|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
23.10.2007 9:23:27   
FLASK_A
Kje ste zdej še ostale punce? Dejte kej napisat če ne bom mogla it peglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.10.2007 9:27:39   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Mi bomo meli pohane sirove luknjeuser posted image user posted image  

To smo imel mi včeraj. Jutri bodo pa phana pajkova rebrca.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.10.2007 9:58:08   
Kati81
Joj smo zgodni, mi smo spali do 8.30, pol previjaanje, papanje in zdaj spet spimo, pa gospodična je včeri zaspala že ob 20.20, vmes je v spanju pojedla svojo nočno formulo in spala.

Včeri nisem mogla sodelovat k je moj okupiral računalnik.

Daj naj ena pripopa stran s temi smajliji, jaz bi tudi mela!

Prosim.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.10.2007 9:58:56   
Kati81
Evo pridem jaz gor pa vse pobegnejo, kakšen zmaj sem.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.10.2007 10:05:05   
KT
Kati81 evo mene, pa še smajliji:

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.10.2007 10:16:37   
ŠpelaP
Kakorkoli naredim, mi vrže link do slike. user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.10.2007 10:24:42   
zvezda71
Pozdravljene sem Septemberka, za darilo je našuser posted image dobil zimsko jakno, rjavo žametno podloženo z mucko iz HM. Številka je 74 6-9mesecev. Če katero zanima naj mi piše na ZS. Lahko ji pošljem sliko. Uživajte s svoimiuser posted image .

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.10.2007 10:43:02   
FLASK_A
Zvezda, kaj pa zamenjati ne moreš? Meni so tam zamenjali tudi brez računa... Drugače pa hvala za ponudbo! Jaz je raje ne bi vzela, ker ko bo čas za tako bundico bom jaz pomoje že 86 mojmu kupovalauser posted image user posted image user posted image  Malo je izven normative, veš....

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.10.2007 10:53:23   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Moj se pa tuširauser posted image  Sam nau nč k sva bl narazenuser posted image user posted image  pride tut tak moment, ni kej...

nikica
, kaj naj bi pa to pomenilo???user posted image To ne misliš tako, da sta zares šla narazen, ali kaj???user posted image user posted image user posted image Samo mi ni jasno, ker če sta bila drugač narazen,potem bi blo kvečjemu več...user posted image
NO, pri nama se mi zdi, da sem jaz kar mal čudna ratala, sploh mi ni več tok do tega... Se vidi, da mam user posted image , pa je vsaj en del nagona potešen... Pa še ta šit je, da sva malo zamaknila urnike - on zjutraj vzame malo za kako urco pred službo, da lahko jaz še malo odspim, zvečer pa sem jaz dalj pokonci, ko seveda njega že mede... Mi je pa ful všeč, da me razume, da rabim zvečer pač tistih par urc, da si odpočijem od user posted image (ki takrat spi) in mi vedno reče, dej pejt mal posrfat, al pa kako knjigco poglej... je res zlat!

N&B široke rezance s skuto sem delala na morju, samo kar malo po svoje... Nisem mela recepta, sem pa že parkrat videla razne recepte s tem, samo če me ubiješ, ne vem več, kje...

Drnula, uf, vsak drug teden! Kaj sem ti fauš! Jaz nikakor ne morem prit na to, kar je moj maksimum - torej 1x na teden pri njegovih (moji ne težijo tok, mami razume - čudo, a ne? sem mislila, da bo hujše, kakor je zgledalo med - ampak moja mami itak še dela in tudi sicer ima kake hobije, pa na jogo hodi, itd... oče je pa itak na Primorskem doma in tam smo itak mi najrajši, tak da to ni problem, on pa itak nikoli ni težil in sem že prej vedela, da ne bo. Je vesel, ko rpidemo, nikoli pa se ni treba karkoli zgovarjat, če se nam ne da - zanj je to čisto dovoljšen razlog, se še spomni, kako je bilo, ko je bil on v takih situacijah). Tak da moji niso problem, to se tudi strinja, sploh se mata pa z mojim fotrom zlo rada in mi navadno celo predlaga, da gremo k njemu. K moji mami sicer ona predlaga, ampak se mi ni treba izgovarjat, če se nam ne da.
Največkrat smo se videli z mojim bratom in ta je bil tudi ok, saj smo navsezadnje kar nekaj časa živeli skup... Ampak on je zdaj v Nem. (študijsko  1 leto), tako da zdaj tudi to odpade.

Njegovi pa - hja, do zdaj mislim, da še ni minil teden, da bi se videli manj kot 2x - razen, ko sva bila na morju in fizično ni bilo mogoče - so pa hoteli seveda pol nadoknadit... Ampak to bitko bom zmagala, ne predajem se za živu glavu! Hehe! Ronja ne bo nikogaršenj hobi! Naj se vpišejo kam, če jim je dolgčas, otroci niso na svetu zato, da ti zapolnjujejo praznino! Res, se obanaša ko đanki, ko jo vidi!
Ne res, zadnjič bi jih kar poslala nekam! V četrtek smo pri njih praznovali "svakinjin" rojstni dan, smo bili vsi, oba vnuka, oba sina, obe "snahi" (noben ni poročen)... In potem pravita, da bi pustili tam, ker gresta nekam naslednji dan na izlet, pa ga pustiva, češ da jo bo naslednji dan njegov fotr samo oddal pri nas. Ja seveda, jok brate! Zvečer se lepo tu namalata, pa babica takoj navali na tamalo. Seveda ni mela kaj, ker sem jo ravno rihtala za kopanje in je bila mala že naga (itak nista niti povedala, da prideta oba in za doolgo...), tak da je ni mogla dobit nič v roke, hehe. Sem zloba, a ne? Ne, sam resno, ni fer! PREJŠNJI DAN smo se videli! Pa še tak sva mela splanirano, da mava pa končno en večer zase, da nima noben nič, pa da nama nikamor ni treba, da se mal cartava... No, potem sem jo skopala pod budnim očesom vseh prisotnih in jo šla dojit, pa naj se požrejo, hehe. Mala itak pop* če takoj ne dobi za jest, tako da niti kaj drugega ni prišlo v poštev! Njegova sta še malo visela v kuhinji, verjetno sta upala, da mala ne bo zaspala in jo bosta dobila, pa ni bilo ništa od toga, potem sta počasi spokala, ampak veste kaj, mene je čisto minilo, da bi se šla ne vem kak večer, pa njega se mi zdi, da tudi... Tak da sem rekla , da če čejo še kakega vnuka, naju bojo hočeš nočeš morali mal pri miru pustit... Evo, nogica,hehe, sem se še jaz malo skašljala, samo tole se premika in se bo še premaknilo in to tja, kamor se mora!

Drnula, saj moja ma tudi v predalniku še vse obleke za pol! Edino, kar sva dobila od enih za 1-3 let, tisto je pa spravljeno pri bratu v kleti, ker je res ogromno cot (so meli dve punčki...)
Smo pa sicer zelo podobni, pri nas je glasno, pri njih, dokler ni bilo vnukov  (in mene, čveke, hehe), pa bolj tiho. Prej še nikoli nisem videla družine, ki je sposobna v tišini pojest kosilo. Pri nas bi to pomenilo, da smo vsi skregani, pri njih je bilo pa popolnoma normalno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.10.2007 11:25:46   
Kati81
kt hvala sem mela glih patronažno na obisku pa nisem mogla evo zdej pa Kajo držim tko da je ena roka okupirana hvala za link-

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.10.2007 11:27:16   
FLASK_A
Kati, zakaj pa patronažnouser posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.10.2007 11:36:56   
N _ B
Ojla.

Ste pa zgovorne user posted image . Midva sva šla na sprehod do trgovine. Sedaj Jaka spi opoldanski počitek, jaz pa urejam slike za nazaj.

user posted image  je ta digitalc potuha. Dokler smo imel klasičen fotoaparat se je vsak film sproti dal razvit, zdej pa 1x na let. No ja, jaz sem dala maja razvit vse slike za leto 2006, s tem da jih moram dat še po albumih. Glede na to, da so šle že čez ene par rok so temu primerno tudi pomešane, Zgolj za predstavo je teh slik preko 700 user posted image . Zdaj pa brskam po računalniku kdaj je kaj bilo in jih opremljam s komentarji na hrbtni strani, sortiram po obdobjih in nato jih moram dat še v albume. To je za leto 2006. Potem pride še 2007....Skratka imam dela za celooo zimo. Ko bo vse to narejeno bom naredila arhivske CD-je, ki jih bosta enkrat dobila mladiča.
Aja, pa foto knjigo bi rada enkrat naredila.

Za novoletno darilo bodo babice in dedki dobili koledar z slikami najinih srčkov. Sem zadnjič dobila idejo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.10.2007 11:44:16   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Za novoletno darilo bodo babice in dedki dobili koledar z slikami najinih srčkov. Sem zadnjič dobila idejo.

Mi bomo tudi to naredili - kar v DMu, kjer imajo full izbire user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.10.2007 11:50:08   
Kati81
Mi tud sam prek foto gm k je full ugodno. jazsem slike včer stavla v albume, sem že 500 slik zafilalav dveh albumih od Kaje.

Ja patronažna je prišla k je tamala stara 5 mesecev in je prišla mal glede GH, povedat. o je blo pa vse.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.10.2007 11:51:31   
N _ B

Jaz bom dala pa narest tja, kjer mi vse slike razvijajo. V bistvu prijateljica dela tam, čeprav je trnutno na porodniški.

http://www.foto-gm.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=18&Itemid=35

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
23.10.2007 11:55:00   
Kati81
N&B tem tud jaz pošljem in so full dobri, sem full zadovoljna in v dveh dneh dobim slike

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
23.10.2007 12:03:16   
Kati81
user posted image spet nobene ni ko  mam jaz čas

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
23.10.2007 12:08:49   
FLASK_A
hejla jst sm tuki

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
23.10.2007 12:09:16   
FLASK_A
katera patronažna pa pride? A je bla sestra Anka?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
23.10.2007 12:12:11   
Kati81
K nama je prišla ena full mlada po imenu Bernarda, taka full prijazna.

Nikica a prideš do naju na user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
23.10.2007 12:12:20   
ŠpelaP
Zdaj ste pa še meni vzbudile slabo vest glede slik in urejanja albumov. user posted image Jaz se tudi kar ne morem spraviti k filanju albumov, pa z digitalca bi morala dati delati slike, pa z navadnega bi morala v spara dati slike delati... Slike se pa kar kopičijo in kopičijo...
Eh, bom že! Grem raje pecivo peči pa kosilo kuhati!
Danes imajo v sparu 20% popust na postrežene sveže in zamrznjene ribe. Bom lososa naredila. Sem hotela ostriža, pa so ga že prodali. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
23.10.2007 12:13:00   
ŠpelaP
Kati - a tebi pa gre smajlije dol potegniti? Meni še vedno ne rata!
A sem jaz zabita ali pa moj računalnik! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.10.2007 12:14:21   
FLASK_A
O, Ronja! Kako ste kej vi trije? Kar uživate ane, ko nas prideš res zelooo malokrat pogledat... Ko ravno vprašaš- med nama z user posted image  je blo včerej mal vroče krvi, pa sej veš da hitro vse poštimamo. Pride mal do trenj sej vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.10.2007 12:15:08   
Kati81
Ja sam na sajlija se postavim in ga kopiram

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.10.2007 12:16:14   
N _ B
Špela: jaz to delam še za leto 2006 user posted image  ! Lenoba lena. S tem, da se nam je pred kratkim sesul računalnik in hvala bogu sem imela neko "arhivo" narejeno, čeprav imam slik več, kot jih je v arhivi. Vsaj malo imam datumov kdaj je bilo kaj. Bo treba zdaj to sprot, vsaj na dva meseca delat. No do novega leta bo težka, ampak od 01.01.08 pa definitivno!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.