FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa da bi te zdele dobila bi jih res dobila..... drgač pa punce jst sm jezna kot tristo hudičev in tuhtam, da bi se izpisala iz rr-ja... poslušte kaj se mi je zgodilo: gremo dons k tašči na obisk in jaz pofotografima poročno obleko, srajco in kravato od sašota, da vam dam v album in pokažem...in meni tašča prav, da ni to lepo, da vse kar se dogaja ogrog poroke tle gor govorim in pišem, da vsi vse vedo....in jaz jo vprašam kaj to spet pomen...in pazte zdej: ena iz Trbovelj mene tle gor prov bere in svoji mami vse poroča in seveda njena mami je prijateljica od moje tašče.... in pol ji ona kr vse govori kar jaz tle pišem!!!!! sej vete vse kar napišem za tem stojim...nikoli nisem čez nobenega nič slabega tle gor rekla.....sam, da pa nekdo to razpravlja svoji mami in ona moji tašči mi je pa res to mač... sej za eno opico vem,da bere vse kar jaz napišem....sam tist si sploh ne jemljem več k srcu, ker tisto knjigo sem v življenju že zdavnaj zaključila in vrgla stran in me ne moti...sam tole me je pa razpiozdilo... in sploh ne vem kaj naj naredim...da bi se zarad ene take avše izpisala in s tem z vami prekinila mi ni všeč, ker ste mi tle gor res uredi punce....ne vem no.... sam sem bila res razkurjena.... O ŠIT!!!! Mislim, da obstajajo take osebe A nima svojga življenja da za tabo šnofa Kva bi jo na nos butnla, mislm... Aveš kaj, slike mamo skrite tako da se lahko ob steno vrže, pa ne bo vedla, kako imaš vse poštimano in lepo narejeno. Sej ne vidi slik, ne Al mamo vohunko med nami Sam izpisat se pa res ne Te bomo takoooo pogrešale Ko bi one avše vsaj zase zadržale, ne pa da okol to govorita. Uf, to sovražim! Aveš kaj- pomembne stvari nam kar preko ZSja pošiljaj- čvekamo pa hecamo se komot lahko naprej (bo vsaj vidla, kako fletno se imamo me nevestice), vajine odločitve in spremembe, pač vse v zvezi s poroko pa pošlji preko ZS. Bomo pač morali funkcionirati tako zarad bednih firbcev, ki vse razglašajo na veliki zvon. Kolegica, če to bereš- sram te bod! Kako bi se ti počutila, če bi vsi vse vedeli okol tvoje poroke Bubica, Pa bom navijala, da najdeš kake lepe skibucke