|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
10.10.2007 13:47:17   
ona
Včeraj sem vas prebrala,a časa za kaj napisat pa nisem našla!
sem mojemu rihtala robo,ker je šel danes zjutraj v Bosno službeno tja učit tale folk delat!Joj,mi je blo prav hudo,saj odkar sva skupaj,nisva niti enega dneva bila eden brez drugega in mi je prav čudno user posted image user posted image
Pride pa menda šele v nedeljo nazaj,tako,da ne vem kako bom zdržalauser posted image
Sej me boste tukaj kaj potolažile,kajne?user posted image
Karolina,hvala za info,tolikokrat sem bila v Sesljanu,ampak prvič čujem za tole potuser posted image Ja,tako je,če gledaš samo kje je morjeuser posted image
Raglja,tebi želim,da čimveč šasa preživite z mamo in ji provate lajšat dneve kolikor je mogoče!Ti se kar izpiši,če ti bo bolje,ti bomo stale ob strani!
Mid,kdaj si pa ti bla v Londonu in kaj zaboga te je neslo gor?ma ne bi tega povedala,auser posted image user posted image user posted image Se hecam...
Anakarin,si te predstavljam s tem tvojim gnezdom na glaviuser posted image
Si uspela naredit frizuro?
Tavečjo pa kar v roke primi,ker če jo sedaj ne boš bo lahko prepozno,saj pri 15-letih ji nič ne boš več mogla!Je treba včasih kar vztrajat in sedet z njimi pri mizi in jim pomagat!
Zdej grem pa lepo na kavč,ker prav nimam dosti za delat danes....Se mi godi,auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.10.2007 18:12:23   
Anonimen
Ekola, frizura narjena, počistla, ....
ONA sej bo kmalu nedelja, zdej si lahko privoščiš kej zase, počitek, sprehodi, klepetanje s kolegicami,....Kar nisi mogla prej utegnit zarad šihta, karkoli. Vsaj jz taku delam k mojga ni doma. Konec meseca bom spet sama s puncami (moj gre v Nemčijo), pa bom sfehtala brata da mi prebeli kuhinjo (kr se mojmu tega ne da več delat, pa mu nebom sitnarila, dokler najprej svoje delo ne konča), kak dan bom šla v LJ mal pokukat v BC, nevem še, ampak zoprno je k si sam. Nekaj moraš počet!

S Karin smo nekako z vajami prešle na boljši nivo, ja bo treba še par let sedet z njo, da ji pride v navado (pa pomagat), če ne,bo kriza. Sm se pogovarjala z eno mamico, k je mela podobne težave. Mi je kr olajšala dušo, da moraš res vztrajat in vztrajat z mulci, bolj kot učitelji. Danes večina mende mladih učiteljev ne birga kej dosti (glede učnih snovi) da se ukvarjajo z njimi, ampak starši se morajo. Bomo videli koliko je res! So pa nekatere mame k delajo v izmenah in nimajo pojma kaj se v šoli učijo (je taka ena mama od karinove sošolke) pa me pokliče 1-2x na 14 dni, da ve al dela prav al narobe. Če je treba kej prinest v šolo al kej podobnega, kr njihova punca lih tako kakšenkrat ne sledi pouku.

No zdej pa grem naredit kej za pojest, moj pride spet ksnu- zadnje 14 dni se vidiva ene 10-20min na dan, kr delajo po terenu (montaža pohištva) do pozne ure. Me pa vsaj ponoči stisne user posted image , da vem da pršu.

Nimam niti ideje kaj delat, da lahko hrana stoji, potem jo segreješ.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
10.10.2007 19:04:47   
ona
Se vidi,da sem sama,auser posted image user posted image
Veš kaj Anakarin vse kar si ti meni naštela,da lahko počnem sedaj ko sem sama,kavica s kolegicami,počitek,sprehodi....to jaz že itak počnem ko je moj domauser posted image
šiht pa imam tudi doma oz. jaz delam bolj kadar mi pašeuser posted image user posted image
sem pri mojemu zaposlena,a imam le malo dela s papirji,bolj obračun ur za plače,pa pogodbe z delavci,pa letam okrog po uradih,v glavnem nič kaj takega,tako,da v bistvu na koncu ko potegnem črto,sem lahko prav srečna,da nimam skrbi z službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No,sedaj pa rabim druge idejeuser posted image
Edino kar se je spremenilo,da ga že pogrešam,ker tega nisem navajena,da ga pač ni!Se vidi,da se mava rada,auser posted image
Ala ostale kje ste,zdej bom pa jaz menda prav dosadnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.10.2007 20:49:46   
Anonimen
ne ne nisi samauser posted image user posted image

lepo je slišat da lahko med šihtom vse opraviš, kar drugim veliko primanjkuje. Sploh pa da vama paše tak urnik in delo. Malokje to vidim! Nevem sicer kaj imate oziroma delate, večina privat podjetnic ali podjetnikov samo stokajo, eni za denar, drugi za ure (kaku majo nabasan urnik), tretji spet najdejo nek,....
Zaenkrat nimam drugih idej, da bi ti lahko predlagala, razen če se katera druga spomni.
Moje punce že spijo medtem k tu klepetam, mojga še niuser posted image , ma danes grem bolj zgodaj spat, k nevem kakšna noč me čaka.
No kje ste pa ostale?
ONA če kej najdeš al pa dobiš idejo, sporoči.

user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
10.10.2007 22:30:00   
MID
user posted image
Evo mene!
ONA,ja ubožica moja.Sama boš kar 4 dni?Nič ne maraj dušca,bo pa v nedeljo toliko bolj sladkouser posted image user posted image .Vprašaj ANOKARIN.Ona je že domača v tem,kajne?Hmmm...kaj naj ti predlagam,kaj počet?!Če imaš varstvo,si privošči kakšno savno,masažo,pedikuro,manikuro.Če imate ravno kakšno dobro predstavo v gledališču,pojdi s prijateljico.Jaz predstave ful obožujem.Bolj kot kino.Al pa se odpravi malo špendat ojre v Trst.Eto,praviš,da ga ne poznaš v nulo.Pa razišči tržaške kitajce.user posted image user posted image Če pa ni dovolj kar vse sva naštele z ANOKARIN,pa najdi enga kmeta,ki je ubil bika,pa pol bika vzemi,pa ga lepo obdelaj(4 dni bo zadosti)in spravi v skrinjo za ozimnico.Drugače ti pa seveda ostane tu še vlaganje raznorazne zelenjave in sadja,kuhanje  golaža,pasulja,jote,vampov etc.etc....za večkrat,da boš tudi lahko v skrinjo dala.
Mater sem prjazna!user posted image Da ne boš kdaj rekla,da ti nisem nikoli hotla pomagat.user posted image user posted image user posted image
ANAKARIN praviš,da imaš novo frizuro.Čestitamuser posted image user posted image user posted image .Bi blo fino če bi jo obelodanila-dala v upogled še nam.Že kar nekaj časa ni blo nobene fotke za pogledatuser posted image .Kako je z zdravjem tamale?Mi smo še kar prehlajeni.Upam,da bo kmalu boljše z zdravjem.
ONA,kaj sem počela v Londonu?Hmmm...mutni posloviuser posted image .Imaš ZS.Pa,da znaš,ja sam ti pomembna osobauser posted image user posted image user posted image .Samo kraljica ni mogla glih takrat z mano na čaj,ker je bila ravno na obisku pr Buševih.user posted image
Ajd lepo spite!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.10.2007 9:29:35   
Anonimen
No naša Anastazia ni lih najbulje, nevem kaj je. Nima vročine, včeraj je bruhala po spanju, a preden zaspi popije flašo mleka. Mleko popije kako uro po obroku, a ji je pretežko ratalo, da draži želodec? Ne spimo že cel mesec celo noč kaku je treba, kako uro ali dve ko zaspi, se zbudi, tuli, trmari, povsod sm jo dala spat: k nam, na kavč, v voziček,..isto sranje z zbujanjem in tuljenjem. Vmes se stegne kot da bi res kej dražlo, samo kaj??? Je različno hrano in nevem kaj bi ji lahku izločla, da bo bolje. Enostavno nevem več kaj in kako. Smo ble tud pr dohtorci, ma nč, vse ok. Če se danes zgodba ponovi, jo jutri spet peljem. Danes ne bo dobila mleka, niti čaja na flaško, samo iz skodelice bo pila čaj ali vodo, mleka pa nč. Nekako bo že zaspala tud brez flaše.
Dans smo spale samo ure, maloprej smo pojedle malo sendviča popile čaj, jo pustila igrati, zdej mi spet joka.
Glede kakanja ni problemov, brez driske. Ma kako je zaspana, nič se javim kasneje.

Aja MID uf tud mene zanima kaj si delala v Londonu? user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
11.10.2007 10:45:18   
karolina*
Hej hej

Js sm dns prou zalimana. Nismo spali od 3h naprej. Ne vem kaj je falilo naši pupi. In zdej je taku tečna, da ne vem kaj z njo delat. Niti jest ni hotela zjutrej- kar nekaj je po ustih premetavala, pol začela jokat in vse iz ust je teklo ven... Mah bo že!!
ONA, si se lotila že kako polnit svoj čas. Fajn predloge ti je dala MID!Pa kšn fajn film si privošči, magari doma na kavču! Tudi tu kdaj paše, da imaš svoj mir pred TV. Ti pa prav zavidam tvoj urnik. Jaz takoj podpišem za tako delo! Če bi imela priliko, sploh ne bi razmišljala. Si res lahko zadovoljna s tem.
ANAKARIN mi je prou hudo za tvojo pupo in seveda za vse vas, ker ne spite. Največji problem je, ker ne veš kaku pomagat, da bi blo bulše. In kaj pravijo pri zdravniku? So ti dali vsaj kakšen namig/nasvet?
MID, tudi js sm firbčna. Ala raport glede Londona! Ma da nisi ti kšn VIP kukr Vinko iz Logatca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Če še ne poznaste te štorije o Vinkotu je tle:

Po koncu protokola so Busha, ki je obiskal Slovenijo, vprašali, če ima še kakšno posebno željo pa je rekel, da bi zelo rad videl Vinka iz Logatca. Tudi Putin je imel enako željo ob obisku Slovenije in je želel pozdraviti Vinka iz Logatca.
Počasi se je direktorju KLI Logatca, kjer je bil Vinko zaposlen, vse skupaj zdelo že malo preveč, pa ga je poklical v pisarno.
šef: "Ja Vinko, kako to, da te Bush in Putin poznata?"
Vinko:" Ah, to ni nič takega! Dosti potujem, pa srečujem ljudi..."
šef: "Pa dobro, ampak stavim, da papeža pa ne poznaš osebno."
Vinko: "Ah, kaj da ne! Seveda ga poznam."
šef: "Tega pa ne verjamem. To boš dokazal."
In je šel KLI Logatec na sindikalni izlet v Vatikan. Komaj je Vinko stopil iz avtobusa, že je od daleč slišal papeža vpiti: "oooo, Vinko, kje si! Dolgo te nisem videl!" Vinko je pohitel do papeža in prav prisrčno sta se objela in trepljala po ramenih.
Naenkrat nastane pri avtobusu panika in Vinko takoj pohiti nazaj k avtobusu. Na tleh leži njegov šef, ki je omedlel. Ko se po nekaj trenutkih spet zave, ga Vinko zaskrbljen vpraša, kaj se je zgodilo.
šef: "Veš kaj, Vinko, vse sem prenesel. In to, da poznaš Busha, in da poznaš Putina. Tudi za papeža ti zdaj verjamem, ampak ko je pa Japonček zraven mene rekel "Kdo je pa tisti z belo kapco poleg Vinkota iz Logatca?", je bilo pa preveč."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.10.2007 15:08:20   
ona
Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dober je tale vicuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si se odpočila od nespanja ponoči?Upam,da vam je tamičkena boljša,saj lahko je tudi vreme kdaj razlog,da so tečni,kaj pa vem,nonstop jim nekaj fali!
sej ko boste na mojem(starost otrok) se bo pa vse poštimalo,pa spali bojo,pa bolj pridni bojo!
ja moje službe pa ne dam nobenemu in se nimam kaj pritoževat,saj sploh ne vem,če temu lahko rečem sploh služba!Tle visim doma cele dneve,delam kadar mi paše...user posted image user posted image user posted image user posted image
saj,ko se bom tega naveličala,vam pa povem,ok,pa me bo katera menjala!user posted image user posted image
MID;hvala za zs,ma si prav facauser posted image Za ideje tudi,samo kaj ko vse to že itak sodi k mojemu vsakdanjiku,no razen savne in masaže,to se mi pa ne da hodit,ker to ponavadi izkoristiva skupaj z mojimuser posted image ,edina dobra varianta je gledanje tv v miru,da se ne rabim prilagajat,kdo bo kaj gledal,pa še tukaj nimam problemov,ker sva z mojim enaka v gledanju filmov,tako,da ni kreganja kdo bo kaj gledal!
imam pa v planu it v petek popoldne klepetat k eni kolegici,kar bo sigurno super!drugače sem se pa kar navadila bit sama,ma ne lažem...vse manjka,kriza je pač zvečer,saj čez dan nekako gre z otroci,pa ostalo delo...
Ma saj bo kmalu nedelja,sicer se pa slišiva po telefonu,tako,da ni panike!
Pa v soboto mam namen it malo v NG,pustim otroke pri mami in grem malo po trgovinah,kaj pravite?
Veste kaj me mika nosit-škornje in kapri hlače...Ma mi je tako lepo na drugih,zase pa se kar ne morem odločit,kaj se vam zdi tale moda drugače?
Jaz sem sicer klasilka,so mi edino zdej škornji všeč rataliuser posted image
A,ja včeraj sem mislila,da vam bom kaj napisala,a sem šla spat zgodaj,ker tamala je spala čez dan ene pol ure in zvečer ni in ni hotla zaspat,tako,da sem kar z njo šla...
se pišemo kaj bolj potemuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.10.2007 20:30:57   
MID
Luna je punce,luna!Že cel dan,od zjutraj.Una ta črna.Tudi naša se je ob 4.30 zjutraj spomnila,da ne bo več spala,pa sem imela pohahoj do 7h zjutraj.No potem pa sva še potegnle do 9h.Drugače,pa je bila vsa sitna in cmerava cel dan.Pa še vn nisva mogle it,ker je tko blesavo pihalo in ker je ravno prehlajena se mi ni za hecat.Tko,da je še en tečen dan za nami,zdaj je pa zaspalauser posted image .
ANAKARIN,mi je prav hudo zaradi tamale.Mogoče je pa res alergična na kakšno stvaruser posted image Boš res mogla skušat ugotovit.Ja,pravijo,da te alergije res kar na enkrat iz lepega lahko udarijo na plano.
ONA potem praviš,da si se znajdla in si lepo zapovnila praznino ob odsotnosti moža.user posted image No,ti se jutri kar pridno načvekaj in v soboto pa lepo pojdi zapravljat te ojre.Ti si le privošči to novo modo.Na suhicah oz ženskah z lepo postavo kot jo imaš tudi ti,ta stvar super paše in mi je všeč.Jaz si bom kaj takega privoščila,ko se bo moda še enkrat ponovila in ko bom imela tistih borih 15 kg viška manj.user posted image Sem se zdaj pridno držala 4 dni tiste ločevalne diete,pa mi vse skupaj dol pada,ker zdaj dobimo te obiske,gremo v toplice,takoj za tem je pa še rojstni dan moje tamale,tako,da ni šans,da bi se v tem času postila.Nisem karakter,no,in pika.Bi rabla enga,da me vsaketoliko v rit brcne,pa bi mogoče kdaj kaj blo iz mene.user posted image Pa prosim ne me obsojat.Ker potem ratam žalostnauser posted image user posted image user posted image .
KAROLINA...user posted image ...ja jaz sem nekaj takega oz.podobnega kot Vinko iz Logatca...
Z ANOKARIN imata ZS.
Nič,grem jaz za enkrat dol,ker ne vem,kaj bi vam še naložila.
Pa,pa!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.10.2007 22:05:12   
ona
Evo spet meneuser posted image
Prejle sem tekla ku mona na traku,zdej pa lepo pod tušem in sem ko nova!ma kaj zamuja moj dragi,tle sedim pred pc-jem v halji,spodaj samo gate...user posted image user posted image

uf,sem vidla,da je zdej una kmetija,ma meni ni prav nič všeč,pa jo vseeno gledam,sploh ne vem zakajuser posted image
mid,ma kolkor se jaz tebe spomnem nimaš nič odveč kg,al pa sem se zmotla,me ne se nisem,saj si uredu in nič viška kg!Dej še kakšno tvojo sliko v album,da boš malo več gor,auser posted image
No,zdej pa grem,bom jutri težila naprej,ok
lahko noč...

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.10.2007 19:21:45   
Anonimen
Čer, da na hitru se javm, šibam na obisk
Včeraj smo cel dan bruhali (vred z mano), mleka ji ne dajam, danes smo se nekako obnesli, ma dans mi je samo slabo, nič mi ne paše kej dosti od hrane, samo kompot-domač od jabolk, pa ji tud čežano nardim. Bomo vidli kaku bo stanje danes ponoči.
Ala se javm

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
12.10.2007 20:56:25   
Anonimen
eto me nazaj
mali sm dala deci mleka, k ga je vidla v hladilniku (seveda ga ogrela), in mi je zaspala v naročju k se je igrala s piškotki. Me je kr groza, če bo spet kraval ponoči.

ONA men je tud všeč kapri+škornje in na tvojem mestu bi šla privoščit, da malu spremeniš garderobouser posted image . Kdaj sm že taku nosila, zdej pa nemormuser posted image user posted image nč navlečt nase.
MID sm dobila ZS, lepo da ste se udeležili veselja v Londonu. men je dandanes žau, da nism šla ke, k sm mela šanso. Bom pa šla v penzijiuser posted image . Glede ločevalne diete: ma kaj si jo večkrat držala? Prvič k sm probala, so mi kile skakale najprej gor, nato dol (odvisno od dnevov, k sm velikokrat mela celodnevni šiht po terenu-nč jedla, ko pa sm skakala po pisarnah, stranke mi živce žrli-sm pa od salbe volje več jedla), potli sm se ustavla in si nardila svoj red. Ni važno kaj sm nardila doma, manj sm jedla+veliko pila. Tako se držim dandanes, razn ko dojim sm k mačka "oči lačne, rita sita", pa velik piškotov z mlekom pojem. Zdej se bom morala malu nazaj držat ko rodim.
Ma te diete so odvisne od posameznika in njegove volje.

Kmetijo in Big brother pa nemorm gledat, k živimo v eni luknji, da imamo slab signal. Slabo sliko mamo, pa ne mislim gledat v pikce. Od programov mamo Slo1,2, Kanal A (mal slabša slika) in HTV1. Smo že velikokrat prestavljali anteno, menjali ojačevalce-ah ništa! Nato smo satelitsko nabavli, pa nam je čez pol leta nek ponagajal in spet nč od kanalov. Kakorkoli naštimamo, ulovimo neke angleške programe k vrtijo non stop reklame. Nemških ni in ni, čeprav je signal.
Toliko o TV-ju.

Zdej pa grem gledat, kaj pravijo Kanadčani o svoji državi na HTV1.

Noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
12.10.2007 22:38:23   
MID
user posted image
user posted image user posted image user posted image  ANAKARINuser posted image user posted image user posted image ;če bi načrtno iskala tole slikico je nebi našlauser posted image .Ti si kar daj duška,dokler lahkouser posted image .Ja tele diete me že prav ubijajo;že celo življenje,odkar pamtim.user posted image Ja tole dieto-ločevalno,ki jo resno nameravam dat skozi bo tretjič.Prvič sem v 1.5meseca shujšala 12 kg,drugič pa v istem času 8kg.Dieta je res ok,vendar je pomembno se tudi potem držat,to pa itak veva jaz in tiuser posted image .No,pa nebi o temuser posted image .Mogoče potem,ko dosežem cilj.user posted image
Ja,da nisi šla v London,je bila napaka,pa naj ti vseeno ne bo žal.London še vedno stoji na istem mestu in te čaka.Pa če ne prej,pa v penziji.user posted image user posted image
Ja,tale kmetija,je pa res kar nekaj.Je bil BB dolgočasen,ma tole pa...user posted image Mislim,da bi bilo vse nekaj drugega to,če bi bilo v živo.Ma to v naprej posneto pa mi ni preveč všeč.Ne vem no?!
Drugače pa tudi mi lovimo olj švoh programe.Ma če sem čisto iskrena,ne vem če sem sedela pred TV odkar sem rodila več kot 4 ure.Enostavno me več ne pritegne..Ko imam kaj prostega časa(zvečer)grem raje na internet.Mi dosti bolj paše in to vseskozi prakticiram.Ja,madonca,drugače vas pa nebi spoznalauser posted image .
ONA ti si se pa danes prav razpričala s to tvojo kolegico,te ni nič sem goruser posted image .No,saj si se med vsem tem časom,ko jaz pišem ta post verjetno že kaj oglasla.Mogoče je že dobra ura od takrat,ko sem se spravla pred računalnik.Tamala se zbuja že odkar smo jo dali spat.Ima nosek ful zamašen in ne pomaga ne pucanje ne nič.Skozi skačem k njej.Zdaj me je zamenjal mož,da lahko malo odmorim.
KAROLINA kaj pa ti danes štrajkaš?Nič grem jaz dol,še kaj prebrat.
Lepo spite in...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.10.2007 12:27:09   
karolina*
Evo mene. Se pozna, da se je v šolah začelo zares- imam en kup šolarjev na inštrukcijah (angleščina) in hitim pripravljat vaje. Več kot enega na dan itak ne vzamem, da sem čim več z našo pupo, pride pa prav še kakšen cekinček, sploh ob tako mižerni plači. Tako da sem vas uspela prebrat, ma za kaj napisat mi je pa zmanjkalo časa.
Spanje pri nas je spet ok (moram potrkat), jo je zgleda res motla luna. Zdej sicer neki štrajka pri hrani- premetava po ustih in ne požre, ma gre tudi to na bulše!
Danes pa je krasen dan, ne??!! Je prav greh bit noter, sploh ker napovedujejo ohladitve. Mi nekaj betoniramo pri vhodu, tako da je pestro.
Ej tista kmetija pa tudi meni ni všeč. Mi je bilj bolj fajn BB, če že moram izbirat. Kaj pa vem- je bil bl šow.
MID, kako je vaša pupika? Je že boljši nosek?Hvala za ZS. Super, da ste bli gor. Je fajn it mal pogledat te evropske prestolnice, sam kaj ku so takuuuuuu drage!
ANAKARIN, js sm tudi imela manijo na mleko+piškote, ku sm pršla domov iz porodnišnice, ker tam so nam 2x na dan prinesli, če si hotel. Pol sem se pa naveličala. Ma bom menda dns spet probala. Si mi prou nardila lušte
ONA, samo še danes spiš sama.user posted image user posted image Jutri bo pa spet veselouser posted image user posted image . Si vidla kako hitro je minilo!!! Si se načvekala s prijateljico?

Evo pupe, še ena fajn zgodbica, da se ne boste tolko obremenjevale zaradi kil in celulita. Sej morda ste jo že prebrale, ma ne bo škodilo, če jo še enkrat. In obvezno preberte knjigo, ki sem vam jo e priporočila (Zlikane gube, štrleči balkoni). Boste takoj bolj ponosne nase in zadovoljne s svojim telesom. Ekola zgodbica, da ne pozabim:

RES JE-IMAM CELULIT. KER SE CENIM!!!

Poletje bo vsak čas tu. In z njim tudi doba razgaljenih teles. Na mojo veliko žalost je na ulicah bolj malo razgaljenih moških, kajti poulični nudizem je, kot kaže, popolna domena žensk. Saj ne, da imam kaj proti razgaljenih ženskam, le zdi se mi, da se vsi ti popki, gola stegna in migajoči joški ne ponujajo na ogled zaradi kakšne posebne osvobojenosti ženskega spola, ampak prej zaradi nekakšnega čudnega prepričanja, da je ta novodobni ekshibicionizem sestavni, če že ne bistveni del ženskosti.
Da se torej žensko telo ponuja "kadarkoli, kjerkoli". Razgaljena ženska je postala najbolj izkoriščan predmet v modernem kapitalizmu. Bolj od razgaljenega ženskega telesa je vsestransko uporabna samo še kakšna krava. Meso, mleko, usnje, kostna moka, milka in kar je še tega. Z žensko goloto danes manipulirajo na tako rekoč neomejeno število načinov, od grobo fizičnih do prefinjeno, subtilno psiholoških. In denar priteka sam od sebe. Preden je globalna industrija ženske slekla in jih pripeljala na ulice s prekratkimi krili, pretesnimi čevlji in premajhnimi modrci, jih je morala temu ustrezno mentalno obdelati.
Najprej so ženske prepričali, da je napredno, prav in primerno, da ima prav vsak mimoidoči prost pogled na njihove joške. Potem so jim dopovedali, da noge niso za hojo, marveč za stopicanje in natikanje na hodulje, ki so spredaj zašiljene, zadaj pa najmanj deset centimetrov nad zemljo.
Nakar so ženskam nadeli krpice, ki naj potrdijo, da imamo ljudje veliko skupnega z opicami, tudi te si namreč ne prikrivajo spolovil. Zlasti pri sedenju je mednožje pri obeh vrstah povsem razvidno. Da podobnost ne bi bila preveč očitna, je bilo treba žensko samico prepričati še v potrebnost britja. Vsake kocine na vsakem delu telesa. Obrite pazduhe so za žensko menda še posebno pomembne.
Ves čas pa je bil poseben poudarek namenjen njenemu prehrajevanju. Ali bolje: prepovedi hranjenja. Ženska ne sme jesti. Če pa že jé, mora pojesti nekaj lahkega, "light". Pije pa lahko ustekleničeno vodo. Kajti v nasprotnem primeru bo plačala visoko ceno svoje požrešnosti. Postala bo debela!! Celulitična!!
In že je tu vojna napoved vsakršni maščobi. Ženske maščobne celice so nekaj odvratnega in izdajalskega, saj razkrivajo slabotno, nestabilno in labilno psiho, ki se nagiba k lenobi in nedisciplini.

Treba jo je izsesati, uničiti, vanjo globinsko prodirati, mazila in kreme pa je najbolje kombinirati z masažo, ki temelji na principu drgnjenja, gnetenja, ščipanja. Ženske naj sovražijo svoje telo, ki se nagiba k prehranjevanju in zlasti k sladkanju, a tudi svojo psiho, ki včasih išče svoj mir v meditativnem prežvekovanju. Dele telesa, ki so narejeni tako, da jih rado zalije salo, pa je sploh treba preščipati, preznojiti in izstradati.
To zlasti velja za vse, ki se že utapljajo v oblinah in pomarančni koži. Kot pravijo napotki neke reklame, ki jo te dni nenormalno pogosto predvajajo na televiziji, si morajo takšne debele nemarnice svojo zamaščenost dosledno postrgati s telesa in to marogasto kožno plast odreti s sebe. In šele pod to nesnago se skriva prava ženska: sestradana zapeljivka s koščeno ritjo in odrtim, izdrtim, izščipanim celulitom.
Potem so tu še gube. Famozne črte, ki jih čas vpisuje na obraz. Vrat. Roke. Dekolte. In še kam. Tudi meni se je milo storilo, ko sem tam po petintridesetem letu opazila, da imam nekam nesorazmerne veke, da zvečer nekam motno gledam in da po žuru še dva dneva v ogledalu namesto oči vidim siva podočnjaka. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem izustila krute besede: Ena veka je "rahlo" povešena! Stanje je torej takšno, da se nagibam k podočnjakom, okrog oči se mi delajo gube, gubam se tudi po licih in imam povešeno desno veko.
Takšna stopam proti koncu svojega tretjega desetletja. Saj ne rečem, da sem imuna na takšna in drugačna olja ter mazila, ki naj bi mi napela kožo in dvignila zadnjico. Poskusila sem že veliko "čudežev": hladilne in zategovalne maske, serum za pred spanjem in po njem, nočno in dnevno kremo, takšna in drugačna olja in mazila, ki naj bi mi napeli kožo in dvignili zadnjico. Rezultat? Brez zveze. Ne deluje. Kako bi tudi delovalo? Štiridesetletnica pač ni petnajstletnica, tako kot petnajstletnica ni dojenček.
Sicer pa dobivajo celulit in ženske gube razsežnosti pravcate nacionalne katastrofe, o pomanjkljivostih moškega telesa pa nič. Razen kakšnega prevelikega vampka se zdi, kot da je moško telo popolno, čudovito.

Nisem še videla niti ene reklame, kjer bi iz moškega odirali plasti maščobe ali bi mu v zamaščen vamp zatikali ščipalke, da bi se bolje videlo, kako degeneriran in odvraten je v svoji pogubni debelosti. Ali reklame, kjer bi si kak moški vztrajno vtiral kremo kamorkoli že ter se hvalil, kako dobro si je zgladil vrat in odpravil mozolje. Se moška koža ne "izsušuje", guba, stara? So moške maščobne celice vredne več od ženskih? Kot da ni tudi moško telo podvrženo "okvaram". Na primer plešavosti.

O. K. Celulit je nekaj neestetskega in pogojno pristajam na trditev, da je celulitična rit grda. Ampak tudi moška pleša je nekaj hudo grdega. Gologlav moški ni prav nič boljši od celulitične ženske. V bistvu je še na slabšem, kajti jaz lahko svojo skrivnost prikrijem in je ne razkazujem, pleša pa je pleša. Me prav zanima, kaj bi bilo, če bi vsa ta industrija in oglaševalska mašinerija moške pleškote forsirala in demonizirala tako, kot to počne s celulitičnimi ženskami. Če nič drugega se pleškoti ne bi mogli več norčevati iz debelih žensk!
Poletje se torej bliža. Tri četrtine ženskega sveta že tri mesece strada, telovadi, se voska in mazili. Jaz ne počnem nič od tega. Jem, kar mi paše, ker se po napadu požrešnosti počutim bolje in ker mi čokolada dvigne razpoloženje. Ne telovadim, ker v fizičnem naprezanju niti najmanj ne uživam, znojenje in sopenje pa v meni vzbujata odpor. In niti tolarja nisem zapravila za gnetenje stegen in ga tudi ne bom. Po razgretih ulicah se bom v poletnih cunjicah sprehajala natančno taka, kot sem. Z vsemi gubami in gubicami in z vsemi maščobnimi oblogami. Ne bom si nategovala kože in ne bom si ščipala stegen.
Zakaj ne? Preprosto! Ker se cenim! In ker mislim, da je treba že enkrat izstopiti iz tega norega celulitičnega in plešastega sveta. Ves ta boj proti celulitu in gubam je nateg brez primere, kovanje dobička iz naivnosti in iluzij. Pri vsej stvari pa je najbolj krivično to, da naj bi bile estetske okvare in staranje nekaj, kar je zelo slabo zgolj in izključno za ženske. Tako kot so v pravljicah stare ženske vedno čarovnice, stari moški pa modreci. Starost moške plemeniti, ženske pa iznakazi, tako nekako. Halo???

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.10.2007 17:38:56   
ona
ojlaaaaaaaaaaa!
Ma sem res malo štrajkala,sem pa danes fuuuuuuuuuuuuul vesela,ker pride moj dragi že danes domov in to prav kmalu,tam ob 19user posted image user posted image user posted image user posted image
je malo popiz...tam dol,ker je še vse v kosih in nima koga kaj učit delat,da bi pa on nekaj stroje šraufal,pa ne jebe,ker so ga klicali da bo učil,ne delaluser posted image
V glavnem mu je uspelo,da je danes šel domov in se ga vse prav veselimo!

drugače sem pa včeraj peljala sina na en rojstni dan,s hčerko sva šle k tej kolegici,ki ima tudi dve punčki in sva se res naklepetale in je blo prav super!
potem sem šla sina iskat obe ene 19.,30 in sem še tam klepetala s tole mamico so 21 ure!Potem pa spravit otroke spat in sem se lotla malo pucat in je bla ura 23,pa sem šla kar spat brez vas pozdravituser posted image
ja se zgodi....
danes smo pa cel dan pohajali po Gorici,ker imam tam tudi sestro,ki ima dva otroka in so se vsi lepo imeli in skupaj igrali,pa še lep dan je biluser posted image user posted image user posted image
Karolina,tiste tvoje zgodbe nisem še prebrala,ma jo bom,ker sedaj ne utegnem!
ostale sem še na hitro prebrala,ker nimam sedaj časa,ma vsa bom jutri,ker danes potem računalnik odpade,saj veste,imam družbo!
a,ja pa hvala vam,ker ste mi stale ob strani,sedaj,ko sem bila samauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
14.10.2007 20:47:03   
MID
user posted image
Moj bolj tako,takouser posted image En kup enih obiskov,tako da je šla nedelja bolj v nič kot ne.user posted image Sem se včeraj končno psihično pripravla,da nekam gremo,pa se mi na koncu dneva najavi ena gruča folka na obiskuser posted image user posted image .Ok,vse bi bilo ok,če bi jaz vsaj kakšno stvar za ponudit imela doma.Tako,da sem morala zjutraj vstat in šibat v špar nabavit špežo.Sama sreča,da nas je vsaj moja mama povabila na kosilo.Me je vsaj ona malo pršparalauser posted image .
No in tako je dneva konec.user posted image Ko so obiski odšli,je blo treba tamalo pripravit za spat in zdaj sledi malo moje relaksacijeuser posted image .
ONA je lepo zdaj ko imaš možeka spet doma kajne?user posted image To je moglo bit strastno in veselouser posted image user posted image user posted image .
KAROLINA hvala na vprašanju.Tamala je še kar smrkava,upam da ji gre na bolje.Ja tale odlomek iz knjige je prav prisrčno resničen.Ne boš verjela,da imam knjigo doma že ena dva tedna in sem uspela celo prebrat par strani.Ma jo bom podaljšala in jo vzela s seboj v toplice.Upam,da mi jo bo uspelo prebrat.Ko bom pa to prebrala,boš pa dala še kakšen nasvet za kakšno tako fajn knjigo,kot si jo predlagala.Vidim,da si ti bolj take načitane sorte.user posted image
ANAKARIN je vidim odsotna kot vsak vikend...
Kako ste pa ve preživele nedeljo?Vsekakor upam,da bolj zanimivo kot jazuser posted image
Nič,grem dol,ker nimam sploh nič pametnega in zanimivega za povedatuser posted image .
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.10.2007 8:31:37   
ona
Evo mene!
Vikend je za nami in spet je dolg ponedeljek!Pri meni ni nič novega,včeraj smo lepo bili doma kot se spodobi.Moj je vesel,ker je prišel,otroci tudi...
Sej sploh ne vem kaj pisat,ker se ni nič dogajalo!
Karolina,sem prebrala tisto zgodbico in je prav superuser posted image user posted image user posted image
Ala,grem kaj naredit,ker 12 ura je tako hitro,ko grem iskat otrokeuser posted image
pa,pa

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.10.2007 12:47:20   
Anonimen
No vikend je minil bez bruhanja, samo slabost pr meni ostaja. 
Ja Anastazia je dobila šele včeraj sračko, pa še dans jo vleče kljub da poje banano, kruh in pije malo borovničev čaj. Si pa nisem mislila,da lahko zaspi brez mleka in flaše tako  čez dan kot čez noč. Eh noči so pa iste, se spomni vriskat, jokat, jo posedem na kolena, vžgemo luč, poje malo piškotek, popije čaj in zaspi. Če po eni uri nič ne dosežemo, jo dam k nam spat z vriskanjem, se čez čas umiri. Da bi vsaj bli zobki krivi tako po enem mesecu .
Malprej sm zaspala z njo, k smo mel spet burno noč, zdej pa morm it iskat malo drva, k mi zmanjkuje v kišti. Pr nas taka mrzla burja piha, pa nemoremo it vn na sončku.

Ma čez vikend imam skuz direndaj zato se nemorem oglasit. Mal mulci visijo na pc-ju, mal drugi člani (k mam edina net v naši stavbi), zdej so se spet spomnili zidat en steber na fino za popi....user posted image user posted image . K mam na koncu spet sranje po hiši s cementom, malto,... Edin včeraj k je moj šel na ribe, sm šla po dolgem času do mame (v blok, v 4 štuk, komaj sm prilezla) in mela mir. Pupe so se razigrale z dedijem za slikat. Jz se pa TV nagledala in se spočila.

MID tako smo mi cca prve 3 leta (ko se je rodila Karin) dobivali same obiske ob nedeljah, napovedane in nenapovedane. Moj se je tako odvadil pohajat okol, komaj sm ga v kej prepričala. Tud men so tisti obiski takrat kr nasedli se čez glavo, ene in iste frise gledat, še huje pa ene in iste štorije poslušat.

ONA se nisi nč crtala??

KAROLINA super zgodbica, me je sparvilo v dobro voljo, k cel dan mam fris kot znucana cunja. To pa itak da se večinoma ne ceni in se sprijaznit.

čau

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
16.10.2007 21:09:40   
MID
user posted image
Ojla!
Ja kam ste pa ušle vse,da danes ni nobene tle goruser posted image Za včerajšnji moj greh,da me ni blo nič gor priznam,ma sem šla zvečer na pilates(mater ma sem pridna a?user posted image user posted image nič ne zabušavam in pridno hodim že 3.teden.No,me boste kaj pohvalile al ne?user posted image user posted image user posted image )potem,pa se mi nič več ljubilo.Samo topel tuš in malo se cartat k možu.
Drugače se pa po malem,ampak res po malem pripravljam na jutrijšnje goste in RAZMIŠLJAM o pakiranju,za v topliceuser posted image user posted image .Ja tako se zadnje čase odkar imamo tamalo dogaja s pakiranjem.Potem,pa zadnji dan-večer živčna vojna.Ma najbolj me je začelo odbijat to pakiranje predvsem zaradi tega,ker sem vedno v strahu da ne bom kaj nujnega pozabila za tamalo.Pa toliko je teh stvari in stvarčic,ki jih moraš vzet s sabo in je glih isti drek,če greš za 2 dni ali 10.Vedno mora z nami pol hiše.Ne pol;mislim,da samo hladilnik,pralni stroj in sušilec pustimo domauser posted image .Za pop...In,ja tudi seznam si naredim,ma potem,ko je čas na kup stavit ratam kot zmešana kura.Zmeraj se spomnem še kakšne stvari ki je nisem dala na seznam,grem tisto iskat in se čisto zmedemuser posted image .
Ma jutri me toliko stvari še čaka...user posted image user posted image ...Hišo moram malo v red spravit,vse spakirat(poleg vseh vsakodnevnih opravil)skuhat za goste,še dobro,da bojo prišli šele okrog 19h,pa še moj dela do 14h,popoldne pa mora avto peljat k mehaniku,ker nam nekaj nagaja,tako,da bo spet ojoj,ker bom več ali manj vse morala opravit sama,pa še tamalo imet čez.Mi je prav hudo,ko jo potem takole odlagam v stajico in je več ali manj sama s seboj.Ok,hvala bogu,da je pridna in se zna tudi sama zamotit.user posted image
Torej;čaka me naporen jutrišnji dan.Upam,da se vam bom uspela še kaj javit preden gremo,če ne se pa lepo imejte,pridno čvekajte,da bom imela kaj za brat in se beremo v nedeljo ali ponedeljek.
ANAKARIN,upam da je s hčerkinim zdravjem že boljše.
Ajde,lepo pančkajte!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.10.2007 21:58:17   
karolina*
Bravo MID za pilates. Js sm se pa h aerobiki lotila hodit, že 2. teden. Ob torkih imamo in sem prou crknjena dns. Je ta pravi tempo, tako da se fajn zadihamo in razmigamo, kar je tudi prav. V katere toplice pa greste? In kolko časa te ne bo? Glede pakiranja pa te prou zastopim, je res kar praviš- prav isto je al greš za vikend al za tri tedne. Glih tako moraš vzet s sabo vse drobnarije in "neumnosti" brez katerih ne moreš. Jaz imam še to napako, da hočem vedno ko kam gremo spucat hišo u nulo, pa vse zlikat in pospravt, ku da bo ta čas kakšna inšpekcija hodila in ocenjevala, kako pridna gospodinja sem user posted image  user posted image . In ko pridemo domov je itak vse spet od praha, pa u kopalnici smrdi, ker voda v odtokih stoji... In je treba spucat jovo na novo user posted image  user posted image  Kam boste pa pol kaj goste peljali, ste se kej odločli?
ONA, sta nadoknadila z možkom prejšnji tedenuser posted image   Kako pa kaj podstrešje napreduje? Nisi že dolgo nč napisala.
ANAKARIN...kje pa ti hodiš? Kako so otročki- veliki in mali? Brca kej najmaljši član družine?

No, šibam zdaj. Se je glih lotu JAG, pa ga ne smem zamudit user posted image

Lepu se mejte, MID, ti pa maksimalno uživej in se sprosti v toplicah in ne obremenjuj se preveč s kosilom za goste, ker še opazili ne bojo, da ni porcelanastih krožnikov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.10.2007 22:43:53   
MID
No,ki sem glih še vedno tukej,da odgovorim še tebi Karolina.Naj te najprej pohvalim glede aerobike;bravo,bravo;user posted image user posted image user posted image čeprov se mi zdi da tebi glih nebi rabla,nouser posted image .Si itak že dosti seksiuser posted image .
Torej;mi odpotujemo v četrtek in sicer v Atomske toplice,tja bomo odpeljali tudi naše goste,v bistvu gremo tja največ z namenom,da jih kam peljemo.Za Atomske smo se odločili največ zaradi okolice,da jih lahko peljemo tudi malo okrog,ker tam imaš ogromno tega za videt na enem kupu.Če še nisi bila tam toplo priporočam,saj je več ali manj vse zanimivo za naše malčke.Od čokoladnice,do jelenovega grebena,da ne govorim o kekčevi deželi,pa ena privat kmetija,ki ima na ogled rejo nojev,kokoši in petelinov iz vseh mogočih držav,pa prašičkov(tudi nenavadnih-domačega v bistvu ne vidiš),pa še do Ptuja se bomo en dan zapeljali na ptujski grad.Ta grad je meni osebno najlepši grad v Sloveniji.Vidla sem ga že 2x in tudi v tretje mi ni problem it.Je res nekaj posebnega.Midva z mojim sva dala to že lani skozi,dober mesec pred porodomuser posted image .Tko se mi je zluštalo malo počitnic,pa sva šla.Sej imam slike,bi vam kaj pripopala v album,samo mi bo vzelo čas.Če boste še vedno za,vam jih dam gor po dopustu.Bojo še kake sveže.user posted image
Hm...glede jutrišnje večerje za goste...ne vem če se mi ni glih za sekirat.Pa vsekakor ni problema glede porcelanauser posted image ,problem je v tem,da je moževa sestrična alergična na mleko in mlečne izdelke in moko(no ne vem kako se tej alergiji reče).Zdaj pa mi povejte kaj pri bogu naj ti ženski ponudim in kaj naj kuham(o)na dopustuuser posted image Ma bo najbolje vsak dan krompir pa meso,pa bo!user posted image
Torej odhajamo v četrtek,pridemo v nedeljo.Obiski bojo kratkotrajni,saj gresta v ponedeljek še nekam po svoje,v torek pa že domov.Mi je kar malo žal,da bosta tako hitra,ma na žalost nimata dopusta za več.Sta pa še zadnje dneve dopusta skoristila za nas,saj smo jim ob njihovem povabilu na dopust k njima(maja smo bili pri njeni mami)zažugali,da se vrnemo šele,ko bojo oni prišli k nama.Torej,kaj naj rečem...Drugo leto,po vsej verjetnosti...London here we come...Pa sej je lepo če imaš nekje nekoga,kjer si dobrodošel,se imaš lepo in povrh vsega še uživaš.user posted image
No,zdaj pa je res zadosti!Grem spat.
Nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 346
16.10.2007 23:14:01   
ona
Evo mene....
Ja,malo štrajkam,imam pač toliko dela ta in drugi teden,da se mi bo zrolalo.Imamo namreč drugi teden presojo za iso certifikat in mora bit vse tipi topi,na koncu se prav vprašam za koga sploh imamo tale certifikat,ker je samo brezvezno delo s tem.Samo neko sledenje delu in neskončno pisanje...bogi naši delavci,so še dobri,da toliko pišejo,še malo pa bodo pisali kdaj grejo na wcuser posted image user posted image
No,podstrešje trenutno sameva,čakamo fante za tlak in smo zmenjeni za po 1.11,saj take stvari se itak podaljšajo s temi majstriuser posted image
pa itak nimamo sile,bo že počasi,čeprav še zdaj ne vem kaj bo goruser posted image
Ja z možekom sva vse nadoknadilauser posted image user posted image
Ma,Mid in Karolina super,da telovaditauser posted image user posted image kar tako naprej...
Vam še kaj jutri napišem,moram ituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.10.2007 9:45:00   
ona
Včeraj je bil moj možek tako nestrpen,da nisem mogla dokončat postauser posted image user posted image user posted image
ja,se zgodi...
No,vidim,da uživate nekatere,Mid ti se imej lepo na mini počitnicah!
karolina in Anakarin,vi tud greste kam?Mi razmišljamo kako bi bilo,če bi šli zdaj pred 1.11 kam na dopust,sem gledala za Dubaj in me ful mika,samo kaj ko je tak razgiban dopust,ful stvari za pogledat in ne vem kako bi šlo s tamalo skozi.no bomo videli,če se bomo odločili kam it,je vse od mojega odvisno kako bo z delomuser posted image če ne pa jo mahnemo kam za novoletne,vsekakor!!!
saj sploh ne vem kaj pisat,včeraj sem mela enih idej,danes pa imam učke na zobotrebcih!
ma nič grem malo v delavnico pogledat,da se zbudim!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.10.2007 6:44:24   
Anonimen
Jutro,  ma kaj sm zamudila
MID se odpravlja v toplice, upam da bodo uživali 100%. user posted image user posted image user posted image za pilatesuser posted image user posted image user posted image
KAROLINA user posted image user posted image user posted image za aerobikouser posted image user posted image user posted image
ONA user posted image user posted image user posted image za pridnost v službiuser posted image user posted image user posted image

Smo meli zopet izklopljen net, k se je končno poštimala elekt. po celem stanovanju, hkrati v otroški in dnevni, ki sta na novo narejena prostora.
Danes me čaka čiščenje otroške (zavese, po tleh) da lahko jutri prnesejo deci omaro in jo čez vikend napolnim s cunjami. Damo še kak radiator, da se sobica segreje, postelje in pupike so tam. Nimamo še centralne v bajti pa bo treba to zimo potrpet.
Maloprej je moj zopet šel slušbeno v MB do jutri, tako da bom lahko 2 dni mela pc zase, k bom frajuser posted image user posted image .

Aja Anastazia je veliko boljše, no danes in včeraj je več spala, pa manj tulila. Še vedno se zbuja okoli polnoči, sedimo za TV, poje piškotek, popije čajček in zaspi nazaj do 6-7 zjutraj.
Šolarčki majo pa še en teden pouka in jesenske počitnice, uf naša komaj čaka. Pa še roj.dan ima takrat. A kaj ko moram lih tako planirat, da pridejo povabljenci takrat ko majo fraj, prej morajo obiskat grobove. No ja kaj čem. Pa še svakinja ima takrat PDP za rodit, lhku po cel cirkus. Nč se neve. Vemo da pričakujejo punčko, ma nevem kaj kupit za darilo, da ne hitim zadnji dan.

Se beremo

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
18.10.2007 21:58:16   
Anonimen
Madonca a dans pa ni nobene tu gor, k mam lih cajt. No še malo preletim forume pa grem spat.
Popoldan smo babe izkoristle šoping, Anastazia dobila bundico, Karin trenirko in majčko, svakinji smo najdli copatke in slinčke. Kmal bom mogla poiskat še kej za našega bodočega člana, ma ko sm danes že gledala, sm bla ful zbirčna. Eh sej sam o tem nakladam. Navem kako temo naj obrnem.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 18.10.2007 21:59:29 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?