ona
|
A me pogrešate,a Pri meni je pač tako,da včasih ne utegnem na računalniku sploh gledat kar je za prosti čas,saj mi oba nulca ne data miru,tamala je živa ko poper in hoče bit stalno zunaj,sin pa je res dobil gnojno angino in včeraj mu je zdravnik dal ospenmtako,da je danes prav uredu.Če je on ok mi vsaj malo pomaga pri tamali,zadosti,da se z njo igra,pa je že boljše Pa tudi tamala hoče stalno bit z njim in sedaj,ko je ležal 2 dni,ji je bilo prav hudo in je bila prav užaljena ma sta tako navezana eden na drugega,da ni za verjet. Drugače sem pa razen vikendov sama z otroci po cele dneve,saj moj dragi prebije dosti časa v delavnici,ker pri tolko zaposlenih moraš bit stalno kaj zraven.Saj se ne pretegne z delom,samo okoli mora bit,pa še poslovnih obiskov ima dosti,tako,da prou ne morem računat na njega.Saj tamala že teče k njemu sama,ker hoče bit z njim in potem nima kaj kot da je z njo nekaj časa.Meni je prav fajn,se kar skrijem,če teče k njemu Drugače pa imamo tudi tasta tukaj okoli nas,da tudi on da eno roko včasih,da vsaj v miru skuham Drugače ni nič novega,aja razen,da se bojim,da sem si zvila nogo,sem prej zunaj nerodno stopla in me zdaj že boli noga,tako da se prav bojim kaj bo čez noč oz. jutri...Sem že imela pred 5 leti gips,samo na drugi nogi in glih tako poleti,tako,da je to tazadnje kar si sedaj želim.Bom vidla kaj bo jutri,vama sporočim Ko pišete o teh fintah spanja,mi gre prav na smeh,saj je bil pri nas nered do 1,5 leta,se je kar zbudila sredi noči in se hotla igrat,sem mislila znoret,pol je pa moj dragi večkrat vskočil,ker on lažje preživi noč brez spanja,tako,da je tudi to minilo.Imajo pač svoje muhe,ma vidve kar uživajta,ker tako hitro zrastejo,da je joj. Naše se sploh ne več spomnim kakšna je bila kot dojenček,zato res uživajta sedaj,ker je vsak dan nekaj novega in posebnega Ok,se še beremo,uživajta
|