|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
23.7.2007 13:36:29   
murkica
Kaj je zdej to punce, nas julijski seznam je poln modre barve, roza pa ni niti 10%?

Nič jaz sem se tko odločila, zdaj mormo pa vse, ki smo še ostale tukaj se obarvat roza in postati user posted image ,  ker tole pa res nikamor ne pelje. user posted image user posted image

No sej vem, če bi bilo tako preprosto, se sploh nebi vpisovale v sezname ampak bi si kar tako izbrale termin in imele user posted image .

V glavnem za vse, ki ste ostale z mano vred, držim pesti in upam, da vas do konca meseca čim več zagleda user posted image user posted image .

Za vse tiste, ki vam pa ta mesec ni uspelo pa pošiljam user posted image user posted image  in pa user posted image  za srečo in vam želim, da bo mesec avgust vaš mesec in da boste lahko vsem povedale, da je tudi vam uspelo in ste postale srečke user posted image .

Kako pa se kej drugače počutite v teh vročih dneh?
Meni je ves čas slabo(upam, da iz dobrega razloga in da nisem fasala kakšne virozeuser posted image ), drugače pa sem skoraj ves dan v hiši, ker se na temu soncu res ne da živet. Sicer sem se kar spravila pospravljat hišo in pa se tudi učim že za naslednji mesec in potem septembra, ker imam še neke izpite za nadoknaditi, da malo odvrnem misli, ker ves čas razmišljam ali bo prišla user posted image  ali ne, in kaj če ni uspelo... No saj veste stvari in neumnosti, ki jih vsaka od vas vsak mesec premišljuje.
No pa sem spet mal pojamrala, ampak se pa potem vsaj bolje počutimuser posted image .
Upam, da vam ni preveč vroče in da uživate kjerkoli že ste.
LP

Murkica.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.7.2007 13:44:17   
tinkamiška
bekyca hvalauser posted image ti pa kr mirno proti svojemu dotamu imaš še vse možnosti, da nas razveseliš z veselo novičkouser posted image Pestke!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.7.2007 13:51:14   
Erin
nf - te smem vprašati s kod si? Že zadnjič si govorila od Blejskega jezera pa sedaj od štorkelj...jaz jih po ta novem vedno videvam ko se zadržujem v okolici Kranja... pa ne vem a so prebivališče premaknile za stalno al začasno...user posted image
u glavnem, bi blo fajn met kako forumko tud iz naših koncev, da ne bi tko osamljeno  čez 1 let (3x na les) vozička potiskala... user posted image

LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.7.2007 14:03:57   
nf
teejaa iz Tacna pri Ljubljani, samo sem non stop na Gorenjskem, kaj cmo ce je pa tok lepo pri vas! user posted image  Parkrat sem ze kolesarila do Bleda, drgac pa skos visim v vasih hribih. user posted image  
Ves kam so usle storklje. Vidla sem jih in v petek in danes zjutri blizu Postojne. Lumpe male! Nic cudnega da samo Primorke postajajo srecke nosecke user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.7.2007 17:51:40   
*ajla*
nf in bekyca držim pesti da do četrtka nebo nobena dobila user posted image  in bomo vse tri srečke user posted image . Kaj nebi blo super, če bi nam ratalo na isti dan in bi ta seznam malo dopolnile... ohhh ja sanje sanje...ampak res upam, da se nam bodo ispolnile, pa ne samo nam trem, ki user posted image niti slučajno nočemo več videti (v naslednjih 9 mesecih seveda), ampak vsem, ki jo ta mesec še nismo doble. user posted image  user posted image  Punce držmo pesti. user posted image  Mene ful firbec daje in bi šla kr koj test delat, a kaj ko nima smisla, četrtek pa resnično že nestrpno čakam. Danes sem šla v službi zihr ene 10-krat na wc, ker sem mela tak feeling k da sem dobla, pa nič in potem se pomirim, poskušam pozabiti, pa me trebušček s špiki takoj spomni, da se neki dogaja...in pol se trudimo vse skupaj odmislit...sj ne gre, vsaj meni ne user posted image   
teejaa drugače pa nisi edina gorenjka na forumu, sva že dve user posted image

Vsem, ki vas je user posted image  presenetila in razočarala en velik user posted image user posted image user posted image , upajoč, da boste naslednji mesec doble user posted image  v katerem bo user posted image  oz. user posted image  user posted image

pa LP vsem

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.7.2007 18:42:12   
nf
Oo moje soborke user posted image  Dejmo punce!!! user posted image  user posted image  user posted image  Joj se dva dni, kr naprej me prsti srbijo, da bi nardila test... Ne bi ga smela nabavit zadnjic!!!! Ker ce je doma, potem sem gotova. user posted image
Drgac pa ta mesec ma niti enega znaka nikjer!!!??? user posted image user posted image  Razen to, da sem ful lena in da me vrocina ubija, ampak to itak. user posted image  Drgac pa nobenga spikanja, prsi nic od nic, da bi me trebuh bolel tudi ne.
Kako pa ostalim kej kaze? Dejmo vsaj kako nosecko spravit na seznam no, prav dolgocasen je s temi user posted image  smajliji user posted image

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.7.2007 19:11:24   
*ajla*
oh hf, jaz če bi ga mela doma, bi ga že zihr stestirala user posted image  user posted image  Drgač pa že ene pol ure premišljujem al naj ga grem v lekarno iskat al naj raje še malo počakam. Če ga kupim, vem da ga zjutraj stestiram, zato se bom poskušala zakleniti v stanovanje in ključ skriti pa počakati še 2 dni jojjjj kok je še to user posted image user posted image
Ko bi bil vsaj dragi doma, in nebi o tem razmišljala. Tko sem pa sama in me kr počasi ubija user posted image  Punce jaz sem pa neki ugotovila, da že ene par dni neprenesem kave. Prej sm jo lahko na litre spila, zdj pa mi že mala šalčka obrne želodec. Ne vem če bi to lahko kaj pomenilo. Drugače pa bolj se poslušam, ugotavljam, da se sploh nepoznam user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.7.2007 21:59:16   
MARTINŠČICA
Alja, tole s kavo pa zna biti "The sign".
BTW: tudi jaz sem s Kranja in sem prejšnji teden videla štorklje na travniku ob cesti proti Tenetišam.

200% MAMI

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.7.2007 22:47:53   
Argojuhica
nf kje tebi ta podatek? Jst sem primorka pa nič... že dolgo...in poznam kar nekaj primorkic, ki se jim lomi. No, kako že to:- iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image Lp Vesna

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.7.2007 23:49:13   
tejč29
Po pravici povedano sem tudi jaz firbčna in sem danes zjutraj naredila test (CB).....ne vem ali je bila moja domišljija kriva da se mi je zazdelo kot da bi bil rahel, ma res rahel plusek...
Vem da sem bila prehitra s testom, glede na to da bi morala user posted image  dobiti 27.7.  ampak občutki, špikanja in bolečine v prsih mi dajejo misliti na to, da se v meni nekaj dogaja....upam da imam prave občutke....

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.7.2007 23:56:36   
Erin
Evo Nf, pa sem se jest tud dans namakala u bohinjskem jezeru..voda je suuuuuuuuuuuuuper  user posted image ...moraš probat...user posted image ...sem mogla vsaj 1x it, kmal bo konc dopusta pa se nisem še nikamor spravla ker mam tolk opravkov, bla, bla...ja sej vem, bi si mogla vzet mal časa zase pa ga nikakor ne najdem...sem se kr prisilila...
JA, štorkle so se pa kr u naše konce preselile..upam da rodnost tud s sabo prinašajo...user posted image

Lepo se mejte punce...pa čimprej rozaste postante!!user posted image

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.7.2007 0:02:57   
Erin

user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa - user posted image user posted image - v nove boje
05.07. - afnica mala- user posted image
user posted image - v nove boje
05.07. - Tiara123  -user posted image
user posted image - v nove boje
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay - user posted image srečka nosečka
09.07. - sandrin
- user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. bela vrtnica - user posted image user posted image - v nove boje
10.07. - luna68 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - **NiNa** -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - sasy20 -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - kepica - user posted image srečka nosečka

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje
13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79 -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - Muca83 - user posted image srečka nosečka

15.07. - zolika - user posted image user posted image - v nove boje
15.07. - kimmii -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja  -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - ilatic
17.07. - Juno -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - Srčekgirll -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - LuNa73 - user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - daga11 -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - SM10
18.07. - pepa6 - user posted image user posted image - v nove boje
18.07. - kesora

18.07. - pokec  - user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - polenovka -user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - ledenka-user posted image user posted image - v nove boje

19.07. - monikap - user posted image user posted image - v nove boje

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun - user posted image user posted image - v nove boje

20.07. - Souly -user posted image user posted image - v nove boje
20.07. - jurka6 -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - TittyK -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - J.L.
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
21.07. - /dudica/
22.07. - sapi - user posted image user posted image - v nove boje

22.07. - HEL 36 - user posted image user posted image - v nove boje
22.07. - tejčica30
22. 07. -urska25
23.07. - andrea3a
24.07. - tinkamiška - user posted image user posted image - v nove boje
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - *ajla*
26.07. - nf
26.07. - bekyca
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
28.07. - amy81
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi

30.07. - Kovič  
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image

Fortun -
sem vidla pri avgustovkah da si se poslovila od nas, zato sem te kar pomodrila....držim pesti, da boš drug mesec rozika...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.7.2007 7:52:39   
afnica mala
Vidim, da vas je kar nekaj, ki te dni ne čakate user posted image . Upam, da vsaj ve malo obarvate julijski seznam! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že čist obupana, pa toliko upanja sem imela tokrat. Prsi me manj bolijo, niso več tako napete. Pripravlja se prihod user posted image  Slabo mi je pa tako, da ko sem včeraj na stopnišču zavohala hrano iz taščinega stanovanja, bi skoraj skoraj bruhala. Trikrat se mi je prav dvignilo.  Sploh nisem mogla dočakat, da odklenim stanovanje in pobegnem pred smradom.
Še dobro da vam lahko malo potarnam, kajti tokrat prijateljicam nisem nič omenila, da imam močno upanje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.7.2007 9:00:41   
tejč29
Še dva dni počakam pa naredim ponovno test....zdaj me pa že pošteno daje tisti "drugačen občutek" in resno mislim da nama je tokrat uspelo...
Upam da nas bo julija čimveč....

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.7.2007 9:20:39   
bekyca
*ajla* hvala za pestke, jaz jih tudi držim za vse vas, ki je še ne čakate, da ne pride, da malo popestrimo tale seznam z user posted image user posted image . user posted image  Čeprav...hm, ta mesec pa res nimam čisto nobenega znaka, niti da prihaja M, niti kaj drugega user posted image  - bomo videli. JOooooooooooooj, to čakanje!!

A veste, da sem prebrala na enem drugem forumu in pravi dr. Pušenjak, da pri ženskah, katere imajo krajši ciklus od 23 dni in pa daljši od 35, pride težje do zanositve oz. se možnost za zanositev zmanjša zlasti zaradi neprimerno razvite ali pretirano zrele (stare) maternične sluznice, ki zagotavlja slabše pogoje za vgnezditev zarodka kot pri ostalih.

Hm. user posted image

Upam, da nisem katero spravila v slabo voljo ali celo vzela upanja. Punce, to je samo kot zanimivost. Ve pa samo POGUMNO DALJE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.7.2007 9:43:29   
nf
Joj bekyca dej nehi strasit! Ze tako imamo vse mozne znake in simptome, zdej bom imela pa se premalo razvito maternicno sluznico!! user posted image  user posted image
Punce, nisem si mogla kej vceri in sem nardila test. user posted image  Itak negativen, ceprov ane fant je pa videl neki, hahaha, jaz pa cisto nic. Kako psiha vpliva na vse ostalo, to je cist noro! Skratka se vedno brez nekih znakov, samo mogoce me malo prsi zacenjajo tiscat, res sploh ne bolet, ampak tiscat user posted image  bomo vidl, sej je samo se 2,7 dneva, kaj pa je to za nas borke user posted image
Teejaa prepricala si me, dans grem v Bohinj!! user posted image  Na poti do tja bom pa se ksno storkljo ujela in jo naredila za privatnega suznja user posted image  user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.7.2007 10:04:56   
murkica
Ja sej jaz tudi ne vem kaj naj si mislim,. v bsitvu sem bila že skoraj prepričana, da nama je uspelo( ker mi je vsako jutro slabo, prsi so bile kot balon, špika me v jajčnikih, lačna sem tolk da lahko kar naprej jem, vrti se mi in pa smrdijo mi določene stvari, ki so mi bile prej ful dobre, pa še ustajam celo noč in hodim na stranišče), ampak včeraj zvečer, kot da bi en preluknal moje joške in so nazaj splahnele. Tako, da verjetno iz te moke ne bo user posted image ! user posted image
No ampak predvsem čudno mi je to, da meni ponavadi prsi pred menstruacijo precej narastejo in ostanejo velike do konca, sedaj pa so narsle in izginile. (No pa ne da jih ni večuser posted image  ampak, samo samo padle na navadno raven).

No kaj ve mislite?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.7.2007 10:08:10   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Teejaa prepricala si me, dans grem v Bohinj!! user posted image  Na poti do tja bom pa se ksno storkljo ujela in jo naredila za privatnega suznja user posted image  user posted image

To si me pa tako nasmejala, da ti sploh ne znam povedati, prav polepšala si mi dan. user posted image user posted image
No ko pa boš že lovila štroklice, pa prosim, še eno zame ujemi. Jaz sem jih prejšnjič ves čas videvala, ko sva šla s dragim proti dolenjski, tako da očitno ni treba iti samo na določene kraje, da jih vidiš.
No ja štorkle, čebelice in metulčki in vse pravljice, saj ni važno, samo naj prinesejo tega user posted image . user posted image user posted image

PUNCE DRŽIM PESTI, DA NAM ČIM PREJ USPE.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.7.2007 10:16:04   
afnica mala
Murkica- kot bi moje znake opisovala. Nikoli ne jem zelenjavnih rib iz konzerve- prejšnji teden sem jih imela 2 x za kosilo, ker mi drugega ni nič pasalo, ribe pa so mi fullll dišale. Ampak kot praviš, danes pa niso prsi več napihnjene,samo malo povečane,  špikanja tudi skoraj ni več. Me je pa začel križ bolet- znak prihajajoče user posted image .  Pa naj čimprej pride, tako, da začnemo čimprej user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.7.2007 11:08:29   
SM10
Jaz sem z dopusta. Včeraj sem bila na histeroskopiji in me je bolelo ko p. Laparoskopijo pa imam v septembru in hvalabogu da za to dobim narkozo.
Moja je prišla 16.7.2007

Aja pa čestitke vsem novim nosečkamuser posted image . Se mi pa zdi, da je seznam nekam slabo zapolnjen z user posted image . Gremo punce.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.7.2007 12:02:44   
Serendipity
Ojla pupe!

Sem vas prišla malo pogledat (čeprav me je user posted image  pregnala s tega seznama)
Smo pa res slabo roza obarvane v juliju... hm... no za nas, ki smo jo že dočakale je prepozno za ta mesec in pošiljam veeelik  user posted image  in za vas, ki je še ne čakate pa pokažite tej tečnobi user posted image  in upam, da zagledate čudežno črtico. user posted image user posted image

ps: Ma kaj a ste nam prekmurcem vse štrke k vam zvabile? Mi bi še tuj kako rabili... Torej, če kako srečate ji povejte, da jo pričakujemo. user posted image

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 24.7.2007 12:03:02 >

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.7.2007 13:09:45   
lidijajenko
zdravo tudi jaz se pridružujem seznamu.
Upam da ne dobim user posted image  okoli 30.7.

upam, držim pesti tudi za vse vas.

lep pozdrav

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.7.2007 13:35:21   
urska25
Jaz sem nosečka. Sem že včeraj naredila testa 2 navadna in sta bile user posted image . Danes pa sem naredila še CB in je +. Tako da sem  user posted image . In sem tako vesela.

Čestitam vsem nosečkam,ostalim pa želim plus v naslednjem mesecu.

Lep dan!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.7.2007 13:44:32   
tinkamiška
Urška čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.7.2007 13:47:08   
MARTINŠČICA
Čestitke! user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiiiiii!!!!!!
Vse lepo v user posted image  in zdravega user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?