|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
25.1.2009 19:13:11   
aprilčica07
Evo še mene,

anakarin: ma ste se mogli zabavat na fešti, kajne? sem prav čutla, kako si feštalauser posted image user posted image user posted image user posted image ma saj je prav, jst bi tudi, pa bo treba še malo počakat, zdej ni lih pravi cajt za take podvige... user posted image user posted image user posted image
mucka: lepo, da ste preživeli lepo nedeljo.. mi smo tudi uživali, celo malo ven smo šli po dolgem cajtu, je pašalo....

Zdej se pa moj loti dežurstvo in sklepam da bojo noči pestre. Ben, jst bom spala z malim on se bo pa svalkal ob vžganem kompjuterju in ob telefonu kr na kavčuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ona: kaj vem, nimam še točnega roka za rodit.. naj bi bil moj PDP po zadnji fešti 22 avgust, ma po velikosti ploda naj bi blo malo kasneje.. čakam da gremo na ns v postojno in takrat dobim končen PDP..

Sem si včeraj kupla ene kavbojke, eno številko večje, ful lepe, pa poceni so bla, itak v qlandiji v ng... kaj vem, saj nosim lahko še vse svoje cote, ker imam povsod nizek pas, ampak če je malo več placa je pa še bolj komot.. nosečniške cunje pa mrzim v dno duše in sem jih v prvo začela nosit v februarju, aprila sem pa rodila, prej sem se pa šlepala z drugimi cotami:)

Moram it, mi mali težači tle zraven,.

Uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
25.1.2009 21:11:23   
onur
Čuj bi se mogle dobit kak dan, kaj praviš

če te je volja, lahko prideš tudi do mene

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.1.2009 13:48:44   
Anonimen
Ojla
eh ma danes bi kr spaaaalauser posted image . No se je tud vama dogajalo. Čuj ONUR nevem al si doma al delaš, ma jz zdej po 2 letih in pol zopet delam in ko pridem domov malo pred 16 uro, me niti na mobiju ne dobiš, ker vsi trije dobesedno visijo na meni.
Zdej pa vsem napišem moj popoldanski urnik, malo za res in malo šalo:
Ko pospravljam, kuham, s cunjami razmetavamuser posted image po stanovanju moram poslušat starejo kaj mi pravi od šole, jo preverjat, s ta srednjo se nekako igram in zamotim, da starejše ne moti, če ne je kažin in nima miru. In še ta najmlaši mi tuli pod nogami, da bi se nosil, da ga dam skupaj s ta srednjo, da se igrasta. Ja za 2 min in je že ravs, jokanje, nato nosim malega, ta srednja pa se zase igra....in tako do 18ure me uničijo, ker so že laaaačni. A itak do takrat iščejo k psi hrano po bajti user posted image user posted image user posted image : čokolade, salame, bonbone....Valjda ne najdejo, jim dam jabolko ali banano ali kak jogurt. In ko se najejo, se uležem na tla v dnevni, se vsi lepo igrajo k največji prijatelji. In ko gremo spat, sta ta mala dva zopet naspidirana k duracell baterije.
ONUR povej kdaj bi ti pasalo, al pa če boš kej v Postojni, pa se dobimo z MUCKO, če nam bo ratalo. V kak Mercator center al nekje pač.
V Dutovljah nism bla ajej ne vpraši cca 4 leta, sej nevem. Največ pridemo do Tomaja, če nam rata s časom :))

Ala dužnost zoveuser posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.1.2009 18:31:07   
onur
ONUR povej kdaj bi ti pasalo, al pa če boš kej v Postojni, pa se dobimo z MUCKO, če nam bo ratalo. V kak Mercator center al nekje pač.

meni ni panike, ker sem na porodniški. lahko prideš ko želiš. ko pa bom kaj v Postojni, pa lahko pokličem in se dobimo z mucko. na zasebni e-mail ti pošljem mobi številko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.1.2009 8:46:34   
ona
Oj,kaj vas je zametlo>?user posted image
LOIS,pri vas je verjetno snega,nekaj pa napovedujejo,da bo v ponedeljek snega celo do morja,sem danes slišala po radiuuser posted image
Ma kar naj ga bo malo,kajne?
Pri meni vse po starem,pestro cele dneve,zdej se ubadam z lansko zalogo,tako,da se ven ne vidim!Komaj čakam,da pridem h koncu,ma kaj ko bo potem drugo za delatuser posted image
Včeraj sem bila v Luciji pri tisti psihologinji kamor vozim sina,je bilo zmenjeno kao za en skupni sestanek,da bi tudi bivši prišel,da se pogovorimo kako vzpostavit stike,ma bivšega ni bilo,so ble pa socialne delavke iz Sežane in Izole.Sem vsem jasno in glasno povedala kaj se z sinom dogaja(se je dogajalo)in jim dala vedet,da ga bivšemu ne dam na tak način....in,da se sploh več nič ne sekiram ne za sodišče,ne za nič....user posted image
Ma sem ratala korajžna,a?user posted image user posted image user posted image
Ja,včasih moraš sam sebi si rečt,da ti nobeden nič ne more in se malo postavit zase,če ne te vsi lahko teptajo user posted image
A,ja zadnji teden me takooo boli koleno,da glih kar hodim,mi kar nekaj škripa v kolenu,imam občutek kot,da mi ne drži noge skupaj.Grem v petek do zdravnika,da malo pogleda,ker se ni za hecat.Sem si pa tale trak za koleno dala gor in je malo boljše.Upam,da ni nič hujšega!
ANAKARIN,fajn,da si malo zažurala in se sprostila po dolgem času in vseh obveznostih!!!Super,no!

Ok,delo kliče....uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.1.2009 8:55:21   
ona
Ojla,ma kaj vam je vsem crknil računalnikuser posted image user posted image
No,saj ni pomembno,glavno,da se kaj javite sem gor,ok!
Sem ravnokar brala med 50 sporočili in se mi zdi pomembno,da si preberete,če boste kdaj potrebovale bit z otrokom v bolnici,da vam ne bojo kaj zaračunali,ker imate zastonj bivanje do otrokovega 5 leta starosti.Ta zakon velja od 1.1.2009,preberite si:
http://www.ringaraja.net/forum/starsi-za-otroke-do-5leta-starosti-pozor/m_3723412/tm.htm
piše v 23 členu,na uni povezavi,ki jo je tista uporabnica prilepilauser posted image
Ok,to je zaenkrat od mene,se beremo!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.1.2009 10:02:58   
mucka25
Živjo.

Ja je res postalo zatišje kle gor. PA vas tud razumem, vse ste v službi in pol popoldne še delo z otroci in doma. No men bo tud vse uspelo z dobro organizacijouser posted image .

Drugače sem pa bolj tko, mal me boli zob, ki se mi je odkrušu in sem se naročila pri zobarju, pa me je lahko šele za konc februarja naročuuser posted image . Mene pa včsih res boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image . Tablet tud ne smem jemat kar naprej, sploh ne kaj močnega. Pa to da sem noseča zanj sploh ni blo pomembno, pa tud če grem samoplačniško.user posted image user posted image user posted image No ja poskušam zdržat vsak dan posebej, se mi pa pozna, ker ne jem tolk sem zdaj že 3 kg zgubila. Se držim, da moj nebi opazu, da je kaj narobe, je prec panika in ogenj v strehi.

Bodite fajn, pazite nase in na svoje malčke.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.1.2009 10:33:04   
aprilčica07
Evo, jst na hitro,  v službi je taka gužva, da ko domov pridem nimam volje niti prižgat kompjuterja, kaj šele karkoli pisat... Bom izkoristila danes, ker ni strank in je vseeno malo lažje kaj pokukat sem do vas.

mucka: joj, zobobol... nevem kaj ti rečt... meni je pomagalo, da sem se na bleče mesto mazala z šnopcem in z propolisom, vsaj za silo omrti tisto boleče mesto in je malo bolše.... v nosečnosti  pa itak ne marajo karkoli delat, razen če ni uber nujno..
ona: sem tudi jst dobila tisti link, da je sobivanje z otrokom zastonj, samo sem že enkrat prej to nekej prebrala, pa očitno nisem bla tolko pr sebi, da bi to naprej sporočila, bumber še jstuser posted image user posted image user posted image

Drgači smo kr ok, edino manjka mi gibanje. Ful rada sem zunaj, pa grem ali laufat, ali kolesarit, magari z tamalim na sprehod, pa mi te dni ensotavno ne znese. Je itak tema kadar pridem domov, pol pa  ni izbire več..
Čakam drug teden, da grem spet na pregled, da vidim, če je vse ok.. Me daje neka panika, ma upam, da bo minilo.user posted image Lačna sem trenutno ko volk, ne vidim ure, da odklenka 11 in gremo lahko ven kaj pojest...user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj dobrega in uber zdravega, recimo burek ali hamburger bi jst zdej jedla:):)

Tako, to je na hitro od mene. Se oglasim, ko se zadeve malo umirijo.

Kje ste pa ostale? lois, karolina, trixi, MID?user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.1.2009 11:21:40   
lois
Evo mene, jaz sem se že prfočkala,

Zobobolj je res zoperna stvar, mene so tudi preboleli zoblje v nosečnosti. Pa še zoprn je, ker ne moreš nič vzeti, zato sem si jaz bolečine lajšala s šnopcom user posted image . Sem pa po porodu imela gronolom, hvala bogu, da sem pravočasno šla k zobozdravniku.

Aprilčica, jaz se tudi zelo rada gibam, pa je tako zoperno po zimi, ker ko jaz pridem domov, je že skoraj tema, potem pa ne moreš nikamor. Upam, da si se dobro napapcala.

Ona je prav super slišat, da je zastopnj bivanje v bolnici, saj ko je bil moj v bolnici, sploh nisem dobila postelje, ker so bile vse zasedene, baje, potem pa sem zraven njega sedela na stolu, sredi noči so naju prestavili iz ene sobe v drugo, da ne bi slučajno zdravniki videli, da drmuckam user posted image , rekli so mi, da se na njegovo posteljo ne smem naslanjat, ....zeblo me je kot cucka, ....bila je čisto neprespana noč. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.1.2009 13:59:25   
Anonimen
Čau
na hitr, da kej natipkam, potli letim. sm doma s ta malo, ker je veliko driskala v vrtcu danes zjutraj. baje, da neka virusna rasaja. Drug teden upam, da bo moj doma z njo. Jutri kej vem napišem, ok?
Držte se user posted image

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
29.1.2009 14:11:04   
onur
Evo še mene. Danes sem šla tamalo vpisat v vrtec - jasli. Upam, da bo oktobra kakšno fraj mesto. user posted image user posted image Drugač smo ok. Podnevi spimo zmeraj manj, zvečer pa smo malo tečkoti. Komaj čakam 18.2.2009, ko imamo pregled kolkov in upam, da bo vse ok, da ne bo potrebno več široko povijanje.

Se moram pa malo spravit bajto pospravt, ker je v razsulu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.1.2009 8:20:21   
karolina*
OJla punce

Se nisem uspela nč oglasit te dni, sem imela v službi eno punco na praksi, tako da je res bilo dela čez glavo, popoldan pa se mi res ne ljubi za računalnikom sedet.

Mi ne spimo nč vč. Pa js res ne vem vč kaj naredit. Od 1 ponoči naprej se naša pupa zbuja vsake pol ure. Po novem je ne sme niti moj več potolažit ampak zahteva samo mene. Pa sploh ji nič ne fali. Zbudi se, začne me klicat in ko pridem k njej in ji rečem, da je treba spat se uleže in ponovno zaspi. Js pa rabim pol še neo uro, da se umirim...takrat pa se ona spet zbudi. Groza!

Včeraj smo ble na kontroli in je kri boljša, tako da upam, da bo mir zdaj s temi boleznimi.

Aprilčica, meni tudi manjka malo več gibanja in tako hodim že ene 14 dni vsak dan ven- tudi če je tema, grem na en sprehod po vasi, in ful paše.

Ona si se rešla zaloge? Če bi imela kakšno minutko časa bi ti z veseljem prišla pomagat, ker meni je pa tako delo všeč, ma saj veš kako je s časom user posted image

Mucka, ma si povedala zobarju, da je nujno in da si noseča (kar pomeni, da ne smeš tablet)...? Po moje bi te moral vzeti kaj prej no.

Anakarin, bravo za žurko!! Paše, je res!?!?

ONUR, zdaj ko bodo lepši, daljši in toplejši dnevi, se lahko en dan dobimo na eni pijači v Sežani, da spoznaš še kaj kraševk v živo user posted image

Nč, šibam delat zdej

Lep dan

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.1.2009 9:29:50   
onur
ONUR, zdaj ko bodo lepši, daljši in toplejši dnevi, se lahko en dan dobimo na eni pijači v Sežani, da spoznaš še kaj kraševk v živo

lahko, samo naj še malo segreje

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.1.2009 9:47:11   
Anonimen
Dobr dan
nevem kje naj začnem, kr sm zelo žalostna. namreč včeraj zvečer je umrl stric od tašče, k je bil z nami par let oziroma s taščo in tastom, zadnja dva meseca pa ležal v bolnici v karlovcu (najprej zarad zloma kolka, potem se mu je stanje slabšalo). stric je od otroštva spadal  med ljudi z downov-im sindromom. Dočakal je kar veliko starost, mislim da je 26.12. imel 62let. bom drugič sporočila točno kolikolet je imel. V mojem srcu bo ostal nepozaben poseben človek, ki se je vedno smejal in vsakemu se rad stisnil, vse v smeh spravljal in mnogo drugih lepih stvari počenjal.

Drugač pa ta mala ima plenico ponoči, da jo skoz ne preoblačimo. Saj je imela konstantno vsako noč mokro posteljo. Čez dan pa je gatikah doma, ko gremo ven, ji zopet dam plenico, da se slučajno ne posračka. Doma v celem tednu ni kakala, a v vrtcu se je v torek enkrat podelala in včeraj 2x zapored zjutraj. Nato so me poklicali, da je v tistem oddelku zbolelo par otrok z drisko in vročino. Ma naša vročine nima in nima. Mogoče jo je že spucalo, sej ne vem. Pri zdravnici ni mogla dat vode, da vidimo, če je kej v vodi, ker se v 14 dneh non stop nekaj polulala. Dala je vseeno zdravilo Primotren (za okužbe sečil in prosti driskam). Drugi teden bo itak doma, kr se stanje čez vikend ne bo kr tako zboljšalo.
Danes me čaka še govorila ura s ta večjo, ker včeraj nism utegnila na popoldanski roditeljski sestanek. naj bi namreč imeli starši skupaj z otrokom imeli pogovor z učiteljico. Saj je zaključek prvega ocenjevalnega obdobja in je kao dobro, da smo skupaj z učiteljico.

Jz se tudi spravljam s kako dieto, da spravim 10kg dol in nevem kako. Z veseljem bi šla tečt, samo mi ne znese, ker velikokrat moj dela po večera. Če se pa usedem na sobno kolo, mi pa ta mala dva visita zraven. user posted image Pa smo začeli delat trebušnjake v dnevni in najboljše je, ko se uležem na trebuk, ta mala dva me kao mala masirata po hrbtu, ta večja pa mi noge fajn zbalansira. Na koncu bi kr zaspala user posted image

MUCKA ti kr pejdi k zobarju tisti dan, ko ima bolečinske in NE ČAKAJ! Svetujem ti z mojimi izkušnjami. NE TRPI!!!
KAROLINA postajam nestrpna, dej malo namigniuser posted image
ONUR ob kaki uri imaš pregled kolkov??
APRILČICA malo se še čuvaj ob tem mrazu, spomladi bo lepše hodit na sprehod s trebuščkomuser posted image
ONA dobra si da vse sfolgaš, svaka ti častuser posted image
MID kako gre tebi zdej?
LOIS kako gre ljubavna veza?user posted image

Punce lep vikend vam želimuser posted image s polno snegauser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 30.1.2009 9:48:00 >

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.1.2009 14:07:41   
onur
No mi smo pa včeraj proti večeru imeli naporen dan. Smo se s Petjo odpravili po avtosedež od 0-18 kg od Romerja v Baby center v Postojno. Mi je sprva prodajalka hotela za ta sedež prodati sedež od 9-18 kg, ki ne gre v ležeč položaj. Nato ji rečem, da mi prodaja sedež od 9-18 kg, pa prične trditi, da sedeža od 0-18 kg Romer sploh nima. Ma sem bila čist user posted image user posted image in ji rekla, da naj gre na njihovo stran pogledat, da obstaja.
Nato smo spokali do Pikapolonice. Petja je bila že rahlo živčna. Tam dobim sestro in moža s tamalimi. Nato pa v Pikapolonici kupimo sedež od Concorda. Petja se je v njem počutila v redu (trkam, da se bo tudi naprej). Nato je že nastala panika in Petja prične jokati. Spokava v avto in se podojiva. Nato gremo do moje mamice in zatem švrk domov.

Danes pa fata onur pospravlja stanovanje, ker je bilo katastrofalno. Možek reže trte. Sicer pa sije sonček.

Anakarin moje sožalje. Kolke mam ob 8.30 zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.1.2009 19:47:18   
ona
Živjo!
Mater je danes en tečen dan,smo vsi doma tečni,edino sin je normalenuser posted image
Tamala je bla prav obupna prej,kot,da jo luna nosiuser posted image Še dobro,da jo hitro mineuser posted image
A kej čakate na sneg?Baje,da ga bo jutri zamelo!Mi smo že sanke namazali popoldneuser posted image
Drugače nič novega pri nas.Jutri gremo po dolgme času verjetno malo ven,najprej jest,pol pa bomo vidli kakšno bo vremeuser posted image Če bo res nekaj snega,pridemo takoj domov se sankat!
ANAKARIN,dej provaj z uno ločevalno dieto.MID se je lotila z njo in ko sem jo zadnjič videla,je nla kar nekam bolj suha in se ji kar pozna,da so ji šle kile dol!!Jo moram prav pohvalit!!
No,jaz se tudi držim tele diete od začetka januarja,sicer vsake tolko malo grešim,ma sem šla tud jaz 5 kilov dol in se zdej počutim prav ok!Saj ne da jih imam kaj preveč,samo sem si jih nabrala zdej do novega leta in se nisem prav nič pazila,tako,da sem mogla nekaj naredit zase!Evo jutri naj bi imela cel dan vodni dan,ma pri meni to odpade,ni šans,da preživim dan samo z vodouser posted image .Saj pravim nekaj se moraš lotit,ker samo s telovadbo ne bo šlo dol!
Te bomo vzpodbujale,ne skrbi!!user posted image
KAROLINA,ja mene tud že firbec daje kaj imaš za bregomuser posted image Za uno zalogo pa ni glih take panike,je bolj problem,ker moram priredit,da je nam prav po kartahuser posted image Kar se tiče realnega stanja pa nimam komentarja!
Fajn pa,da pešačiš po vasi,verjamem,da paše!
MUCKA,kako je zobobol,res zahtevaj,da te kaj prej vzamejo na pregled ,no!
ONOUR,ja take scene z stolčkom so kar realne,saj dostikrat trgovke ne vejo niti kaj prodajajo-nekatereuser posted image Si pospravla bajto?
APRILČICA,ti si uredu?

Ok,spet prihaja luna,grem mirit mulceuser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.1.2009 21:35:23   
onur
Si pospravla bajto?

O ja, hvala bogu je zdaj solidna. Ma kaj ko bo čez dva dni spet ista. Se mi zdi kot, da bi proizvajali prah. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.2.2009 11:00:54   
onur
Snnnnnnneeeežžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.picturesanimations.com/s/snow_dolls/LetitSnow.gif

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.2.2009 11:35:30   
ona
user posted image

Ojla,no pa imamo snega!!!!
Samo kaj,ko si mi ne upamo na kalamareuser posted image ,da potem ne ostanemo kje v Sežani,ker imamo bajto na hribuuser posted image
Sem pa samo hotla tebi ONOUR eno priporočilo dat!
Ti si nalepila link do tvoje slikce,drugič lahko samo iz take strani,kjer so slikce klikneš z desno miškino tipko na slikco in daš kopiraj,tukaj na odgovoru pa daš prilepi in imaš slikco v postu,kot sem jaz zgoraj naredilauser posted image Je bolj komot,se takoj vidiuser posted image
Ok,gremo delat snežake!user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.2.2009 15:47:39   
onur
klikneš z desno miškino tipko na slikco in daš kopiraj

sej sem hotla, pa mi ni dalo nato na ringaraji ukaza prilepi, moraš kopirat link in tako je to

user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.2.2009 7:09:40   
aprilčica07
Jutro,

smo imeli pester vikend, pa nisem mela cajta za RR. Je bla tle svakinja in  mož, pa smo malo klatili okoli, malo zapravljali, imeli smo se res lepo:):)

Tle doli ni snega, na Krasu je neki malga, bolj je ena brozga kot karkoli drugega. Meni je to ta večji škifo kar ga je lahko, tista brozga tam po tleh. Bjaaaaaaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem jst ok, čakam petek in pregled, počutje je ok, tako, da trenutno se ne pritožujem nad ničemer, šeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej letim na kavo, pol bo treba pa itak delat. Ni izbire pač.

Lepo se mejte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.2.2009 13:15:11   
Anonimen
Haj

eto snega imamo user posted image , a kaj ko ga bo do konca tedna zmanjkalo. VSaj predvidevam, če napovedujejo otoplitev in dž.
Danes se bodo otroci imeli fajn s sankanjem v šolah.
Ta mala bo te dni ostala z mojim doma, da ne bodo v vrtcu že grdo gledali, ker driske enostavno ni imela doma. Kar se tiče lulanj, pa kakor daj, en dan non stop gatike preoblačit, drug dan nč. Čez noč ji vseeno dajamo plenico. Me zanima kdaj se bo to ustavilo.
Zjutraj sm pa sama kidala 14cm snega, joj po 2 letih sm prav uživala v tem. zdej ga še vedno naletava lih za vzorec.
kar se tiče diet, sm naletela na en link, mogoče ste že vidle http://www.smsdieta.si pa pokomentirajte.  ONA bom probala ločevalno.
Ajde lep dan

< Sporočilo je popravil anakarin -- 2.2.2009 13:16:25 >

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.2.2009 15:39:12   
lois
Čao pupe, moram priznati, da me kar nekaj časa ni bilo tu gor, sem prav zmedena, sploh ne vem, kaj naj pišem.

Ja pri nas je kar nekaj snega zapadlo, vendar ga je že veliko skopnelo, se mi zdi, da ga kar sproti pobira. Vikend smo preživeli v praznovanju od mojega RD. Smo šli femilijardno na kosilo.

Vidim, da bi probale, kako dieto, jaz bi tudi. Se kar ne morem in ne morem odreči sladkarijam. Lahko bi skupaj probale, da bi imele motivacijo. Kaj pravite?

Moj mali tudi več ne spis popoldne, se je kar uprl, pravi da ni zmatran za počitek user posted image

Onur, tvojemu linku sem se prav nasmejala.

Zdaj pa letim, se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.2.2009 20:17:38   
mucka25
Dober večer.

No včeraj smo se mel prov fajn, smo bili na RD od moje stare mame in tolk kot sem včeri jedla še nisem v svojem življenju. Danes me pa vse tišči pa tamali dve kar nočeta bit pri mioru. Me skoz v želodec brcata in mi je pol slabo. Sem se pa včeri tud mal nasmejala, ko smo bili v Mercatorju in me je začel mal šravfat pa sem mkomaj do klopce prilezla in se je kar folk okol mene nabral in me začel sprašvat, če mam popadke in če kličejo rešilca ....user posted image user posted image , no drugač pa je to prov pomirjajoče, da če kdaj res rabiš pomoč, da ti kdo pride pomagat.

Imam pa ta teden mamico na obisku in mi je prov fajn, kot v starih časih. Zdaj bo tašča lahko počila po operaciji. res dobr, da se je vse mirno rešlo. Zdaj naj se samo pozdravi.

Komentirat tko pozabim, največkrat tud takoj kaj ste sploh napisaleuser posted image . No lep večer in super dan jutri.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
3.2.2009 10:15:54   
ona
Dobro jutro!user posted image
Dan kot vsak drugi,kajne?Mi smo ok,jutri ima sin rd,že celih 10 let,bomo pa praznovali v soboto v pizzeriji,je rekel,da bo povabil le enih par sošolcev,predvsem pa sošolkuser posted image
Je ponavadi več punc kot fantov na žurkiuser posted image ,ja je sin res ena mehka dušica in zgleda,da ima spol faljen,sigurno zato,ker sem si želela punčko,pa je ratal fantekuser posted image
Ne vem,mogoče je kaj na temuuser posted image
Edino dobro,da ne rabim tekat okoli za darilo iskat,ker si želi,da mu damo denar,da si bo sam potem kaj kupil,to je najboljše...
ANAKARIN,tiste diete z sms-i,saj so ok,samo se mi zdi neumno,da bom plačevala sms-e,da me bodo opominjali kaj naj jem,kaj pa vem,po moje si je treba samo v glavo dat,da je treba shujšat,vsaj jaz sem tako naredila.Po novem letu sem se počutila že kot balon in sem šla enih 5 kil gor od poletja,pa sem ratala malo jezna sama nase in trmasta kot sem,sem se vrgla na uno ločevalno dieto.Res,da se je ne držim glih 100°%,ma sem vseeno šla lepo dol tistih 5 kg in sem prav zadovoljna.Če izgubim še ene 3 bo čisto dovolj zameuser posted image
Veš,samo voljo moraš imet in se imet rada,pa bo šlo dol.Boš videla,kako boš zadovoljna,ko ti grejo že samo 3 kile dol!!
LOIS,zate pa ne vidim jaz ,da bi ti  hujšala,saj si suhauser posted image Saj sladkarije vsako premamijo,tudi mene na tej dieti in edina dobra stvar te diete je,da si lahko vsaj 4 dan privoščiš en kos torte ali kakšno drugo sladkarijo,to je prav super!Pa še hujšaš medtem!!
Ne vem,mi te lahko motiviramo in vzpodbujamo,ni problema!
MUCKA,ti pa verjetno ne rabiš nobene diete,kajneuser posted image No,tebe bomo pa vzpodbujale,da začneš fuuul jest,okuser posted image
Kako se zdej počutiš,upam,da si uredu!
Ok,imam telefon,se še kaj beremo,ok!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.