maya2
|
Pozdravljene! Tako jaz sem na bolniški, naša miška je zbolela, od sobote naprej kuha vsak dan,... sinoči sva jo morala peljat k dežurnem, sem mislila, da ne bo treba na bolniško, ampak je ne bom več z vročino v varstvo dajala, pa še skoz se me drži kot klop . Kravata: midva sva tudi zadnjič nekaj takega iskala, ampak še nisva našla, je rekla v Muri, da bova oranžno težko našla , ker to so kao svečane kravate, pa niso ravno v vsej barvni paleti Sicer pa Bubamaraa ima itak dober okus , smo že večkrat ugotovile, a ne??? jaz sem že oblekico skopirala za Karin (tnx bubamaraa, upam da je ok???) še zdej ne morem verjet, da so v Mod artu hotl 70€ za najem ene res grde oblekice za krst Meni se tudi zdi, da čas hitro mineva, le še tri mesece, moram začet spet migat, med prvomajskimi prazniki nameravava začet vabila nosit... Še vedno iščem svečke, pa nič... očitno bom morala spremenit namizno dekoracijo .... Pa še nekaj me fuuul moti v gostišču imajo vijolične zavese..... jaz naj pa zdaj vse v oranžnem okrasim??? verjetno bom morala vse v smetanovi, se vsaj ne bodo barve tako teple Nič grem mal počit, ker ponoči tudi že od petka ne spim lp
|