|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.11.2007 23:49:39   
MID
Ojla;
če bi ve vedele,kako sem zdaj jezna-kot 100user posted image .Sem napisala tak roman in mi ga ni sprejelo,po neumnosti,ker nisem bila prijavljena!Uf kako sem jezna....
Ok...dihaj MID,dihaj....
No,je že en pikič boljše.
Torej,sem iz pilatesa in vsa vesela,da sem malo razmigala to svojo rit.To je vsaj ena pozitivna stran današnjega dne,druga je ta,da sem ful vesela,da smo spet vse v enem dnevu na kupuuser posted image .Pa da se vam malo posvetim...
KAROLINA tebi najprej.Spanje tvoje tamale še zdaleč ni povezano s kakšno novo muho ampak z njenimi zobki.Tudi pri nas je tako zadnjih 10 dni.Mimogrede naj omenim da so moji pupi prišli v roku 8 dni ven trije zobki.Približno vsako noč,ko prihaja ven zobek neusmiljeno joče tam cca.uro do uro in pol.To je en tak poseben jok,pri katerem ugotoviš,da gre tu za eno bolečino.Svetujem ti,da jo vzameš v naročje,pocrkljaš,ji kaj lepega prav na nežen način poveš ali celo zapoješ.Naj čuti tvojo ljubezen ob vsej bolečini.Sej so božčki veš.To mora bit ena prav huda bolečina sploh pa če jih dobivajo kasneje,ker je čeljust bolj trda in se zobki težje prebijajo skozi.
No,obstaja tu še ena rešitev.V lekarni ji kupi sirup Daleron,če ga že nimaš doma.Daj ji ga 2/3 šprice.Sirup je tak sladek z okusom ananasa in ga bo 100%popapcala.Naj te ne moti napis proti vročini in bolečinam,ker tle ni pogojeno eno z drugim.Nasvet ti dajem iz lahkega srca,ker sem ga sama dobila od kolegice ki dela v kliničnem centru na otroškem oddelku,pa tudi v lekarni sem se pozanimala(saj veš-več glav več ve).Konec koncev je pa ta sirup en sam paracetamol,tako da ne more nič škodit.Otrok ti bo po 20-30 minuh spal kot polhek.Seveda ga pa ne ponudit kar ob vsakem jokcu.Malo moraš presodit.
Glede zaporedja rasti zobkov-pri nas je itak vse tako kasno,tako da se je narava malo poigrala tudi z vrstnim redom.Načeloma naj bi hodile ven najprej spodnje enkice in čez dooolgo časa zgornji dve.Ni pa mus.Poznam kar nekaj primerov ki so jim prišli ven zobki v totalno neverjetnem vrstnem redu.Kateri dve enkici gresta pa prej ven(mislim leva ali desna)pa ne igra vloge.
Torej želim vam čimmanj bolečin in neprespanih noči!
ONA ti ga pa biksašuser posted image .No ali pa še raje tvoj možek.No,pa da ne boš mislila,da si osamljen primerek.Mislim,da so take in podobne nezgode ene izmed najbolj pogostih okvar telefonov.Moj mož ima namreč servis mobilnih aparatov in se ravno na račun takih stvari največkrat nasmejiva.To,da si ga oprala v pralnem stroju še zdaleč ni najbolj kruta.Imava namreč do sedaj lestvico TOP3 najbolj neverjetnih-nerazumnih kopanj mobilcev.Tretje mesto pripada telefonu ki se je kopal v štoku(ok pijanica),drugo mesto pripada telefonu ki se je kopal v šamponu(še zdaj si ne znava razjasnit primera kako je osebi to uspelo)prvo mesto  pa pripada telefonu ki se je kopal v moški parfumski vodici.Le kako je tipu za boga uspelouser posted image Očitno se pred vsakim izhodom kar polije s kozarcem parfuma in mu je po nesreči noter padeluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Skratka,želim ti povedat,da glede na to,da telefon še vedno dela z eno samo napako kot si opisala verjetno še ne pomeni smrt moževe Nokie.Možno,da je šel samo mikrofon.Če si zainteresirana za pregled in možnost popravila aparata,me kontaktiraj na ZS.Več informacij dobiš tam.
Vam pa vsem polagam na dušo eno stvar;če se vam kdajkoli zgodi da se vam okopa telefon,pa naj si bo v vodi,štoku,šamponu ali parfumu,naj bo vaša prva reakcija-takoj baterijo ven in sušenje,ker če pride baterija v stik z vlago le ta oksidira in povzroči okvaro telefona,najpogosteje njegovo smrt-milo rečeno.
ANAKARIN jaz se zate prav bojim da ne boš pregorela.Ti ni nič mučno se tako naprezat v tako visoki nosečnosti?Ok,saj skušam razumet,da si sama za vse.Mislim,če nimaš nobene postranske pomoči.Sama imam namreč samo eno nosečnost za sabo,pa rada verjamem,da pri naslednji ne bo več tako.So me razvajali z vseh strani,zdaj je pa tu še tamala in rada verjamem,da če ne drugo bo ona tle,ki bo poskrbela,da me bo zmučla in da me konec koncev močno potrebuje.Živi bili pa videliuser posted image .Ti se pa le malo mirkaj.Ok?!
Nič,grem dol.Upam da mi ne bo spet ven vrglo.
Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.11.2007 14:09:16   
Anonimen
Haj,
vidim da nism bla edini primer z močenjem mobijauser posted image . ja Nokia je zakon in težko se je navadit na drugo znamko.
KAROLINA kakor je svetovala MID tud jz ji dam prav, matr me je kar zmučilo tako spanje male v 2 mesecih. In kot sm enkrat omenila, odkar pupe spijo v svoji sobi, hvala bogu spijo kot polhci. Čez praznike je blo edino da se je mala nekaj zbujala, malo potolažila in spala naprej.
Dobila sm dežno prekrivalo kar od Maxi Cosi-ja in lepo paše na našo lupinico. Zdej bom mirna čez zimouser posted image . Res da košta 12€, ma vam povem, da sm en večer vse probala kako bi drugače nardila, na ne rabim kupit. Prekrivalo mi je sicer bolj praktičen zarad burje, karkoli bi zgoraj našila ali na nete nardila nebi videla ne obrazka, niti če kej piha; tako pa bo pregledno in zaščiteno.
Pa nedrček sm si nabavila od Alise, vsaj za mojo bodočo mlekarnouser posted image , je bila bolj ta udobna kot od LaVie al kak drug nedrčk.
Samo se kako pižamo morm nabavit, kr je prejšnja poletne variante (srajca s kratkimi rokavi).
Zobarja tud se rešla, vsaj do drugega leta. Včeraj se ji nism pustila zoba ruvat, k me zelo motlo, da je user posted image vmes brcal, kaj šele, da mi ruva.
Jutr pa peč navabimo za centralno, tako da bom gor kuhala in pekla. Se mi zdi brezveze, da pozimi zravn porabljam plin in elektriko. Že tako mi vse mašine kurijo, sej je vse staro okol 8 let, čez par let bom šele kej menjala, da bo A klasa.

MID nekako moram gurat s tem trebuhom, ma ti povem, da me prav zanima kako mali trpi notri. Se tudi bojim vsega od poroda (če bo hitr al bodo komplikacije,...) dok ne pride na svet (videz, zdravje,...). Če imam res neko resno obvezno, imam sosedo k mi jo lahko čuva, drugče tud tast. tašča pa bolj popoldne, pa še to se neve kdaj.Popoldne najraje peljem k mami ko se našporta (po šihtu gre za kako uro na kočo Mladino in nazaj).

Ajduser posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
14.11.2007 23:11:02   
MID
user posted image
Hej punce,ja kje pa steuser posted image Jaz sem res včeraj malo zaspala samo tole nam pa ni podobnouser posted image .Moram poskrbet,da ne pademo na tretjo stran!Dajte no,upam da se niste naveličale.Tega pa res ne smemo dovolit.Saj nam je tle prav fino!
Ala dajmo-ONA,KAROLINA,ANAKARIN,pa tudi ti RAGLJA bi se žihr kaj pojavla tukaj gor.user posted image
Za nami pa običajen dan.Nič posebnega,samo tamala nam zadnji teden načenja živčke,ker noče zaspat zvečer.Se ji je film kar nekaj zasukal,kot bi odrezal in ne veva ne naprej ne nazaj kako rešit nastalo situacijouser posted image Če ima katera kakšen pameten predlog bova zelo veselauser posted image user posted image
Sva se pa končno odločila(včeraj ko je bilo vreme še ok)da gremo v soboto nekam na celodnevni izlet,pa nam ga je takole vreme usralo.Vseeno upam na izboljšanje,kljub vsemu pa želja ostaja.A ima katera kak predlog?Zelo bi vam bila hvaležna!
Je katera tako pogumna in nas povabi na kosilo?user posted image user posted image user posted image
Malo heca pa mora bit!Baje je zdravo!
Ala z zamislimi na planouser posted image
Grem raje dol,ker sam s sabo se je pa res težko pogovarjat.
Lahko nočko!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.11.2007 11:42:02   
ona
po pravici povedano,se mi včeraj sploh ni dalo pisat,ker sem mela računalnika vrh glave.kot prve sem printala plače,potem plačuj račune na netu in nazadnje sem cel dan na prenosniku urejala nek program,ki so mi ga poslali naši taglavni kupci,ker zahtevajo,da uvedemo označevanje izdelkov z EAN kodo.Saj je vse ok,so mi vse lepo povedali kako in kaj,samo kaj ko moram dosti sama provat in tole speljatuser posted image
Ma me jezi,ker glih,ko mislim,da bom malo fraj s kartami,pa pride nekaj vmes!
Zdej je to,potem je konec leta,ko moram poštimat zalogo...Saj bi blo vse ok,mi že program vse naredi,samo kaj,ko moram v bistvu zalogo skrit,da nam "uradno"ne ostane kaj zaloge!
to naredit v pametnem programu pa je že umetnostuser posted image
Drugače je vse po starem,se nič ne dogaja.
Od unega mulca še ne vem nič,zdej neki govorijao,da je baje še sin vpleten,samo to se samo govori,resnico pa bom menda tudi jaz izvedela iz časopisov kot ve!
kako ste kaj z zobki?Jaz sem tudi naši dajala sirup za bolečine in sicer calpol in je bila potem ko nova,ko je prijelo.
ma jim je treba včasih tole zadevo olajšat,ni kaj!
Dobro,se še kaj pišemo,letim še po opravkih....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.11.2007 13:23:22   
karolina*
Živjo

Jaz imam ta teden tako nabit z obiski, da nimam časa niti poškilit sem, kaj šele kaj napisat. Pa še kakšnega učenca dobim v popoldanskem času, pa gre dan mimo. No, ma še danes, za jutri nimam nič napovedano, tako da bom cel dan lenarila (sanja svinja... user posted image ). Pri nas je zaenkrat zunaj samo en zobek, spanje ponoči se je mal umirilo, tako da smo se vsaj mal naspali te dni, počasi moram pa ukinit opoldansko dojenje. Bom verjetno kar jutri že poskusila, če bo šlo, sam ne vem kako bi jo pol uspavala, ker ob poldan vedno zaspi na joški. Hm, bom poskusila, če bo hotla s flaško user posted image  Danes pa praznujemo 10 mesecev! Jupi in joj, vse ob enem...Kako ta čas beži, vsak mesec znova se "zgrozim".
MID za sobotni izlet predlagam obisk Mosta na Soči- sprehod okrog "jezera", pol pa še malo do Tolmina pa pogledat korita Tolminke. Na poti proti domu obvezen postanek v Pizzeriji Vinazza v Desklah (božanske pizze- sam ne smeš zamenjat pizzerije s tisto na placu!!!!), če boste imeli čas pa lahko še pri nas na obisku user posted image  (če ne bomo tudi mi kam šli).

ONA si poštimala vse papirje? Se mi zdi, da je v dobi računalništva vedno več in več birokracije, kajne?! Nisem še nič zvedela glede vašga primera, ko bom, ti sporočim.

ANAKARIN, kako si kaj? Si imela kaj kontrole zadnje dni, glede na to, da se s svetlobno hitrostjo bliža tvoj dan D?

No, lepo se mejte in lep dan

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.11.2007 13:59:32   
Anonimen
Vse imamo opravke, ni kaj. Bliža se tud božični čas, pa raje zdej naštimam kak plan glede daril, kr bo moj čist zbrklan.
Ta viken imata moja mama in dragi na isti dan (18.11) rojstni dan, pa z bratom neveva kaj mami navabit. Že leta govori, da ji nč ne kupimo, pa ji vseeno kako malenkost. Moj dragi bo dobil novo denarnico (za staro mu ni mar, če mu vse vn padeuser posted image ) in set za britje (ker skoz rabijo). Lani je mel 30 pa je dobil satelitsko in kos pršuta za celo letouser posted image . Največja želja mu je valjda čoln (tam do 3m), ma kaj ko sama tega nemorem nosit. Pa čas treba vzet, da se gre iskat, nimam ga kje skrit, niti pr sosedovih, kr bi mu takoj povedali. Al pa bi sam vidu, če bi se slabo skrilo.
KAROLINA tud jz sm tam med 9 in 10 mes počasi ukinjala dojenje ampak tako:
- 1 teden:  najprej dopoldan (da sm jo s čim drugim zamotla, najraje je pila direkt iz kozarca ali na žličko, vmes ji dajala tud flaško dokler ni dojela, da bo tudi iz tega pila), opoldan smo dojili, popoldne problali spet biti brez. Zvečer dojenje.
-2 teden: Dopoldne se je obneslo, opoldne dala flaško in malo dojenja (kake 2 dni), popoldne spet nekako kobinirala, zvečer dojenje.
-3 teden: Obnese se skoraj cel dan brez dojenja, samo zvečer (kak dan smo popoldne dojili)
- 4 teden: Pili na flaškouser posted image .

Tako sem si sama zadala, da se odvadimo, kr je skoz visela na dojki. In hvala bogu, se je obneslo. Kmal pa zvem, da bomo spet zibali.

Frajerka ni hotela najprej adaptiranega mleka, niti razredčenega alpskega mleka, pa razredčenega domačega kozjega mleka (starejša se je najprej na to navadila, šele nato na alpsko). In končno ji zapaše 3/4 alpskega mleka  + 1/4 baby čaja (sladkanega).

Dopoldne sm malo generalnega delala s pucanjem po tleh, z malo šle malo na sprehod se zmrznit, pojedle pol kile rdeče pese (ma kako ji je fino, očke se ji zasvetijo k vidi teglo) z rižoto. Trenutno spi, v bajti je tak mraz, k tipkam mam že ledene roke.
Morm it zakurit, pa se beremo.

aja zjutraj bi šla kmal v rim, kak me je držalo v križu in  mela popadke tam na 15min. Ko sm se lotla delat, je minilo.

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
15.11.2007 23:07:54   
MID
Čeeer...
Mama mia sem danes tako vesela,da bi cel svet objela!Veste,sem šla danes zvečer po dveh letih spet k zobarjuuser posted image .Ga ni večjega straha zame.Imam včasih občutek,da grem za vsak zob raje rodit kot enkrat na brušenje-zoba-da ne bo pomoteuser posted image .In kar je ni večje sreče,je tu še več;namreč za zamenjat imam samo še eno plombo,pa malo kamenček zbrusit in sem fertik.Glede na slabo kvaliteto zob ki jo imam se pričakovala dejansko dosti,dosti več popravila.Vsaj tako je bilo včasih v praksi.user posted image
KAROLINA zelo sem ti hvaležna za predlog.Me je dejansko fasciniral.Mislim,pa da ta teden ne bo prišel v poštev,ker mi je oče povedal prognozo vremena-močna burja.Mislim,da se tudi tisti kraji ne skrijejo pred njo,ali pačuser posted image Razsvetli me.Bi pa tako nekam šliiii!Imaš mogoče še kakšno idejo?Prosim,prosim!Ti jih imaš vedno dostiuser posted image .
ONA....sej bo prišel čas,ko se boš rešila teh papirjev-ok momentalno.Če ne prej si privoščita malo dopusta pred davčno napovedjouser posted image user posted image Saj si nekaj govorila o enem dopustu pred ali okrog novega leta kajne?No poročaj malo kakšni so načrti ali vsaj začni razmišljat v to smer.Novo leto je tu!Ti bomo pomagale kako s predlogi!user posted image
ANAKARIN upravičeno zletaš že sedaj za novoletnimi darili.Kolikor jaz mojega poznam,bi vsi dobili eno flašo vina(vključno z otrociuser posted image )ker je glede tega človek brez domišljije.Čeprav moram priznat,da kar se tiče mene zna kar presenetit.
Sploh pa tudi kar se tiče nas ostalih nebi bilo neumno,da kakšno stvar nabavimo že sedaj v novembru,da decembra ne bo toliko stroškov.Vsako leto rečem,da bom začela že avgusta nabavljat po malem,pa mi nikoli ne rata.Pole,pa je decembra ŠOK na bančnem računu.
Moram pa vam priznat,da sem drugače ful proti tem darilom za vse možne stričke v decembru,saj sem bila vzgajana tako,da je obstajal miklavž in se je tam končalo.Zdej pa vsi ti strici,da mi če kar slabo ratatuser posted image .Sva se z mojim menla že lani,da bova tudi midva zbrala samo enega in konec.Ma kaj čem ko so tle v igri vse none in nonoti,pa strici in tete in mi jo bojo itak zmešali(tamalo).Pa še vračat je treba vse.No,ma če se bo le dalo bova vztrajala pri svojem!
Katere strice pa pri vas "jemljete za decembrsko vzdušje"?Kakšen pameten nasvet vas mamic z večjimi otroci?
Ma kakorkoli moram reč,da se prav veselim tega decembra.Pa drugo leto se ga bom še bolj,ker bo tamala še večja in bolj dojemljiva.Kasneje....se bom pa že verjetno sekirala za svojo denarnicouser posted image user posted image .No živi bili,pa videli!
Nič,lepo spite!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.11.2007 23:11:34   
MID
Aja,ANAKARIN...pa ne ti nam predčasno v Rim!Jaz sem se spomnila,da ti nisem takrat ko smo se prvič dogovarjale za dejt poslala na ZS svoje mobi številke.Ej-DA NAM NUJNO JAVIŠ,ČE SE KAJ ZGODI.Prav?
Evo imaš ZS.
Srečno!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.11.2007 10:06:56   
Anonimen
Ojla,
sej je bolje, lahko da bom še čez rok šla. Se mi zdi da se trebuh in dneva v dan manjšauser posted image .
MID hvala za ZS, sm te že dala v imenik, KAROLINO mam tudi. Seveda, da boste obveščene, sej bi se zgrizla v bolnici, kako vas obvestiti. Bog ne daj, da moj upravlja ta forum.

ZA "zimske " strice sm na istem kot ti MID. MA kako me je prve dve leti jezilo, da so Karin mešali z darili in nikoli konca tega. Sm se počutila tako manjvredno, k je od naju dobila eno stvarco in konc. Od nonotov in tetk,...pa cel milijon stvari. Ma na koncu HALOOO naj kupujejo, sej je majhna, ko je postajala večja in dojemala stvari, lepo ji razložila kako in kaj, imam zdej mir.
Pri nas za Miklavža dobi pomarančo, bombone in res malo stvarčico, za Božička pa darilo. Dedka Mraza damo skupaj, ker ga otroci enostavno ne poznajo (razen v Ruskih deželah). Nekateri pa čakajo darilo še za Dedka Mraza. Tako da z večjo nimam problemov, se prej zmenimo kaj si želi (v bistvu se niti ne zaveda, da jo sprašujem za kako stvar, na koncu je tako presenečena, da samo vidiš tiste velike očke). Letos bo dobila za darilo "umetnega" dojenčka. Jezi me, kr se je tašča umešala in je nabavla dojenča iz špara, a želi si dojenča k joka al pa govori. Zdej nevem kaj bi.
Mali bom nabavla valj (k so notri neke kuglice) se noter zvleče in se lahko valja po stanovanju.
Za miklavža bo večja dobila kako "šminkico", mala tud v nekem takem smislu.

Glede izletov pa zaenkrat nimam nekih idej, ma jz bi se spokala nekam v istro, me tako drži da bi kako specialiteto od tartufov. Malo ob obali,...

Zdej pa tečem v Pivko, navabit darilo za naša dva "jezna" škorpijona.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
16.11.2007 13:53:09   
Anonimen
No darilo za božička sm nabavla, Anastazia dobi malega dojenčka, Karin pa sm šla iskat govorečega dojenčka z medicinskimi pripomočki. Smo se nekako s taščo zmenle in šla iskat dokler je v akciji v BC. Matr sej ne dobiš izpod 30€, kolk so dragi. Tako pa mam že od prej kartico, pa kao s popustom pride 23€.
Za miklavža tud nabavla.
Ampak za roj dan pa nič kej pametnega nism dobila. Razen potovalno torbico za britje od Nivee, k je ful praktična. Pa skoz mu ni prav, da nima "svoje".  Bomo vidli še jutr kaj bo.
Pa dobila sm kobinezon za user posted image k je taprav. Ni predebel, pretanek, na nogicah zašito,....v Clarku, juuupi. K je bil 17€, s popustom na 12€. Pa sm lih hotela it iskat v eno štacuno Pikolino bundico z vrečo (25€) k sm obupala, motlo me je k je predebelo.
Prvič da sm dobila kartico od te štacune. Velikokrat sm kupovala al v LJ al v Sežani in sm bla zadovoljna z njihovo robo.

Pa če pomislim še na nečake in nečakinje, ajoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
16.11.2007 13:58:37   
Anonimen
joj zdej vidm v imeniku da nimam od karoline št. 

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
16.11.2007 16:45:20   
karolina*
Ojla

Še eno pupo smo dobili v naši vasi- že 7. v tem letu. Danes jo gremo zapit. Veselje bo tukaj še toliko večje, ker imajo od prej dva fanta, tako da bo verjetno res fešta 3 noči user posted image .

MID, kar pejte jutri na izlet, tam ponavadi ne piha burja, je pa verjetno bolj mraz, tako da se fajn oblečte. Če bo pa pihalo, pa se še malo naprej proti gorenjski zapeljite, magari do Trente alpa h Nadiži, tam sigurno ne bo pihalo.

Glede decembrskih praznovanj sem js moje mnenje že napisala, kar pa se obdarovanj tiče sem strogo proti velikemu obdarovanjem ob vsakem svetem možu. Pri nas smo zmenjeni tako- miklavž prinese samo sadje in kakšen € za v šparovec, božiča ne praznujemo tako da tudi božiček nič ne nosi, prinese pa kaj dedek mraz, pa ne dosti, ker imamo 15 dni po dedku mrazu rojstni dan. Dogovorjeni smo pa tako, da naju vprašajo, kaj ta mala potrebuje, če slučajno ne bi nič, dajo € za v šparovček. Tako se mi zdi najbolj fer in edino pametno.

No, grem js zdej še mal počivat pred večerno fešto. Nekaj se me prehlad loteva, upam, da se ta mala ne bo nalezla.

ANAKARIN- hvala za tvojo izkušnjo glede dojenja.

Lepu se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.11.2007 22:08:31   
MID
user posted image
Takole;petek je za namiuser posted image user posted image ,hiško sem spucala v maksimumuser posted image user posted image user posted image zdaj me pa samo čaka izbor jutrišnjega izleta.Ful me mika Karolinin predlog.Mislim,da bomo šli kar tjauser posted image .Samo...KAROLINA te držim,za besedo,da tam ni tako hude burjeuser posted image .No,se z mojim še dogovarjava.
ANAKARIN-danes sem bila v tvojih krajih.No,v Postojni natančnejeuser posted image .Sva ble s tamalo na fizioterapiji.Hvala bogu-zadnjič!user posted image Zdaj me čaka samo še obisk razvojne ambulante in potem(upam)adijo Postojna.Je blo kar dovolj eno leto!
Do naslednje nosečnosti...user posted image ..imam tam namreč izbranega G.No,ja mogoče še prej kakšen ginekološki pregled.
Ja ko glih takole omenjam nosečnost.V bistvu se je kar veselim.Vse ob svojem času seveda.Zdaj seveda prevladuje služba,pa malo napredovanja,potem pa...Itak imava v planu še enega.Če bo bog dal...?!
Ko sem se ravno spomnila-ONA glede na to,da ti je vedeževalka rekla da boš imela 3 otroke-si se kaj pogovarjala glede tega s tvojim?Kakšni so načrti?
KAROLINA kdaj nameravaš ti imet drugega?
ANAKARIN bosta vidva imela še kakšnega?
Sorry,če sem vas zamorila zdaj s tem,ma ker sem glih padla v debato,pa ko takole berem ANAKARIN-ove poste,me kar malo primeuser posted image za še enega.Pa vem,da ni pravi čas,ma iz svoje kože ne morem.To je bil zame najlepši čas v mojem življenju in najlepši trenutek,ko sem zagledala svojo hčerko.Upam,da se mi ponovi vsaj še enkratuser posted image user posted image .
Nič,vam nimam nič kaj pametnega za povedat,pa vas raje zapustim.Držte pesti,da se jutri sploh kam spravimo!Če ne,bo glih tako okuser posted image .
Ajd;lepo spite!!!
user posted image
P.S.malo sem danes porednauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 438
17.11.2007 13:11:46   
ona
Oj,kako ste kaj?
jaz sem danes tako lena,da se mi še živet ne da,ma v bistvu smo vsi in že cel dan nekaj poležavamo,še kosilo smo imeli suho,ker se mi ni dalo kuhatuser posted image
Drugače je vse po starem,razen,da sem cele dneve na računalniku in se mi že rola malo od vsega...ma bo že prišel dan,ko bo manj dela zameuser posted image
Saj dupust bi mi res koristil,samo kaj,ko sedaj v tem mrazu se mi ne da kam hodit.Mi je čudno,da bi mogla zdaj pakirat kovčke z poletno garderobo in odpotovat kam v tople kraje!Saj smo imeli namen zdaj za prvi nov.,ampak se nam prav ni dalo kam potovat...
Mogoče nas še trkne tam za novoletne praznike,nikoli ne veš!No,pa sem še MID odgovorila,ko si me nekaj spraševala,da sem rekla,da gremo na kakšno potovanje pozimi.Jaz bi najraje šla v kakšen Dubaj,a kaj ko bo kar naporno z otroci,pa še videt ne moreš vsega.jaz,če grem tja mi ni cilj cele dneve ležat v hotelu,ampak si tudi kaj ogledat.Bomo videli,vsekakor vam sporočim,če kam gremo,če ne  prej pa naslednje poletje kamuser posted image
MID,glede še enega dojenčka,pa se niti ne pogovarjamo v tej smeri,mogoče pa še pride dan,ko se bomo odločili la je pa šlogarca falila vse skupaj.Saj oba otroka večkrat omenita,da bi lahko imeli še enega dojenčka,no bomo videli...sam pol,ko razmišljam,sem zdaj tako komot,da je joj,pa še enkrat vse to skozi dat se mi prav ne da zaenkrat...
KAROLINA,kako si uštimala glede službe?daj javi mi,če je kaj novega,ok!
Po novem letu pa pridi na inštrukcije,sem že nabavila en kup fasciklov,da začnem po novem letu jovo na novo s tem standardom!
ANAKARIN,lepo,da si že vse nabavila,zdej se malo mudi,ker se ti bliža kmalu konec,kajne?kako pa kaj tavelika v šoli,se je bolj uredila s koncentracijo?
gled teh daril imamo pa mi miklavža,kateri prinese kakšno malenkost in Božička,ki celi familji nekaj prinese in je ponavadi tako lepo vse skupaj,ker jaz tole pustim pod jelko,zjutraj pa vse odvijamo...Takrat se otrokom prav učke svetijo od vznemirjenja in najbolj zanimivo je,da sin-9 let še vedno v to veruje,da pride božiček skozi dimnikuser posted image
saj drugače nismo verni,ampak Božič se nam zdi tak lep čas v letu,da je lepo ga naredit še lepšega!
potem se pa konča z darili,drugi strici nič ne nosijo,ker se tudi meni zdi preveč vsega!A,ja dedek mraz pa hodi za naše otroke samo v šoli in vrtcuuser posted image
Ala,lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.11.2007 15:03:06   
Anonimen
Pr nas hudičevo piha in pada suhi sneg. Zjutraj smo babe na hitro šle v štacuno kej nabavit. Cel dan kurim, pa se mi zdi, da ni bog ve kaj toplo notri. V otroški sobi imam 2 grelna telesa, pa se nikakor se ne segreje. Ma da bi vsaj ostala temperatura na istem par ur, bajta se kr hitru ohladi. Joj al bo letos elektrika požla najine dohodke.
Bom mogla še kak dodaten radiator nabavit ko bouser posted image , sej nam bo že tašča skoz hodila kontrolirat če je user posted image topel, ajoj.
Moj je šel na štajersko po peč, potli peljemo pupe k mojim v varstvo in prespat, da lahko gremo na večerjo. Vsaj jz po dooolgem cajtu, že od poletja. No moj si želi, da greva sama s kolegi, kot da jutri lovim po oštariji pupe. Naši bi radi jutr šli na Nanos, ma nevem če bodo lahko zarad vremena. Mami (zravn tud tatiju) bomo nabavli karto za masažo za v Epicu in spet bosta drug dan letela tja. Moram jih prav vprašat kako se jim dopade.

MID za user posted image nebom lih trdila (kot sm pr drugi), da je konec, "fabrka šla v stečaj",...
jz sm si želela 2 otroka, moj 3. Po mojem je moj malo izkoristil položajuser posted image , da se je vse skup usralo.  Za mojga nikoli neveš kdaj misli resno in kdaj ne, ma drugim govori, da bi kao rad videl da bi bila punčka, da bi lahko še na četrtem delali. Ma halooo. tega pa res nebi rada videla.
Upam, da vama bo izlet uspel, kjerkoli boste.

Kot pravi ONA glede obdarovanja za božiča je pr nas isto. Ko otroci zaspijo, pripravim darila za pod jelkico in zjutraj vidiš tiste velike oke, srečni od veselja, da jih nekaj čaka,...Nismo verni, da bi nevem kako božično večerjo še pripravljali, pa k opolnočnici šli. Večja ima veselje delat jaslice, pa okraševanje jelke, lučke,....kr jo bolj tašča navdušuje s tem. Tako da dedek mraz je bolj ostal v mojem spominu iz otroštva.
še najrajši pa peljem otroke v Štivan, kjer so jaslice v živo, mulci se zmatrajo k se lovijo okol na mrazu, na koncu še ognjemet doživijo. Kak dan ostanemo doma, kr se itak vidi z naše bajte kak pokajo.

KAROLINA si bla kej v rožicahuser posted image ?
RAGLJA kako je kaj pri vas?

< Sporočilo je popravil anakarin -- 17.11.2007 15:08:14 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
17.11.2007 16:12:24   
ona
Prej sem še nekaj pozabila napisat!
MID,ti,ki praviš,da moraš kaj napisat sem na forum,da ne pademo na tretjo stran,ti jaz priporočam bližnjico,da prideš direktno na naše debate!
Ti greš verjetno na seznam forumov,potem starši čvekamo in potem najdeš naše debate?
Bolj enostavno je,da ko odpreš RR greš gor na moja ringaraja,kjer imaš tudi zasebna sporočila,itd,...potem odpreš moj profil in tam se ti odpre stran,kjer klikneš moj profil in tam najdeš tvoj zadnji odgovor oz. vse odgovore kjer si sodelovala in te vrže direkt na našo debato in na  tvoje zadnje objavljeno sporočilo!
No,toliko,samo nasvet!user posted image sem že večkrat ti hotla tole napisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.11.2007 15:01:54   
Anonimen
Pri nas še vedno sneži, ma nč kej od snega. Pada po inetrvalih, enkrat manj, čez čas ga je več,...
včerajšnja večerja ni bog ve kaj uspela. nevem niti koga bi lahko krivila, na kocu sm jz spadla krivec za eno kolegico. namreč imamo enega prijatelja (z mojim je prijatelj že od malih nog), k če mu nekaj ne paše, pobere šila in kopita domov. Ta kolegica je doma za svojo klapo pripravljala ala martinovanje, krače, gos,....In je mojga povabla, da lahko gremo k njej (meni je čez tedn omenjala, ma nemorem ji obljubit, če nevem kako se bo moj zmenil s svojimi kolegi). Nato je ona klicala tega prijatlja in sporočla, da je vse odvisno od njega (tako so mi nekako povedali) in valjda, se je razjezil, dal darilo mojmu in čau. Jz lih pridm v oštarijo, da gremo jest, so se še menli kam it, nism pa vedla, da je taka zmeda ratala. Tisti k smo ostali, smo šli k Hermanci v Pivko. preden gremo domov, pa dobim sms kako bi jz mogla obestit jo, da nas nebo, pa bla, bla, bla,....
Spet imam občutek krivde zarad nje, da ni spadlo kak je treba. Za koji k....bi jo mogla obvestit? Že od lani mi je še vse hudo, ma to je druga štorija.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
18.11.2007 20:44:53   
MID
Ojla!
Tako,včerajšnji izlet je nekako uspel.Nismo šli v Tolmin in okrog,ker si destinacijo šparam za lepša vremenauser posted image .Šli smo pa na Bled,praktično na en sprehodek in na kavico.Vreme je bilo čudovito-ne morete verjet,da so imeli sonček.Po tako katastrofalnih vremenskih razmerah tu pri nas je prav pasalo.
Ko smo prišli domov,sva se počasi zrihtala in šla na žurko od enih kolegov.Ej,ne morem verjet,da sem šla žurat skupaj z možem po enih cca.dveh letihuser posted image user posted image .Je prav pasalo.Tamala je prvič prenočila pri mojih starših.Je bla ful pridna in je spala celo noč od osmih zvečer do 9.30 zjutraj.Dober bonus za naprejuser posted image user posted image user posted image .Vsa čast malauser posted image user posted image user posted image .
ANAKARIN,ja vsepovsod se najde kakšna smet,ki dobro pognoji zadeve.Takih se je bolje izogibat če se le da,saj ne delajo nič drugega kot zdrahe.Je pa res,da jih je težko kar na enkrat odrezat.
ONA ti se pa le pogumno organiziraj in gas na dopust.Pa kaj,če moraš sredi zime pakirat poletno garderobo.Saj si itak v katastrofalni zamudi s tem,da nisi pakirala poleti.To je obvezna letna naloga kot je prijava davkov državiuser posted image .Tako da...Kar se da hitro na kakšno agencijo!
Ja,hvala za nasvete glede brskanja.V bistvu imam en svoj ritual in si nikoli ne vzamem časa za raziskovanje tega ljubega foruma.Ma te bom pa vsekakor upoštevala v bodoče.Ja,je res hitrejeuser posted image user posted image .
KAROLINA,je bla res tako huda fešta v petek,da še zdaj ne moreš prit k sebi?No,ma sej prov.Trpljenja potem,ti pa vsekakor ne privoščim!user posted image
Kako vam gre z opuščanjem dojenja?
Nič,ala se beremo jutri.Lepo pančkajte!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.11.2007 9:25:16   
ona
Punce moje,da vas samo pozdravim,imam namreč tako drisko že od včeraj,da moram samo počivat,ker se slabo počutim,pa še vrti se mi....
Upam,da bo danes kaj bolje,sem vzela linex kapsule.....
Se beremo...

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 444
19.11.2007 14:28:28   
Anonimen
Ajoj, ONA kaj si zdej fasala? Čim prej se pozdravi. Čimveč banan, borovnic, čokolad za drisko, za vrtoglavico pa slane palčke, pršutuser posted image ,....
Sej tud pr nas doma se nek dogaja, moj je včeraj cel dan prespal, popoldne pa se  komaj priplazil do mojih, ko smo šli iskat pupe. Samo da je mala lepo prespala noč (prvič pri mojih), ma niti pritekla ni do mene, kar naprej se je igrala. V glavnem moj šmrca, kiha, dans je hotel da bi šel na bolniško kake 2 dni, pa so ga že gnjavili za na teren v Zagreb. Mende bomo babe same dans, jutr,...nevem še, proti večeru se čujeva kako je stanje.
Snega ni več, so se otroci vsaj včeraj nasankali kolikor se je dalo. Večja zdajle uporabljala še preostali sneg za snežaka, dokler mala počiva.
Grem še jaz, vsaj tv gledat, se bebica buni ko sedimuser posted image .

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
19.11.2007 20:19:41   
Anonimen
Nimam kej delat, pa da spet kej nakladam v tri dniuser posted image .
Popoldan preživela v šopingu, za mojga nabavla GPSnavigacijo za vožnjo, sebi (po preletu vseh trgovin v Po, ker mam široko nogo, težko dobim model, k ga zagledam) gležnjarce od Alpine.(če katero zanima je v albumu-alpina, zravn so slike mojih sončec.) Pa še kapo zravn za detajl. Večja se je vmes strigla pri frizerju, da mam kake 3 mes mir, ma jz bom šla pa spomladi.
Moj se itak striže doma na mašino do 1mm.

da se še mi2 najeva palačink, pogledamo risanko Sponch Bob na satelitski,pa kasneje kej pošpegam gor, ko punce zaspijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
19.11.2007 23:18:06   
MID
user posted image
Hm...pilates je za mano,sem postala taka navdušenka nad njim,da sem se odločila,da bom hodila kar 2x tedensko.Bravo jazuser posted image user posted image !Drugače pa pri nas vse po starem.Sem bila zjutraj ful vesela,ker sem vstala v sončno jutro.user posted image Mi je prav polepšalo dan.
ONA ubožčka,kaj je pa tebe zdaj to prijelo?Si že kaj boljše?No,ne vem kako kej po Sežani plaši tale rota virus,ma tle pri nas je vsaj še kak teden nazaj lazil okrog.Ja,ni fajn zadeva,če si ga fasala,mogoče je pa samo kakšna motnja.No,upajmo.Drugače,sem pa jaz svoje cajte kar bila ekspert v takih težavah.Kake 4 leta nazaj,ni bilo meseca,da nisem dobila driske vsaj 4x na mesec po ene par dni.Mater,kaj vse sem preživela...Pa si predstavljate s tem problemom hodit v službo v Ljubljano in to z vlakom.Ampak res,sama sreča,da me na vlaku ni nikoli preganjalo.user posted image Sem pa potem po cca.enem letu težav šla k enemu bioenergetiku in po tem nisem več imela problemov.Srečna jaz.Se pa vsakič ko zaslišim,da razsaja rota virus skoraj userjem zgolj iz strahauser posted image Sem ga doživela enkrat v zelo hudi obliki in upam da nikoli več.
Še zdaj ne morem pozabit ko sem rodila,je tu pri nas razsajal ta virus.Vsi moji domači so ga fasali in so mojo hčerko prvič videli šele 10 dni staro.Mi je še sedaj hudo,ker moja mama ni bila prva pri meni po porodu.No,na obisku mislim.
Ja,upam da ti bo kmalu bolje,da spet lahko normalno funkcioniraš,ker bit v takem stanju res ni prijetno.Držim pesti!
ANAKARIN čevlji so mi ful všeč,še bolj pa tvojadva cukrčka.Ma kako sta lepi.Jaz tudi komaj čakam,da moja malo poraste,da se z njo lahko že kaj pomenim.Ma je že zdaj taka faca,pa komandirat in svojo uveljavljat tudi že znauser posted image .To jim je menda itak vsem že prirojeno.user posted image
Ta večja ti bo pa sedaj ko je že tako velika lahko tudi malo pomagala pri tamalemu.Malo pomirkat pa to.
Ej,samo da ne bo tvoj na kakšnem službenem potovanju,ko bo treba v Rimuser posted image .Ga boš imela zraven pri porodu?Moj je bil zraven,pa si ne predstavljam da ga nebi bilo.Sej,pomagal mi ni nič,ker mi ni nič pasalo,ma samo da je bil tam.To mi je bilo najbolj pri srcu,pa da je lahko tamalo prvi malo popestval.Še sedaj mi je lepo pri srcu,ko se spomnem na ta dogodek.
Mah,spet sem ratala nostalgična.Bolje da zbežim dol.
Nič,lepo se imejte,pa se beremo!
P.S. KAROLINA,kje si pa ti zaribalauser posted image ?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
20.11.2007 11:10:20   
karolina*
Čau punce

Mi je te dni tako teklo iz nosa in iz oči, da sploh nisem mogla pred računalnikom sedet. Dns sm že bolje. Ta mala ni nč pobrala od mene (trkam), tako da sem prou vesela glede tega. Imamo pa že ene par dni zvečer probleme z uspavanjem. Ponavadi je ob 20.15 že spala, zdaj pa je tako firbčna in gleda okrog in se že umiri, pa se spet dvigne...Pa pri hrani spet štrajka. Kar drži u ustih in ne požre, pol pa ji slabo nardi... Mah, sej bo bulše. MID, kaj bi mi povedla ti, kakšen urnih hranjenja imate in koliko poje pri posameznem obroku- da malo vidim, kje smo. Jaz zdaj dojim samo še zvečer in zjutraj, zaenkrat sem uspešno ukinila opoldansko dojenje in dobi namesto tega mleko po flaški, potem pa zaspi. Upam, da bo še naprej tako.
Bravo MID za izlet. Pametno, da si si pustila tolminsko za lepše vreme, ker je res enkratno tam gor. Js bi se kr preselila nekam k Soči. Pa pridna za pilates!!! Js tudi ugotavljam, da bi šla še enkrat u tednu na aerobiko, ma pol ku bo služba pa verjetno ne bo zneslo, glede na moj krasen urnik. Mah, morda mi pa vseeno uspe v tem dobrem mesecu kje drugje dobit delo...Upam. Če ne bomo pa verjetno kar še enga user posted image  naročili. Zadnjič ste se nekaj o otrocih pogovarjale. Midva si želiva tri, bomo pa sproti vidli kako bo.
ONA, si ozdravla?
ANAKARIN, lepe čevlje si nabavla. Tudi js moram počasi kej u nabavo. Imam sam športne čevlje, pa moram kej za službo počasi kupit.
No, šibam zdej dat ta malo spat, pol pa hitro malo ven.

lep dan

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 448
20.11.2007 22:07:17   
ona
Jao,jao meneuser posted image user posted image user posted image
Sem bla tako boga,da sedaj niti sedet ne morem normalno...me tako boli tazadnja,da bom pop...se kar mažem z riboderminom in vsaj malo pomaga!
Ma to res ni res,še danes mam drisko,edino malo manj,kot zadnje dva dni,ustavi se šele z linex kapsulami in zgleda,da bom mogla it kaj do dohtarjev,ker baje več kot 3 dni driske ni dobro!Saj počutje je drugače ok,sem prav normalna in po eni strani prav vesela,ker sem šla ene slabe 3 kile doluser posted image
vsaj ena pozitivna stvar v tej zgodbiuser posted image user posted image
Niti ne vem kaj naj vam napišem,ker se nič ne dogaja,otroci mi parajo živčke,ker sem itak živčna zaradi sebe,ma bo že!
sta oba tako živa,da je joj!Otroci pačuser posted image
ANAKARIN,ti maš pa lepe gležnarje,so prav mojim škornjem podobni,res super!!>Pa tvoje dve punci sta tud luštkani!!!!
MID,zadnjič sem tam kjer ti delaš ugotovila,da menda ne bom več tja hodilauser posted image
je vse dražje kot drugje,ma ko prideš ti nazaj,te pa pridem obiskat,okuser posted image
KAROLINA,kaj pa ti si se pozdravla?
Ala,vam kaj več napišem jutri,lepo pančkajte
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
21.11.2007 22:55:01   
MID
Hej,hej...
A sem danes sama tle gor al kako?user posted image No,včeraj sem malo zaštrajkala,je pa zato danes popravni.user posted image
ONA sem vesela,da si že malo boljša.Ja mi ga ni hujšega,kot tile trebušni virusi.Sem ravno pred dobro uro nazaj govorila s kolegico,da je pristala z dojenčkom zaradi takega ali pdobnega virusa  danes v bolnici.Ma zgleda,da res nekaj razsaja.
No,upam,da me boš res vsaj obiskala če že ne maraš k nam v šoping.user posted image Pa saj te razumem.Tudi sama kupujem iste stvari drugje,če so ceneje.Kako pa gre tole s cenami pri nas,pa trenutno res ne vem,ker sem na porodniški in grem bolj malo tja.Več ali manj pozdravit naše punce.
No,v glavnem te pričakujem od 3.1.2008.Pa KAROLINO tudi!
KAROLINA...hmmm...naš način prehranjevanja...zajtrk v bistvu vsak dan prespiva,ker ustajava šele po deveti uri.Prvi obrok ji dam sadni jogurt.Dva tedna nazaj sem v bistvu prakticirala doma pripravljeno sadno kašo ker je to baje dobro za prebavo(naša je že od samega začetka uvajanja GH zaprte narave)pa ni bilo nobenega efekta,tako,da vstrajam pri tem,da je prvi obrok mlečen.Pred kosilom ji dam kakšno skorjo kruha,da malo dlesni zdrgne,kosilo ima pa nekje ob 12.30 do 13h.Za kosilo ji vedno(več ali manj) ponudim obrok kar iz naše rihte,dobi ga pa v količini do prvega roba globokega krožnika.Ja,mogoče je res malo preveč(vsaj moja mama tako trdi)ma kaj čem,če pa tako pridno papca in v bistvu hoče.Najbolj je pa nora na pire krompir z bilokakšno omakco.Okrog 16h ji dam doma narejeno sadno kašo,ob 18.30 čokolešnik ali mlečni gris s kakavom,ob 20h dobi zadnji obrok in sicer alpsko mleko s piškotom ali kakavom-160ml.To je naš vsakdan prehranjevanja.Ja,pozabila sem povedat,da ji popoldne po sadni malici ponudim tudi kakšen piškot.To je pa drugače to.
Zgleda mogoče veliko,vendar za enkrat se gibljemo malo pod 10kg,ja in da ti ne pozabim omenit,odkar je začela shajat in v bistvu shodit je zgubila celo kilo.Zgleda da to otročke res pobere.Je pa res,da je zelo živa.Mene čisto vsaka kost posebej v hrbteničnem delu boli.user posted image
Kar se tiče tvojega zdravja upam,da si boljše in ne slabše glede na to,da te ni nič tle gor inuser posted image super,da tamala ni nič pobrala.
Tudi jaz držim pesti,da si čimprej najdeš drugo službo.Čene...pa drugo bebikouser posted image user posted image .
ANAKARIN-da nisi ti slučajno kje v Rimuuser posted image Mi je kar čudno danes,ker te ni nič gor.
Ala,držte se!
Se beremo jutri!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.