baguSka
|
Ok ok.. bom probala.. No, najina zgodba je takale: Najprej sva se spoznala ofkors.. In sva veckrat debatirala o poroki in zaroki in tko naprej in sem mu vedno govorila, da jaz se ne bom nikoli porocila in ce se en bom porocila, mi je tudi zaroka brezvezna.. :)) On je pa bil drugacnega mnenja in je reku, ce se ze porocila ne bova, se bova pa vsaj zarocila enkrat.. :)) In potem me je leta 2006 na silvestrovo res presenetil s prstanom.. in sicer je zgledalo takole: Fant si je ze vse zamislil, kako bo vse skupi zgledalo, ker sem rekla, da greva v Dubrovnik.. kako bo on mene na pomolu zaprosil in tko naprej.. In ker sem mu veckrat potem podrla plane in sva na koncu ostala doma, me je zaprosu kar na kavcu pred TV.. In to tko, da je spet nacel to temo o zaroki in sem rekla, naj neha, ker itak ze ve, da se ne bom zarocila. In on meni pomoli ven prstan. Jao! Najraj bi ga kr po glavi!! Pa sem seveda rekla JA, ker nisem hotela pokvarit vecera.. Ker pa jaz nebi bla jaz, sem zaradi slabe vesti vse to povedala njemu. Da pac nisem hotla pokvarit vecera.. :))) In je bil ofkors mnogo slabe volje potem.. Bogi. Ampak sem hotla bit iskrena do njega. Sej je vedu in je lahko pricakoval, ce sem vedno govorila da ne. In je reku, da zdej me je pac zarocu, ce sem bom pa kdaj hotla porocit, naj mu pa javim. :))) No, in to je blo to. Vse dokler nisem jaz zacutila, da si pa resnicno zelim porocit z njim. Da si zelim bit ciiist njegova... Kr klik mi je ratu u glavi in od takrat naprej si zelim, da bi se pa resnicno porocila z njim. Da se nekako zdruziva, povezeva.. kurkol ze. Zacutila sem ta filing. In me se vedno drzi.. :)) In sem mu to omenila in je itak reku, da mene caka. :)) In potem se veckrat, da se moram sama odlocit, ko bom zelela.. No.. jaz sem vedno bolj tuhtala o tem in sva se o tem tud pogovarjala, pa sva si nekako zamislila, da bi se sla porocit nekam v tujino. Sva nasla Mavricius in ugotovila potem, da je mnogo prevec denarja. Ki ga nimava seveda. In potem sva se neki odlocala, da bi pa sla kr k maticarju in potem se isti dan nekam v tujino za 14 dni... Pa spet ni nic blo na tem. :)) In sem pocasi zacela prihajat do tega, da si pa jaz ne zelim samo poroke pri maticarju... Da si zelim neki posebnega, pa ceprav bova sama. Hvala bogu sva bla vedno oba ze od samega zacetka za to, da ne bova mela ohceti, ampak za ljudi, ki jih imava rada le piknik.. po poroki. Skratka. Ni dolgo nazaj, ko meni naredi klik in mi na misel pade dobra ideja o poroki, o ponovni zasnubitvi oz kako in na kaksen nacin mu bom ponudila spet svojo roko itd... :))) Vse potrebno pripravim: rezerviram valentinov vecer v dobri restavraciji s posebnim menijem, vgravim dodatni napis v prstan, napisem pisemca, zavijem... ) In potem doooolgooooo cakanje 14 dni do D day-a. :))) Ki je bil vceri... Torej.. Vceri pridem po sihtu domov. Takoj za mano se on in mi prinese rozico. :)) In mi itak takoj rece: poglej k te mam raje kot ti mene, ker sem ti jaz prnesu rozico. :)) In jaz mu potrdim hehe.. :)) No in potem mu recem, da jaz pa nimam darila, ga pa peljem na vecerjo.. In je bil fuuuuull vesel. Ker imava oba rada tako hrano in razvajanje.. In greva. Ko prideva tja, sva bila totalno navdusena nad ambientom. Rdeci baloni, prticki, svecke, muzika v zivo... Hudo lepo! In klepetava, pijeva vincka, se drziva za roke, se smejiva... Jaz si ze nekako zamislim, da mu bom dala skatlo takoj ko dobiva na mizo sladico. In tik pred tem on prvic po treh dneh opazi, da na roki nimam prstana!!! Hahaha... Tik pred tem! :)))) Pa mu recem, da sem ga pozabila doma, ker ravno preden sva sla neki po kuhni pospravljala... :)) No in potem dobiva sladico... In iz torbice privlecem rdec paket z zeleno pentljo. :)) In me gleda in zacne: da kaj se grem, sej sem ga na vecerjo pelala in da sva rekla brez daril... :)) In jaz njemu: naj neha in odpre, ampak naj najprej pogledu cestitko, ki je cisto na vrhu, ker ne velja, ce bo pogledu kaj je dobil!! :))) In odpre... belo kuverto, v kateri je pisalo: Ali me vzames za zeno? :) Spodaj pa je z drobnim tistom pisalo: ce je tvoj odgovor DA, potem odpri rumeno kuverto. Takoj ko je prebral, se je nasmeju in ne da bi me pogedu, je poiskal rumeno kuverto, kjer je pisalo: srecna sem, da me bos vzel za zeno.. zdaj poisci zarocni prstan, ki ga bos nasel v skatli.. :)) In seveda spusti kuverto na mizo, zacne iskat prstan in mi ga natakne!!! :))) Cisto blazen in vesel... medtem ko se smeje, zapre skatlo in jo da na stran... :)) In ga vprasam, ce je prebral sporocilo do konca!? Hahaha... pozabil, ker je prevec hitel iskat prstan!! In spet poisce rumeno sporocilce, kjer je spodaj pisalo: ce je prstan na svojem mestu, lahko odpres zeleno kuverto... Me pogleda, odpre skatlo, odpre zeleno kuverto in bere... in gleda... in bere in gleda in gleda in gleda... je minuta okol, se kar gleda... Na koncu dvigne glavo in me vprasa: Kaj je to ljubica? No, v zeleni kuverti je pisalo: vabljen na svojo poroko, ki bo dne 18.6.2008 v C.D. na Krki. Itak mu ni blo nic jasno, kaj so zdej to neke stevilke, pa njegova poroka, pa neka gostilna (ceprav ve katera je to), ampak je bil tok v soku revez, da sploh ni vedu kaj govori... Ko mu potem na hitro razlozim situacijo: da se bova tam porocila, je bilo naslednje vprasanje: Kaj pa ljudje??? hahaha... sem ga takoj pomirila in mu povedala, da NE... da bova SAMA! :))) In takoj zatem vstane od mize... pride k meni, me tako mocno objame in poljubi, da sem skor s stola padla... Se danes se vsa tresem od razburjenja!!! :)))) Tako zelo lepo mi je blo... In potem doooolga debata kako, kje, kdaj, cel postopek kako sem to izvedla, kako bova mela itd itd. :))) In ko sva potem odhajala ze domov, me kar naenkrat vprasa: Ej, kaj pa sva sploh za sladico mela? Pa celo je skor sam pojedu... hahaha. Zdej pa k najini poroki: to lokacijo sem izbrala zato, ker sva sla tja prvic na najin food dejt in sva bla totalno navdusena nad lokacijo, ambientom, nad vsem... in potem sva sla na prvo obletnico tja. In je blo spet toook lepo, da sva se odlocila, da bova tja hodila vsako leto. Potocek, narava, mir, tisina, zelenje... res pravi raj na zemlji! :)) No, poroka bo torej 18.6.2008 in porocila se bova brez svatov, ker je bila ze od samega zacetka taka najina zelja. Tja bo prisel le maticar in odsel. Za price pa bova poprosila kar lastnike tiste domacije, pa za kaksno fotko tudi. :))) Nic nekih belih oblekc, kravat, metuljckov, torte ipd. Nama sploh ne sede!! In tnx gad da sva oba istih zelja in misli... Ko bova uradno porocena, pa bova najprej tam pojedla najino porocno kosilo, potem pa bova picila v neke terme za 5 dni. :))) V nek wellnes. Tega morava se poiskat. :)) Na porocno potovanje pa si zeliva v Abu Dhabi, ki pa bo mogu na naju pocakat nekje do oktobra, novembra. :)) Evo to je to. Verjetno sem marsikej izpustila zdele, upam pa, da sem nekoliko potesila vase firbce. Kooomiiiii cakaaam ze!!!
|