ona
|
Dobro jutro! Dan kot vsak drugi,kajne?Mi smo ok,jutri ima sin rd,že celih 10 let,bomo pa praznovali v soboto v pizzeriji,je rekel,da bo povabil le enih par sošolcev,predvsem pa sošolk Je ponavadi več punc kot fantov na žurki ,ja je sin res ena mehka dušica in zgleda,da ima spol faljen,sigurno zato,ker sem si želela punčko,pa je ratal fantek Ne vem,mogoče je kaj na temu Edino dobro,da ne rabim tekat okoli za darilo iskat,ker si želi,da mu damo denar,da si bo sam potem kaj kupil,to je najboljše... ANAKARIN,tiste diete z sms-i,saj so ok,samo se mi zdi neumno,da bom plačevala sms-e,da me bodo opominjali kaj naj jem,kaj pa vem,po moje si je treba samo v glavo dat,da je treba shujšat,vsaj jaz sem tako naredila.Po novem letu sem se počutila že kot balon in sem šla enih 5 kil gor od poletja,pa sem ratala malo jezna sama nase in trmasta kot sem,sem se vrgla na uno ločevalno dieto.Res,da se je ne držim glih 100°%,ma sem vseeno šla lepo dol tistih 5 kg in sem prav zadovoljna.Če izgubim še ene 3 bo čisto dovolj zame Veš,samo voljo moraš imet in se imet rada,pa bo šlo dol.Boš videla,kako boš zadovoljna,ko ti grejo že samo 3 kile dol!! LOIS,zate pa ne vidim jaz ,da bi ti hujšala,saj si suha Saj sladkarije vsako premamijo,tudi mene na tej dieti in edina dobra stvar te diete je,da si lahko vsaj 4 dan privoščiš en kos torte ali kakšno drugo sladkarijo,to je prav super!Pa še hujšaš medtem!! Ne vem,mi te lahko motiviramo in vzpodbujamo,ni problema! MUCKA,ti pa verjetno ne rabiš nobene diete,kajne No,tebe bomo pa vzpodbujale,da začneš fuuul jest,ok Kako se zdej počutiš,upam,da si uredu! Ok,imam telefon,se še kaj beremo,ok!
|