj plačuje za svoje grehe in kar je delal otroku No,to je to,grem zdej še malo počekirat ital.,tako za vsaj slučaj...da dobim petico....se hecam,saj se zase učim Uživajte!
|