MID
|
Hej,hej! Samo,da se malo oglasim in v bistvu povem,da pri nas ni nič novega.Ena in ista vsak dan.Bolje,da niti nič ne pišem,da katera slučajno ne pade v depresijo. ONUR zate in tvoje mirne živčke!Vsa čast ti.Tudi mi smo imeli pred kratkim krst in je moj in ostala družina imela v bistvu celo organizacijo čez in sem bila tudi jaz dokaj kalma.Do....par dni pred dogodkom.Potem me je pa kar neka brezpotrebna panika zagrabla.Pa nisem imela čez čisto nič,razen domene okrog torte. No,je pa res,da ko sem bila na licu mesta(piknik)mi je pa nekako vse dol padlo in sem prav uživala. ONA veš,da sem ravno včeraj mojemu omenla,da se mi zdi,kot da so včeraj začele šolske počitnice,pa jih je že skoraj konec .Ja,res leti ta čas,sploh pa se mi zdi,da meni.Še ne vstanem,dvakrat obrnem okoli lonce in cunje in že grem nazaj v posteljo.Pišuka,res toliko jamramo,ko je treba v službo,ma tudi brez nje ni nič.Ne vem,no!Ne samo zaradi denarja,se mi zdi,da se vsa čas ustavi.Vse je tako enolično,kar zapustiš se nekam...na kaj drugega oblečt kot trenerko sploh ne pomislim več,da ne govorimo o make up-u .Ma za pop***Pa kaj naj povrh vsega rečem še razen,da bom mogla krepko pljunit v roke in poiskat službo po porodniški .Me je kar groza.Spet jovo na novo.Saj sploh ne vem kako zgleda bit brezposeln od 18.leta.Sem kar žalostna,ko pomislim na vse,kar se mi je zgodilo.Po vsem,ko sem za bivšo službo dajala dušo in srce skoraj 13 let.Prišla sem samo do zakljućka,da nisi nikjer siguren.Danes jutri se najde ena škodoželjna mona in ti zruši tla pod nogami.In kar je najbolj hudo,ti jih zruši na najbolj podel način,kar jih je mogoče.Tako,da se počutiš kot največji drek na svetu in rabiš več kot leto,da prideš k sebi.Ne dolžen,ne kriv! Joj ne mi zamerit,ker sem malo zamorila,sem se pa vsaj malo spihala. APRILČICA kako si se ti všaltala ponovno po enem letu?Upam,da ti je ok.Kako se počutiš,ker boš dala hčerko v vrtec?Mene že sedaj malo grabi panika,če dobim kakšno službo,da bom mogla dat sinka v vrtec tako malega.Hčerko sem imela po porodniški v privat varstvu in mi je bilo kar lažje,ker se je varvala pri mami od bratrančeve žene in je bila edina.Čeprav moram rečt,da se je komaj razživela,ko je šla po enem letu v jasli.Ta gospa je bila malo starejša,sicer zelo prijetna.Otroke čuva že 30 let in se je kar malo vidlo,da to dela zgolj samo še zaradi zaslužka.Ok,punca je bila sita,čista,v prijaznem okolju,ma če ti kaj pove,da je šla v jasli in v enem mesecu začela govorit kot velika.... Vsekakor bi šla s sinom še enkrat skozi prvo leto,a žal se mi zdi nesmiselno zaradi denarja,ker mi bo v vrtcu zastonj.Se tolažim,da bo dosti prej samostojen etc,etc.... Da ne bom preveč dolga;pogrešam ANAKARIN(SNEG) in KAROLINO. KAROLINA,daj,če bereš,oglasi se kaj,da nam poročaš kako kaj tvoja drugorojenka.Pa itak tudi prvorojenka! ANAKARIN upam,da te ni pojedla služba .Nič te ni več gor,pa tako aktivna si bila.Kako so kaj tvoji otroci? Ala,imejte se lepo,se beremo! Pa,pa! MID
|