ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical Moj se pa tušira Sam nau nč k sva bl narazen pride tut tak moment, ni kej... nikica, kaj naj bi pa to pomenilo??? To ne misliš tako, da sta zares šla narazen, ali kaj??? Samo mi ni jasno, ker če sta bila drugač narazen,potem bi blo kvečjemu več... NO, pri nama se mi zdi, da sem jaz kar mal čudna ratala, sploh mi ni več tok do tega... Se vidi, da mam , pa je vsaj en del nagona potešen... Pa še ta šit je, da sva malo zamaknila urnike - on zjutraj vzame malo za kako urco pred službo, da lahko jaz še malo odspim, zvečer pa sem jaz dalj pokonci, ko seveda njega že mede... Mi je pa ful všeč, da me razume, da rabim zvečer pač tistih par urc, da si odpočijem od (ki takrat spi) in mi vedno reče, dej pejt mal posrfat, al pa kako knjigco poglej... je res zlat! N&B široke rezance s skuto sem delala na morju, samo kar malo po svoje... Nisem mela recepta, sem pa že parkrat videla razne recepte s tem, samo če me ubiješ, ne vem več, kje... Drnula, uf, vsak drug teden! Kaj sem ti fauš! Jaz nikakor ne morem prit na to, kar je moj maksimum - torej 1x na teden pri njegovih (moji ne težijo tok, mami razume - čudo, a ne? sem mislila, da bo hujše, kakor je zgledalo med - ampak moja mami itak še dela in tudi sicer ima kake hobije, pa na jogo hodi, itd... oče je pa itak na Primorskem doma in tam smo itak mi najrajši, tak da to ni problem, on pa itak nikoli ni težil in sem že prej vedela, da ne bo. Je vesel, ko rpidemo, nikoli pa se ni treba karkoli zgovarjat, če se nam ne da - zanj je to čisto dovoljšen razlog, se še spomni, kako je bilo, ko je bil on v takih situacijah). Tak da moji niso problem, to se tudi strinja, sploh se mata pa z mojim fotrom zlo rada in mi navadno celo predlaga, da gremo k njemu. K moji mami sicer ona predlaga, ampak se mi ni treba izgovarjat, če se nam ne da. Največkrat smo se videli z mojim bratom in ta je bil tudi ok, saj smo navsezadnje kar nekaj časa živeli skup... Ampak on je zdaj v Nem. (študijsko 1 leto), tako da zdaj tudi to odpade. Njegovi pa - hja, do zdaj mislim, da še ni minil teden, da bi se videli manj kot 2x - razen, ko sva bila na morju in fizično ni bilo mogoče - so pa hoteli seveda pol nadoknadit... Ampak to bitko bom zmagala, ne predajem se za živu glavu! Hehe! Ronja ne bo nikogaršenj hobi! Naj se vpišejo kam, če jim je dolgčas, otroci niso na svetu zato, da ti zapolnjujejo praznino! Res, se obanaša ko đanki, ko jo vidi! Ne res, zadnjič bi jih kar poslala nekam! V četrtek smo pri njih praznovali "svakinjin" rojstni dan, smo bili vsi, oba vnuka, oba sina, obe "snahi" (noben ni poročen)... In potem pravita, da bi pustili tam, ker gresta nekam naslednji dan na izlet, pa ga pustiva, češ da jo bo naslednji dan njegov fotr samo oddal pri nas. Ja seveda, jok brate! Zvečer se lepo tu namalata, pa babica takoj navali na tamalo. Seveda ni mela kaj, ker sem jo ravno rihtala za kopanje in je bila mala že naga (itak nista niti povedala, da prideta oba in za doolgo...), tak da je ni mogla dobit nič v roke, hehe. Sem zloba, a ne? Ne, sam resno, ni fer! PREJŠNJI DAN smo se videli! Pa še tak sva mela splanirano, da mava pa končno en večer zase, da nima noben nič, pa da nama nikamor ni treba, da se mal cartava... No, potem sem jo skopala pod budnim očesom vseh prisotnih in jo šla dojit, pa naj se požrejo, hehe. Mala itak pop* če takoj ne dobi za jest, tako da niti kaj drugega ni prišlo v poštev! Njegova sta še malo visela v kuhinji, verjetno sta upala, da mala ne bo zaspala in jo bosta dobila, pa ni bilo ništa od toga, potem sta počasi spokala, ampak veste kaj, mene je čisto minilo, da bi se šla ne vem kak večer, pa njega se mi zdi, da tudi... Tak da sem rekla , da če čejo še kakega vnuka, naju bojo hočeš nočeš morali mal pri miru pustit... Evo, nogica,hehe, sem se še jaz malo skašljala, samo tole se premika in se bo še premaknilo in to tja, kamor se mora! Drnula, saj moja ma tudi v predalniku še vse obleke za pol! Edino, kar sva dobila od enih za 1-3 let, tisto je pa spravljeno pri bratu v kleti, ker je res ogromno cot (so meli dve punčki...) Smo pa sicer zelo podobni, pri nas je glasno, pri njih, dokler ni bilo vnukov (in mene, čveke, hehe), pa bolj tiho. Prej še nikoli nisem videla družine, ki je sposobna v tišini pojest kosilo. Pri nas bi to pomenilo, da smo vsi skregani, pri njih je bilo pa popolnoma normalno
|