bt08
|
Romana,to pecivo je ponavadi že naštimano,se ne vzame iz pladnjev,tko so men rekl pri Jzeršku.Men ni treba za tja čist nič zrihtat,še torto bi mi oni,sam sem rekla da ne,torto pa sama zrihtam.Pecivo bodo pa dal že prej v škatle,toliko kolikotr je družin,parov...Pol pa bodo dal na voziček in ob odhodu bom jaz dala zahvale paš katlo peciva,pa ponavadi ni to ne vem kolko veliko noter,mal kot ena zahvala ker so preživeli dan oz pomenbni dan s teboj.S tem se jaz tud še ne ukvarajam,ker ni ne vem kaj za mislt in to je cokm pokm zrihtano. Glede službe pa Romana tudi jaz bom po vsej vrjetnosti drugo leto menjala,če se ne bodo spremenili pogoji dela.Ker je za crknt.Delam za par sto €,da komaj preživiš,delam pa vse od računovodsrtva,do prodaje,skladišče,čistilka.Je pa samo ena ovira,delam v družinski firmi,ki ima glavno besedo star ata,amami moja je pa direktor.Z mami se zastopva 100%,z dedkom je pa porazno,nič dodatkov za prevoz,malica,regres- kaj je že to?V teh treh letih kar sem tukej še nisem vidla tega. Tko da ne vem,ko gre Ožbej v vrtec ,ker ga merka sedaj babica,bom povedla pogoje,če jih spremienijo ostanem,če ne iščem.Sem še mlada in znam velik ostvari delat,in grem stavt fda najdem kaj boljšega.Je pa nevzdržano. Niki kako lep seznamček .Skoz več nas je.Glede rož sše nimam nič zrihtan,samo povpraševanje je bilo,nič konkretnega.To je vse še samo v moji glavi,zelo si želim šopek iz oranžnih kal,so mi res svetovne.Upam da bom tud kasnej mela to idejo,če nam kej najdle še lepšega. Nataši še tebe čakamo s slikico in da se pokažeš kaka lepa nevestica boš. No sedja paš ibam še mal pospravt,pa se spedenat pa šibam v službo ,pa se mi čist nič ne da,ko sem popoldan mam kr odpor,ker pridem šele pol 20 domov,pol pa Ožbej že ajat počas,pa lena sem in zvečer nič ne nardim pametnega.Komej čakam spet praznike da bomo mal spet frej . Spet sem se razpisala,ne vem kaji mam tok za povedat. Se beremo popoldan,fajn bodte!!!