ona
|
Ojla! Ma ste me pa presenetile kot že dolgo ne Ste se tako razpisale,da ne vem kje se lotit...sem vas prebrala včeraj zvečer,ma se mi ni dalo prav nič napisat...smo včeraj prispeli domov in itak veste kaj sledi po dopustu-pranje,pospravljanje,uff V glavnem smo se imeli lepo,samo je blo predolgo Smo bli od 1.do 6.8.in najraje bi šli domov en dan prej Ma smo mi eni dopustniki...očitno,nam je 5 dni dovolj,en dan več je že preveč, smo se vsi naveličali čofotanja in kopanja...bom vedela za drugo leto,da rezerviram samo 5 dni ali pa 3 dni na enem koncu, 3 dni na drugem Evo,še otroci so se naveličali Vreme smo imeli super, vroče cel teden, tele Čatežke so tudi uredu za otroke,ker se dogaja fuul.Edino me je malo razočaral ambient in osebje,ker delajo kot,da se jim nič ne da,pa vse moraš doplačat. Smo hoteli v savno,ampak je za doplačat in imajo tako glup sistem,da kupiš zapestnico,ki ti velja 3 ure za enkraten vstop...pa kaj naj delam 3 ure v savni .Sva si z mojim sicer jo privoščila,ma samo enkrat.Potem imaš vstop v bazene lahko samo 2x na dan ali greš v zimsko riviero ali letno,tako,da si nisem mogla niti kafeta it skuhat v sobo,ker sem si vzela kofetero s sabo...brez nje ne grem nikamor in sem tokrat nadrsala z njihovim kafetom,ki ni nobeni stvari podobno No, ma če potegnem črto je blo kar fajn APRILČICA, boga tamičkena, se mi tako smili revca Glede ušesk in bazenov bi ti jaz vseeno priporočala,da ji za bazen daš une silikonske čepke v ušesa.Sem imela jaz z sinom še in še problemov z ušeski.Bazen pa ni priporočljiv če so kakršne koli težave z ušesi,ker jim gre voda noter in potem pride do vnetja...jaz sem mogla vedno sina pazit po bazenih,ko je bil majhen.No,sicer boš sama videla kako in kaj,samo nasvet sem ti dala TRIXI, ma si faca Tebi se vedno nasmejem,te prav vidim v vrtu in plevelu,pa v češpah ONOUR, vi ste že doma? MID, te je lepo prebrat,pa obvezno javi kje si v službi,da te obiščemo Pa super za prikolico...kje ste jo namontirali? Nič, toliko zaenkrat,grem se lotit pospravljat naprej,pa kosilo kuhat..imamo danes malo slavnostno kosilo,ker imam jaz jutri RD in bomo danes naredili kao majhno praznovanje z tastom in šjoro,ki sta tukaj,ker sta čuvala bajto,ko nas ni bilo in psa seveda. A,ja sta mi včeraj naredila prav lepo presenečenje...mi je šjora od tasta rekla,naj grem kavo skuhat sem gor,ker imam kao večjo kafetero in naj jo dol prinesem, da jo skupaj spijemo in,ko sem prišla dol, me je na mizi čakala taka lepa majhna torta in darilo-parfum od D&G-the one...jooj, sem bila presenečena.da že dolgo ne tako...super sta se izkazala Ala,lepo se imejte!
|