ona
|
OJ! Mi smo bli res danes v Sesljanu in je bilo čudovito po celem letu spet plavat in plavat in plavat Res je pašalo,zdej so tudi moji otroci že tako veliki,da lahko sin počuva tamičkeno v vodi in grem jaz komot zaplavat,pa tudi tamala plava kot velika,gre tudi na globoko,več ali manj je pod vodo in ful uživasta oba...je blo res fajn,pa niti tako prevroče,edino voda mogoče za eno stopinjo premrzla,ma ni blo take panike! Zdej bomo spet cel teden doma,ker gre sin jutri na Rab in jaz imam ta teden 2 izpita,tako,da sem dobra do četrtka spet v knjigah Ma se mi prav ne da in bi raje se šla namakat Ah,saj bo še časa,je še dolgo poletje,čepraj za jutri napovedujejo nek dež in točo,samo upam,da gre mimo nas ONOUR,vi tudi uživate na razno razne načine in je prav tako!Ste kaj pametnega pogledali v Kopru? Joj,meni se tako ne da več po teh centrih klatit...bognedaj,ko si imam za kupit kaj za oblečt,da grem v take trgovine Grem najraje v Postojno v uni Takko in tam dobim skoraj vse in po ugodnih cenah...po teh centrih se mi res ne da letat po vseh trgovinah...ja,sem stara že za to Nič,grem počasi spat,ker moram jutri vstat ob 6,saj ob 7 že štartajo tej otroci proti Rabu...naš sicer ni preveč navdušen za it,ampak vseeno gre,se je sam odločil,ga nisem nič silila...se boji,da ga bojo zafrkavali sošolci,če bi doma ostal Ma itak je že tako velik,da je samostojen,edino te šole v naravi mi meni ne pašejo,ker se mi zdi,da vseeno pretiravajo,ker so že v 3.razredu šli v Ćatežke in se tam naučili plavat...ah,naj grejo malo uživat,če ne drugega Ok,zdej pa res v ležeče...uživajte!
|