|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
3.9.2009 7:14:22   
mucka25
Dobro jutro.

Pri nas otroc šli še mal nazaj spat, je blo kar pestro ponoč. Saj jaz bi tud šla še spat pa drugič. Pijem zdaj mlečka, se mi kavice ne da kuhatuser posted image .

No moram it očitno se bo spet začel nov krog pesttvanja in tuljenja. čao

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
3.9.2009 7:57:15   
karolina*
Jutro punce.

Eko, tamala je v vrtcu, jaz imam 10 minutk časa (sem si ga vzela) preden se zakopam v papirje in se od tam ponovno odkopljem ob 12h, ko jo grem v tec iskat. Moram reči, da gre v vrtcu prav dobro, da zelo malo joka...Pravzaprav niti ne joka, bolj pocmiha vsake toliko, ma jo že zamotijo, tako da hitro pozabi. Ta teden jo hodim iskat po kosilu, drugi teden pa bomo poskusili, da tam prespi. Sem prav ponosna nanjo in nase tudi user posted image . Sej pred njo nisem nikoli jokala ali kazala, da mi je hudo. Sem se toliko zadržala, da sem stekla ven, se usedla v avto in pol tam tulila user posted image . No, ma upam, da je ta hujše zdaj za nami in da bo zdaj vsak dan lepše. Za enkrat pa nam gre super, moram potrkat, res.

Drugače pa sem v redu, moja nosečnost tudi (joj, spet trkam, bom mizo zrušla user posted image ). Teče že 20. teden, kar ne morem verjet, da sem že na polovici. Pa itak je ful drugače kot v prvi nosečnosti, ko imaš čas se posvečat malemu bitju in se pogovarjat z njim. Zdaj je tolko enih opravkov in skrbi, da šele zvečer utegnem malo pomislit na malo pikico. Imam prav slabo vest včasih.

Ona super za kužka. Jaz si ne znam predstavljat, da bi bili brez njega. Smo imeli 10 let eno zeeeeeelooooo pridno in ubogljivo psičko (nemško ovčarko), ki je bilo tudi karatkterno tako mirna in simpatična in razumna, da kar verjet nismo mogli. In je praktično živela z nami, povsod kamor smo šli. Če smo bili v hiši je ležala pred vrati in se od tam ni premaknila niti malo, tudi če nas cel dan ni bilo ven. No, potem smo se morali žal posloviti od nje in smo pred dvemi leti kupili drugo, ki je njeno čisto nasprotje. Sicer jo je tata ravno tako ful zdresiral in je ubogljiva, ma je tako divja in živahna, da jo moramo zaradi tamale imeti zaprto (ko je tamala pred hišo). Kadar sta s tatom sama je stalno odprta in prosta.Ne morem verjet, kako je lahko karatket pri isti pasmi tako različen. Ona, izberi tistega kužka, ki bo iz legla prvi prišel do tebe user posted image . Čeprav pravijo, da so spomladanska legla boljša kot jesenska, poletna in zimska, ne vem pa kako stroka to razlaga. Od ljudi, ki se veliko ukvarjajo s psi pa velikokrat slišim ta stavek.

Nič, zdej pa moram šibat. Ostale sem prebrala, bom poskusila potem še kej pokomentirat, če ne pa jutri.

Lepo se mejte.

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
3.9.2009 9:11:41   
ona
OJ!

Evo,grejo tej dnevi okrog...tik tak bo kuža pri nasuser posted image
Smo ga šli včeraj pogledat s tamalo in je tala tam med vsemi kužki kot okamenela,pol so ji grizli sandalce,pa krilo in ona se je vrtela tam z njimiuser posted image Prav lepo je bilo za videtuser posted image
Ni pa pričakovala,da so kužki zdej tako igrivi,samo je bila ful navdušena je kar skakala z njimi tam okroguser posted image

KAROLINA,smo izbrali tistega,ki je prišel k nam že prvič ko smo šli pogledat in ga takoj rezerviraliuser posted image
Glede legla pa tega nisem še čula,samo upajmo,da bo uredu,ker že zdej ko je makjhen zgleda ful tak prijazen....bomo videli.
Mene pa kar panika grabi...kako to,kako uno....sem nekaj prečitala na internetu o vsemu živemu,tako,da imam vsaj malo pojma.Saj mi smo imeli doma psa,ko sem še živela pri starših,samo kje so tisti časi....sem že vse pozablauser posted image
Zdej tukaj so pa vedno imeli pse,tako,da se tudi tast nekoliko spozna na pse,pa moj tudi,tako,da upamo,da ne bo težav.
Prostor imamo,voljo tudi,samo še pes naj pride!
Ti KAROLINA si pa res faca...vidim,da se lahko nate obrnemo za vse možne nasvete,od potovanj,do živali....skratka si pravi fenomen,no!
Glede nosečnosti pa je normalno v drugo,da nisi tako pozoren,ker niti časa nimaš....glavno,da si ti zdrava in,da se dobro počutiš!Kako so kaj v firmi sprejeli tvojo nosečnost?
Super pa za vrtec,boš videla,da se bo ujela vaša princeska!Zna pa prit za njo kakšna kriza čez en cajt,ma upajmo,da je ne bo imela!!!

ONOUR,ti tamalo kar pusti pri mami,naj se kar navadi,čimprej....večja ko bo težje jo boš kje pustilauser posted image

TRIXI,drugič označi tekst in stisni kopiraj preden ga oddaš...jaz večkrat tako naredim!

MUCKA,še dobro,da imaš čas pokukat sem gor!Super!

ANAKARIN,ste vse pojedli v službi?

MID,dej se nam še ti kaj javi,a?????

< Sporočilo je popravil ona -- 3.9.2009 9:12:46 >

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
3.9.2009 17:40:08   
aprilčica07
Evo mene, na hitro, dokler imam miruser posted image user posted image user posted image

od včeraj sva z Julijo doma, se pridno crtkamo in dojimo... danes je ful pridna spi že cel popoldan... malo moramo mirkat Jakoba, ker on misli, da je mala igrača in jo bi skozi lupčkal in  dražil hkrati... drgači sva ok... kaj več bom že napisala ob priliki.. pa prebrala tudi... bom pa zdaj še prilepila mojo porodno zgodbico... user posted image

MOja porodna zgodba gre pa tako: 8 dni čez rok, sem šla v nedeljo zjutraj na pregled. Gospa ne bo še nič, domov pejte, pa pridite nazaj jutri, za sprejem in sprožitev. In ob teh besedah se je dete odločilo, da pa le ne bo tako Smo šli do tašče na kosilo. In ob 11 30 me začne ščipat, ampak na lahko. In se začne kr stopnjevat. Jst seveda, da ne grem nikamor, ker ni še čas. In da ne bo ot v prvo, ko je blo tako celo noč. Ob 13 30 nisem več mogla niti hodit, malo sem predihavala, malo preklinjala in je nekako šlo.. Je pa moj pol znorel in rekel, da gremo. In sva šla. Pridemo ob 14 40 v P, me pregleda, gospa odrpta 6 prstov, kr v porodno. Jst pa v jok, ne ne, ne... sem vedla, da zdaj ni več šale. Babica je šla povedat mojemu, da gre zares, da naj se naštima in gremo dihat, brez klisitrja, brez vseh papirjev.... In smo šli. Okoli 15 sem se ulegla na mizo, bolelo je svinjsko, in ob 15 15 je bla Julija zunaj. Me je sililo pritiskat že takoj, ampak mi niso pustile, ker nisem bla do konca odprta.. Sem jih poslušala in me niso nič rezali, le dva lepotna šivčka imam, pa nista nič boleča.. Tako, a hvala dohtarci in predvsem dvema babicama, ki sta naši nagajivki Juliji pomagali na svet... Po porodu je blo malo zaskrbljajoče edino to, ker mi je ful narastel pristik, ga nimam nikoli visokega, takrat pa so mi namerili 160 za 120... me je kmalu zadelo, ko sem vidla. Počutla sem se pa ok. Pol so to spremljali in po enih 2 urah sem se počutla ful slabo, vrtelo, glava bolela, bele pike vidla.. Pa mi zmerijo in je pač pritisk pričel padat in po dobre pol urce sem bla kot nova. Narastel je zaradi napora in hitrosti poroda. Od tega ima tudi Julija popokane žilice v očkah in eno buško na glavi, Pa vsa modra je prišla ven. Ni kaj, prej tolko zamude, pol pa na svet z svetlobno hitrostjo to je na kratko.

uživajte in pridem kmalu nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
3.9.2009 20:19:14   
ona
UAU APRILČICA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako lepo je blo tole prebrat!!!
Sem prav vesela zate,da je vse lepo in prav in sem se prav oddahnila,saj zaradi tvojih začetnih nosečniških težav me je kar skrbelo,da se bo vse dobro izšlo in se je!!!HURAAA!!!!

Nič,grem kej delat,samo to sem pa mogla komentiratuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
3.9.2009 22:27:47   
onur
Živjo.
Aprilčica07 user posted image user posted image user posted image user posted image . Tole pa je blo ekspresno. Zdaj pa polno cartanja in uživanja, ker leto bo šlo tik tak naokoli.
Mi trije smo bli danes malo v Tušu (šli po hrano), pa v DM (stvari za tamalo). Nato sta šla tamala in foter ven, mama pa je fatala po stanovanju. Sedaj še malo tu prečekiram in grem spat. Možek je pred TV, tamala pa drema že od 20.00.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
4.9.2009 23:18:39   
Lara Croft
Ni kaj, prej tolko zamude, pol pa na svet z svetlobno hitrostjo to je na kratko.

Čestitkeeeee.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.9.2009 15:54:21   
ona
Oj,
je fajn zdej,ko je ohladilo,kajne?Sicer sem jaz upala,da bo vsaj malček dežja,ampak ga nismo imeli niti kapljice,ne včeraj,ne danes....sem mogla danes zjutraj zunaj zalivat rožeuser posted image
Drugače se pa danes kar notri držimo in je prav fajn..jaz sem nekaj šivala na podstrešju,otroci so čudežno zelo pridni....skratka ena umirjena sobotauser posted image

Saj sploh ne vem kaj napisat...dejte se še ostael kej oglasit,a?

Lepo se imejte!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.9.2009 19:06:37   
aprilčica07
Ojla babe,

da se na hitro pofočkam in kaj napišem. Danes sva z Julijo sami, ker je moj organziral fešto za njeno rojstvo, pač v dolini in sta šla že zjutraj z Jakobom doli.. Tako, da bosta tudi spodaj prespala, midve z malo miss pa na hribu.. Zaenkrat je mala pridna, trenutno spančka v košku. Se trudiva dojiti, bomo vidli kolko bomo uspešni:) Sredi drugeg tedna bomo lahko šle ven, če bo burja nehala, seveda. Ima mala popokane žilice v očkah, zaradi hitrosti poroda in jo moramo čuvati pred vetrom. 
Jakob jo je sprejel, on bi se z njo igračkal in jo cukal, tako, da ga moramo stalno pazit, da ji ne vrže v košek bagra ali pa kopačauser posted image user posted image user posted image

Jst sem dobro šivi ne bolijo, trebuh je še, ampak bo že izginil, počasi:):)

karolina: super, da se je mala navadla na vrtec, nas to še čaka, ma drugo leto
ona: pr nas ful piha, niti ne grem ven, ker se bojim, da kaj fašem, padalo pa tudi tle ni... 

Nič, dokler je mir grem nekaj pojest, pol pa pod tuš, pa tv in čakat, da se mala zbudi, da spet pojemo:)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.9.2009 23:12:40   
onur
Živjo. Jaz sem danes imela mamo na obisku tako, da je bila mala pri varstvu v njej, jaz pa sem možeku pomagala pisati seminarsko. Je bil pa danes za malo dan 'pokaži kaj znaš' - jo menda trka luna. Jutri greva k mojim prespat, možek pa v službo, v pon zjutraj bo pa prišel k nama, ker imamo v Postojni opravke. Juuuuuuupppppiiiiiiiii. Drugač pa sva danes imela priprave za krst v Sežani, blo je ok. Včeraj sva pa zvečer šla s prijatelji na pizzo, mala pa v varstvo k noni - tašči. Sem ji pa naročila ene usnjene copatke, ji moram še kakšen obutek sedaj kupit. Kaj predlagate za ven? Moram it pa tudi v nabavo oblačil za hladne dni, ker je vse ostalo premajhno oz. poletno.
Aprilčica07, upam, da fešta uspe in uživaj v družinici.
Ona, ma to ti šivaš obleke al kaj drugega?
Kje ste pa ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 2710
6.9.2009 10:42:56   
ona
>Oj,
pa je nedelja!Danes jo verjetno mahnemo kam pohajat,ker je že cela večnost odkar smo sploh kje biliuser posted image
Sicer še ne vemo kam gremo,sem pa nekaj gledala,da bi šli do Bleda,ker je tam neko poletno sankališče in zna bit zanimivo za otroke...no,bomo še videli!

ONOUR s šivanjem sem se profesionalno ukvarjala in sem imela svojo obrt,ko sem še živela v izoli,tako,da znam šivat vse kar ti srce poželi.Sem delala obleke po naročilu od maturantskih do poročnih(sicer ene par) pa do kostimov.
Zdej pa ko sem prišla živet k mojemu sem tole kar opustila,ker nimam ne časa,ne kaj preveč volje,ker sem več ali manj v papirnatih zadevah za mojega dragega in zdej kaj bolj ljubiteljsko zašijem,ma moram imet ogromno volje.Še tamali ne nič zašijem,čeprav sem si rekla,da ji bom oblekice šivalauser posted image
Včeraj sem pa neke zavese krajšala za mojo mamo in sinu kavbojke!

APRILČICA,je lepo slišat,da ste uredu!Z dojenjem pa se provaj potrudit,ker je najbolj komot in zdravo.Jaz vidim pri mojih otrocih razliko,ker sina sem dojila 3 mesece,ker več ni šlo,ker sem bila takrat z bivšim in stalno neko kreganje,pa je šlo mlekouser posted image Pri tamali sem jo pa dojila 19 mesecev in se pozna...ona je dosti bolj zdrava,kot je bil sin,čustveno je bolj navezana name...ne vem,verjetno ji ni škodilo toliko mesecev dojenjauser posted image
Ne vpraši pa mene kako sem bila štufa proti koncu,ker se nikakor ni hotela odstavit in pri 19 mesecih sem jo še vedno dojila 3x na dan...za ne verjet!In mleka za prodajatuser posted image
Ti kar vztrajaj!

Ok,gremo se počasi pripravit in oblečt mulce za pohajanje!user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
6.9.2009 21:05:28   
ona
Ojla,
evo nas iz nedeljskega izletauser posted image
Smo res šli na Bled oz. stržo pri Bledu in uživali kar se je dalo...lep da,adrenalina na sankanju...skratka čudovita družinska nedelja....upam,da kaj kmalu ponovimo,ker letos nismo že dolgo šli kam na izletuser posted image
Sem samo to hotela povedat,ker se vam splača tja peljat kdaj otroke,ker je zanimivouser posted image

Ala,lepe sanje!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
6.9.2009 21:54:19   
trixi
ojla,
evo nas direkt szi drugega konca slovenije, smo bli v murski soboti, je mel naš tavelik tekmo in smo šli družinsko, še midva s tamalim za navijačauser posted image . Smo pa šli že včeraj do ljubljane, v kino- gledat ledeno dobo, potem smo prespali in danes zjutraj dalje. Ampak zdaj je fino, ko je avtocesta praktično od doma do sobote oziroma še naprej do lendave, se kar pozna na času, drugače je bilo pa ful prometa, še posebej danes. Ja, potem pa hitro domov, pojest večerjo, umit, pokontrolirat šolsko torbo, kaj čem, zdej imam občutek, da je vse bolj, ma tako, kaj vem, ni več tiste brezskrbnosti ku kadar je bil vrtec.
aprilčica, bravo, ma to je blo pa res ekspresno, samo veš, da pravijo, da prehiter porod za otroka ni dober, ker ni izpostavljen pozitivnemu stresuuser posted image . Ben, zdej je Julija tle in tiste žilce se bojo že poštimale, a že zdaj morata vedve po žensko bit doma, moški ga pa feštajouser posted image Ma ne mi zamerit, malo te hecam, zamenjam jaz tako cartanje za vse fešte tega sveta.
ona, ne me dražit tle s šivanjem, ma če si kaj želim je to, da končno poštimamo našo garažo, ki to že dolgo ni več, in pridem jaz do enega normalnega prostora, si kupim nov šivalni stroj in šivam. Sicer sem jaz bolj samouk, neki me je naučila še nona od mojga, ki je bla šivilja stare šole, ma jaz bi res tako uživala v tem deluuser posted image
onur, tebi pa tudi ni dolgčas a user posted image Hm, za obut? Kolko je že tvoja stara? Mi vem, da smo našemu kupili ene mehke cicibanove čeveljčke. Zdej vem, da jih kar dosti kritizirajo, ma nam je tako svetoval fiziater v stari gori, ki smo hodili na fizioterapijo in sm pač naredila tako. Noter pa bos in je še danes še vedno največ bos, pozimi in poleti.
zadosti za danes, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.9.2009 8:05:01   
Anonimen
Dobro jutro user posted image ,

APRILČICA madonca porod je bil pa res hiter. HB samo da ste zdrave. Vidve se cartajte dokler se da. In mož je mel mačka al tigra po feštiuser posted image ?
ONA ti pa dajaš res dobre ideje za nedeljske izlete.user posted image Kar se tiče šivanja, to bi se res rada naučila, ampak zgleda da v penziji, če jo bom doživela.
TRIXI vi pa na drug konec slo. Tisto risanko ledeno dobo je šla moja ta večja v 3D kino gledat in komaj čaka ponovno it.
ONUR a veš da sem tvojo sestro spoznalauser posted image . V petek popoldne v šparu v Po smo šli malu po špežo. In moj se je nekje med policami zaklepetal s tvojo sestro, jaz pa gruntam iz kje je meni znana, komu je ona tako podobna. In na blagajni se mi žarnica zasveti, da to je pa tvoja sestra. Ko sem pa mojega vprašala in mi je potrdil user posted image .
MID user posted image where are you??????
MUCKA da še tebe ne pozabim. pri tebi se itak dogajauser posted image . A je katera že dobila zobek?

pri nas pa zidamo, v šolo in vrtec pridno hodimo. Novo je edino to, da sm padla pod kosilnicouser posted image . Ma sm bla sita srednje frizure in nič kaj podobno frizuri. Si peglala, si neke kreme dajala, bljak...v soboto sm nardila korak v solan in adijo laski. Čisto kratka frizurca in zadovoljna.
Zdej pa akcija-delat.....

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.9.2009 21:53:24   
trixi
ojla,
ma kje ste vse? Nam je poznat, da se je začela šola, mali je že dobre pol ure v postelji, malo je še pogledal knjigico in zaspal. Pa saj je rekel, ko sem ga vprašala, če je kaj utrujen: "Ja, ful." Bogi, kaj še bo. Ma, se bo treba navadit bolj zgodaj it spat. Tavelika je pa danes dobila rezultate izpita in je naredila, ma mene je tako sekiralo, sploh ne vem, zakaj. No, pol je moj rekel, da je itak vedel, da ga bo naredila, ki da je lahek predmetuser posted image . Ben, on že ve.
anakarin, ma kaj vidijo otroci na tem filmu, meni je bil kr neki, al sm jst že prestara za take štoseuser posted image user posted image user posted image . Za frizuro pa user posted image , jaz sm tudi čisto na kratko in je prav super, sploh nobenega dela, umiješ, pena al gel, malo z rokami skuštraš in čao.
ala, grem likat, čene se bo preveč nabralo, se še neki suši, en stroj se pere,pa en kup je še na čakanju. Ma ku me ni doma za vikend je takoj poznat. Čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.9.2009 10:36:27   
onur
Živjo. Ona, v glavnem, da je bilo fajn. Kakšno pa je to sankališče, isto kot na Rogli?
Trixi, kakšno tekmo ste to imeli? Bravo za tavečjo in izpit. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, ni kaj, šola je tu in velikokrat moramo tudi starši delati zraven otrok, še posebej ko so majhni. Za obut pa še zdaj ne vem kaj bi. Mala bo stara 10 mesecev.
Anakarin. No, zdaj pa še sestro poznaš. Pa bravo za frizuro. Jaz grem v četrtek in sem študirala, da bi si pustila malo bolj dolge.

Drugač pa sem prehlajena. Včeraj sem cihala kot nora, danes je malo boljše. V četrtek pa peljem malo k našim, da bo tam prespala, da vidimo kako bo.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.9.2009 10:43:39   
aprilčica07
Evo še jst, na raport:)

me matra to dojenje, ker nekako ne gre in ne gre.. mala ne pridobiva zadosti na teži in smo že začeli z dodatkom, očitno bo isto kot je blo pr Jakobu, ampak ok, kaj čem, z glavo skozi zdi ne gre.. sem pa čisto napsihirana od tega dojenja, ker v šempeterski P tolko težijo z dojenjem, da prideš  čisto zmešan....

drgači pa gre, se privajamo eden na drugega. Jakob je danes šel do tašče, moj tudi, ker je spet neki bolna in neče it k dohtarju,ma to je druga zgodba...

Pridem nazaj:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.9.2009 20:15:43   
onur
Aprilčica07 tako je bilo pri meni pri dojenju, sam da moja je pridobivala na teži. Smo sprva imeli tudi dodatek in jaz čist zmešana, kaj čem naredit, ali je lačna ali ni. Ma mi je bila prav muka. No dojila sem jo 4,5 mesece, nato se je pričela kregati, jaz pa sem rekla, da ne bom več črpala (en čas sem si), ker nato lahko samo to delaš. Ma če zdaj pogledam, mi je blo bolš nato ko je mala pila na flaško. Sicer pa joške ni nič pogrešala. Če upaš doji, če ne pa tudi ne bo konec sveta.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.9.2009 8:13:50   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Evo še jst, na raport:)

me matra to dojenje, ker nekako ne gre in ne gre.. mala ne pridobiva zadosti na teži in smo že začeli z dodatkom, očitno bo isto kot je blo pr Jakobu, ampak ok, kaj čem, z glavo skozi zdi ne gre.. sem pa čisto napsihirana od tega dojenja, ker v šempeterski P tolko težijo z dojenjem, da prideš  čisto zmešan....

drgači pa gre, se privajamo eden na drugega. Jakob je danes šel do tašče, moj tudi, ker je spet neki bolna in neče it k dohtarju,ma to je druga zgodba...

Pridem nazaj:)

Ti naredi tako, da bo obema prav. Pozabi na te napsihirane sestre, ki lahko vplivajo samo slabo nate in na tvoje počutje. Nisi sama kriva, da mleka ni dovolj. Daj ji dodatek brez slabe vesti in uživaj z otrokom. Prav tako bo zrasla kot dojeni v zdravo punco. Če bo še kaj tvojega mleka bo, če ne pa prav tako v redu. Skratka, želim ti lepo obdobje z dojenčkom brez nepotrebnih sekerancij.

Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.9.2009 9:45:34   
ona
Oj,
kako smo kaj?
Pri nas po starem,včeraj sem bla v Valdoltri,sem šla na magnetno resonanco slikat to moje koleno in bomo videli,če bojo kaj najdli,ker me res stalno boli,predvsem kadar počepnem....pol popoldne je šel mimo kot bi mignil z mulcu...jaz ne vem al samo meni tako dnevi letijo al kaj....še zvečer mi zmanjka cajta in grem ponavadi spat po polnoči...kar ne znese prejuser posted image
APRILČICA,moje mnenje je tudi tako,kot ti je KASSO napisala...v glavnem se ne sekiraj zaradi mleka in brez vesti dodaj Juliji,bo glih tako uredu in ti se ne boš sekirala,če je lačna!!
ONOUR,na vem kakšno sankališče je na Rogli,morda je podobnouser posted image Greš gor z žičnico in dol z enimi takimi sankami,ki te pelje po eni železni stezi....po moje imajo še kje takouser posted image
ANAKARIN,kaj pa vi zidate zdej?Kako je kaj v službi,si se privadila?
TRIXI,ti si meni pa tako smešna,da se tako nasmejem tvojim postom,ke so prav simpatično napisani...malo v narečjuuser posted image faca si!

Ostale ste dobro,kajne?

MID,kdaj boš kaj pokukala,da nam poveš ali je vse ok s tabo??????

Ala,grem v papirje v pisarnouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.9.2009 11:27:16   
kasso
ona, a v Valdoltri imajo tudi magnetno resonanco? Nisem vedela. Pa koliko si čakala? A imajo za vse težave ali samo za kosti?
Jaz sem že poslala napotnico v Izolo, kjer je čakalna doba 6 mesecev. Tako, da čakam na datum, da mi sporočijo.
V LJ pa bi prišla na vrsto feb. 2011 user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.9.2009 20:35:03   
ona
KASSO,jaz sem šla k splošnemu zdravniku enkrat na začetku spomladi in mi je dal napotnico,ki sem jo kar poslala priporočeno v valdoltro in sem bila že v roku enega meseca naročena na pregled kolena in so me takrat normalno slikali,ma nič ugotovili,zato so mi oni poslali čez nekaj časa datum za MR,tko,da vsega skupaj sem lahko čakala najprej en mesec za normalen pregled in potem 4 mesece za MR,kar kratka doba...za it kam drugam pa nisem niti razmišljala,ker kar se tiče sklepov,kosti in ortopedskih težav je ta bolnica zakon in še ko prideš tja...kapo dol,imajo vse uštimano v nulo,čakaš ne nič,prideš na vrsto točno ob uri,skratka po tej bolnici bi se mogle vse zdravstvene ustanove zgledovat!!
Zdej pa mi pošljejo izvid po pošti in to je to!
Zakaj pa ti ne greš tja,ker?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.9.2009 12:18:52   
kasso
ona, jaz rabim slike MR zaradi nevroloških težav (MS), samo sem hotela vedeti, ali je magnet v Valdolrti tudi za druge težave.

upam, da bo s tvojim kolenom ok.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.9.2009 0:05:29   
mucka25
Oj ste pa kar nekaj napisale, me ni blo že dolg na rač pa sem kar nekaj časa brala in pol pozabila za komentirat.   No da mal poročam kaj se je kaj dogajalo pri nas te dni. No čez vikend smo dobili  pri Nini prva dva zobka, obe sta tud malo prehlajeni ma ni sile. V nedeljo smo jo popoldne mahnili v živalski vrt, je tamali užival sto na uro pa še s čuho puho se je peljal kot en tavelk. Ja najin fant odraščauser posted image user posted image . V torek sem imela z dvojčicama razvojno in sta drugač prov super za njuno starost oz kar mal prehitevata kar se komunikativnosti tiče. Mal fizioterapije bo treba pa nič hudga. V sredo zjutraj smo bli na kontroli kolkov in tud tuki vse OK. Mi je pa drugač kar mal smešno-čudno, ker sta moji dve pri petih mesecih komaj tolk velki kot ostali pri dveh, treh mesecih. No imata drugač že 5200 (tina) oz 5700(nina)g in sta 62 cm veliki. Sem tud že mal začela dodajat GH, nista ravno navdušeni,user posted image user posted image pa počas bo že. Aja pa pol v sredo popoldne smo bili še na Bledu, smo se dobili z enimi njegovimi sorodniki iz amerike. Jaz sem bolj okol letala z mulci.   Aprilčica ne se sekirat zarad dojenja, saj bo. Če ne pa flaša in sploh velik tvoje ljubezni. Ja tud mojga tamalga moram jaz skoz past, da kateri kaj ne vrže al pa ju kar kam zvleče. Misli, da se bosta kar igrali z njim kot se sam. Če pa ljubosumje poje pa tud kakšno dobita. Ma bo dobil z obrestmi nazaj, ko bosta le znale. Sta le dve babi.user posted image   Ona lepo za nedeljski izlet, to letno sankališče je res zanimivo za veliko in malo. Podobno imajo tud na rogli in kranjski gori.   Onur kar hitro se pozdravi. Tamičkeno pa kar pelji mal na počitnice, se morjo tud otroc mal odpočit od staršev.user posted image
  Anakarin hvala za novico. Ma sej bom kaj poklicala za kavico.   Kasso , Ona naj bodo izvidi kar se da pozitivni.   Mid tud mene že mal skrbi kje si? Kako kaj nosečnost, služba?
Trixi šola pa kar zahteva nekaj časa, pa saj tvoj je priden in kmalu  ne boš imela več dela z njim, bo vse sam naredu.
No to je za nekaj časa vse, grem tisto goro cunj speglat, drugač moji ne bojo mel več kaj za oblečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.9.2009 0:07:19   
mucka25
joj je grdo skopiral. poreden računalnik

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?