|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
24.7.2007 14:09:11   
bekyca
ooouuuuu, URSKAAAAaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image pa prav na izi si to napisala - sem jaz bolj vesela, kot ti user posted image user posted image  - saj se hecam, saj vem da si od včeraj največja srečka na svetu.

Želim ti lepo user posted image  in zdravega user posted image .

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.7.2007 14:48:05   
murkica
No evo pa se je začelo, še malo roza barve!

user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image  Urška.

Želim ti mirno in lepo user posted image  in seveda uživaj teh user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.7.2007 15:32:15   
tejčica30
Urška čestitkeuser posted image user posted image !

Jaz pa se selim v avgust, je prišla zlobnauser posted image in me ful matrajo krči, tako da grem zdaj ležat na kavč in razmišljat zakaj neki je to dobro.... v življenju se mi je namreč vedno vse dobro izšlo in vsako slabo se je kasneje pokazalo, da je dobro in da se je moralo tako zgodit. Verjamem v Življenje, ki ve bolje ob mene kaj je dobro! Zaenkrat še sicer ni panike, da bi se sekirala, da je z mano ali možem kaj narobe glede plodnosti, ta user posted image je sedaj četrta, ki si je nisem želela.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.7.2007 16:57:47   
nf
Urska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glej da bosta vsaj dva user posted image user posted image , da bo nas seznam bolj rozast user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.7.2007 18:00:08   
sonček33
ojla, vidim, da sem na seznamu še kar med "čakajočimi", ste me zgrešile. fino je, da upate z mano in da me noičete obarvati modro user posted image , ampak kljub vsemu, prišla je celo dan prej, ob najbolj neprimernem času. Torej zapuščam tele starni in grem naprej. Kar bo pa bo. Ampak selim se samo še v naslednji krog, pol pa ne grem več naprej .....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.7.2007 19:44:07   
Erin

user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa - user posted image user posted image - v nove boje
05.07. - afnica mala- user posted image
user posted image - v nove boje
05.07. - Tiara123  -user posted image
user posted image - v nove boje
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay - user posted image srečka nosečka
09.07. - sandrin
- user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. bela vrtnica - user posted image user posted image - v nove boje
10.07. - luna68 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - **NiNa** -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - sasy20 -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - kepica - user posted image srečka nosečka

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje
13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79 -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - Muca83 - user posted image srečka nosečka

15.07. - zolika - user posted image user posted image - v nove boje
15.07. - kimmii -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja  -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - ilatic
17.07. - Juno -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - Srčekgirll -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - LuNa73 - user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - daga11 -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - SM10  - user posted image user posted image - v nove boje
18.07. - pepa6 - user posted image user posted image - v nove boje
18.07. - kesora

18.07. - pokec  - user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - polenovka -user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - ledenka-user posted image user posted image - v nove boje

19.07. - monikap - user posted image user posted image - v nove boje

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun - user posted image user posted image - v nove boje

20.07. - Souly -user posted image user posted image - v nove boje
20.07. - jurka6 -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - TittyK -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - J.L.
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33 - user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - /dudica/
22.07. - sapi - user posted image user posted image - v nove boje

22.07. - HEL 36 - user posted image user posted image - v nove boje
22.07. - tejčica30 - user posted image user posted image - v nove boje
22. 07. -urska25 - user posted image srečka nosečka
23.07. - andrea3a
24.07. - tinkamiška - user posted image user posted image - v nove boje
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - *ajla*
26.07. - nf
26.07. - bekyca
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
28.07. - amy81
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi

30.07. - Kovič  
30.07. -
lidijahaklinjenko
31.07. - lejca 
31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image

Nf..
kaj si šla u Bohinj ali te je dež pregnal...no..upam, da si srečala vsak kako štorklo in jo ugrabila...naj ti prinese user posted image čimprej ane? user posted image

Urška25.. Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

No, vsaj eni se je želja uresničila...sedaj pa čakamo še ostale... dejmo "užgat" en PINK POWER!user posted image

Za vse ostale, ki se selite v avgust pa... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.7.2007 21:44:51   
*ajla*
bravooooo Urška25, čestitke!!!!! Srečno user posted image  in zdravega user posted image !!! Res si srečka user posted image ,  že en čas je vse tiho in modro...roza je bla skor že pozablena user posted image

Punce pri men je pa očitno kriza. Včeraj se mi je uspelo zadržati, da nisem šla po test a danes zjutraj me je zbudila slabost in nisem si mogla več pomagat, pa sem šla takoj v lekarno, in veste kaj je blo....nič, test mi ni nič pokazal user posted image  No sicer sem to tudi pričakovala user posted image , tko da nisem bila razočarana, ker sem test tud mal prezgodi nardila (ene dva dni prehitevam)
Drugače sem pa to hotla povedat, da očitno ta mesec ne bo nič, kajti danes so me tko močnooo zaboleli jačniki, in me cel dan nenormalno bolijo, tko da tud hodit nemorem, k da jih je zgrabil krč in me noče popustit...izcetka pa nimam nobenega, da bi slutla na kako vnetje, tko da ne vem če bo to dobro, ampak se mal bojim, da te bolečine nepomenijo nič dobrega user posted image  Nekako se sicer umiri ko ležim čisto pri miru a takoj ko se samo majčkeno premaknem me spet začne bolet user posted image  In sedaj ko vam to pišem, se ful zvijam, ker se sploh nemorem naštimat kok me boli. Kaj ve mislite, kaj bi to lahko pomenilo?

LP

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.7.2007 1:07:22   
Erin
Dober večer punce...zgleda da sem sama tukaj....vse že pridno spite, jaz pa ne morem...kot prvo mam dopust in se mi ne da, kot drugo pa vem da bom spet sanjarila samo o tem kako lepo bi blo met enga user posted image ...ah...saj bo....

Lepo spančkajte!

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.7.2007 7:36:33   
bumbum
Teejaa, a daš prosim še mene na seznam? Ne pričakujem je 31.7.
Je pa res žalosten ta seznam, vse modro. Upam, da bo vsaj konec meseca bolj uspešen.
Čestitke vsem srečkamuser posted image !!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.7.2007 7:52:25   
afnica mala
Urska- čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa punce- do konca da vidimo samo roza obarvan seznam.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.7.2007 8:00:55   
bekyca
Dobro jutro pupike! user posted image

*ajla* jaz mislim, da dokler se ne ulije je še vedno upanje, četudi ti je test pokazal -, ni rečeno, da nisi user posted image , saj si ga delala prezgodaj.

Mene že tudi matra kaj bo spet ta mesec, a nekako se uspem zadrževati, saj vem da je prehitro, da bi delala kakšen test (imam dva CB doma). Bomo videli, sem se odločila, da prej ko v soboto ga ne delam, če slučajno ne pride. Če pa pride, pa itak vem na čem sem.

Upanje umre zadnje - dejte pogumno dalje.

Rozike rabiiiiiimooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.7.2007 8:02:42   
bekyca
 afnica mala, ulala kaj pa ti? danes je tvoj dan D. Že kaj novega? user posted image  Javi, javi!!

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.7.2007 8:39:56   
Katja 271
user posted image Urska25, čestitke, čestitke! Čim lepšo nosečnost ti želim in seveda zdravega dojenčka!

No in kot navijačica julijskih bork vas moram mal nahecat, da dajte še kakšne črtice naštimat. Dejmo punce!!!
Res, da ta mesec zgleda kar precej moder, vendar statistika pokaže, da imamo kar 18,4 % nosečk (delež nosečk glede na modre) . To je pa kar vzpodbuden podatek, tako da kar korajžno punce! Ni user posted image  da ne bo tudi nam uspelo slej kot prej.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.7.2007 8:42:15   
bekyca
Katja user posted image user posted image  si pravo študijo naredla. user posted image

P.S.: Meni se zdi vseeno malo nizek procent. GREMO PUNCE!! user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.7.2007 9:02:14   
afnica mala
Bekyca- pričakujem jo vsak čas. In vsakič, ko grem na wc in ni in ni sledu, mi poskoči srček. Ampak jo pričakujem. Nimam niti otečenih prsi, niti mi ni več slabo. Pa sitna sem par dni kot  user posted image . Hvala bogu, da me moj user posted image  prenaša.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.7.2007 9:36:07   
bumbum
Afnica mala, dajmo en plusek!!! Stiskam pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 641
25.7.2007 9:52:06   
hmm
Punce, po dopustu se vračam s čudovito novičko, sva namreč zagledala user posted image  in sem srečka user posted image ! Saj še ne morem prav dojet in se mi še kar zdi, da user posted image  lahko pride, a saj testi menda ne lažejo, kajne? Sem naredila tri, pa še kakšnega bom najbrž, preden bom res sigurna.user posted image user posted image user posted image

Vsem vam želim, da čimprej ugledate magični user posted image , občutek je neopisen! Držim pesti za vas in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.7.2007 10:07:37   
nf
Hmm bravo, cestitam!!! user posted image user posted image user posted image  
Teejaa ni ratalo v Bohinj, tuki je divjal vihar, da sem raje skocila v varno zavetje trgovin user posted image  Mogoce grem danes na kolo proti gorenjski z ogromno kletko na prtljazniku. Nobene storklje vam ne bom pustila, vse bodo pri meni doma in delale 24 ur na dan za 5 centov! user posted image
Joj ce ta mesec ne bo, bova morala pocakati dva meseca!!! user posted image  Jeseni greva v Namibijo in mogoce res ne bi rada bila v 2.mesecu sredi puscave. Mogoce bo pa afriska user posted image ! user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.7.2007 10:09:45   
bumbum
Hmm, čestitke še tukaj!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.7.2007 10:41:33   
Argojuhica
Hmm čestitke!user posted image user posted image user posted image Smem vprašati, po kolikem času je ratalouser posted image user posted image ? Lp VEsna

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.7.2007 10:45:58   
hmm
Hvala za čestitke! Sva pa štorkljo v Bovcu srečala, se splača malo v hribe ituser posted image .

polenovka, uspelo nama je v četrtem poskusu.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.7.2007 11:06:12   
murkica

user posted image user posted image Hmm- Čestike. To je pa res lepa novica za tako lepo sončno jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce pa ste me nadale z optimizmom. Zadnje čase je bil tale naše seznamtako moder, da sem bla ta mesec že kar malo depresivna in sem si rekla, da če tolikim ni uspelo, pa verjetno tudi meni nebo.

No sedaj pa bom vseeno z nestrpnostjo čakala ali bo prišla tale tećka user posted image  ali ne.
Moj lubi me itak ves čas heca da moram biti nosečka, ker mi kar na enkrat ne paše več tako kisla hrana, pa jaz od kar pomnim tok zakisam solato, da je potem nihče ne more jesti, včeraj pa sem skoraj celo solato pustila, ker mi je bilo kar slabo. Pa še to, jaz sira praktično ne jem. No mislim, uporabljam ga v kuhi ali pa če jem kakšen toastek(ampak še to samo za vzorec, da ni samo salama), včeraj zjutraj sem pa vstala in si zaželela sira. In sem si ga odrezala oromen kos in sem ga kar tako, brez vsega grizla in mi je tako pasal kot še nikoli.

No ne vem mogoče mi samo nagajajo malo hormončki, ko mi pa ve z veselimi novicami zbujate želje po user posted image !

Punce držim pesti za vse. Jaz se še brzdam in nisem šla delati testa, ker še nebi nič pokazal,  čeprav sem danes gledala v koledarček in sme ugotovila, da imam tukaj napisan datum 28.7. Moral bi biti pa 26.7, če se ni gospodična user posted image  že spet kaj premislila in bo prišla kasneje.

Vsem, ki ste še ostale med julijkami pošiljam user posted image user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.7.2007 11:40:41   
afnica mala
Mene tudi hormoni- pa zaradi kateregakoli vzroka- nagajajo 100/h. Prejšnji teden sem skoz jokala, ta teden sem sitna. Mož mi že cel teden govori, zdaj pa ziher nekaj bo. Če ne user posted image , pa user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.7.2007 12:34:43   
tejč29
bravo hmmuser posted image .... čimveč uživanja v user posted image  ti želim....
Če gre vse po sreči bom tudi jaz ta mesec obarvana v roza (bomo videli jutri)

Neposredna povezava do sporočila: 649
25.7.2007 12:56:57   
bekyca
Hmm, čestitke še tukaj enkrat user posted image user posted image  bravo punca, zdaj pa uživaaaaaj !!!

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?