*ajla*
|
Urška25 počakaj še kak dan, pa test ponovi. Doker ne pride, upanje še vedno obstaja...držmo pesti da boš ob naslednjem testu zagledala zeloooo močen Ohh punce še štiri dni do tečke, upammm srčno upam, da jo nebom zagledala, čeprav mam občutek, da se bo vsak čas zlila...Drgač se pa donas ful slabo počutim, sem šla zjutraj v merkatorja, se mi je tok vrtel in slabo mi je blo, da sem mislila, da bom skup zlezla. Na blagajni me je trgovka celo vprašala če sem ok, ker ful slabo zgledam...jaz sem se pa samo z muko nasmejala in rekla sej bo in komi čakala, da pridem dam, da se vržem v posteljo. Avto sem komaj do doma prpelala in ko sem vstopila v stanovanje sem šla takoj v wc, upajoč, da bom lahko pobruhala in bo bolje a kaj ko me samo draži na bruhanje in mi v želodcu obrača, bruhat pa nemorem...in se še zmeri tko slabo počutim, da nisem za nobeno rabo. Trebuh me pa tud občasno razganja, krči in bolečine v jajčnih tako kot pred menstruacijo...sploh nevem kaj naj si mislim...upam, da je ratalo...čeprav neupam pričakovati veliko, ker se bojim, da nebom pol preveč razočarana. Pa so rekli kako je lahko zanositi...dokler se tega ne lotiš sploh ne veš, kaj vse te čaka in kok je treba enga truda, potrpljenja vložit, da zagledamo magični . Za tiste, ki jo še pričakujemo držim pesti in vam pošiljam , za tiste, ki pa ste jo dobile, pa pogumno naprej in upajmo, da boste aprilse srečke veliko za vas. LP
|