Barči78
|
Ojla, Moj zajtrk je bil jabolko, ob 12h pa še ena nektarina. Kosilo: sem ravno zrihtala solato, ki je mešanica: zelene solate, paradižnika, paprike, kumar, naribanega korenja in nekaj oliv, komaj čakam, da jo začnem jest. Poleg solate pa imam pripravljenega kifeljčarja, kateri gre ob 14h v pečico, pa zraven pečen korenček, pa mogoče še kak sojin polpet, bomo videli. Čeprav mislim, da ne bo potrebno, ker bom cel pleh krompirja pojedla. Večerja: tejčica si mi zaluštala krompirjevo solato s kumarami, mogoče bo pa še celo to, če bo čas za pripravit. Tehtanje: danes mi tehtnica kaže - 6,5 kg, v sredo bo pa 3 tedne, kar se trudim. A pa vi sploh veste kolk trpim, k bi tamala non stop neki čokolado jedla, pa sej pol jo poje samo kak košček, ampak mene pa fest muči, komaj sline zraven goltam. Pol je šel pa še moj možek v Hofer, pa je nanosu polno omaro enih rogljičkov, pa štrukeljčkov, pa čokoldanih politank, a veste unih tamalih, k so res dobre. Mami pa tkole pridna, a ne. Nič, grem na 2 dl vode, da bom lažje počakala do 15.30.