|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
10.8.2010 20:56:58   
MID
Živjo!
Tudi mi smo že nazaj,sicer smo doma že par dni,a se kar nisem uspela spravit za računalnik.
Bilo nam je lepo,bolj v smislu,da smo res cele dneve skupaj kot družina.Sicer apartma super,plaža tudi,a nas je kar precej hecalo vreme.Mislim,da edino sneg še ni zapadeluser posted image .
Bo drugo leto kaj boljšeuser posted image .
Drugače pa vse po starem.
APRILČICAuser posted image za prve korake.To je res en lep dogodek.Naša mala je tudi shodila dosti zgodaj.En dan pred prvim rojstnim dnevom.Na noge ob opori se je postavljala že nekje od 9.meseca,pa nič ni puzala.Ma so res ene facke,ko jim začne dogajat.
ONUR če smem vprašat oziroma ni ti potrebno odgovorit če nočeš tukaj gor;kaj za eno službo v bistvu ti opravljaš.Če sem prav dojela,nekaj v zvezi s socialno,ali sem čisto mimo pihnila.Sej mogoče si že kaj napisala,pa nisem bila pozorna.
ONAuser posted image za lep dopust.Vreme nam je pa kot zgleda vsem letos po malem sračkalo.Razen tisti termin 2.in3.teden v juliju(mimogrede moj večni termin za dopust,a žal letos ta apatma ni bil takrat na razpolago)in še takrat je kurilo kot noro.Je bil moj brat takrat na dopustu in je rekel,da se skoraj ni dalo dihat.Pa saj če se ne motim,sta bili tudi ONUR in APRILČICA takrat na morju.
Ma,vseeno,se raje na bilokakšen način hladim in skrivam soncu,kot čakat kaj te bo trefilo v naslednjih urahuser posted image .
Ala grem jaz.Se beremo!
Pa,pa!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
11.8.2010 13:48:49   
onur
WB MID. Pa saj po svoje, v glavnem, da ste se imeli fajn. Drugač pa mi smo bili v vročini na morju ja, no je lih začela ko smo šli domov. MID glede službe ti pišem ZS.

Pri nas je tamala kašljala celo noč, nos ima zabit. Je doma. Upam, da se ne razvije kaj hujšega, ker si prav nič ne želim, ona pa še manj.

Eno ? Kje bi se dalo kupit krstne sveče?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
11.8.2010 20:44:36   
ona
Ojla!
No,pa smo spet preživeli dan na morjuuser posted image Je bilo bolj na en dva tri,da gremo in smo šli spet v Sesljan,ma tokrat menda zadnjič,ker se nam nobenemu več ne da plavat in bit na morjuuser posted image
Samo meni tako leti ta čas,da je joj...če dobro pomislim bo tiktak tukaj šola,pa spet vrtec...tamalo imam zdej kar doma,ker se mi jo ne da vozit v vrtec,ker nima nobene prijateljice in mi hodi domov prav žalostna,naj bo doma še ta dva tedna pa bo!Bom jo magari peljala en teden pred 1.9.,bom videla:)
Zadnjič sem vas malo prebrala in sem že vse pozabila kaj ste napisale,ma bom šla še kaj prebrat,ker zdej se mi ne da user posted image
MID,no lepo,da si spet z namiuser posted image Škoda z vreme,ker je bilo res smotano,še mi tam gor v moravskih smo imeli 3 dni 18,19 stopin in se ni dalo sploh bit zunaj,še dobro,da je bil notranji bazen,edino v nedeljo se je sonček pokazal...ma kaj jaz vem,če je poletje naj bo poletje in to normalno,ne s takimi vzponi in padci,ker res ni normlano,nouser posted image

ONOUR,za sveče sem pa jaz menda videla v Sežani ima ena trgovinico za take in podobne priložnosti tam kjer je manufaktura in lisca in menda je bil simobil tam zraven,v glavnem nasproti zdravstvenega doma,samo ne me vprašat kako se kliče,ma nimaš kaj falituser posted image

Ok,grem malo pred tv,ker me malo glava boli in se mi prou ne da dolgovezituser posted image
Se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.8.2010 7:53:54   
onur
Živjo. No, pa spet ta dež. Je zjutraj pričelo tako ulivati in še uliva. Pa lih ta vikend imamo praznik terana in pršuta. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa me je ponoči tako nekaj čudno glava bolela.
Drugi vikend pa imamo dan D. Poroka in krst. Oblekce nakupljene, sveča pride po pošti (sem jo naročila že prej, preden sem prebrala tvoj post Ona), gostilna rezervirana, le še zmenit se gremo kaj bomo jedli.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.8.2010 14:19:54   
ona
Ojla!
Sem rekla,da moram prav en stavek napisat,ker so spet vse zablodili s temi forumi in me je vrglo prav na prvo stran naše debate in ne na zadnji postuser posted image
Ne vem kaj spreminjajo,če še vse zakomlicirajo zraven,no....

Ja,dež je spetuser posted image Samo ga je pa malo manjkalo če povem po pravici,mi ni treba zalivat zunajuser posted image
Itak pa letos nisem niti kaj preveč zalivala...
Glede pršuta in terana ONOUR se pa strinjam,da bo vse pokvarlo.Sem pa gledala vreme,da bo jutri boljše in v nedeljo tudi,tako,da ni še vse izgubljenouser posted image
Mi verjetno ne bomo šli,ker nismo bli tam sigurno že kakšnih 7 let,ker se nam enostavno ne da gužvat,ne meni ne mojemu,tako,da verjetno,da ne bomo šliuser posted image
Smo stari,kaj naj rečemuser posted image

Nič,grem jaz raje dol,ker spet nekaj grmi,da nam ne gre internet!
Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.8.2010 20:47:41   
aprilčica07
Čer

sem totalno zasedena, pa mi zmanjka cajta za rr... ma danes sem rekla, pa moram malo pokukat k mojim kraševkam.. mi smo dobro.. sva z Jakobom sama, moj je peljal tamalo na dvodnevne počitnice k tašči.. ne morem verjet kako je mirno, ko je ni.. pa cajta imam danes občutno več.. saj jo pogrešam, itak.. ma malo odklopa pa tudi paše...

onur: a drugi teden je dan d? si kaj živčna?
ona: mi tudi ne bomo šli na praznik, ne da se nam gužvat.. nikoli mi ni blo do tega, zdaj pa sploh ne.. stara sem..user posted image
MID: škoda za vreme... ma ben, važno, da ste bli skupaj in uživali...user posted image

Zdaj pa grem, bomo gledali traktor Tom risanko..user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.8.2010 7:19:55   
onur
Dobro jutro. Privoščim eno jutrajno kavico.

No, vikend je bil pester pri nas. V soboto sva se šla z možekom po kosilu, ko je Petja zaspala, menit za hrano za naslednji vikend ko imamo dan D (Aprilčica07, nič živčna. Se mi zdi kot da bo to še nekaj zraven. user posted image user posted image user posted image user posted image ) Potlej sem sfilala kalamare, potlej pa smo šli k nečaku na rojstni dan. Je bila cela žurka in polno mulcev (sestra ponavadi pripravi tematske rojstne dneve in zdaj je bil na temo indijanci).
V nedeljo zjutraj smo zaspali, no možek, je mogel it delat. Potelj pa smo se pripravljali na fešto, ker smo ta vikend imeli praznik terana in pršuta. So prišli naši, pa sestra z družino, pa teta in stric ter bratranec z družino. Dobro, da mi je tašča pomagala pri kosilu. Popoldan smo šli malo na prireditveni prostor in dan je bil okoli kot bi mignil.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.8.2010 22:28:23   
MID
Hej,hej!
Samo,da se malo oglasim in v bistvu povem,da pri nas ni nič novega.Ena in ista vsak dan.Bolje,da niti nič ne pišem,da katera slučajno ne pade v depresijo.user posted image
ONURuser posted image zate in tvoje mirne živčke!Vsa čast ti.Tudi mi smo imeli pred kratkim krst in je moj in ostala družina imela v bistvu celo organizacijo čez in sem bila tudi jaz dokaj kalma.Do....par dni pred dogodkom.Potem me je pa kar neka brezpotrebna panika zagrabla.Pa nisem imela čez čisto nič,razen domene okrog torte.
No,je pa res,da ko sem bila na licu mesta(piknik)mi je pa nekako vse dol padlo in sem prav uživala.
ONA veš,da sem ravno včeraj mojemu omenla,da se mi zdi,kot da so včeraj začele šolske počitnice,pa jih je že skoraj konecuser posted image .Ja,res leti ta čas,sploh pa se mi zdi,da meni.Še ne vstanem,dvakrat obrnem okoli lonce in cunjeuser posted image user posted image user posted image user posted image in že grem nazaj v posteljo.Pišuka,res toliko jamramo,ko je treba v službo,ma tudi brez nje ni nič.Ne vem,no!Ne samo zaradi denarja,se mi zdi,da se vsa čas ustavi.Vse je tako enolično,kar zapustiš se nekam...na kaj drugega oblečt kot trenerko sploh ne pomislim več,da ne govorimo o make up-uuser posted image .Ma za pop***Pa kaj naj povrh vsega rečem še razen,da bom mogla krepko pljunit v roke in poiskat službo po porodniškiuser posted image .Me je kar groza.Spet jovo na novo.Saj sploh ne vem kako zgleda bit brezposeln od 18.leta.Sem kar žalostna,ko pomislim na vse,kar se mi je zgodilo.Po vsem,ko sem za bivšo službo dajala dušo in srce skoraj 13 let.Prišla sem samo do zakljućka,da nisi nikjer siguren.Danes jutri se najde ena škodoželjna mona in ti zruši tla pod nogami.In kar je najbolj hudo,ti jih zruši na najbolj podel način,kar jih je mogoče.Tako,da se počutiš kot največji drek na svetu in rabiš več kot leto,da prideš k sebi.Ne dolžen,ne kriv!user posted image
Joj ne mi zamerit,ker sem malo zamorila,sem se pa vsaj malo spihala.
APRILČICA kako si se ti všaltala ponovno po enem letu?Upam,da ti je ok.Kako se počutiš,ker boš dala hčerko v vrtec?Mene že sedaj malo grabi panika,če dobim kakšno službo,da bom mogla dat sinka v vrtec tako malega.Hčerko sem imela po porodniški v privat varstvu in mi je bilo kar lažje,ker se je varvala pri mami od bratrančeve žene in je bila edina.Čeprav moram rečt,da se je komaj razživela,ko je šla po enem letu v jasli.Ta gospa je bila malo starejša,sicer zelo prijetna.Otroke čuva že 30 let in se je kar malo vidlo,da to dela zgolj samo še zaradi zaslužka.Ok,punca je bila sita,čista,v prijaznem okolju,ma če ti kaj pove,da je šla v jasli in v enem mesecu začela govorit kot velika....
Vsekakor bi šla s sinom še enkrat skozi prvo leto,a žal se mi zdi nesmiselno zaradi denarja,ker mi bo v vrtcu zastonj.Se tolažim,da bo dosti prej samostojen etc,etc....

Da ne bom preveč dolga;pogrešam ANAKARIN(SNEG) in KAROLINO.
KAROLINA,daj,če bereš,oglasi se kaj,da nam poročaš kako kaj tvoja drugorojenka.Pa itak tudi prvorojenka!
ANAKARIN upam,da te ni pojedla službauser posted image .Nič te ni več gor,pa tako aktivna si bila.Kako so kaj tvoji otroci?

Ala,imejte se lepo,se beremo!
Pa,pa!

MID

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.8.2010 6:57:55   
aprilčica07
Jutro

pozdravček iz službe.. zdaj mi je oproščeno, ker je še zgodaj..user posted image user posted image user posted image user posted image

MID: ne, mi Julije ne bomo dali v vrtec... bo kombinirano varstvo pr nonah, malo na krasu in  malo v  dolini, itak smo kot nomadi, malo bivamo gori in malo doli... Jakob pa gre v vrtec, to pa ja.. me je strah, ampak 'pr 3 letih je za moje pojme skrajni cajt, da se gre socializirat med vrstnike.... malo me skrbijo bolezni, ma bomo že zmogli... zdaj moramo it nardit zdravniškega za sprejem, pa se mi tako ne da.. moram hodit v sežano, pa mi je fanj odveč...user posted image user posted image user posted image
onur: super, da nisi nič nervozna... mi smo hotli tud v nedeljo it v Dutovlje, pa se nam na koncu ni več dalo... je blo verjetno fanj, a ne?
ona: tudi vam vedno skuri računalnike, ko strela tolče? pr nas je isto.. če en sklopimo pravočasno je najmanj kar nam gre falit modem..user posted image

Danes popoldan grem v sežano, po listke za laboratorij.. pa v šoping bi mogla it, malo za Jakoba, pa malo zase... pa lih danes dela moj popoldan, tako, da bo tamala pr mami, pa mi pol ni za se zadržat dlje kot je nujno... Julija je res divja.. bom ob priliki kako fotke prflikala..

Zdaj pa šibam..user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.8.2010 12:52:13   
sneg24
Ojla,

evo mene pored tebe user posted image , mislim na vas. Malo prej sem vas prebrala na hitro, in vidim da uživate. Hočem rečt, da se imate lepo. Dopust, pohajanje,....

Pri nas je pestro vsak dan, tako v službi kot doma.
Najprej da se službe rešim: nič posebno stresno ni, samo veliko dela imam z vnašanjem podatkov in kontakti z ministrstvom za popravljanje podatkov, kontrola nad vsem stanjem,...ko imam pun kufer, grem do sodelavke da se mal zaklepetamo (ob tem velikoooo smehhhaaa user posted image   s kavico ali sladoledom) in potem gre delo lažje naprej.
Doma: ajoj moje petardice rastejo in kmalu bo konec počitnic.
Ta večjauser posted image :Torbo smo novo nabavili, delov.zvezke že dobila, ostalo potrebščino bo dobila naknadno, ker nekaj že ima in nevemo kaj jim bo še manjkalo. Čez počitnice je naredila tečaj jahanja, zdaj ji ostane še terensko en dan.
Ta srednjauser posted image : je dobila prve uhančke in bla prow pridna punčka, nč jokcanja. Še bolj je bila navdušena.
Ta maliuser posted image : daj mu vojaškega jeep-a, tanke, ostale terenske avte, formule,....vlakce,...vse kar je na baterije se bo zamotil za kake dve tri ure. Madonca kako uživa v teh igračah. V celem poletju je edini kr šmca vsake 14 dniuser posted image .
JZuser posted image : user posted image
Ta buljša polovicauser posted image : na bolniški celo poletje kr ima "hernijo", neve se točno dokler ne nardi Ct v Valdoltri.

Taku, na dopust pač nemoremo it zarad bolniške in bomo nadoknadili drugu letu. Jz sm doma bla in uživala z mularijo pa s pospravljanjem drv. Še kakšno masažico privoščila, da sm ku nova.

MID: glavo pokonci in polno pozitivnih misli za službouser posted image

ONUR: user posted image in lep vikend želim

ona : full dobra sličica...user posted image

aprilčica : ne pogoretuser posted image

Ala, se javim kaj v sept. Sad me dužnost zove user posted image

Uživajte

< Sporočilo je popravil sneg24 -- 17.8.2010 12:58:56 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.8.2010 20:36:28   
aprilčica07
Čeeeeeeeeer

sneg: velkom bak! lepo te je prebrati....user posted image nič bat, ne bom pregorela, se ne dam tako hitro...user posted image
super, da je v službi lepo in da stvari laufajo, kot je treba... user posted image user posted image user posted image za moža, da se pocajta kot je treba...
onur: a ti povem nekaj? danes sem bla v sežani, šla po karte za Jakoba za v vrtec in ugani kdo mi je delal papirje? dr Tozonuser posted image user posted image user posted image .. una pedijatrca je očitno pobrala šila in kopita in so aktivirali spet Tozona.. saj je že vse skupaj smešno.. v glavnem, Jakob ima vse ok in ima potrdilo za v vrtec, za Julijo se pa še neve kdaj bo cepljena in kdaj bo posvetovalnica.. se mi kr zdi, da jo bo še naprej Tozon imel na čez...user posted image je ratala ena cela zmešnjava očitno...

Zdaj grem spit en glažek dobrega vinčka, pol pa v mižule, jutri bo naporen dan..user posted image

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.8.2010 7:20:13   
onur
Dobro jutro.

Mi smo bili včeraj pri naših, smo šli naše francoze pozdravit, ker se v četrtek vračajo domov. A, ja. Zvalil se nam je kužek, ma še ne vemo, koliko je moških koliko žensk, ker so še majceni pa ni gospodar pogledal. Tako, da se veselimo nove pridobitve. Pa v soboto verjetno dobimo zajklo, ki je breja. Zopet bomo imeli zajčke. Al bo zakon za tamalo.

MID, saj bo glede službe. Po mojem se kar loti iskat. Samo optimistično. Kaj pa iščeš.

Aprilčica07, jaz pa sem bila tako happy, da ne bo več Tozona.

Sneg24, imaš, da se sedaj večkrat javiš. user posted image user posted image user posted image user posted image  Za možeka.

Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.8.2010 7:59:19   
onur
Babnice. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje ste?

Midve sva šle včeraj k tatkotu in ga počakale, da je končal delat, pol pa smo smuknili vsi trije na pizzo. Je bila tamala presenetljivo pridna in smo lahko v miru pojedla. Zvečer pa kopanje in spat.

Pa še, pričeli smo delati na ............... Uganite čem?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.8.2010 11:55:58   
aprilčica07
Evo mene

na brzino, ker delam in sem vsa v kartah.. ajoj, se še kr ne znajdem.. drgači smo ok, Julija divja, Jakob priden. Smo prišli včeraj v dolino, zdaj je tašča varuhinja. Moja mama je šla oz hodi na terapije za ramo, pa se mi ne zdi fer, da bi še frocovje čuvala.

onur: ha, le na čem delate?user posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno panin zmazala in sem zdaj malo bolše volje... ugotavljam, da nimam več kaj oblečt.. nujno moram it kaj v šoping, sicer sem že bla, pa hudiča če nisem nič pametnega najdla.. sem si kupla le enko kiklco in eno majčko.. zdaj pa kombiniram z cunjami od prej, pa bi kr rabla še kaj novega...  kaj hodi Petja oblečena v vrtec? ne predstavljam si kako bom jst Jakoba štimala... razsvetli me malo..user posted image

Avto sem danes na servis peljala. Kr glava boli, ker vem, da bo za plačat eno očke z glave. HB, da je zadnjič, ker mi pol garancije poteče.

Moram šibat:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.8.2010 12:40:40   
ona
Ojla!

Ma meni res dnevi letijo ko strelauser posted image
saj vas preberem in ko se lotim,da bom kaj napisala,me zmeraj kaj zmotiuser posted image
Pri nas je vse po starem,ne delamo nič novega kot ONOURuser posted image user posted image ,pripravljamo se poačsi na šolo,tako,da res t dneve še počivmo in kar je najvažnejše zjutraj vsi spimouser posted image .Sicer sem imela tamičkeno v vrtcu zdej 3 dni,ker mi ni sfolgalo drugače z delom,saj,če je doma pol nič ne naredim,ker samo odlašam in odlašam...imam pač delo doma v pisarni,samo če se ne odpravim dol v delavnico potem ni ničuser posted image

APRILČICA,si mi smešna s tem Tozonom in itak imajo vedno texas v našem zdr domuuser posted image Po eni strani še dobro,da je Tozon pripravljen bi tamuser posted image
Včeraj sem pa šla na izletek do vaših koncev!sem se šla menit tja v Rigo za en šivalni stroj,ker bi ga kar rabla,saj imam enega starega več kot 20 let,ki samo robi in res kliče novega.Saj ne rečem,da ga rabim ne vem koliko,ampak vseeno ga bom še kaj nucala in se bom kar za industrijskega odločila verjetno...
saj nisem pametna kaj naredit,ker je vseeno bolj specialen stroj in dela samo eno vrsto šiva,ne vem če si predstavljate,šiva tako,da sestavlja skupaj npr. majčke iz yerseya,elastične stvari...
Bomo videli,itk bom še mogla it tja kaj pogledat.

ONOUR,ti si mi tudi faca...vi že prav planirate,da boste imeli rd ko bo toplouser posted image
SNEG,najprej želim čimprejšnje okrevanje možu in upajmo,da bo vse ok!
Tudi pri vas je kar pestro kaj naj rečemuser posted image
MID,sem ti nekaj obljubila,da pridemo do vas,samo smo vse vikende zasedeni zdej,Prejšnji smo bli na enem RD,tale gremo spet na en RD,ni pa nujno,drugi je potem občinski tukaj v Sežani,tako,da res ne vem kdaj pridrsamo na obisk,ma enkrat pa resno pridemouser posted image

Nič,imam en kup dela,tako,da vas bom kar pozdravilauser posted image
Se beremo!

A,ja a katera kaj ve kako je kaj z MUCKO?

KAROLINA,tebe smo pa imele po ustih  v soboto na RD,smo bili tam z eno tvojo sovaščanko,ki dela na bankiuser posted image Smo se imele prav super in smo se pogovarjale kako ste v vaši vasi bolj skupaj kot v naši!

Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.8.2010 21:34:26   
MID
hellloooo!
Se oglašam danes zelooo na hitro,samo toliko,da ONUR zaželim en nepozaben jutrišnji dan.V najlepšem smislu,seveda!user posted image

Pa seveda;NA MNOGA LETA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

MID

p.s. se priporočamo za kakšno fotko!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.8.2010 22:39:11   
ona
Živjo!

No,pa sem spet tukajuser posted image
Sicer vmes delam neke zapiske za mojo šolo,ki bo tiktak tukaj,samo ne morem toliko na roke pisat,ker me prav roka boliuser posted image
Drugače nič novega,danes sem bila cel dan na internetu,ker sem iskala neke zakoneuser posted image Joj,to mi je pa prav odveč,če priznam...
Potem sem pa slučajno zasledila,da eko sklad subvencionira nakup oz. menjavo lesenih oken in sicer,če kdo menjava stara okna,ni važno kakšna za nova lesena okna in me je kar malo pritegnilo,pa še izračun si sam narediš na strani jelovice.No,pri nas počasi razmišljamo v tej smeri,da bi vse zamenjali,samo volje nima nobeden s temi gradbenimi deli,ekr spet nimamo tako slabih oken.So sicer že kar v letih,kot je bajta stara,tam 25 let in počasi kličejo nove.
Zdej me pa zanima,če bi šle menjavat,bi vzele lesena,ki so super glede na ta,ki so bila včasih in skoraj niso potrebna barvanja,ker so prevlečena z neko maso,da se ne uničujejo ali bi raje plastiko ali npr. aluminij dale?
Sem šla nekaj mnen prebrat in so si prav različna po forumih,eni hvalijo les,drugi plastiko....
No,da vidim kakšno je vaše mnenje?

otroci so bli pa danes ekstremno pridni,tamala se je lotila pometat dvorišče z metlo večjo od nje,potem si je naredila na list načrt kaj bo delala in je razen dvorišča počistila še celo bajto vključno,da je ribala po tleh z močotomuser posted image Sine je pomagal pa mojemu nekaj v delavnici skladat in potem je še njej pomagal po bajti pucar!Res,sta bla prav pridna in sem jima dala par evrčkov,tako za vzpodbudo in pohvalouser posted image
Saj sicer ne vem,če je prav,da jima kdaj pa kdaj dam za trud kakšne evro,samo mislim,da je prav,ker jih s tem samo motiviram,kaj pravite?Eni govorijo,da ni prav,da otroku plačuješ za delo,ker je itak samoumevno..ja,se strinjam,samo je razlika,če otrok sam od sebe začne nekaj delat in sploh ne omeni,da bi rad dobil denar,kajne?
Joj,sem prav zabluzilauser posted image
Nič grem spet na roke pisat naprejuser posted image

ONOUR,čestitke tudi z moje strani,pa čimlepše preživite jutrišnji danuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.8.2010 8:47:41   
onur
Živjo na hitrco. Hvala za želje.

Aprilčica07, jaz Petjo oblečem v primeru mraza trenirko, spodaj pa kratko majčko ali kratek bodi ali pa bodi brez rokav in dolgo majco. Je tako oblečena, da jo lahko slečem v vrtcu, ker je v igralnicah toplo. Čez poletje pa kratke hlačke in kratko majčko. Pa seveda rezervo v ruzaku. Meni so trenirke najbolj ok, ker jih nič ne tišči in to rabijo, ker delajo vse sorti v vrtcu.

Ona, okna. Mi imamo lesena. Smo samo stekla zamenjali, ker so bili okvirji še ohranjeni. Prej so bile dvojne šipe, pa smo jih zbili ven in pri Tuleku naredili termopan ter ga dali noter na stare okvirje. Je ok. Mogoče, če bi menjavala okna, bi plastična, aluminijasta ne.
Pa pridni so tile tvoji otroci. Za nagrajevanje z denarjem, kaj pa vem. Mogoče jih rajši drugič pelji na sladoled ali kam drugam.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.8.2010 16:40:49   
onur
Živjo samo na hitro. Včeraj je bilo super in šlo mimo vse kot po maslu. Popoldan obred v cerkvi, pol pa umirjeno prehranjevanje - slow food. Bilo je super in vsi smo zadovoljni.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.8.2010 21:47:44   
onur
MID, hvala za čestitke.

Živjo. No, naš mali vragec je bil danes doma. Včeraj zvečer je zakuhala. Vročine danes ni bilo. Verjetno je bila posledica zaprtja, ker je rekel mož, da se je danes zjutraj toliko pokakala in je ful smrdelo, pa tudi izpuščaje je dva dni prej dobila po ritki. Ali je bilo to, ali kakšna prebavna motnja. Jutri bo še doma, pol bomo pa videli. Začnejo pa jutri v vrtcu že z novimi skupinami.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
25.8.2010 7:04:12   
aprilčica07
Jutro

onur: najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Petjo.... mi smo meli včeraj roditeljski za vrtec, uvajanje začnemo s prvim septembrom... user posted image
Julija bo mela v pondeljek že 1 leto. praznovali bomo pa v nedeljo, če bova midva sposobna, ker gremo v soboto na fešto, ima prijateljica 40 let in bo pestroooooooooooooo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Letim, ker sem zasedena do fula, sploh služba mi pobere energije in volje za bit še doma za računalom..user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.8.2010 20:22:39   
ona
Ojla!
evo,jaz tudi nimam kaj preveč časa te dni,se kar počasi pripravljamo na šolo,danes smo učbenike dobili,jih je treba zavit,pa zmeraj kaj manjka....
Drugače sem veliko v pisarni,ker imam kar nekaj dela,ampak glih pretegnila se pa ne bomuser posted image
Jutri še planiramo,da bi šli do Debelega rtiča,ker je tam sestra na počitnicah z otroci,ker ima sina,ki ima neke zdravstvene težave in mu pripada bit en teden tam,tako,da ne vem...po eni stranis e mi kar ne da it,po drugi pa...nič,bom videla kakšna volja bo jutriuser posted image

Ok,grem kaj delat...uživajte pa kej se javteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.8.2010 21:43:23   
onur
Živjo. Mi smo bili doma še danes. Je imela verjetno prebavne motnje, ker se je tudi danes fajno pokakala. Je pa pravi razbojnik. Zvečer sta šla s tatkotom koze gledat. Mamica pa je imela predstavitev od Nahrina, je prišla ena imet. Ko sta se vrnila, se je pa Petja pri nas zaigrala.

Aprilčica07, pole bo orng fešta.

Ona, kdaj začneš s šolo?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.8.2010 22:11:03   
ona
Živjo!
Evo,pa smo bli na Debelemu rtiču in je blo kar uredu,razen enih otrok...tam imajo pač te kolonije in jih je ko mraveljuser posted image
Mi je pa vsekakor lepše v Sesljanu,ker tudi morje tam je ko en kotel z umazanim morjem,potem imajo še bazen,ki je poln otrok,tako,da ti ostane za se v miru naplavat le tisto umazano morjeuser posted image
ah,smo provali,videli,ma ja ne grem verjetno več....

Drugače je vse po starem,uživamo še zadnje počitniške dni in to je to...sin že nestrpno čaka šolo...ma je smešen,jaz na njegovem mestu bi imela še en mesec počitnicuser posted image

ONOUR,jaz verjetno začnem šele v oktobru,tako,da imam še čas za se naučit za kašen izredni izpit,bom še videla koliko bo volje,ker sem se kar razvadlauser posted image

Ala,grem pod tuš,ker preden si posušim to mojo dolgo grivo,gre pol ure mimouser posted image
Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.8.2010 7:04:53   
aprilčica07
Jutro

pozdravček iz šihta... danes je petek, aleluja!user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: ja, ja bo fešta za si zapomnit.. komaj čakam... prvič greva res prav sama, nekam kjer se ga bo žuralo po dolgem cajtu.. saj sva že šla, ampak sama, na večerjo.. ga kam žurat pa že res dolgo ne.. in se veselim kot otrok. sploh, ker bova pol še sama spala..... Jakob bo pač en štuk nižje, Julija pa pri mojih..... sicer bova v nedeljo verjetno malo slaba, in imamo lih rd od Julije.. ma bo že.....user posted image user posted image user posted image user posted image
ona: meni tudi ni lepo na DR... mi je stokrat lepše v Sesljanu, kot tebi.. tam je res fanj.... user posted image

Popoldne moram it iskat še darilo za to kolegico, ki bo praznovala, pa denar moram nest eni drugi prijateljici, ker mi je večraj neki od Justa prinesla, pa do trgovine moram it, bi si mogla it kaj kupit za oblečt, ker sem prav na suhem... ma nevem kolko mi bo znesslo z obema.. moj itak delauser posted image

Šibam::), uživajteeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.