aprilčica07
|
MID: jao, vem kako zob boli.. jst se trenutno mučim z vneto dlesnijo, ki se sicer ne more primerjati z zobom, ampak je že to tu mač.. mi pa pomaga, domača medežija in sicer slana voda:):), si spiram in je takoj bolše:), to je pa cena nosečnosti mislim mucka, anakarin, onur, MID: ja, hvala za dobre želje za našo tamalo:), kaj vem, pravijo, da je zdaj stanje stabilno, a še vedno resno. So ugotovili, da je nekje staknila še hepaitits, je na strogi dijeti, če bo to kaj pomagalo za jetra in vranico ok, če ne bo do pondellka bolše pa gre gostovat na infekcijsko v ljubljano. V glavnem malo lažje dihamo, tako, da upam, da se bo stanje sšasoma znormaliziralo. Šit je, ker je lih v 4 letniku, pa ful je hotla it neki študirat, pa se je matrala in učila, da bo ja čim bolše, zdaj je to ratalo in so ji kr napovedali, da je relativno majhna možnost, da bo šla še kej v šolo to šolsko leto.. Itak je zdravje ta prvo, ma saj veste kako to gre.. Jst pa čakam jutri, da vidim če dojenček raste, sem polna mozoljev, jih nisem imela niti v puberteti tolko, za Jakoba sem pa itak imela tako lepo kožo, da sem kr sijala, zdaj je pa vse neki drugega. Kaj vem kaj vpliva na te reči:) Grem gledat CSI Miami:) čau čau, se oglasim jutri, da poročam kako in kaj sem opravila:) držte pestkeeeeeeeeeeeee!