ona
|
Živjo! Ok,zdej pa resno...če se lepo vse po vrsti ne javite v zelo kratkem času,odpovem sodelovanje na debati...resno Predvsem bi rada spet tukaj imela take debate kot so bile včasih...torej-MID,KAROLINA,TRIXI,ANAKARIN oz.SNEG,MUCKA!!!!!Obvezno na raport,če ne bom res jezna,ma močno jezna!!! Tokrat se lahko zahvalim MID,da me je spravla nazaj Me je danes klicala in smo malo poklepetale in si rekle,da pa moramo vsake tolko kaj napisat,da ne zamremo,ker bi bilo res škoda...in se kar strinjam z njo,ker vztrajamo že eni dve leti se mi zdi,če ne celo 3 in bi bilo kar fajn nadaljevat Pri nas je vse po starem!na dopust bomo vseeno šli,čeprav nismo imeli namena,ker smo se nekako odločili raje za prvomajske pohajat,ma pol je sin rekel,kaj bomo celo poletje doma In ima kar prav,pa sem rezervirala točno 4 dni v toplicah,v termah 3000,ker bo za našo familjico čisto dovolj,ker več ko 4 dni ne zdržimo nikjer Ja,kaj čem,se staramo Moraj pa imam kar že dovolj počasi,smo bli v Sesljanu že ene 8x,če ne še več in nam kar paše,da jo tja mahnemo na morje za cel dan in nam je prav super,seveda brez možka,on dela med tednom,mi pa pohajamo Se hecam,on ni kaj preveč od morja in zmeraj reče,da je raje doma v bajti,kjer imamo klimo,kot,da se pari na vročini.Po eni strani mu dam kar prav,ker je vseeno bolj prijetno doma,ma kaj ko eden mora mulce kam vozit,saj drugače ne gremo skoraj nikamor.Ja,smo letos ratali prav čudni...ponavadi smo skoraj vsako nedeljo kam šli,letos smo pa kar stalno doma,kaj pa vem,ne da se nam nikamor klatit Ne vem al je tako obdobje al kaj. A,ja šolo sem končala za letos oz. do jeseni,sem naredila kar 12 izpitov ins e mi zdi prav fajn.Zdej sem si na koncu vzela za čez poletje skripte za 4 predmete,ma se mi jih kar ne da niti pogledat.Pa sem si mislila,kako se bom poleti učila,ko bom imela čas...ja,pa ja APRILČICA in ONOUR,vidim,da ste se že vrnile domov iz dopusta.Ma kaj ne gre hitro tisti čas,ko smo nekje?Kot,da ste včeraj rekle,da greste No,samo,da ste uživali,to je najbolj važno!! APRILČICA,ti pa že kar delat avgusta?Kar verjet ne morem,kako je šlo hitro,kajne? Ti p kar verjamem,da ti bo fajn it delat,vsaj,da greš malo ven iz te monotonosti z otroci!Evo,jaz,ko sem hodila na predavanja,sem si prav možgane odpočila je tast čuval tamalo in sta se vedno spomnila kakšno neumnost za počet,ko me ni bilo in je blo parv fajn meni in tamali Nič,bodi dovolj za danes...MID,midve sva že po telefonu poklepetale in obvezno pridi vsake tolko gor kaj napisat,ok! Uživajte!
|