Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 13:36:29
|
|
|
|
murkica
|
Kaj je zdej to punce, nas julijski seznam je poln modre barve, roza pa ni niti 10%? Nič jaz sem se tko odločila, zdaj mormo pa vse, ki smo še ostale tukaj se obarvat roza in postati , ker tole pa res nikamor ne pelje. No sej vem, če bi bilo tako preprosto, se sploh nebi vpisovale v sezname ampak bi si kar tako izbrale termin in imele . V glavnem za vse, ki ste ostale z mano vred, držim pesti in upam, da vas do konca meseca čim več zagleda . Za vse tiste, ki vam pa ta mesec ni uspelo pa pošiljam in pa za srečo in vam želim, da bo mesec avgust vaš mesec in da boste lahko vsem povedale, da je tudi vam uspelo in ste postale srečke . Kako pa se kej drugače počutite v teh vročih dneh? Meni je ves čas slabo(upam, da iz dobrega razloga in da nisem fasala kakšne viroze ), drugače pa sem skoraj ves dan v hiši, ker se na temu soncu res ne da živet. Sicer sem se kar spravila pospravljat hišo in pa se tudi učim že za naslednji mesec in potem septembra, ker imam še neke izpite za nadoknaditi, da malo odvrnem misli, ker ves čas razmišljam ali bo prišla ali ne, in kaj če ni uspelo... No saj veste stvari in neumnosti, ki jih vsaka od vas vsak mesec premišljuje. No pa sem spet mal pojamrala, ampak se pa potem vsaj bolje počutim . Upam, da vam ni preveč vroče in da uživate kjerkoli že ste. LP Murkica.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 13:44:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
bekyca hvala ti pa kr mirno proti svojemu dotamu imaš še vse možnosti, da nas razveseliš z veselo novičko Pestke!!! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 13:51:14
|
|
|
|
Erin
|
nf - te smem vprašati s kod si? Že zadnjič si govorila od Blejskega jezera pa sedaj od štorkelj...jaz jih po ta novem vedno videvam ko se zadržujem v okolici Kranja... pa ne vem a so prebivališče premaknile za stalno al začasno... u glavnem, bi blo fajn met kako forumko tud iz naših koncev, da ne bi tko osamljeno čez 1 let (3x na les) vozička potiskala... LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 14:03:57
|
|
|
|
nf
|
teejaa iz Tacna pri Ljubljani, samo sem non stop na Gorenjskem, kaj cmo ce je pa tok lepo pri vas! Parkrat sem ze kolesarila do Bleda, drgac pa skos visim v vasih hribih. Ves kam so usle storklje. Vidla sem jih in v petek in danes zjutri blizu Postojne. Lumpe male! Nic cudnega da samo Primorke postajajo srecke nosecke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 17:51:40
|
|
|
|
*ajla*
|
nf in bekyca držim pesti da do četrtka nebo nobena dobila in bomo vse tri srečke . Kaj nebi blo super, če bi nam ratalo na isti dan in bi ta seznam malo dopolnile... ohhh ja sanje sanje...ampak res upam, da se nam bodo ispolnile, pa ne samo nam trem, ki niti slučajno nočemo več videti (v naslednjih 9 mesecih seveda), ampak vsem, ki jo ta mesec še nismo doble. Punce držmo pesti. Mene ful firbec daje in bi šla kr koj test delat, a kaj ko nima smisla, četrtek pa resnično že nestrpno čakam. Danes sem šla v službi zihr ene 10-krat na wc, ker sem mela tak feeling k da sem dobla, pa nič in potem se pomirim, poskušam pozabiti, pa me trebušček s špiki takoj spomni, da se neki dogaja...in pol se trudimo vse skupaj odmislit...sj ne gre, vsaj meni ne teejaa drugače pa nisi edina gorenjka na forumu, sva že dve Vsem, ki vas je presenetila in razočarala en velik , upajoč, da boste naslednji mesec doble v katerem bo oz. pa LP vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 18:42:12
|
|
|
|
nf
|
Oo moje soborke Dejmo punce!!! Joj se dva dni, kr naprej me prsti srbijo, da bi nardila test... Ne bi ga smela nabavit zadnjic!!!! Ker ce je doma, potem sem gotova. Drgac pa ta mesec ma niti enega znaka nikjer!!!??? Razen to, da sem ful lena in da me vrocina ubija, ampak to itak. Drgac pa nobenga spikanja, prsi nic od nic, da bi me trebuh bolel tudi ne. Kako pa ostalim kej kaze? Dejmo vsaj kako nosecko spravit na seznam no, prav dolgocasen je s temi smajliji
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 19:11:24
|
|
|
|
*ajla*
|
oh hf, jaz če bi ga mela doma, bi ga že zihr stestirala Drgač pa že ene pol ure premišljujem al naj ga grem v lekarno iskat al naj raje še malo počakam. Če ga kupim, vem da ga zjutraj stestiram, zato se bom poskušala zakleniti v stanovanje in ključ skriti pa počakati še 2 dni jojjjj kok je še to Ko bi bil vsaj dragi doma, in nebi o tem razmišljala. Tko sem pa sama in me kr počasi ubija Punce jaz sem pa neki ugotovila, da že ene par dni neprenesem kave. Prej sm jo lahko na litre spila, zdj pa mi že mala šalčka obrne želodec. Ne vem če bi to lahko kaj pomenilo. Drugače pa bolj se poslušam, ugotavljam, da se sploh nepoznam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 21:59:16
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Alja, tole s kavo pa zna biti "The sign". BTW: tudi jaz sem s Kranja in sem prejšnji teden videla štorklje na travniku ob cesti proti Tenetišam.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 22:47:53
|
|
|
|
Argojuhica
|
nf kje tebi ta podatek? Jst sem primorka pa nič... že dolgo...in poznam kar nekaj primorkic, ki se jim lomi. No, kako že to:- iz tvojih ust v božja ušesa. Lp Vesna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 23:49:13
|
|
|
|
tejč29
|
Po pravici povedano sem tudi jaz firbčna in sem danes zjutraj naredila test (CB).....ne vem ali je bila moja domišljija kriva da se mi je zazdelo kot da bi bil rahel, ma res rahel plusek... Vem da sem bila prehitra s testom, glede na to da bi morala dobiti 27.7. ampak občutki, špikanja in bolečine v prsih mi dajejo misliti na to, da se v meni nekaj dogaja....upam da imam prave občutke....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 23.7.2007 23:56:36
|
|
|
|
Erin
|
Evo Nf, pa sem se jest tud dans namakala u bohinjskem jezeru..voda je suuuuuuuuuuuuuper ...moraš probat... ...sem mogla vsaj 1x it, kmal bo konc dopusta pa se nisem še nikamor spravla ker mam tolk opravkov, bla, bla...ja sej vem, bi si mogla vzet mal časa zase pa ga nikakor ne najdem...sem se kr prisilila... JA, štorkle so se pa kr u naše konce preselile..upam da rodnost tud s sabo prinašajo... Lepo se mejte punce...pa čimprej rozaste postante!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 0:02:57
|
|
|
|
Erin
|
JULIJSKE BORKE za otročke 01.07. - mojca345 - - v nove boje 02.07. - Jadrnica 02.07. - mojcej77 - - v nove boje 03.07. - Tavi - - v nove boje 03.07. - Kovič - - v nove boje 03.07. - PC Baby 04.07. - September1- - v nove boje 04.07. - teejaa - - v nove boje 04.07. - bekyca - - v nove boje 05.07. - PATRICIJA_22 - srečka nosečka 05.07.- Linda25 05.07. - nInAzWeRiNa - - v nove boje 05.07. - afnica mala- - v nove boje 05.07. - Tiara123 - - v nove boje 06.07. - Anonimna - srečka nosečka 06.07. - lara light - - v nove boje 07.07. - majci23 - - v nove boje 07.07. - pikicaa25 - - v nove boje 07.07. - *Bella Luna* - srečka nosečka 08.07. - Ana luna - srečka nosečka 08.07. - Pat74 - -v nove boje 09.07. - matejka78 - - v nove boje 09.07. - Paprika76 09.07. - Anay - srečka nosečka 09.07. - sandrin - - v nove boje 09.07. - meryy - srečka nosečka 10.07. bela vrtnica - - v nove boje 10.07. - luna68 - - v nove boje 11.07. - kitka1 - - v nove boje 11.07. - freha - - v nove boje 11.07. - **NiNa** - - v nove boje 12.07. - sasy20 - - v nove boje 12.07. - Anitka - - v nove boje 12.07. - jasnaa - - v nove boje 12.07. - kepica - srečka nosečka 12.07. - pilotgirl 13.07 - Katy\o/ - - v nove boje 13.07. - MARTINŠČICA - - v nove boje 14.07. - trma79 - - v nove boje 15.07. - Muca83 - srečka nosečka 15.07. - zolika - - v nove boje 15.07. - kimmii - - v nove boje 15.07. - dezurna 16.07. - 80kaja - - v nove boje 17.07. - ilatic 17.07. - Juno - - v nove boje 17.07. - Srčekgirll - - v nove boje 17.07. - LuNa73 - - v nove boje 17.07. - daga11 - - v nove boje 17.07. - SM10 18.07. - pepa6 - - v nove boje 18.07. - kesora 18.07. - pokec - - v nove boje 19.07. - polenovka - - v nove boje 19.07. - ledenka- - v nove boje 19.07. - monikap - - v nove boje 19.07. - Jo@n 19.07. - fortun - - v nove boje 20.07. - Souly - - v nove boje 20.07. - jurka6 - - v nove boje 21.07. - TittyK - - v nove boje 21.07. - J.L. 21.07. - hmm 21.07. - Galadriel 21.07. - soncek33 21.07. - /dudica/ 22.07. - sapi - - v nove boje 22.07. - HEL 36 - - v nove boje 22.07. - tejčica30 22. 07. -urska25 23.07. - andrea3a 24.07. - tinkamiška - - v nove boje 25.07. - Zvezdica 25.07. - Sandra-4 25.07. - aurora28 25.07. - afnica mala 26.07. - *ajla* 26.07. - nf 26.07. - bekyca 27.07. - Tejč29 28.07. - ANIME 28.07. - murkica 28.07. - matejka .. 28.07. - amy81 29.07. - Anitka 30.07. - teejaa 30.07. - Tavi 30.07. - Kovič 31.07. - lejca 31.07. - mojca345 31.07. - meggie 31.07. - renata nana In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271 Fortun - sem vidla pri avgustovkah da si se poslovila od nas, zato sem te kar pomodrila....držim pesti, da boš drug mesec rozika...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 7:52:39
|
|
|
|
afnica mala
|
Vidim, da vas je kar nekaj, ki te dni ne čakate . Upam, da vsaj ve malo obarvate julijski seznam! Jaz sem že čist obupana, pa toliko upanja sem imela tokrat. Prsi me manj bolijo, niso več tako napete. Pripravlja se prihod Slabo mi je pa tako, da ko sem včeraj na stopnišču zavohala hrano iz taščinega stanovanja, bi skoraj skoraj bruhala. Trikrat se mi je prav dvignilo. Sploh nisem mogla dočakat, da odklenim stanovanje in pobegnem pred smradom. Še dobro da vam lahko malo potarnam, kajti tokrat prijateljicam nisem nič omenila, da imam močno upanje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 9:00:41
|
|
|
|
tejč29
|
Še dva dni počakam pa naredim ponovno test....zdaj me pa že pošteno daje tisti "drugačen občutek" in resno mislim da nama je tokrat uspelo... Upam da nas bo julija čimveč....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 9:20:39
|
|
|
|
bekyca
|
*ajla* hvala za pestke, jaz jih tudi držim za vse vas, ki je še ne čakate, da ne pride, da malo popestrimo tale seznam z . Čeprav...hm, ta mesec pa res nimam čisto nobenega znaka, niti da prihaja M, niti kaj drugega - bomo videli. JOooooooooooooj, to čakanje!! A veste, da sem prebrala na enem drugem forumu in pravi dr. Pušenjak, da pri ženskah, katere imajo krajši ciklus od 23 dni in pa daljši od 35, pride težje do zanositve oz. se možnost za zanositev zmanjša zlasti zaradi neprimerno razvite ali pretirano zrele (stare) maternične sluznice, ki zagotavlja slabše pogoje za vgnezditev zarodka kot pri ostalih. Hm. Upam, da nisem katero spravila v slabo voljo ali celo vzela upanja. Punce, to je samo kot zanimivost. Ve pa samo POGUMNO DALJE
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 9:43:29
|
|
|
|
nf
|
Joj bekyca dej nehi strasit! Ze tako imamo vse mozne znake in simptome, zdej bom imela pa se premalo razvito maternicno sluznico!! Punce, nisem si mogla kej vceri in sem nardila test. Itak negativen, ceprov ane fant je pa videl neki, hahaha, jaz pa cisto nic. Kako psiha vpliva na vse ostalo, to je cist noro! Skratka se vedno brez nekih znakov, samo mogoce me malo prsi zacenjajo tiscat, res sploh ne bolet, ampak tiscat bomo vidl, sej je samo se 2,7 dneva, kaj pa je to za nas borke Teejaa prepricala si me, dans grem v Bohinj!! Na poti do tja bom pa se ksno storkljo ujela in jo naredila za privatnega suznja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 10:04:56
|
|
|
|
murkica
|
Ja sej jaz tudi ne vem kaj naj si mislim,. v bsitvu sem bila že skoraj prepričana, da nama je uspelo( ker mi je vsako jutro slabo, prsi so bile kot balon, špika me v jajčnikih, lačna sem tolk da lahko kar naprej jem, vrti se mi in pa smrdijo mi določene stvari, ki so mi bile prej ful dobre, pa še ustajam celo noč in hodim na stranišče), ampak včeraj zvečer, kot da bi en preluknal moje joške in so nazaj splahnele. Tako, da verjetno iz te moke ne bo ! No ampak predvsem čudno mi je to, da meni ponavadi prsi pred menstruacijo precej narastejo in ostanejo velike do konca, sedaj pa so narsle in izginile. (No pa ne da jih ni več ampak, samo samo padle na navadno raven). No kaj ve mislite?
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 10:08:10
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Teejaa prepricala si me, dans grem v Bohinj!! Na poti do tja bom pa se ksno storkljo ujela in jo naredila za privatnega suznja To si me pa tako nasmejala, da ti sploh ne znam povedati, prav polepšala si mi dan. No ko pa boš že lovila štroklice, pa prosim, še eno zame ujemi. Jaz sem jih prejšnjič ves čas videvala, ko sva šla s dragim proti dolenjski, tako da očitno ni treba iti samo na določene kraje, da jih vidiš. No ja štorkle, čebelice in metulčki in vse pravljice, saj ni važno, samo naj prinesejo tega . PUNCE DRŽIM PESTI, DA NAM ČIM PREJ USPE.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 10:16:04
|
|
|
|
afnica mala
|
Murkica- kot bi moje znake opisovala. Nikoli ne jem zelenjavnih rib iz konzerve- prejšnji teden sem jih imela 2 x za kosilo, ker mi drugega ni nič pasalo, ribe pa so mi fullll dišale. Ampak kot praviš, danes pa niso prsi več napihnjene,samo malo povečane, špikanja tudi skoraj ni več. Me je pa začel križ bolet- znak prihajajoče . Pa naj čimprej pride, tako, da začnemo čimprej .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 11:08:29
|
|
|
|
SM10
|
Jaz sem z dopusta. Včeraj sem bila na histeroskopiji in me je bolelo ko p. Laparoskopijo pa imam v septembru in hvalabogu da za to dobim narkozo. Moja je prišla 16.7.2007 Aja pa čestitke vsem novim nosečkam . Se mi pa zdi, da je seznam nekam slabo zapolnjen z . Gremo punce.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 12:02:44
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe! Sem vas prišla malo pogledat (čeprav me je pregnala s tega seznama) Smo pa res slabo roza obarvane v juliju... hm... no za nas, ki smo jo že dočakale je prepozno za ta mesec in pošiljam veeelik in za vas, ki je še ne čakate pa pokažite tej tečnobi in upam, da zagledate čudežno črtico. ps: Ma kaj a ste nam prekmurcem vse štrke k vam zvabile? Mi bi še tuj kako rabili... Torej, če kako srečate ji povejte, da jo pričakujemo.
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 24.7.2007 12:03:02 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 13:09:45
|
|
|
|
lidijajenko
|
zdravo tudi jaz se pridružujem seznamu. Upam da ne dobim okoli 30.7. upam, držim pesti tudi za vse vas. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 13:35:21
|
|
|
|
urska25
|
Jaz sem nosečka. Sem že včeraj naredila testa 2 navadna in sta bile . Danes pa sem naredila še CB in je +. Tako da sem . In sem tako vesela. Čestitam vsem nosečkam,ostalim pa želim plus v naslednjem mesecu. Lep dan!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 13:44:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Urška čestitke
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 24.7.2007 13:47:08
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Čestitke! Jupiiiiiiiiii!!!!!! Vse lepo v in zdravega .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?