|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.6.2010 19:19:59   
ona
Ojla,
spet bom na hitro,ker je beverjetno,da ko jaz rabim računalnik ga vsi rabijo in to glih tega user posted image
pa jih imamo še 3 pri bajti,ma ta je najboljšiuser posted image

Bojo lepo počakali od sina do moža...

No,izpite sem naredila oz. sem imela slo in je dala user posted image 4
Zdej mi ostanejo še 3-je,oz. 2,če se mi enega ne bo dalo it pisat,bom še videla!
Zdej namesto učenja vse bolj razmišljamo,da bi šli do Sesljana...danes smo z otroci poiskali ves pribor-ladjico,masko,plavutke,hladilno torbo...in verjetno jo mahnemo v soboto na morje,ker moj itak ima za delat,ker bo enega novega fanta učil,tako,da kaj čem delat doma...saj se imam za učit,ma se mi ne da...user posted image
V nedeljo gre potem sin na Rab v šolo v naravi,tako,da bomo lepo soboto izkoristili in se šli namakat!Komaj čakam po eni strani,čez par tednom pa se bom tožila,kako sem štufa morja user posted image user posted image

Drugače se doma utapljamo v delu,predvsem moj mož,ki ne ve kaj prej prijet in je prav fajn po eni strani,da ima delo,po drugi pa ga skoraj ne vidimouser posted image
Ah,nikoli ni prav kot se obrne...

Nekaj sem hotla napisat,ma se ne spomnim user posted image
Joj,leta,leta...
Nič,moram it dol,ker mi pihajo za vratuser posted image
Uživajte,pa se beremo! 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.6.2010 13:11:56   
onur
Živjo. Mi smo boljše. Dopoldan sem malo kuhala sama, malo mi je Petja pomagala, pa igrali smo se. Zdaj pa je šla s tatkotom v mižule. Včeraj sem bila na govorilnih v vrtcu. Jo je vzgojiteljica pohvalila, da glede na to, da je najmlajša v skupini, je pridna in v določenih aktivnostih celo prekaša starejše. Povedala pa je, da edino ji ne paše gužva (npr. ko kaj delajo, pa jih je več na kupu), da se raje umakne in si poišče svojo zaposlitev pa pride nazaj, ko je manj otrok na kupu. Pa sporov tudi ne rešuje s pestmi user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak se umakne in jezi kao nase. Drugo sredo pa imamo z vrtcem zaključni izlet. Se gremo malo z vlakom peljat. user posted image

Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.6.2010 9:24:55   
onur
Živjo. Mi smo včeraj pohajali zunaj, dopoldan in popoldan. Popoldan sem oprala tudi zavese, ki so bile tega že krvavo potrebne, danes pa jih je treba še zmontirat gor. Zvečer pa sem si vzela zase in šla na eno predstavitev kozmetike, Petjo je pa tatko uštimal.
Danes pa sem že iz trgovine. Petja in tata pa sta šla gledat paglavčke v bližnji kal. Popoldan pa greva vrjetno do Planet Tuša v Koper. Morava še nekaj za kampirat kupit, pa malo kratkega za Petjo.

Ona, upam, da danes uživate v Sesljanu.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.6.2010 23:27:57   
ona
OJ!
Mi smo bli res danes v Sesljanu in je bilo čudovito po celem letu spet plavat in plavat in plavat user posted image
Res je pašalo,zdej so tudi moji otroci že tako veliki,da lahko sin počuva tamičkeno v vodi in grem jaz komot zaplavat,pa tudi tamala plava kot velika,gre tudi na globoko,več ali manj je pod vodo in ful uživasta oba...je blo res fajn,pa niti tako prevroče,edino voda mogoče za eno stopinjo premrzla,ma ni blo take panike!
Zdej bomo spet cel teden doma,ker gre sin jutri na Rab in jaz imam ta teden 2 izpita,tako,da sem dobra do četrtka spet v knjigahuser posted image
Ma se mi prav ne da in bi raje se šla namakatuser posted image
Ah,saj bo še časa,je še dolgo poletje,čepraj za jutri napovedujejo nek dež in točo,samo upam,da gre mimo nasuser posted image
ONOUR,vi tudi uživate na razno razne načine in je prav tako!Ste kaj pametnega pogledali v Kopru?
Joj,meni se tako ne da več po teh centrih klatit...bognedaj,ko si imam za kupit kaj za oblečt,da grem v take trgovineuser posted image  Grem najraje v Postojno v uni Takko in tam dobim skoraj vse in po ugodnih cenah...po teh centrih se mi res ne da letat po vseh trgovinah...ja,sem stara že za to user posted image

Nič,grem počasi spat,ker moram jutri vstat ob 6,saj ob 7 že štartajo tej otroci proti Rabu...naš sicer ni preveč navdušen za it,ampak vseeno gre,se je sam odločil,ga nisem nič silila...se boji,da ga bojo zafrkavali sošolci,če bi doma ostal user posted image
Ma itak je že tako velik,da je samostojen,edino te šole v naravi mi meni ne pašejo,ker se mi zdi,da vseeno pretiravajo,ker so že v 3.razredu šli v Ćatežke in se tam naučili plavat...ah,naj grejo malo uživat,če ne drugegauser posted image

Ok,zdej pa res v ležeče...uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.6.2010 22:14:32   
onur
Me smo bile danes pri naših. Možek je delal cel dan. Smo šle gledat konje, pa bile pri bratrancu in sestrični, pa spale tri urce. Zvečer smo doma naročili pizzo, Petja pa je obdelovala puco (beri muco). Puca, puca, na puca, .... Se je bogi mački že mešalo. Pol smo se še stuširali, zdaj pa spi.

Ona, v Kopru smo samo za tamlo nakupila nekaj oblačil, pa dve blazini za v šotor.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
14.6.2010 21:37:57   
onur
Možek dela, Petja je v mižulah, mama bi bila tudi kmalu, vendar mora še neki za službo naredit, če bo volja.
Popoldan smo uživali zunaj, zvečer pa sem lastiko rihtala Petji pri kratkih hlačkah. Je bila prenašonana, ker ima trebušček in sem novo vstavila. Tatko je bil dopoldan po trgovinah in šel po AD3 kapljice, ker smo jih razbili, pa karte je kupil za Billy Idol-a. Tako, da bo 24.6. lušno.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.6.2010 20:48:46   
onur
Živjo. Bili po nakupih v Novi Gorici. Kupili posodo za kampiranje, pa mizo smo hoteli novo pa je niso imeli take, da bi bila s stoli vred zložljiva (pol smo jo po netu naročili). Petji kupili kopalni plašč, pa mami si je privoščila eno torbico. Izlet z vrtcem je odpadel in je prestavljen na jutri zaradi vremena.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.6.2010 20:57:52   
aprilčica07
Lih, da vas pozdravim, mi kronično cajta zmanjkuje. Julija že spi, Jakob še ne... V.d. moža je še na šihtu. Danes lažje dihamo, kr je malo manj soparno.

onur: jst bla tudi v šopingu, prejšnji teden in danes. sem kupla cote za tamala dva, delam zalogo za tavečjega, ker bo vrtec in rabimo... Julijo sem pa hotla končno peljat na durs pokazat in tle v solkanu nisem mela niti enga lepega kompletka.. sem odvihrala takoj do kika, ampak imajo že zimske stvari zunaj, pa sem si v c in a in h in m ogledala in kr neki najdla. Je fanj, ker imajo že znižano..user posted image Sebi tokrat nisem kupla nič.

končno imamo zrihtan dopust, Medulin, apartma ful dobro opremljen, cena ugodna, kompanija dobra, gremo pa 4 7...

Lepo se mejte:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.6.2010 10:16:00   
ona
Oj,
no spet je tema na naši debati...no z izjemo ONOUR,ki nas menda drži pokonci!Bravo ONOUR!!!
Kje ste pa vse ostale?????

Jaz sem ta teden sama s tamalo in nama je prav dolgcajtuser posted image
Tavečji je v šoli v naravi na Rabu in se imajo super,sem ga enkrat slišala in je prav vesel!
je pa tamala bolj slabe volje,ker ga ni doma,ker ne ve kaj se lotit,ker je navajena z njim delat vragolije in zdej se mora z mano sprijaznit in se igratuser posted image
Drugače sem spet v bukvah,danes pišem še en izpit in v ponedeljek še enega pa bo končno konec!!!
Za tega danes se ne dosti sekiram,ker grem bolj tako pisat če bo bo,če pa ne bo pa tudi dobro!

Kaj naj vam sploh napišemuser posted image Niti nimam kaj za komentiratuser posted image
ONOUR,kam greste letos na morje,sem prav pozabla?
APRILČICA,si peljala tamičkeno na davčno?user posted image Joj,veš zakaj se smejem...ker vem zakaj jo boš peljala na davčno,če pa kdo drug bere pa zveni tako strogo tole vprašanjeuser posted image

Ala,grem še kaj prebrat,pa dejte se še ostale kaj javit,no!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.6.2010 21:30:48   
onur
Mi smo bili danes na izletu z vlakom (zaključni izlet z vrtcem). Smo bili v strojevodjevi kabini in bilo je oh in sploh. Tako, da je bilo celo popoldne pestro. Tatko je šel s Petjo spat, mama pa si je privoščila malo pivce za živce. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, gremo na Pag, kamp Straško. Midva sva od kampiranja, pa da vidimo kako bo letos s tamlim vragcem. Samo, da uživa sine. Sej bo hitro nazaj in jih bosta s tamalo špičla. Izpiti bodo šli pa itak z levo roko.

Aprilčica07, delaš na dursu?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
18.6.2010 11:41:52   
ona
OJ,
danes pa malo pavzeuser posted image
Sem pa malo slabe volje,ker mi je vzgojiteljica v vrtcu rekla,da če imamo mogoče doma kakšne težave,ker je naša tamala že cel teden v vrtcu občutljiva,jokava,nič ne poje za kosilo....ko sem ji povedala,da ni bratca doma je bilo takoj vse jasno...ga namreč ful pogreša in ji je kar hudo,da ga ni doma...samo,ko jo vprašam kaj od Jana pa kar reče nehaj govorit o njemu...to je kar znak,da ji je hudo,mi je tudi vzgojiteljica rekla,ker ponavadi otroci agresivno odgovarjajo,če jim je hudo.Naša vzgojiteljica pa je en kos socialne delavke,ker ima tudi šolo za socialno narejeno,tako,da ve kako se spopadat s takimi problemi.Danes bo ona provala v vrtcu jo potolažit,da ji ne bo tako hudo...napako sem pa mogoče jaz naredila,ker ji nisem povedala,da ni Jana domauser posted image
Še dobro,da se jutri vrne nazajuser posted image

ONOUR,mi smo šli tud prejšnji teden z vlakom do Štanjela in potem okrog po Štanjelu in je blo kar fajn!

Nič,to so dnevne novosti,lepo se imejte,se kmalu vrnem,imam obiskeuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.6.2010 20:23:29   
ona
user posted image

Na tej naši debati....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.6.2010 21:15:49   
onur
Živjo. No pa je nedelja za nami. Mi smo pa danes popoldan pohajali v Trebenčah pri Cerknem. Se je en prijatelj iz vasi preselil gor, pa smo ga šli malo pogledat. Drugače pa nič kaj posebnega. Dopust se približuje in čez 14 dni pičimo. Upam, da bomo vsi zdravi. Trkam.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.6.2010 21:16:47   
onur
ONOUR,mi smo šli tud prejšnji teden z vlakom do Štanjela in potem okrog po Štanjelu in je blo kar fajn!

Isto smo šli mi. Ko smo prišli gor na grad, se vsedli in spili, otroci so z vzgojiteljicama nekaj zaplesali, pa je že bilo treba it. Nas je vlak čakal za nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.6.2010 20:44:40   
onur
Pa tako vreme. Poletje user posted image user posted image user posted image user posted image , ziiiimmmmmmmaaaaaaaa.

Me smo šle s Petjo popoldan na igrala, pa je pol začel dež pikat, pa sva jo pobrisale do trgovine, kjer dela tašča. Je pri kruhu in ko jo Petja vidi ammammam. Je blo treba dat kruh in še sir gor. Pol smo šle pa še tatkota iskat v službo. Pa je bil dan okrog.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.6.2010 7:20:08   
onur
Živjo.
user posted image

Privoščite si jo. Jaz sem si jo pred službo. Ampak sem ugotovila, da jih čez dan preveč spijem. Bi bilo potrebno zmanjšati dozo.
Zdaj pa veselo na delo. Sonček sije, vendar temperature čisto zimske. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.6.2010 7:42:38   
aprilčica07
Jutro

se opravičujem, ma meni kronično zmanjkuje cajta, pa mi ne rata niti na rr pridet čekirat kaj je novega... ti moji otroci me zaposlujejo sto na uro od jutra do večera... mi enostavno ne znese....

Še malo pa gremo na dopust, pol pa še malo doma, 2 avgust pa je dan d.... je minilo že več kot leto kar sem doma..čisto preveč hitro šiba cajt...

Pobarvala sem se na rjavo in sem zadovoljna. Ob priliki pripopam fotko gori....

onur: ja, vreme... sonček ma zima.... čisto nenormalno je to, se shladi za 20 stopinj v enem dnevu.,..
ona: kako je tamala?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.6.2010 21:12:58   
onur
Živjo. Joj, ta bot me je pa res zdelalo. Kaj bi človek dal ko je bolan, da bi ozdravel. Nisem mogla nič, samo ležala, ma danes pa je boljše. Se mi pa zadnje cajte zmeraj tako napravi, da ko vzamem dopust, ali sem jaz slaba ali pa Petja. No, ma kaj čmo, tako je življenje. Jaz jutri v službo, tatko je šel že danes, Petja pa v vrtec. Še en teden pa tudi mi pičimo na morje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Koncert Billy Idola je šel po gobe, ker sem bila bolna, ma sem pa uspela vsaj karte prodat. Bolha dela boga. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
28.6.2010 13:38:19   
aprilčica07
Oj

onur: samo, da si bolše... kriza bit bolan, pa zunaj sto sonc...

mi se pripravljamo na dopust, še malo in odrinemo... v nedeljo.. upam, da bomo zdravi in bo vse tipi topi.. bojim se spanja, ker smo našo bejbo lih poštimali, da spi sama, tam bomo pa 4 v sobi.. mah, bomo že nekako speljali...

naj bo vreme lepo, družba bo itak dobra...

lepo se mejte:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.6.2010 11:23:01   
onur
mi se pripravljamo na dopust, še malo in odrinemo... v nedeljo.. upam, da bomo zdravi in bo vse tipi topi.. bojim se spanja, ker smo našo bejbo lih poštimali, da spi sama, tam bomo pa 4 v sobi.. mah, bomo že nekako speljali...

Ritem bo malo spremenjen, ma se bo pa doma nato ponovno utekla. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tudi mi gremo, pa v ponedeljek, če bo vse po sreči. Komaj čakam, da malo spremenim okolje. Za nami pa pride na Pag še sestra s familijo tako, da bo veselo. Mi v kampu, ona pa sicer v apartmaju, ker mož ni za kampiranje.

Neposredna povezava do sporočila: 3470
30.6.2010 20:49:02   
onur
Jaz sem danes imela še dan starega dopusta, ki sem ga ponucala za čiščenje stanovanja. Popoldan smo šle s Petjo na igrala, pa do tatkota v službo pogledat, pol smo pa po pesku skakali in muce lovili.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.7.2010 21:12:06   
aprilčica07
Samo, da vas pozdravim... jutri gremo v dolino, pol vse spakirat, v nedeljo pa gremo:)

Trenutno tamala dva spita, jst grem pa kaj nardit...

Lepo se mejte, pa pišite kaj... (onur je itak pridna, če je ne bi blo, bi že zdavnaj propadle)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.7.2010 21:15:28   
onur
Živjo. Mi smo bili popoldan pri naših. Je tata še nekaj zaroštiljal, ker nam je bil dolžan od rojstnega dneva. Smo mu kupli roštilj. Je pa gor padala sodrica in se je zvečer prav shladilo. Danes sem delala zadnji dan, sedaj pa 14 dni oddiha.

Aprilčica07, uživajte na morju.

Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.7.2010 21:28:14   
ona
Sem se odločila,da vseeno pridem sem malo pogledat in vas vsaj pozdravit,samo brezveze,da na dolgo in široko pišem,ker bom pisala sama sebi...res sem prav mao razočarana in ne vem,če bom še prišla sem na tole debatouser posted image
Mi je žal,samo nimam res volje....

V glavnem uživajte in se lepo imejte,stare in nove uporabnice!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.7.2010 20:23:56   
MID
Hej,hej ONA!
Nikar obupat!Naše ta glavne sodelujoče so res na dopustu,tudi sama sem hodila gledat sem gor,da vidim,če se je katera pojavla,pa ne vem,kako sem do danes spregledala tvoj post?!Čisto zares!Dnevno pogledam,kaj se kaj dogaja!Da sem pa lena za pisat je pa itak opče znano!user posted image
Drugače se meni nič posebnega ne dogaja.Vsak dan ena in ista.
Pred 14-imi dnevi smo imeli krst sina,je blo zanimivo in pestro.Smo imeli piknik s cca.60 gosti,na idealnem placu ob jezeru.
Drugače,pa že počasi razmišljamo o dopustu,ki bo nastopil čez natanko 14 dni.
Po eni strani se ga ful veselim,po drugi me je pa abnormalno strah,kako bo zgledalo vse to pakiranje za 2 mladičauser posted image .Bo po moje dala APRILČICA kak koristen nasvetuser posted image user posted image !
Dej ONA,ne obupat!Tu,pa tam,se pa ja še lahko beremo!
Dej,te pokličem kej v naslednjih dneh,okuser posted image !Te že kar malo pogrešam po tako doooooooooolgem času,se večkrat spomnem nate,a ko primem v roke telefon,je več ali manj kakuser posted image .
Obljubim,da te pokličem!
Ne obupat OK?!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.