ona
|
ojla, končno sem spet z vami,je bil pač naporen vikend za mano najprej sobota kopanje v Sesljanu in je bilo super,otroci tako uživajo,da je joj .tamala se sploh vode ne boji in gre kar sama z rokavčki noter in kar gre na globoko in plava bolj po njeno oz. se vrti v vodi,je tako smešna No,v soboto smo doživeli eno neprijetno dogodivščino na morju.ko smo prišli so eno gospo oživljali,ker jo je menda kap in so pač vsi to gledali in meni rata slabo,če samo od daleč vidim take stvari,je res neprijetno.po več kot polurnem oživljanju so jo peljali stran z rešilcem in danes sem od mame izcedela,da je baje umrla,ker je ta gospa bila ena soseda od ene šjore kjer hodi moja mama pucat,zdaj ko je v penziji.Res grozno to doživetje. Potem sem včeraj cel dan nalagala z enim fantom na računalnik tele nove windovse vista in nam je končno ratalo.Sem prav zadovoljna s temi windovsi,čeprav sem bila v dvomih,sedaj dela ko urca,končno je ratalo! Danes smo jo tud pihnili v Sesljan,sem tamalo pobrala v vrtcu ob 12 in smo šli lepo se kopat.Samo nas je vreme pregnalo ob 17,ker se je kar naenkrat naredilo za nevihto,ni nas pa nič zmočilo.In pridem domov tukaj skoraj še sonce Ma dobro,saj bo še lepo vreme ,sem gledala na eni strani napoved za 14 dni in drugi teden bo cel med 31 in 33 stopinjami,tako,da morje prihajamo Danes je pa še ena neprijetna za mano,se je v Sežani zgodila huda nesreča zjutraj in je eden gospod umrl,ki ga poznam kateri je,mu je že pred leti umrla žena v prometni,zdaj pa še on.Ima eno hčerko enih 13 let in boga je ostala sama zdaj .Ma kaj ni kruto to Smo pa imeli do 9 zaprto cesto čez to križišče,tako,da sem tamalo samo v jasli peljala. Karolina,še en namig,cesta je bila zaprta proti LIpici in uni ki poznajo pot čez tire so šli kar čez našo vas,a verjetno že veš s kje sem,a drugače pa živim tukaj 4 leta,ker prej sem živela v Izoli,tako,da verjetno me res ne poznaš Mid,tebi pa ne vem kaj naj ti napišem,ker se moramo kar videt No,in kdaj bomo imele tale zmenek?Tako nekaj govorimo,a zmenit se pa ne moremo,torej kaj čemo med tednom ali za vikend.Ma konc koncev lahko pridete kar k meni,ker imam veliko dvorišče,kjer so otroci lahko zunaj in parking je tudi Ala,se beremo...
|