|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
31.7.2011 16:49:04   
onur
Živjo. O, spet en čuden dan. Je bil ta mlaj na višku. Tamala je tulila cel dopoldan in potem nucala uro in pol, da je zaspala. Ma sem vztrajala in je sama zaspala. Včeraj pa smo mi trije pohajali v domačih krajih.
Drugač tudi jaz počasi danes pakiram, pa še jutri bom kaj. Mi imamo prijavo komaj ob 16. uri, tako, da bomo odrinili enkrat po kosilu.

Ona, je pa res pogrešala tamala bratca.

Aprilčica07, sem že zadnjič rekla, da te bom vprašala. Večkrat napišeš, da ste v dolini in pa na Krasu, ma kje prav živite? Zdaj boš pa res mogla bit sama tle gor, ma vseeno kaj napiši. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalo, da se čim prej pozdravi.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
31.7.2011 19:25:33   
aprilčica07
onur: ma mi živimo malo v dolini in malo na Krasuuser posted image Imamo dve stanovanji, pri mojemu v gornjem štuku in pri nas v spodnjem. In pol kombiniramo, pa se prilagajamo malo nonam zaradi varstva. Smo ena taka čudna familija user posted image user posted image Z mojim sva se spoznala (v zrelih letih, pa po dolgih prejšnjih vezah), ko sva oba imela že poštimano, jst doma, on pa tudi doma. In zdaj furamo malo tu in malo tam user posted image

Lepo se imejte v toplicah. Ja, zdaj bom očitno samevala tle gor.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
31.7.2011 22:58:47   
onur
onur: ma mi živimo malo v dolini in malo na Krasu Imamo dve stanovanji, pri mojemu v gornjem štuku in pri nas v spodnjem. In pol kombiniramo, pa se prilagajamo malo nonam zaradi varstva. Smo ena taka čudna familija Z mojim sva se spoznala (v zrelih letih, pa po dolgih prejšnjih vezah), ko sva oba imela že poštimano, jst doma, on pa tudi doma. In zdaj furamo malo tu in malo tam

Ma veš, da nej slaba tale kombinacija. Vsaj malo okolje spremeniš.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
1.8.2011 0:42:20   
trixi
ojla,
eko mene, sem vas prebrala, ma ste bile pridne, toliko postov pa že dolgo neuser posted image user posted image user posted image Sicer pa ravno z dopusta, s Paga, iz šotora, iz dežja in mrazauser posted image , no, pa saj ni bilo tako hudo, smo doživeli tudi že slabše, bi se nas pa vreme glede na to, da smo bili samo en teden, lahko usmililo. Danes je bilo že sonce in napoved za naslednji teden kaže sončno. Je rekla moja prijateljica, ki smo bili skupaj, da drugo leto bo treba v toplice, da se bomo lahko na suhem kopali, mi je bilo tako smešno. Mi smo se že odločili, da gremo, če bo vse po sreči, naslednje leto spet bolj južno, rabimo morje in sonce. 
Ala, toliko na hitro, une ki ste na dopustu uživajte, ostale doma bomo pa pisale, da boste imele kaj brat, ko se vrnete, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
1.8.2011 7:49:36   
aprilčica07
Trixi: ne, itak ni slaba kombinacija. Tudi če se kdaj spičiva, se imava kam umaknit in kuhat mulo dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme je res grozno. Zebe sredi ta hujšega poletja.

Jst sem danes doma, ker imava z malo kontrolo ob 10 15 pri naši dr. Je pa zdaj bejba še takoo prehlajena, da komaj diha. Pa ponoči nisem imela niti operila, da bi ji pomagala. No, sem pol namočila en robček v olje 31, ji dala na bodi in je mala končno zaspala in kljub polnemu nosku spala do 7. Se sicer izogibam teh Justovih zadev zaradi Julijinih alergij, ampak očitno ji pomaga.

Grem naštimat pupiko.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
1.8.2011 8:07:20   
onur
Dobro jutro.

Trixi, zdaj pa domača naloga. Da čvekaš tukaj z aprilčico07, medtem ko mene in one ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje na Pagu, katerem kampu pa ste bili.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalo.

No, jaz se še zdaj javljam. Potlej še malo popakiram, večino sem že včeraj in po kosilu odrinemo.

Neposredna povezava do sporočila: 4106
1.8.2011 16:47:44   
trixi
ojla,
aprilčica, odgovor je verjetno veljal onur za tole vašo kombinacijo, tako imamo mi ene prijatelje vsak s svojim stanovanjem, kje bit, na začetku sta bila malo tu malo tam, ma je punca nam ženskam takoj povedala, da novopečeni možiček še vedel ne bo, kdaj se bo dokončno znašel pri njej doma in bosta edino tam tudi stanovala. Saj mi ni treba posebej razlagat, da ji je načrt uspeluser posted image user posted image user posted image . je pa res, da sta dokaj blizu doma in praktično ni nobene spremembe al sta tu al tam. O, meni bi že pasalo imet eno hišico na krasu s pogledom na morjeuser posted image . Mnja, ko bom velikauser posted image
onur, vidiš, moja domača naloga je izpolnjena, zdaj jo mora pa še aprilčica. Uživajte na dopustu
Aja, aprilčica, kako sta odpravili s tamalo na kontroli, je bolje? Eko eno rožico za pridno pupikouser posted image  Kje ste zdaj, v dolini al na hribu?
Jaz se pa danes prekladam po hiši, pa nič pametnega nisem naredila. Še razpakirala nisem, edino ene par strojev cunj oprala, zdaj pa nimam kje sušit. Pa moj je odpakiral šotor, ker smo ga pospravili malenkost mokrega, zdaj ga je pa še bolj namočilo. pa je zgledalo dopoldne da bo lep dan, naj se gre solit. In vrt imam za poštimat, ta teden, ko nas ni bilo, je vse ponorelo zraslo, imam čez pol vrta okrasne buče, če jih ne ukrotim adijo fižol, grah, vrzote in vse ostalo, bo vse preraslo. Pa hišo spucat, ajoj, po vsem tem bom rabila še en dopust da se ponovno spočijem.
Ala, grem vsaj cote iz kovčka vržt, saj so čiste, ne bo dosti dela. Čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
1.8.2011 19:40:56   
aprilčica07
Da še jst naredim domačo nalogo user posted image user posted image

trixi: ja, malo sem zabluzila in pisala tebi, namesto onur user posted image user posted image Z Julijo smo pa odpravile kr dobro. Uhca so ok, moramo pa bit pazljivi, ker se rado ponavlja. In ko gremo v toplice moramo notri dajat ene kapljice, da se sluhovod zaščiti. Je bla pa spet pridna. Še ko so ji cukala uni lepilni trakec dol je samo malo postokala. Je pogumna moja pupika, še za svojega bratca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se tudi nič ne da. Komaj mi je ratalo neki spacat za tamale za večerjo. Midva sva pa bovlo uničevala. Njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

In ja, tudi tle je deževalo. Bo kao sončno, ampak je dvakrat zalivalo. Smo pa na hribuuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.8.2011 12:12:09   
trixi
ojla,
me je vrglo ven, naj gre nekam. Ala, javljam se, upam, da mi onur prizna domačo nalogouser posted image , ajd aprilčica pišiuser posted image
a si v službi? Kako kaj tamala, je bolje? Kaj pa jakob, a je v vrtcu al ima tudi on zdaj počitnice? Našemu je ful dolgčas, zdaj je bil priden, je pospravil igrače, da lahko sploh posesam, popoldne bodo pa itak sosedovi otroci doma in bo gas zunaj. Tavelika pa uživa na morju, sem jo klicala, imajo lepo vreme, ma, jaz bi tudi. Ah, gremo delat, pa se spomnit kaj bi kuhala za koslilo. Bi nekaj nahitro, nimam ideje.
čau,čau

Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.8.2011 12:49:55   
aprilčica07
Ma smo prav pridne, a ne?user posted image user posted image user posted image

Trixi: ma tamala je tako, uhca kao ok, je pa tako prehlajena, da je groza. In Jakob tudi. Je pa tudi ona doma. Ima počitnice. Pravi, da vrtca ne pogreša, ma prejšnji teden smo nekje srečali enga njegovega vrtičkarja in ju nismo mogli ločit.user posted image user posted image   Ti si fraj?

Grem delat. Ma se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.8.2011 21:02:12   
MID
Evo me!user posted image
Sem sama sebi obljubla,da vas ne pustim same čvekatuser posted image !Sej vem,da ni lepo od mene,ma ja zres ne utegnem več niti živet.Imam tako vse natempirano,zvečer ko si vzamem minutko časa preletim net na hitro in gasa spat,ker vstajam ob 5-ih zjutraj.Mi boste verjele,da imamo na obisku mamini sestri eno iz Kanade in eno iz Francije,so tle že 3 tedne,pa jih nisem še vidla?!Sem končno zorganizirala za jutri en manjši piknik,pa še ne vem,kako bo šlo skozi s časom.Upam,da ne bo prišlo kaj vmes.
Kako bi čim hitrejše opisala stanje pri meniuser posted image Delam(žal nebi tu gor kje),za enkrat sem zadovoljna,imam kar hude probleme z enim zobom že dva meseca,zdravimo,kaže da bo...dopust smo dali že skozi,smo bili tisti teden,ko je bila najhujša vročina,a tudi to žal ni šlo kot bi naj šlo,je tamali na sredini dopusta zbolel.Vnetje ušes,vročina 39Smo šli kar tam k zdravniku,dobili antibiotik in se zdravili kar dol.Mislim,da vam nisem omenila,da smo lani kupili na koncu sezone eno manjšo prikolico in jo letos stacionirali,tako,da vse vikende letimo dol.Vse je super,samo to vreme zadnje čase serje.Aja,pa od včeraj sem ponosna lastnica novega avtomobila.Ma ne,sej se mi dogaja,moglo bi se pričat,ma kaj ko si tako težko utržem cajt.
APRILČICA,upam,da se tvoja manekenka-bodoči super model čimprej pozdravi.Ja,z otroci je tako.Ko najmanj pričakuješ so oni bolani.Pa sej pri tem vremenu ni nič čudnega.
Ej,APRILČICA gledam tvoje fotke na FB,pa me zanima,kdo od vaju z možem je fotografski navdušenec.Vse slike so ti profi.Imam enega tudi sama v familiji.
TRIXI vidim,da si se imela fajn na dopustu.Ne vem,sej si mogoče napisala,pa sem površno prebrala;bo letos še kaj dopusta?
APRILČICA,ti greš še en teden kajne?!
ONUR in ONA uživajta na zasluženem oddihu.Vse kaže da ste izbrale pravi teden,kar se vremena tiče.
Ej sorry šibam dalje.Cunje so se mi oprale-že drugi stroj,moram dat sušit.Ma jaz se bom raztegnilauser posted image .Bom probala najt cajt,da se vam oglasim na ZS in podam kakšno informacijo več.
Pa,pa,se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.8.2011 23:01:15   
trixi
ojla,
olala, kdo je prišel naokrog, živjo mid, si prav lepo popestrila večeruser posted image
aprilčica, da ti odgovorim, ja, sem fraj, imam tako službo ki je vezana na šolsko leto, je bilo fino imet dooolge počitnice, ampak letos je eno sr... od sr..., pardon izrazu, samo kaj, ko ne vem, kaj me čaka septembra. Mislim, da bi bil čas, da menjam, samo ko se enkrat navadiš na ta sistem dela ki ga imam je težka. Ej, da je stanje- mislim tako na splošno- drugačno, boljše, bi šla na svoje, tako pa priznam, da si ne upam. Trenutno si želim eno službico ki bi dala možgane na off in malo zadihala, pa čeprav za male pare. Ma takih ne delajo več ne. 
MID, kje si prebrala, da sem se imela fajn na dopustuuser posted image od enega tedna kar smo bili smo imeli 7 dni dežuser posted image  -skoraj, ne vem, če je bil en dan cel suh. Al je padalo ponoči, ala samo zjutraj al podnevi, skozi neki. Družba pa tudiuser posted image Ben, sem dobila lekcijo, da se na dopust hodi sam- mislim družina in to je to, vem za naprej.
Drugače sem bila pa danes pridna, sem popucala hišo, jutri še pobrišem na mokro vse kar je ploščic, zlikam nekaj malega in mogoče bom kuhala marmelado. Da bo imel mali priliko "služit"- zdaj dva dni zelo rad pomaga, ker mu je tata obljubil, da bo za opravljeno delo tudi kaj zaslužil. Ne take vsakdanje stvari, kaj bolj izrednega. No, kuhanje marmelade je že nekaj takega. Imam pa namen, če bo vreme tako kot danes, se z malim kopat na domači plažiuser posted image . Aja, pa v vrtu sem danes bila, malo sem počistila, zdaj bolj diha, pa pobrala nekaj melancan, bučk, celo fižol mi je uspelo pridelat, in v vazi je domač šopek- dva: en v kopalnici in v dnevni.. Bravo jazuser posted image user posted image user posted image
Ala, zdaj grem pa lahko spat, dosti za danes, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 2.8.2011 23:05:50 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
4.8.2011 17:30:12   
aprilčica07
Evo mene, sva prispeli domov Upam, da je blo tokrat zadnjič. Utrujena sem od vsega tega sranja, no...

Je blo pa res hudo, ker se je Julija že skoraj dušila. Dihala je pa tako, da jo je blo slišat na par metrov kako ji notri vse škripa in piska. In so nas na brzino notri spokali. Je dobila Medrol (enkrat), pol pa inhalacije izmenično Ventolina in Beruduala na 4 nato pa na 6 ur. Občutno bolše je blo že po prvi inhalaciji. Zdaj so ji ukinili Flixotide (ki naj bi bil za alergike, pri tamali pa alergija ni dokazana) in je dobila Singulair (upam, da se prav napisala). Zdravilo mora jemat vsak večer, po vsej verjetnosti celo leto. Zaradi zaščite pač. V oktobru pa gremo spet v alergološko ambulanto. Spet moram pohvalit dohtarje, ker so resnično prijazni in dostopni. Sestre pa kakor katera. Važno, da smo zdaj doma.

Jutri gremo do naše dr na kontrolo, pa po papitje za bolniško in spremstvo.

Zdaj grem krotit tamala dva, ker sta čisto podivjana. Bratska ljubezen pač.

Sem vam kopirala iz drugega foruma. Da boste vedeli zakaj me ni blo nič gor:(:(

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
4.8.2011 20:14:37   
MID
APRILČICA user posted image za Julijo.Želim vam,da se čimprej pozdravite.Res je živa groza gledat otroka ko trpi.
TRIXI šele ko si me opomnila kakšen dopust ste imeli,sem se spomnila,da sem prebrala.Oprosti,za nepozornost.
Kar se tiče dopustovanja v kombinaciji z drugimi,sem imela tudi sama eno takšno ali podobno izkušnjo.Od takrat dalje si česa takšnega ne dovolim več.Hvala bogu sva bila takrat še sama brez otrok.Dopust smo preživeli s še enim parom,ki se drugače čisto ok razumemo,a je bil dopust brezvezen.Bilo je eno samo prilagajanje in to prilagajanje je bilo samo iz naše strani.Vse sva počela kadar in ko se je njima zljubilo.Lahko rečem,da jih takšnih nisva poznala,saj se v to nebi nikoli spustila.No,ok je mimo,a si kaj takšnega ne dovolim več.Res je najlepše it sam s svojo družono.
Drugače pa pri meni nič novega.Samo toliko,da sem se oglasila.No,edino na rojstnem dnevu od brata sem bila danes,ma sva s tamalim spokala že po eni uri,ker je moral še v banjo in v ležečke.Moj pa je s tamalo ostal tam,tako,da zdaj uživam v miruuser posted image .
Ala lepo bodite,pa se beremo.APRILČICA vam pa mirno noč.
Pa,pa...

Neposredna povezava do sporočila: 4114
4.8.2011 23:07:41   
trixi
ojla,
oj aprilčica, boga julija pa vi vsi z njo, ti ni dolgčasuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čimprej zdravi
MID ne bom podrobnosti, tako nekako ja, samo mi smo jo ucvrli tudi po svoje in takrat sem se počutila res na dopustu
jaz pa včeraj nisem kuhala slivove marmelade, sem se jih pa najedla čez mero, o podrobnostih ne bom, ma je bila veselica user posted image danes pa še glavobol, ok sem preživela, gremo dalje. 
Tamalega smo odpakirali na počitnice v mesto, je šel z mojo mamo v ljubljano, malo je prazno v hiši, ma ga gremo iskat v nedeljo, pa bo spet pestro. S taveliko smo se pomenli po skypu, uživa na veliko, letos si bo res privoščila morje. Je rekel moj, da naj kar, saj je bila čez leto pridnauser posted image
Ala gremo spat, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 4.8.2011 23:08:38 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.8.2011 7:07:42   
aprilčica07
Jutro

kako je lepo bit doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Trixi, MID: mi pa gremo vedno še ze enimi kolegi na dopust, na morje in smučat. Ful se dobro zastopimo, sploh nimamo težav, vse se dogovorimo in nam je res super. user posted image

Trixi: pridna - marmelada user posted image To ni zame. Pa super da punca uživa. Kr naj, zdaj ima cajt.

MID: glede fotkanja: moj vd mož je ta fotograf. Ful dobro slika, ima tudi dober fotoaparat, ma tudi z najbolj slabo škatlo naredi lepo slikico. Je priden in to mu je tudi hobi. takoj za familijo user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj pijemo kafe, tamala dva pa mleko. Pol šibamo v NG k dr, pa Jakoba na sladoled peljemo, pa Juliji kupit čeveljčke. Do poldne lih domov prilezemo. Smo pa sami. Moj vd mož je danes spet odsoten. Ma bo že. user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
6.8.2011 23:44:13   
trixi
ojla,
aprilčica, slabo ti nekam zadnje čase mene bereš, nisem kuhala marmelade, samo sliv sem se prenažrla. Pridna sem pa vseenouser posted image user posted image , mam spucano hišo v nulo. Danes sva zrihtala še teraso, šipe in ostalo. Sem vesela, čeprav je mojmu ratalo eno šipo počit in alu profil zvit. Bo že poštimal, naj se znajde.
Včeraj nama je pa ratal iz "popoldne gremo v eno kamping trgovino samo po ene par klinov" ustvarit en tak romantičen večer, da je že prav kičasto. Sva šla v lignano, sprehodek, večerja, sladoled, domov prišla ob enih zjutraj. danes pa popoldanski šopinguser posted image kanta za ločeno zbiranje odpadkov. Pa še ene in pol kopalke nove imam, se nisem mogla upret, kalcedonia ima 50 posto škonto. Malo bom morala nehat s temi kopalkami, si vsako leto kupim nove.
aprilčica, boš zdaj na bolniški? Je julija bolje?
MID, se zavedaš kako lepo te je brat? Daj se potrudi večkrat oglasit. Radovedna sem pa še vedno, kje si v službi?
Kje so pa naše dopustnice, za kolko časa so šle?
Ala, pejmo spat, jutri v ljubljano po tamalga. Pa bo spet pestro.Čau. čau

Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.8.2011 9:30:11   
ona
Ojla!

Ma ste me pa presenetile kot že dolgo ne user posted image
Ste se tako razpisale,da ne vem kje se lotit...sem vas prebrala včeraj zvečer,ma se mi ni dalo prav nič napisat...smo včeraj prispeli domov in itak veste kaj sledi po dopustu-pranje,pospravljanje,uff
V glavnem smo se imeli lepo,samo je blo predolgo user posted image Smo bli od 1.do 6.8.in najraje bi šli domov en dan prej user posted image Ma smo mi eni dopustniki...očitno,nam je 5 dni dovolj,en dan več je že preveč, smo se vsi naveličali čofotanja in kopanja...bom vedela za drugo leto,da rezerviram samo 5 dni ali pa 3 dni na enem koncu, 3 dni na drugem user posted image
Evo,še otroci so se naveličali user posted image
Vreme smo imeli super, vroče cel teden, tele Čatežke so tudi uredu za otroke,ker se dogaja fuul.Edino me je malo razočaral ambient in osebje,ker delajo kot,da se jim nič ne da,pa vse moraš doplačat. Smo hoteli v savno,ampak je za doplačat in imajo tako glup sistem,da kupiš zapestnico,ki ti velja 3 ure za enkraten vstop...pa kaj naj delam 3 ure v savni user posted image .Sva si z mojim sicer jo privoščila,ma samo enkrat.Potem imaš vstop v bazene lahko samo 2x na dan ali greš v zimsko riviero ali letno,tako,da si nisem mogla niti kafeta it skuhat v sobo,ker sem si vzela kofetero s sabo...brez nje ne grem nikamor in sem tokrat nadrsala z njihovim kafetom,ki ni nobeni stvari podobno user posted image No, ma če potegnem črto je blo kar fajnuser posted image

APRILČICA, boga tamičkena, se mi tako smili revca user posted image Glede ušesk in bazenov bi ti jaz vseeno priporočala,da ji za bazen daš une silikonske čepke v ušesa.Sem imela jaz z sinom še in še problemov z ušeski.Bazen pa ni priporočljiv če so kakršne koli težave z ušesi,ker jim gre voda noter in potem pride do vnetja...jaz sem mogla vedno sina pazit po bazenih,ko je bil majhen.No,sicer boš sama videla kako in kaj,samo nasvet sem ti dala user posted image
TRIXI, ma si faca user posted image Tebi se vedno nasmejem,te prav vidim v vrtu in plevelu,pa v češpah user posted image
ONOUR, vi ste že doma?
MID, te je lepo prebrat,pa obvezno javi kje si v službi,da te obiščemo user posted image Pa super za prikolico...kje ste jo namontirali?

Nič, toliko zaenkrat,grem se lotit pospravljat naprej,pa kosilo kuhat..imamo danes malo slavnostno kosilo,ker imam jaz jutri RD in bomo danes naredili kao majhno praznovanje z tastom in šjoro,ki sta tukaj,ker sta čuvala bajto,ko nas ni bilo in psa seveda.
A,ja sta mi včeraj naredila prav lepo presenečenje...mi je šjora od tasta rekla,naj grem kavo skuhat sem gor,ker imam kao večjo kafetero in naj jo dol prinesem, da jo skupaj spijemo in,ko sem prišla dol, me je na mizi čakala taka lepa majhna torta in darilo-parfum od D&G-the one...jooj, sem bila presenečena.da že dolgo ne tako...super sta se izkazalauser posted image user posted image

Ala,lepo se imejte!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
7.8.2011 10:48:10   
aprilčica07
Jutro

pozno vstali, ker smo včeraj žurali (mi2)user posted image user posted image Tamala dva sta bla doma z mojimi. In so se imeli prav lepo. Naslednji žur imamo 27 avgusta (pol klape ima dopust avgusta, ostala polovica pa marca). Pa moramo že zdaj potipat teren, da vidim, če bomo imeli varstvo. Bo tudi trgatev takrat, pa zna bit bolj zoprno. user posted image

Trixi: oprosti, berem bolj površno, sploh te dni, ko je z tamalo blo vse narobe user posted image nisem bla z glavo pri stvari..

Ona: ja, itak čepke za uha imamo, imamo pa tudi kapljice, ki naredijo notri tako oblogo, da pol voda ne škodi.. itak pri naši se zna zgodit svega in svašta.. utrujena sem in štufa tega sranja.. Ma bo že.. Super za darilce, jst bi bla tudi vesela. user posted image user posted image user posted image

Grem, ker tamala dva norita. Moj pa dela. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.8.2011 23:21:58   
trixi
ojla,
eko, mi smo bili danes v ljubljani, šli gledat carse, na sladoled in domou. Zdaj smo spet kompletni, mja, manjka naša madam, ma ona bo podaljšala morje tja do petka, frajerka. Jaz bi pa ta vikend ki bo podaljšan kam šla, moram mojga prepričat. Potem naslednji ima tekmo, pol še en naprej nek moški vikend- ki je že tradicionalenuser posted image , to mi gre tako na ..., namesto da bi zadnji počitniški vikend izkoristili za družinsko morje al kaj takega, in potem je že september. Nekam hitro gre ta čas.  
aprilčica, saj ti ne zamerim, saj vem, da imaš polno drugih skrbi, sem se samo tako malo pohecala, tako, kot bom zdaj ono
ona, kje sem napisala da imam plevel, veš ku mi vse lepo rasteuser posted image user posted image , naš jedilnik je tak, da se sploh ni treba zmišljevat kaj bi: bučke, malancani, pomidori, kumarce, bučke, malancani, pomidori, kumarce, blitva, fižoleti, bučke, bučke, malancani, in tako dalje v nedogleduser posted image pol ko se naveličam grem k tastu po solatouser posted image . Ej, bravo za vašo "tamlado", sem povedala, da jo mi tudi imamo? Smo se uradno spoznali prejšnji mesec, ko je tast imel rd. Eh, imam novo taščouser posted image , saj je prijazna, samo je precej zadržana. Midve ne vem, če bova kofetkali, tako kot sem z mamo od mojgauser posted image
mid, se bom kar pridružila oni, ko te bo šla obiskat v službouser posted image  in te bomo peljale na kafe, ne tako kot v prejšnjiuser posted image . Bomo ne, ona? Samo zaboga, povej kam naj pridemouser posted image
Kdaj se pa onur vrača?
Ala, pejmo spat, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 7.8.2011 23:22:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.8.2011 23:24:01   
trixi
sem hotela še neki dodatuser posted image , ma ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.8.2011 21:11:06   
onur
Mi smo prišli nazaj. Tavečja se je naplavala 100 na uro, bi bila sam v vodi. Tamali bil priden. Ja pa Petja tako ljubosumna. Sem ga en večer dojila in je spal, pa je Petja pri meni bila zraven in kar naenkrat skoči in zakriči, tamali pa v tak jok, da je kar prenehal za moment dihat.

Trixi, user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljene domače naloge. Ma sem tudi jaz čitala, da si kuhala češpovo marmelado. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image za Julijo.

MID, večkrat, da prideš sem gor.

Ona, tebi pa vse najboljše in najlepše za rojstni dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
9.8.2011 8:37:40   
aprilčica07
Jutro

spet je malo ohladilo. Priznam, da mi tokrat paše. user posted image user posted image

Onur: super, da ste se lepo imeli. user posted image user posted image  Glede ljubosumja: ma nimam nekega pametnega nasveta, pri nas je šlo lepo mimo. Mogoče Petja preprosto rabi cajt. Sem nekje prebrala, da se starejši otrok, ko dobi dužbo počuti lih tako, kot bi se žena počutila, da bi može domov pripeljal še eno ženo. Nekaj v tem stilu je bilo. user posted image

Drugač sem na šihtu, jutri pa v LJ. Ni volje. Pol pa pridemo v dolino, ker gresta moja dva pohajat in nimamo več varstva pri nas. V petek pa v toplice. Malo ne je strah, ampak bo že. Saj veste, zdaj bom panična zaradi Julije. user posted image user posted image  In bom vidla strahove popolnoma povsod.

Grem delat.  

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
9.8.2011 15:16:21   
ona
Ojla!

Spet zamujam...ma mi oprostite,ker se mi bliža dan M, bi jaz rekla user posted image ...M kot matura user posted image
Ja, vreme je super in tudi meni paše malo ohladitve,ker včeraj je blo prav nevzdržno soparno in je kar prav, da malo prevetri,da se lažje diha.
Hvala vsem za čestitke, praznovali bomo pa v soboto,ker moram prijateljem vrnit žurko user posted image

TRIXI; mi gre prav na smeh z tole marmelado user posted image user posted image Ja,ne bo druge,kot da se lotiš marmelado delat, pa jo pridemo provat, jaz ti lahko še češpe dostavimuser posted image

APRILČICA, ma brezveze,da se sekiraš za Julijo, bo kar bo in na koncu se bo vse lepo izteklo,boš videla...ti jo boš lepo popazila in poskrbela zanjo user posted image

Onour, glede ljubosumja jaz nisem imela težav,ker sta razlike 6 let,tako,da je sine več ali manj zelo lepo skrbel za tamalo,ko se je rodila.
Ma saj bo minilo počasi in se bo navadila na bratca...mora pa bit kar kriza,ker sedaj ni več ona taglavna,ne?

MID, ala javi kje delaš user posted image Te pridemo vse po vrsti obiskat user posted image

Nič, grem kaj delat...joj, bom mogla pečt torto ta vikend, pa pecivo, pa fešto pripravit,ma se mi prav ne da user posted image
Ah, še tej rojstni dnevi, to ni zame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
9.8.2011 16:48:51   
trixi
ojla,
samo malo ...

ok, gremo dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image  tečem na kratke progeuser posted image user posted image user posted image  imam računalnik tle dol v podzemlju, kuhnjo pa gor in pol vsake tolko zašibam gor pomešat po loncu, jaaaaa, kuham marmeladouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 9.8.2011 16:51:22 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......