Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 25.7.2007 23:16:37
|
|
|
|
Joob
|
Datum je 28.7.07
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 25.7.2007 23:20:46
|
|
|
|
Erin
|
Evo, si že naša... Lp in vso srečo, da boš čimprej srečka ! In...dobrodošla... Iščemo ...jih je kdo videl...?
< Sporočilo je popravil teejaa -- 25.7.2007 23:24:33 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 25.7.2007 23:22:25
|
|
|
|
Joob
|
Hvala Teejaa
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 7:58:54
|
|
|
|
afnica mala
|
Čestitke Tejč29 , lepo nosečnost ti želim! Zjutraj sem naredila test in je bil -. Mogoče ga bom delala ponovno že jutri. Takoj, ko ugotovim, da sem nosečka moram pričeti z uživanjem Dabrostona. Drugače pa bi rajši počakala vsaj do sobote. Ampak kar pričakujem . Danes, ko sem delala test, me je kar skrbelo, kaj če bo +, a bo tokrat uredu. Uglavnem pride naj že nekaj, kajti obupna sem, včeraj sem jokala, tečnarla. Obup.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 8:19:01
|
|
|
|
sonček33
|
afnica mala - vem kako težko je pričakovanje. Upam in privoščim ti, da bi čimprej zagledala plus.Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 8:39:42
|
|
|
|
hmm
|
tejč29, iskrene čestitke! Čudovito in nepozabno nosečnost ti želim! Pa zdravega in pridnega ! majci198, pa ja ne boš kje pobegnila na morje brez da bi naredila test?! Nas bo pobralo od radovednosti. Držim pesti za !!! murkica in afnica mala, mogoče pa je ta mesec vajin in ugledata ! Jasnaa, upam, da ti bo ta mesec prineslo srečo to, da se nisi vpisala na listo čakajočih in boš kmalu imela vesele novice za nas! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 9:25:21
|
|
|
|
bekyca
|
Tejčččč čestitkeeee !!! To pa je lepa novica!!! Uživaj v in zdravega !! Alo, punce.... gremo na rozike (sama sem tud že na trnih, a testa ne bom delala prej kot v soboto, če se prej ne bo prikazala ) .
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 9:27:41
|
|
|
|
tejč29
|
Punce, prisrčno se vam zahvaljujem za čestitke in upam da nas bo čimveč srečnih ....res upam da bo vse Ok, ker prvič se nama je malo zalomilo.... *ajla* - res sem naredila prej test, ampak sem prav začutila da nekaj ne štima oz. da se nakaj drugačnega dogaja in zato sem bila nestrpna s testiranjem joob - rahel + se je opazil že 23.07, ko sem naredila prvi test (firbec babji), včeraj zvečer pa je bil tapravi +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 9:30:01
|
|
|
|
murkica
|
Tejč29 čestitke. Želim ti lepo in predvsem uživaj ti srečka. Drugače pa sem tudi sama malo nestrpna, danes naj bi prišla a je ni. Ampak vseeno imam občutek, da bo prišla in zagrenila življenje dvakrat v enem poskusu. Namreč prvič zato, ker bo to pomenilo, da nisem , kot drugo pa to, da grem v soboto ponoč na morje, pa se bom tam morala ukvarjati z njo. Drugače pa pošiljam vsem nečakajočim in naj se vam izpolnijo želje in postanite čim prej nosečke.
< Sporočilo je popravil murkica -- 26.7.2007 9:33:45 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 9:40:34
|
|
|
|
nf
|
Tejc res sem vesela zate!!! Upam, da bo teh 9 mesecev ena velika uživancija, potem pa se večja, ko pride ! Teejaa, kje dobiš te kulske smajlije?? Štorkljo bi imela!!! Joj punce, jaz bi jo morala dobiti danes in sem res že čist preveč tečna in še enkrat TEČNA. Sem si tudi BT izmerila dans zjutri pa sem se ohladila za 0,1 stopinje (čeprav ponavadi se za več! ). Pa še v trebuhu me že malo zvija. Pomoje bo In če bo, se vam naslednjič pridružim šele septembra, aaaaaa, kje je šele to!?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 9:52:51
|
|
|
|
kovič
|
Oj punce, končno se vam spet mal oglašam. Čeprav redno berem in navijam za čim več . Vsem puncam čestitam in pošiljam en velik ! Želim vam lepih 9 m. V soboto grem končno na dopust in srčno upam, da ne bo. V ponedeljek je namreč dan , čeprav neverjetno je, da nimam čist nobenih znakov, ne za ne za . Kaj to pomeni, ne vem ?!?!?!?! Ko pridem domov vam sporočim al dobro al pa slabo novico !! Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 10:08:22
|
|
|
|
lidijajenko
|
Zdravo punce, čestitke vsem nosečkam in držim pesti za vse nas ki upamo da bomo . Jaz ne vem kaj je z menoj pričakujem jo v ponedeljek, prsi imam zelo boleče, napihnjene (zelo težko zapnem službeno haljo ki mi je bila prej dokaj velika) čeprav ful kolesarim in mislim da se nisem mogla zredit samo v prsi. Kdaj bo že ta ponedeljek...... upam da ne pride , ima mogoče katera podobne težave? srečno vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 12:21:12
|
|
|
|
Naty*
|
tejč29 čestitkeeeeee !!!! Imej lepo nosečnost, pa čimbolj uživaj v razvajanju . majci198 js upam, da že tale zamuda zdaj kej pomeni in da bo v soboto test pokazal . Veš kako dobre volje boš šla šele potem na morje! No pa le hitro sporoči ko bo....
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 13:04:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Moja bi pa mogla priti že včeraj,me je zvijalo ko noro sem vsak čas čakala,kdaj se bo oreng vlilo in se ni.Torej,....še vedno upam,da je letošnjo obdarilo naju z .Če je ne bo še nekaj dni bom se opogumila in naredila test. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 13:40:33
|
|
|
|
lidijajenko
|
Sulfinija upam, da je tudi tebi uspelo, držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 14:56:16
|
|
|
|
Erin
|
nf...Mislim da jo lahko dobiš tko da klikneš zgori citiraj potem pa zbrišeš besedilo quote... lahko si jo pa shraniš tudi na računalnik in potem greš po postopku ki ga bom zej opisala... Drugač pa poznam eno fajno stran kjer so smajliji in sicer TUKAJ potem pa si izbereš tiste ki so ti všeč pa si jih shraniš na računalnik (to boš znala kajne ) potem pa greš na www.shrani.si klikneš browse in poiščeš željeno slikco oz. smajlija na računalniku potem pa klikneš pošlji datoteko in potem kopiraš drugo vrsto kjer piše koda za forum in jo prilepiš sem...evo... eno vilo, da vam izpolni največjo željo --> !! Upam, da sem pomagala, če bo pa še kaj pa kar vpraši (sam upam da bom znala, je moj fant večji računalniški frik kot jaz ... LP
< Sporočilo je popravil teejaa -- 26.7.2007 14:59:56 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 17:46:36
|
|
|
|
Temari
|
Tejc29 ČESTITKE!!!!! Sama na še čakam - naj bi prišla v soboto, a ni ne duha ne sluha o njej. Sem naredila BC mini, pa ni nič pokazal, tako da ne vem, kaj se dogaja. Si novega testa prav ne upam delat. Bom raje še malo počakala. Samo glede na izkušnje iz prejšnjega meseca, ko sem sestri razlagala, kako mi zamuja in kot naročeno se je v tistem momentu ulilo, nisem najbolj optimistična. Me pa zanima - ali mi lahko katera pove, kako je s krvnimi testi v Celju? Moram do svojega zdravnika ali do gineka ali kaj?
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 19:01:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
BRAVO SREČKE želim vam iz želim VSE NAJ, NAJ,.... Naj vam lepo mine teh prečudovitih mesecev. Komaj čakam, da se vam bom nekoč tudi jst pridružila in se veselila.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 19:26:46
|
|
|
|
*ajla*
|
jaz tudi še vedno (ne)čakam in upam, da se nebo prikazala, čeprav zvija me pa pošteno. Eno uro me zvija, v jajčnih ful boli, pol pa eno uro nič...feeling mam pa da se bo vsak čas ulila, pol pa k popusti, k da se nič nedogaja. Posebnega toka nimam, razen občasno čisto majčken kokr belega toka, je tak prozoren (nič posebnega) ampak mam občutek da to malo kar ga pride ma pa močen vonj. Sicer predmenstrualne bolečine so ponavadi dan ali dva, trenutno se pa ta bolečina vleče že neki časa. Prva dva dni sta bla pa obupna, sem že mislila, da bom morala na urgenco, ker tud hodit nisem mogla. Zdaj je veliko bolje in so špiki na vsake tok časa. Trebuh je pa rahlo napet. Danes zjutraj sem poskusila s testom in mi ni nič pokazal ampak upanje še vedno obstaja...in v kolikor se do nedelje ne prikaže, bom takrat ponovno poskusila s testom. Prsi mam še vedno rahlo napete, z zunjane spodnje strani pa na dotik kr boleče...aha pa še to občasno me v okolici popka špikne jojjj punce kok to čakanje ubija.. Neki bi vas vprašala. Zanima me, kako je s potovanji v času zgodnje . A je daljša pot odsvetovana, al je to pač odvisno od vsake posameznice. Namreč nameravam na daljšo pot in v kolikor bi mi uspelo a je to lahko kaj nevarno, npr. zaradi spremembe okolja, klime itd.. ali bi to kaj vplivalo na dogajanja v telesu? lepo pozdravček vsem in veliko za srečo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 19:40:22
|
|
|
|
*ajla*
|
ohhh punce nič nebo ko sem napisala prejšnje sporočilo, sem šla lulat in na dnevnem vlužku zagledala rahlo rdečkasto pikico in potem s papirjem čisto počasi obrisala in zagledala menstruacijo...sicer je še čisto na izi ampak se je prikazala....kar pomeni, da se očitno selim med avgustovke neeeee nočem tja , tle bi ostala... no ja držte pesti, da nama vsaj v naslednje krogu rata Vsem, ki jo še čakate držim pesti in navijam za vas, ne obupajte!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 20:07:55
|
|
|
|
matejka ..
|
čestitke tudi od mene tejč29. Galadriel tudi jaz se ti pridružujem in upam, da je v soboto ne bo.s testom bom pa tudi še malo počakala saj do sobote. in še vprašanje: kateri test zazna nosečnost najhitreje, ker BC je meni pri prvem šele po 10 dneh od izostanka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 20:10:50
|
|
|
|
matejka ..
|
*ajla* držim pesti za naslednji mesec. držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 20:19:32
|
|
|
|
Erin
|
Punce jaz tud že veselo odštevam...ravno na obletnico s fantom ne pričakujem...upam da je ne bo... če ne pa...enkrat bo že...vse ob pravem času...nekak še nisem tko prestrašena, se mal tolažm da sem šele začela pa da sem še mlada...znakov ni, tko da ne vem kaj bo...upejmo na najboljš... *ajla* škoda...sej, bosta pa avgusta mela...držim pesti in ti pošiljam tisoč galadriel ,Sulfinija..... držim pestke za vaju, da je ne bo pa pika... majči198..tudi tebi pošiljam za srečo...naj NE pride. kovič, murkica...uživejta na , pa da prideta srečki nazaj! afnica mala...naj tudi tebi mesec julij prinese dolgo pričakovani +...vsooooooo srečo, ... Punce gremo en pakt sklent ...preženmo tole malo rdečo packo stran... naj se v naše trebuščke namesto nje naseli mala pikica, ki nas bo osrečila do neskončnosti in nazaj...oh... nf...kje si pa ti? danes je tvoj dan... že kaj novic? držim pestke tudi zate!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 20:26:19
|
|
|
|
Erin
|
JULIJSKE BORKE za otročke 01.07. - mojca345 - - v nove boje 02.07. - Jadrnica 02.07. - mojcej77 - - v nove boje 03.07. - Tavi - - v nove boje 03.07. - Kovič - - v nove boje 03.07. - PC Baby 04.07. - September1- - v nove boje 04.07. - teejaa - - v nove boje 04.07. - bekyca - - v nove boje 05.07. - PATRICIJA_22 - srečka nosečka 05.07.- Linda25 05.07. - nInAzWeRiNa - - v nove boje 05.07. - afnica mala- - v nove boje 05.07. - Tiara123 - - v nove boje 06.07. - Anonimna - srečka nosečka 06.07. - lara light - - v nove boje 07.07. - majci23 - - v nove boje 07.07. - pikicaa25 - - v nove boje 07.07. - *Bella Luna* - srečka nosečka 08.07. - Ana luna - srečka nosečka 08.07. - Pat74 - -v nove boje 09.07. - matejka78 - - v nove boje 09.07. - Paprika76 - -v nove boje 09.07. - Anay - srečka nosečka 09.07. - sandrin - - v nove boje 09.07. - meryy - srečka nosečka 10.07. bela vrtnica - - v nove boje 10.07. - luna68 - - v nove boje 11.07. - kitka1 - - v nove boje 11.07. - freha - - v nove boje 11.07. - **NiNa** - - v nove boje 12.07. - sasy20 - - v nove boje 12.07. - Anitka - - v nove boje 12.07. - jasnaa - - v nove boje 12.07. - kepica - srečka nosečka 12.07. - pilotgirl 13.07 - Katy\o/ - - v nove boje 13.07. - MARTINŠČICA - - v nove boje 14.07. - trma79 - - v nove boje 15.07. - Muca83 - srečka nosečka 15.07. - zolika - - v nove boje 15.07. - kimmii - - v nove boje 15.07. - dezurna 16.07. - 80kaja - - v nove boje 17.07. - ilatic 17.07. - Juno - - v nove boje 17.07. - Srčekgirll - - v nove boje 17.07. - LuNa73 - - v nove boje 17.07. - daga11 - - v nove boje 17.07. - SM10 - - v nove boje 18.07. - pepa6 - - v nove boje 18.07. - kesora 18.07. - pokec - - v nove boje 19.07. - polenovka - - v nove boje 19.07. - ledenka- - v nove boje 19.07. - monikap - - v nove boje 19.07. - Jo@n 19.07. - fortun - - v nove boje 20.07. - Souly - - v nove boje 20.07. - jurka6 - - v nove boje 21.07. - TittyK - - v nove boje 21.07. - majci198 21.07. - J.L. 21.07. - hmm - srečka nosečka 21.07. - Galadriel 21.07. - soncek33 - - v nove boje 21.07. - /dudica/ 22.07. - sapi - - v nove boje 22.07. - HEL 36 - - v nove boje 22.07. - tejčica30 - - v nove boje 22. 07. -urska25 - srečka nosečka 23.07. - andrea3a 24.07. - tinkamiška - - v nove boje 25.07. - Zvezdica 25.07. - Sandra-4 25.07. - aurora28 25.07. - afnica mala 26.07. - *ajla* - - v nove boje 26.07. - nf 26.07. - bekyca 27.07. - Tejč29 - srečka nosečka 28.07. - ANIME 28.07. - murkica 28.07. - matejka .. 28.07. - amy81 28.07. - Joob 29.07. - Anitka 30.07. - teejaa 30.07. - Tavi 30.07. - Kovič 30.07. - lidijahaklinjenko 31.07. - lejca 31.07. - mojca345 31.07. - meggie 31.07. - bumbum 31.07. - renata nana In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271 matejka.. - držim pestke tudi zate...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 26.7.2007 21:19:33
|
|
|
|
tejč29
|
*ajla* res škoda, da se seliš med avgustovke....nič hudega bo pa drugič - to sem si vedno sama sebi rekla, pa sem le dočakala.....samo vztrajno , pa ne jemat vso zadevo preveč resno in obvezujoče, ker te lahko (po lastnih izkušnjah) zamori in spravi v slabo voljo po nepotrebnem..... en velik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?