|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
23.10.2007 12:16:30   
*ANA*
Ahoj midva sva nazaj in mami je lažja za 75 evrov, sva kupila čevlje Pii pa še mami copate za doma user posted image
A zdej ni pa nobene?user posted image

Bova zdaj klicala P ker je že en teden Svit na antibiotiku, pa ne gre nič na boljše user posted image , pa še full rdeče ličke ima se bojim da je alergija na KML-ker smo prešaltali na Aptamil in je točno 3 tedno(ko naj bi se pokazala alergija)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.10.2007 12:17:16   
Kati81
user posted image  je budna tko da gremo mal ven k se neki sonček dela

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.10.2007 12:17:30   
FLASK_A
Špela, ti samo označi smajlija- tko, da pride modro- pol pa stisni CTRL+C (kopira), na forum v odgovor pa CTRL+V (prilepi) in bi moglo bituser posted image

Kati, zdej čakam sestro od mojga, da jo povabim u Špara, grem neki zamenjat v Okaidija (so mi prinesli premalo številkouser posted image ) Mogoče jutri, dones mam zabasano. Ufh, pa sej je vsak dan kej- že dva tedna se odpravljam k tebiuser posted image ...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.10.2007 12:19:38   
FLASK_A
Moj angelček je pa zdejle tako zmazal kašico iz rižeka, mleka in jabolčka da je kajuser posted image user posted image user posted image  Čist nč ni šlo okrog ust, vse je pojedel. No, sam da mu paše...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.10.2007 12:19:54   
N _ B
Grem cunje pobrat, pa druge obesit. Potem moram za gresove knedlne zamesit, da vsaj uro stojijo preden jih zakuham v juho. Pa še Jaka se bo po moje potem kmalu zbudil.

Pridno čvekajte. Pokukam še kaj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.10.2007 12:21:09   
*ANA*
Nikica meni tudi ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.10.2007 12:21:51   
*ANA*
user posted image

Pa gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.10.2007 12:23:55   
KT
BRAVO *ANA* user posted image user posted image user posted image  - zdej pa še ti ŠpelaP!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.10.2007 12:24:19   
*ANA*
Hvala

user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.10.2007 12:24:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Moj angelček je pa zdejle tako zmazal kašico iz rižeka, mleka in jabolčka da je kajuser posted image user posted image user posted image  Čist nč ni šlo okrog ust, vse je pojedel. No, sam da mu paše...user posted image user posted image user posted image

Nikical - a mleko mu svoje zraven primešaš, ali mu daš adaptiranega?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.10.2007 12:25:03   
mentos
KATI81 a ti tvoji daš v spanju flaško, ali potem podirata kupček ali jo kar pustiš spati. Kajti tudi jaz moji ob 4 uri dam flaško, ampak podirava kupček, čeprav bolj redko podre, ker spi. Koliko pa popije?

no midve sva iz 2 urnega sprehoda, pa še kar bi spala, tako da ji grem hiter dat mlek. Tudi mi smo imeli ponovno petronažno, je prišla samo malo pogledat tamalo, drugače pa pride decembra, da pove kaj o GH

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.10.2007 12:31:56   
KT
Punce naša frajla ima pa danes rojstni dan - cele 4.mesece user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.10.2007 12:33:31   
zabica26
Jaz vas sam an hitr pozdravim, ker bo počasi čas, da se moj princ prebudi. user posted image
Se morm pohvalt, da že dva dni prespi noč-od kar sem ga začela dajat v spalno vrečo! Superca! user posted image Čisti luksuz.
Drugače pa...likanje je na stendbajuuser posted image , pranje tudi, ampak dons sm neki naspidirana in mislm, da bom prišla na nulo. Drugače se bova pa z veseljem oglasila na kakšno pijačko naslednjič-samo ta teden in naslednji še ne, ker imamo preveč opravkov.

Vas pa s tavelikimi očmi berem, kako že vse dodajate in uvajate hrano otrokom. Jaz sem imela do Božiča namen samo dojit (do 6.mesca), potem pa začet uvajat GH. Hm...

Aja, festival nakupov in zabave je bil tut pr nas zelo uspešn user posted image . Sama sreča, da smo šli v šoping peš, ker je bila gužva za znort. Tamau je bil priden, tko da sem lahko kar nekaj stvari nabavila-seveda pa večinoma tam, kjer ni bilo popustov. Smo pa nujno rabili zimsko bundico za tamauga, pa darila za sorodnike-otročke.

Zdej pa razmišljam, kaj nej dobrga spečem konec tedna, ko mamo obiske...

Aja, a ve že vse jeste al imate še kakšne "diete"? (tiste, ki dojite, seveda)user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.10.2007 12:39:05   
*ANA*
Naš pa ne mara jest po žlički ,dela kar tako user posted image .
Mami pa bo zdej mal lumpa in bo šla na en  user posted image ,pa na eno   user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.10.2007 12:42:28   
*ANA*
Alina čestitke za 4 mesece  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.10.2007 12:45:51   
*ANA*
Zdej bom pa same taek lepla gor ko znam  user posted image
Ne sej se heca zdej pa dost

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.10.2007 12:47:25   
mentos
KT čestitke, a bo mamica kakšno tortico speklauser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.10.2007 12:47:34   
*ANA*
A ste se me ustrašle  user posted image ali ni nobene gor?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.10.2007 13:15:47   
ŠpelaP
No, pa meni tudi gre! En šopek za junijske rožice - tavelike in tamale! user posted image
user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.10.2007 13:20:32   
ŠpelaP
KT - čestitke Alini za cele 4 mesece!

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.10.2007 13:30:21   
Anonimen
PA SE VAM JE ČIST UTRGALO. KOLK ČVEKATE user posted image
http://www.ani3.dk/smiles04/smiles2%5Csmiley012.gif
JAZ SE VAM ŠELE ZVEČER PRIDRUŽIM, ČE VAS BOM SPLOH UJELAuser posted image
kati kakšen sonček, kjeuser posted image pri nas je mraz, da se ti kar
http://www.ani3.dk/smiles04/smiles4/67.gif

Naša Tara je pa danes čist
http://www.ani3.dk/smiles04/smiles3/yg128.gif  , ne vem kaj jo daje. Mogoče spet zobki user posted image . Evo jok. Aja imamo pa že dva zobka.

Se vidmo  zvečer

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.10.2007 13:47:25   
Kati81
Alina čestitke za 4 mesece user posted image .

Ja jaz ji kar med spanjem dam flašo in pol jo dam kor za kaki dve minuti in če podre podre drugač pa v postlo, pa spi ko angelček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.10.2007 14:00:02   
FLASK_A
KT, jaz imam od HIPPa rižek, ki se samo z vodo zmeša. Pol sem pa dala še jabko od kompota zraven pa mu je blo super. Drugače (ko to ponucamo) imam pa še eno riževo kašico z banano, ki se daje z mlekom, tuki bom pa mojega dala. Sem probala adaptirano, pa ga je zvijalo in nič kaj mu ni pasalo.

Zabica, moja dieta so že pohani zrezki, vse vrste juhic, včeraj malo malo malo golažauser posted image user posted image  nisem mogla mimo... Prene tudi pomfri, kakšen MCnugets, mleto mesouser posted image user posted image user posted image  Sej domače pa tut kej skuham- brokoli juhico pa še ostalo- vse mogoče. Zame ni ovir- jem vse razen čebule, cvetače- ker napenja.

Uvajanje goste hrane je pa pri nas tko- kakih 20-40 ml poje kašice, pol se pa še doji, obrok je še vedno dojenje, samo malo mu zjutraj dam za pokusit še kaj drugega. Dobi pa samo zjutraj, ponoči mi zdaj itak spi.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.10.2007 14:12:38   
mentos
no punce, katera mi pove, kje ste našle te vaše smajlije, itd.Tud jest bi se malo poigrala prosim, prosim...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.10.2007 14:23:53   
Kati81
mentos Ktje prej prlimala link od strani s smajliji tko da poglej.

Nikica, lepo da tvoj že tko lepo je, men je danes patronažna rekla kao da do 6 meseca nebi smela, sam pol sem rekla da mi je P tko rekla in se je full čudla, tko da pomoje bol da sploh ne poveš da že je, ker niso glih simpatizerji. Naša poje že orng kosilo, danes bo dobila krompir z kolerabo.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.