|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2009 14:27:34   
Anonimen
ONA sam na hitr da odgovorim. Nism mislila, da bi plačevala za sms-e, ker se tud men zdi bedno. Samo na jedilnike za različne diete . ja pozabla sm omenit, pa človek po svoje zastopi.

Drugače mam dela kr čez glavo, pa sm se malo odklopila, da vas prečekiramuser posted image . Aja sm pozabla omenit tudi, da sm srečala KASSO en dan v lekarni.

Joj še pol ure in dooooomoooovuser posted image (k ena mulauser posted image izjavljam hehe)

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.2.2009 11:53:27   
ona
Ojla,kje pa steuser posted image
Res,da včeraj nisem niti pogledala sem gor,ampak,da ni nobenega postauser posted image
Ok,saj ni važno,samo nekdo vas mora na momente malo okaratuser posted image
Torej,včeraj je imel naš Jan 10 let!!!Praznovali bomo sicer v soboto v pizzeriji,tako,da je včeraj minilo brez posebnosti.Zdej ga je celo tast hecal,da zdej bo pa najstnik postal in,da ni več otrokuser posted image Se mu je zdelo prav fajn!!
No,jaz mu želim vso srečo,pa,da bi enkrat zaživel v miru pred njegovim očetom,brez večjih stresov,to mi je edina želja zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok,drugače sem nonstop v letanju,ti tečaji me kar izmozgajo,imam ob sredah in četrtkih,tako,da gre dan naokrog kot bi mignil!Ko vstanem je že takoj noč....ma kaj vam tudi tako dnevi letijo?
ANAKARIN,saj nisem mislila,da boš plačevala,jaz sem samo nasplošno rekla,da mi je bedarija,da nekdo plačuje sms-e,da ga opominjajo kdaj in kaj naj je...Ja,svaka čast tistemu ki se je to spomnil!
ne vem tiste diete,pa najbolje,da provaš,jaz nisem še nikoli nobene držala tako striktno,da se mi ne sanja.Mogoče ti bo katera izmed nas znala kaj več povedat.user posted image
Ok,se grem še malo učit,lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.2.2009 12:27:59   
aprilčica07
Evo meneuser posted image

na hitro, ker sem zasedna non stop. Pa doma je pestro, smo bli vsi zmešani, ker je moja sestrična 18 let, nenadoma zbolela, diagnoze ni blo, simptomi pa taki, da se ne da povedat, včeraj ni več mogla hodit.. Prva diagnoza je bla HB ovržena (levkemija), pod večer so jo peljali v bolnico, zgleda, da je staknila eno otroško bolezen, ki je malo mutirala in ki pr odraslih nardi lahko dosti škode. Zdravil baje da ni, ma zgleda, da bo vseeno nekako ok, edino kar jih skrbi je to, da ima obupno otečeno vranico in oteklina ne zginja. Tako, da je blo vse bolj zmešano.. Držite pesti, da bo ok, in da se to konča.

Drgači jst sem ok, jutri grem na pregled, bom poročala kako sem opravila.

Zdej se pa moram pripravit za sestanek.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.2.2009 12:28:46   
aprilčica07
ona: vse najbolše Janu za okroglih 10let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.2.2009 14:46:18   
Anonimen
ONA vse naj naj Janu in naj vama bodo želje uslišaneuser posted image user posted image user posted image

APRILČICA držim pesti, da bo vse ok. Sporoči nam.

Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.2.2009 19:03:40   
mucka25
Ona vse najboljše tvojemu sinu, da bo srečen fant, mu bo šlo dobro v šoli in da mu bo oče končno dal mir. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica tebi pa jutri vse dobro in uživaj pri pogledu na tvoj mali zakladek.

Ostale pa naredimo si lep petek in še lepši vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.2.2009 21:31:29   
onur
Ona, vse najboljše za sineka. user posted image

Aprličica07, upam, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.2.2009 21:53:15   
MID
živjo!
Naj se vam prav na hitrico oglasim.Spet sem kot burjauser posted image .Še dobro,da me vsaj rojstni dnevi brcnejo v rit,da si utrgam minutko za vas.
ONA tvojemu sinu želim vse naj,naj,da bi še naprej rasel v pridnega in zdravega fanta in da bi se mu uresničile vse skrite in razkrite sanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Berem,da ste vse več ali manj ok,APRILČICA tebi želim,da bi ti čimprej prišel dan pregleda,da boš lahko videla svojo pikico in da bi bilo s tvojo sestrično čimprej boljše.
Jaz sem bolj tako...jeftinouser posted image .Že en teden skačem okrog moje zobarce imam probleme s tistim zobom,ki sem vam ga omenjala za silvestrovo.Ja,sem bila zelo pridna in sem dobra dva tedna hodila okrog s kar tako odprtim zobom.Faca jaz.Sem fasala na čeljust bakterijo,ki mi je priborila neznosne bolečine in to ravno za cel vikend(hud 12 urni porod ki je za mano je mačji kašelj proti tem bolečinam).Se mi je že prav mešalo od vsega hudega.Pristala sem na antibiotikih in zdaj čakamo na razplet.Trpim pa kot 100user posted image !
Drugače se moram pa vsaj malo pohvalit,da sem še vedno pridna z mojo dieto,ravno danes je 1 mesec naokoli,uspelo mi pa je odložit ne težko pridobljenih 7 kilc.
Toliko res na hitrco od mene,zdaj pa šibam,ker moram zjutraj ob 5.30 že vstat z vmesnim bujenjem ob 3h zjutraj da vzamem antibiotik.
Lahko noč vsem!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.2.2009 21:59:30   
aprilčica07
MID: jao, vem kako zob boli.. jst se trenutno mučim z vneto dlesnijo, ki se sicer ne more primerjati z zobom, ampak je že to tu mač.. mi pa pomaga, domača medežija in sicer slana voda:):), si spiram in je takoj bolše:), to je pa cena nosečnosti mislim user posted image user posted image user posted image

mucka, anakarin, onur, MID: ja, hvala za dobre želje za našo tamalo:), kaj vem, pravijo, da je zdaj stanje stabilno, a še vedno resno. So ugotovili, da je nekje staknila še hepaitits, je na strogi dijeti, če bo to kaj pomagalo za jetra in vranico ok, če ne bo do pondellka bolše pa gre gostovat na infekcijsko v ljubljano. user posted image V glavnem malo lažje dihamo, tako, da upam, da se bo stanje sšasoma znormaliziralo. Šit je, ker je lih v 4 letniku,  pa ful je hotla it neki študirat, pa se je matrala in učila, da bo ja čim bolše, zdaj je to ratalo in so ji kr napovedali, da je relativno majhna možnost, da bo šla še kej v šolo to šolsko leto.. Itak je zdravje ta prvo, ma saj veste kako to gre..

Jst pa čakam jutri, da vidim če dojenček raste, sem polna mozoljev, jih nisem imela niti v puberteti tolko, za Jakoba sem pa itak imela tako lepo kožo, da sem kr sijala, zdaj je pa vse neki drugega. Kaj vem kaj vpliva na te reči:)

Grem gledat CSI Miami:)

čau čau, se oglasim jutri, da poročam kako in kaj sem opravila:) držte pestkeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.2.2009 9:17:10   
aprilčica07
A bomo izginile od tle gor?user posted image user posted image user posted image user posted image Nobena se nič ne oglasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem sicer v službi danes:), je tak mir, bom dosti reči poštimala, ker jih drgači ne morem:):)

Najeda mi ta dež, ta vlaga in to blato kamorkoli pogledaš in se obreneš. Za bruhat vreme, pa itak ne bo še bolše... BJAAAAAAAAAAAAAAAK.

Drgači sem ok, včeraj bla na pregledu, je vse ok, čakamo še sredo, pol pa dalje:)

Nič, nobene ni tle, grem pa še jst delat.  

Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.2.2009 16:20:40   
onur
Ne, ne, ne bomo izginile. Evo mene. Petja je imela ta teden tri dni luno, nič in nič spat podnevi. Pa sitna je bila, pa bi se smejala, naslednji trenutek že jokala. Se pozna, da je bilo slabo vreme in nismo bile nič zunaj. Sedaj je boljše. Včeraj smo pohajali pri naših na Pivškem, danes pa imam na obisku mamo, da sem malo pospravla po stanovanju. Možek dela. Drugač smo ok. Z nestrpnostjo pričakujem 18.2. ko imamo kolke. Držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
8.2.2009 11:47:27   
mucka25
Živjo.

No se še jaz malo oglasim, da ne bomo čisto zamrle tuki gor. Očitno je tako obdobje, ko imamo vsi tolk dela al pa je preveč vsakdanje vse in nimamo kaj pametnega in zanimivega za povedat.

Z mano vse OK, razen to da se že težko premikam, vse delam počasi in se počutim kot kak nasedel kit, no sam tri mesece bom pa že zdržala. Zdaj ko je bila mami tuki sem še vse za nazaj zlikala in sem prov zadovoljna, ker nimam tega bremena. Počasi moram pa še zdaj za malčice vse prištimat, da mal vidim kaj moram še kaj nabavt.

Aja pa moj je ta teden tolk trpu, ker je bila "tašča" na obisku. Sva se v petek tolk spičla, da še danes počasi rešujeva stvar. Moški pač težko prenašajo, če jim nekdo kdaj kaj oporeka. Sam bo preživu.

Od tamalga pa lahko rečem sam to, da je ful priden in bi kar naprej bil zunaj in hodu. Naj se zdaj to vreme mal poštima, ker drugač bo kar težko.

Lep preostanek vikenda in se še kaj beremo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
8.2.2009 14:36:16   
ona
Živjo
ja,je kar res,da imamo preveč drugih opravkov,dnevi pa kar letijo,vsaj meni!Potem pa ni časa za tle gor visetuser posted image
Evo,danes moj dragi dela,ker ima nek program na mašinah za nastavit,jaz z otroci sem pa malo pospravljala garažo,ker je tud tam en kup šare,pa zunaj smo bili kar precej časa in je prav pašalo malo svežega zraka!
Včeraj smo bili z sinom v pizzeriji in je bil ful zadovoljne.Je sicer povabil le 3 sošolce in dva prijatelja,ma smo se imeli lepo!Saj ob priliki vam prilepim kakšno slikco od tort,če ne drugega!
Za sina sem naročila torto v Mignonu v Kopru,to je tista slaščilarna v Portorožu,kjer delajo fenomenalne torte in je bila zares enkratna in še cenej imajo po kilogramu kot tukaj pri nas.Zdej bom raje zmetaj šla tja dol naročit,ker tukaj v okolici Sežane mi niso kaj preveč dobre,pa še bolj drageuser posted image
V petek,ko sem šla iskat torto,sem se dobila še z eno mojo dobro kolegico iz Izole in smo bile v interšparu skupaj ene 4 ure,seveda z otroci.Vmes sem šla malo pogledat v New yorker in na moje presenečenje dobila tam ful lepih stvari in sem si nakupila ene 4 majice,za vse skupaj sem pa dala 22€,kar verjet nisem mogla ceni,magari,če jih samo enkrat oblečem,za tako ceno...
Hvala vam za čestitke,sem prenesla sinu,je bil ful vesel!!!A,ja pa za tiste glasove na tisti strani,ko so tekomovali v pisanju pisma božičku in sem tudi vas prosila za kakšen glas,je bil izžreban in je dobil celodnevno kopanje v termah Banovci ali terme Ptuj,se ne spomnim več dobro,tako,da bo treba na en izlet na tole kopanje.Hvala vam še enkrat,se je izplačalo!!!
Ala,se spet mulca ravsata,grem jih mirituser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
8.2.2009 21:50:48   
onur
Živjo, vas malo pozdravim. Ona, samo, da je zabava uspela in ste bili vsi srečni.

Mi smo pa bili danes malo pri prijateljih s tamalo. Smo šli voščit rojstni dan. Je blo tako, da je spala, pa jedla, pa malo čemela, pa jedla, ... Sedaj pa sva doma same, ker je šel možek delat.

Še, da vprašam: se v Sežani kje izvaja pilates?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.2.2009 12:43:27   
ona
Dober dan!
Ej,ej,ej,kaj bo šele spomladi z vami na temu forumuuser posted image user posted image
Se hecam,še dobro,da se je onour javila in pa jaz,ker danes sem takooo lena,da takooo zgubljam cajt brezveze,da je joj!
Najboljše,da si grem tv prižgat,a?user posted image user posted image
Sem si prav smešna,no...pa še tukaj nimam kaj napisat,ker od včeraj do danes je vse po staremuser posted image ...
ONOUR,pilates mogoče izvajajo v kakšnem fitnesu,nimam pa pojma kje,mogoče tudi kje v Lipici,samo ponavadi v te aktivnosti vpisujejo septembra ali oktobra,ker takrat kao vse začne in potem hodiš telovadit celo leto.Ti bom bolj težko pomagala,ker ne hodim nikamoruser posted image
Ala,lep dan želim!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
10.2.2009 9:29:46   
ona
user posted image

No,kako je kaj?user posted image
Najprej sem dolžna APRILČICI eno opravičilce,ker me prav peče vest...torej,ko sem brala od tvoje sestrične sem bila sigurna,da sem ti napisala kakšno vzpodbudno besedo,ma sem ugotovila,da sem prav pozabla...skratka,upam,da bo punca čimprej ok in,da ni nič hujšega!!
Samo kar verjet ne morem kako lahko človek tako na hitro zboli,pa tako mlada je še!Res,želim ji čimhitrejše okrevanjeuser posted image user posted image
Pa poročaj kako je z njo,ok!
Pa ti,si menda uredu?Trebuh že raste?Ponavadi v drugo se prej pozna,vsaj meni se je,sem bila v tretjem mesecu že kot balonček,pa hlače mi niso bile prav več....

Ok,ostale ste tudi ok,kajne?
Letim kaj delat saj se me ta lenoba od včeraj kar drži...user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
10.2.2009 9:39:27   
aprilčica07
Jutro,

na hitro se oglašam, sem zasedna do vrha glave:):)

ona: glede sestrične, je malo bolša. Stanje je sicer še resno in nevarno, ma se izboljšuje, ker očitno dijeta za jetra in vranico pomaga, za hepatitis pa itak jemlje zdravila. Tako, da upamo, da bo kmali izven vseh nevarnosti, no, saj jst mislim, da je že kr ok, samo dohtarji pač so bolj previdni... Tako, da hvala za lepe želje:):)

Glede trebuščka, pa kaj vem, še vedno oblečem vse svoje cunje, tako, da zgleda, da pri meni ni tako kot pr večini, ker se v drugo prej vidi... Zaenkrat ni še opazit, da se kaj dogaja tam doli:):), bo pa kmalu, zihr:)

Joj, jutri imam ns držite pesti, da bo vse ok, me je strah ko psa, da ne bi šlo kaj narobeuser posted image

Grem delat.

MA KAJ BOMO ZAMRLE TLE GOR?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
10.2.2009 10:03:09   
onur
Dobro jutro. Pa je pred nami spet en turoben, deževen dan. Saj se mi bo še zmešalo noter, ker nimam kaj počet s tamalo. Če je vreme greva vsaj ven, drugač je pa noter sitna ko user posted image . Še dobro, da dobim obiske in je možek doma, da jo bo malo pomerkal. Drugače smo ok.

me je strah ko psa, da ne bi šlo kaj narobe
Vse bo ok, boš videla in držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
10.2.2009 21:51:52   
ona
Da ne gremo v pozabo....user posted image

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.2.2009 22:16:14   
onur
in pričaram vam lepe sanje user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
11.2.2009 9:28:10   
ona
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.2.2009 9:32:38   
onur
Živjo. Ta je dobra ona. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša dva še spita, vendar bo Petja kmalu pokonci. Nato se preoblečemo in pojemo ter gremo malo ven, ker se je vreme naredilo. Po kosilu pa k noni na pivško, ker gre moj v šolo, da ne bom spet sama doma user posted image user posted image , ker se mi bo še zmešalo. user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.2.2009 12:08:03   
Anonimen
Ojlauser posted image

ja vidim, da nekam štrajkam tud jz, nimam druge izbire kot na hitr se vam javit. Seveda iz službe, saj bi me doma že sterali dol s stola, sam da miško primemuser posted image . Sm sama v pisarni in inštaliram programe, pregledujem dela za sodelavce, če so prav nardili,...ostali so na terenu.
Pri nas je novo to, da smo belili stanovanje čez vikend tako, da sva z mojim ponosna, da sva stanovanje malo osvežila. Kuhinja rumena, okoli okna tulipane narisala in v dnevni imam eno steno in strop svetlo rdeče barve, s strani pa umazano bela.
Včeraj pa sm se igrala frizerko in nardila novo frizuro ta mali in ta malemu. Bom dala fotkeuser posted image .

Drugo pa nč kej novega, razen da moje kile ostajajo in ostajajouser posted image . pri meni je potrebno eno uro vežbanja, ma jok to odpade, ker se mi muloti obesijo. Sm pa začela tako, da vsaj trebušnjake delam v dnevni z njimi.

ONA superuser posted image slikice in torti so mi všeč. je videt, da sta otroka uživala na rojstnem dnevu.

ala, je treba delat......user posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.2.2009 9:05:53   
karolina*
Ojla punce

Po dolgem času sem spet malo tukaj... Dnevi bežijo kot zmešani, ma saj same veste kako je to.

Najprej VSE NAJBOLJŠE ONINEMU fantu za okrogli 10. rojstni dan. Želim mu veliko zdravja in razposajenih otroških dni predvsem pa mir pred očetom!!!!!

Anakarin in Ona, hvala za slikice, lušne so... Moram tudi js kej nalimat gor.

Pr ns nč posebnega, ta mala je ozdravla, dns se gremo končno cepit. Še vedno pa nč ne spimo. Danes dobiva z mojim novo posteljo in tudi njo bomo dali spat v taveliko v svojo sobico, bomo vidli če bo kaj boljše. No,saj v svoji sobici spi že eno leto, bomo vidli če bo kaj boljše ko bo spala v taveliki.

Aprilčica kako si odpravila na NS? Joj, to s tvojo sestrično je pa prav hudo. Ma kaj je kar "čez noč" zbolela al kako. Je imela že prej kakšne simptome? Kje se je pa s hepatitisom okužila? No, tudi js držim pesti, da bo vse ok.

Onur, pilates imajo v Sežani v FIL SPORT, tako da se kar tja obrni. Tam imajo na splošno zelo veliko ponudbo- fitnes, aerobika, pilates, trebušni plesi, telovadba za nosečnice...Ful fajn, res.

Zdaj pa punce moje- moj plan je dokončan (razen še manjših malenkosti) tako da lahko začnete ugibat, kaj bom letos "ušpičla" user posted image . Še ene par dni vas pustim firbčne, potem pa vam povem user posted image

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.2.2009 12:24:02   
ona
No,no,pa se počasi prebujamo...ja zgleda,da se nam res nič pametnega ne dogaja in je vsak dan enak prejšnjemuuser posted image
Saj pri meni je tud stamdard,zdej sem likala eno goro perila,ma jaz naravnost uživam v likanju,resuser posted image
KAROLINA,dej nam še kaj namigni,no?
ANAKARIN,lepe slikce,še lepši pa so otročki,pa stene so tudi lepo prišle pobeljeneuser posted image user posted image
Kako sim kaj s kili,no dajmo te bom jaz vzpodbujala če hočeš..
Se moram prav pohvalit,da sem dala dol dobrih 5 kg,lahko že 6 rečem in se res dosti boljše počutim!Toliko da ti dam malo elana,kaj praviš?

Letim,mi nekdo zvoni pred hišo...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.