|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.10.2007 22:35:48   
Drnula
N&B - nogice ji gledajo mal čez, pa glavce ji ne morem več zbasat v tisto oporo, brez pa ne gre. Bo treba it nekaj kupit. Smo preveč v auto, da bi blo kar tko mal po domače.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.10.2007 22:35:50   
FLASK_A
Joj, Nogica, sej res! Okrevaj čimprej user posted image user posted image user posted image  Mali Tari pa čestitke za zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
19.10.2007 22:36:19   
Anonimen
Ja nikica jaz tud čeveljčke kupujem. Tudi v pikapolonici jih nisem dobila. Pa copatk tudi ne (ta prave številke). najbrž je kati vse pokupila user posted image .
Moram it nazaj gledat kje jih je Kati kupila -čeveljčke.

A majo kej nove robe v H&M-u. Recimo kake lepe bundice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.10.2007 22:37:29   
Anonimen
Ja hvala nikica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.10.2007 22:37:53   
FLASK_A
Kati jauser posted image user posted image user posted image  Ona vse pobere- če so štumfi al pa čevlji- vse izropauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.10.2007 22:39:32   
Drnula
Nikical - vpraš kati če ti kaj posodi, kaj roza da inpresionira župnika user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.10.2007 22:40:22   
Anonimen
No vidim da imam monolog. Ma imam res samo malo časa, dejte kej napisat user posted image

Čakte kaj pa naj še povem? Ma ne vem, dragi spet user posted image ko tle gor visim user posted image .

Ej danes sem dobila rabljeno stajico za k moji mami. Bla je 20 eur, no je še nisem vidla, ker jo je kolegica dostavla, pravjo  da je pa lepa in čista, no pa za eno majhno luknjico user posted image , ampak ni krize, saj ne bo toliko v uporabi kot doma.

Drnula ja mene pa tud zanima kdaj mormo une avtosedeže nabavit. Moram mal po forumu prečekirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.10.2007 22:40:33   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

N&B - nogice ji gledajo mal čez, pa glavce ji ne morem več zbasat v tisto oporo, brez pa ne gre. Bo treba it nekaj kupit. Smo preveč v auto, da bi blo kar tko mal po domače.

A opore pa ne moreš odstranit. Jaz sem jo že pred več kot mesecem dala stran. Samo ritko oz. ledven del je imel podložen, da ni bil lomljen v hrbtenici.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.10.2007 22:41:20   
FLASK_A
Drnula, ja, bo župnik mislu da je narobe ime zapisal- kako ma lahko fantek roza čevljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.10.2007 22:41:54   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Kati jauser posted image user posted image user posted image  Ona vse pobere- če so štumfi al pa čevlji- vse izropauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.10.2007 22:42:35   
Drnula
N&B - ne, ne gre, je skupaj s pasovi seštemano user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.10.2007 22:42:47   
FLASK_A
uf joj jaka lačen mami futrat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.10.2007 22:44:05   
Anonimen
Aha sem šla nazaj pogledat kje jih je kati kupila. So mi všeč tile čeveljčki, no copatke pa vidim da mi je res vse številke pobrala - glih te sem gledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.10.2007 22:45:33   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Čakte kaj pa naj še povem? Ma ne vem, dragi spet user posted image ko tle gor visim user posted image .

Jaz sem se prej (beri ob devetih) naglas smejala, k je KT nekaj prijavila in me je moj samo gledal, kaj se mi dogaja. user posted image  No čez 10 minut je pa zaspal. Moj hod s kuram spat, zjutraj je pa namesto petelina, k zgodaj vstaja.

Jutr ima frizerja ob pol osmih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.10.2007 22:47:06   
N _ B
KT......da nisi ti uspavalni zvarek spila?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.10.2007 22:47:33   
Drnula
Upam, da ni KT pobralo od tistega zvarka.
Moja dva user posted image oba spita, jaz visim tule in mam ful energije in se mi nič ne spi, pa ker ne bom likala mi je namisel padla ideja da bi mogoče lahko mal potelovadla. A kej športate? Sej verjetno mi ne bi padlo na pamet, ma mi zdajle, ko pišem trebuh štrli izpod majce ven user posted image . To pa meni res ne gre nikamor.... bom mogla res med črnčke user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.10.2007 22:48:01   
ŠpelaP
ma, danes ste pa res čveke, vam ne folgam slediti!user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.10.2007 22:48:49   
Anonimen
A se vam ful zbujajo ponoči in hočejo jest? Tara gre spat ob osmih in če je sreča spi do šestih ali sedmih brez bujenja in lakote. Če pa je lačna pa poje tam okrog dveh ali treh. zdaj jo najbrž daje še ta drugi zobek in se malo vrti ampak zaenkrat nič ne zahteva. Revčka uboga. Midva jo hodva gledat vsake pet minut, ko je pa tak angelček.

Pravte da mate probleme z mlekom?
Jaz se tud bojim, ker tako kot ti N&B premalo pijem (nikoli nisem veliko pila user posted image , saj veste v user posted image , da sem jih skoz poslušala zaradi tega user posted image ), ampak mleka mam pa zaenkrat dost, pa zgleda da ji tud zadostuje. Upam da bo še za dva meseca, pol bo pa itak še kaj za posladek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.10.2007 22:49:27   
Drnula
Moj hod s kuram spat, zjutraj je pa namesto petelina, k zgodaj vstaja.

=
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.10.2007 22:50:08   
ŠpelaP
Drnula - kaj bi telovadila, je že to dovolj, da moram skoz Saro nositi. Je prava telovadba! user posted image  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.10.2007 22:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaz sem se prej (beri ob devetih) naglas smejala, k je KT nekaj prijavila in me je moj samo gledal, kaj se mi dogaja. user posted image  No čez 10 minut je pa zaspal. Moj hod s kuram spat, zjutraj je pa namesto petelina, k zgodaj vstaja.

Jutr ima frizerja ob pol osmih.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja moj je isti user posted image . Samo zdaj bi se pa malo crkljal pa me kar dan za dnem na sedežni čaka user posted image , jaz pa tle gor user posted image . No zdaj grem gledat film nazaj.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.10.2007 22:50:48   
KT

Ja nikica jaz tud čeveljčke kupujem. Tudi v pikapolonici jih nisem dobila. Pa copatk tudi ne (ta prave številke). najbrž je kati vse pokupila user posted image .

Okaidi - tam jih je kupila. Copatke pa v pikapolonci, ampak je rekla, da imajo malih številk full malo in da moramo pohitet (ja, ja vse je pobrala user posted image . Sem jih pa videla v eni trgovinici nogavic v Hali A - tam zraven Spara - tja grem, tiste trgovine Kati še ni našla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.10.2007 22:51:34   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image
Jaz tud upam da ne, ker jo tako rada berem, me prav nasmeje user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.10.2007 22:53:27   
Drnula
Nogica - men bi joške razneslo če celo noč nebi dojila.
Neca več poje ponoči kot čez dan. In zadnje dni je bolj pogosto kot prej, 3-4 x na dan .. povečuje potrebe user posted image Zato me je pa zanimal recept od KT.

KT- hvala za skrivnostni recept. Zdaj sam še mal počakam, da vidim če je zajc preživu.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.10.2007 22:53:52   
KT

user posted image user posted image user posted image
Jaz tud upam da ne, ker jo tako rada berem, me prav nasmeje user posted image

Enmu takmule zvarku se pa res ne dam user posted image  - me pa že malo krivi - tam v miževi deželi je full lušno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.