|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.10.2007 19:38:17   
ŠpelaP
nogica - user posted image , da se čimprej pozdraviš!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.10.2007 20:23:04   
Anonimen
Hvala špela

Vidim da ste se danes načvekale ko ni nobene tle gor za čvek.

Pa nič.

Nočko

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.10.2007 20:30:21   
N _ B
Pridem. Samo kuhinjo pospravim in sebe zrihtam.

Kolikor vem, pride tudi KT. Baje sta z Alino sami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.10.2007 21:07:27   
mentos
no na hitro, naš daje naši mleko, se prav reži in noče papcati, no bo še pestro.
Danes sva namontirala športni del vozička Jane. Super zgleda, samo upam, da bo mala v njem uživala. Kaj naj rečem, se še oglasim, za vse, ki vas pa matra prehlad pa user posted image  za čimhitrejše okravanje.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.10.2007 21:19:08   
KT
N & B a prideš še k meni? user posted image  Moja kuhinja kar kliče po cunji!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.10.2007 21:19:27   
Anonimen
No jaz sem še tle.

Ma sem spet čist bolna- pa kaj je zdaj to, da me zvečer tako zdela. Komaj govorim tako grlo imam user posted image .

Mentos, mi smo tudi namontirali športni del v sredo. Najprej ji je blo čudno, no zdaj je pa že rada noter.

No mogoče pa se res kakšn prikaže. Grem malo kmetijo gledat.

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.10.2007 21:21:21   
KT
Kati81 smo že probali tvoj recept - v momentu jo je zmanjkalo user posted image  Naredila sem ji 150ml, ampak ona bi še user posted image  - je kar flaško grabila user posted image  Hvala za nasvet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.10.2007 21:22:48   
*ANA*
dober večer

Nogica user posted image user posted image user posted image da gre prehlad hitro mimo.

Jutri se bom odpravila do BC-ja po cucelj na pretok in potem bomo probali dat rižolino- upam da ga bo za kaj več kot tri ure nasitilouser posted image , da se malo vsi spočijemo.
Sicer je pa danes neki tečko nesrečko, pa stalno bi na rokah bil, pa spal na rokah ko ga odložim pa se itak s takim hudim jokom zbudi user posted image
Upam da bo jutri kaj bolše, sicer bo pa jutri user posted image doma in mu ga bom malo prepustila user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.10.2007 21:24:29   
KT
Jao nogica - hitro se pocajtaj user posted image user posted image user posted image  A si kašno zdravilo vzela (beri: čajček, limonca - aja, ta zna naredit mal težavic Tari, med,...)?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.10.2007 21:27:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT:  Sem smotana na kubik. Hvala za tortico.

Ni za kaj. Ampak je bla pa dobra, ane? Veš kaj boljš, da si jo danes, ker pri nikical v nedeljo ne bo nič ostalo. Ste vse že zlikale, zdej pa babice in tete ne bojo imele kaj delat - samo user posted image  bojo intenzivno napadale cel dan user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.10.2007 21:30:10   
N _ B
KT: moja tud še. Sem samo posodo v pomivalca zmetala. Je blo hitr narejen. A si kupila Novalac? Katerega? Jaz ga grem jutri. Spet kriza z mlekom. user posted image  Mal sem tud sama kriva, ker kr pozabim pit. Sem si prej stisnila mal mleka, da sem mu zmešala riževe kosmiče. Sem komaj kaj ven dobila. S črpalko itak nič. user posted image  Jaka sem pa mislila, da bo posodo zraven pojedu. user posted image  Me zanima, koliko ga je nasitlo. Saj se ne bom kar vdala. Se bom še naprej matrala s svojim mlekom, ampak takole za zvečer pač moram dodat. Otrok ne more bit lačen.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.10.2007 21:32:06   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

KT:  Sem smotana na kubik. Hvala za tortico.

Ni za kaj. Ampak je bla pa dobra, ane? Veš kaj boljš, da si jo danes, ker pri nikical v nedeljo ne bo nič ostalo. Ste vse že zlikale, zdej pa babice in tete ne bojo imele kaj delat - samo user posted image  bojo intenzivno napadale cel dan user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Sem se začela na glas smejat, ko sem tole prebrala in sem se spomnila, kako je nikica reagirala, kaj smo naredile z njenim likanjem. user posted image  Moj me samo pisan gleda.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.10.2007 21:35:07   
KT

A si kupila Novalac? Katerega? Jaz ga grem jutri. Spet kriza z mlekom. user posted image   

Kupila, ja - novolac night formula! Mah, zvečer je vedno kriza - pol pa frajla hoče kar zizo sabo v posteljo vzet - tko jo vleče, da jih bom imela kmalu do kolen user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.10.2007 21:38:51   
N _ B
Pri nas smo imeli tud cirkus. Najprej se je drl, ker je bil zaspan in lačen, tako, da sem ga najprej pristavla. Je vlekel in vlekel in potem jok...ga dvignem in se mi prisesa na lica - lačen kot volk. Ga dam na drugo stran, spet isto. No potem se je pomiril in sem mu dala kašico. Problem je bil, da mu nisem mogla dajat tako hitro, kot je on jedel in je bil hud user posted image . Sem mu dala po žlički. Katero flašo imaš? Jutri grem v nabavo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.10.2007 21:45:50   
KT
Jest imam Aventovo - ampak una od Kati81 je full dobra. Če bi še enkrat kupovala bi se verjetno za tisto odločila! Super cucelj ima, najbolje res, da tisto kupiš!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.10.2007 21:47:28   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jest imam Aventovo - ampak una od Kati81 je full dobra. Če bi še enkrat kupovala bi se verjetno za tisto odločila! Super cucelj ima, najbolje res, da tisto kupiš!

Katiiiiii, katero flašo ima Kaja???

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.10.2007 21:48:52   
N _ B
KT, a imava midve dialog? Imam občutek, da se naju druge mal bojijo al pa si mislijo, ti dve sta mal zmešani.  user posted image  Jima ne zmanjka user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.10.2007 21:51:11   
KT
Tole:

user posted image

se mi zdi user posted image  Zraven ima še en tak vložek, da notri shraniš mlečni pripravek, potem pa samo zmeša - izi pizi user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.10.2007 21:52:09   
KT

KT, a imava midve dialog? Imam občutek, da se naju druge mal bojijo al pa si mislijo, ti dve sta mal zmešani.  user posted image  Jima ne zmanjka user posted image

Po moje ono drugo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.10.2007 21:53:26   
KT
Drnulo tudi vidim tu gor. Drrrrnnnnuuuullllaaa! Vse user posted image  bom zbudila, boljš, da se čim prej oglasiš user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.10.2007 21:54:29   
N _ B
Je kar nekaj junijk prijavljenih. A si ne upajo pisat. Saj jima pustiva do besede.

Punce? A vam tipkovnica štrajka? user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.10.2007 21:55:01   
N _ B
Nogica je bla tud glih kar še gor.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.10.2007 21:57:41   
KT
Spet un zvarek od sezamovega napitka pijem user posted image  - mislm, jest se pa tud pustim vsakmu okrog prnest (nisem hotla kaj bolj neprimernega napisat), ki ima pet minut časa user posted image . Boljš, da en deci piva zvrnem, bo več od tega user posted image .

N & B a si si privoščla en Radler dans - si ga definitvno zaslužiš, ker si tak deal naredila danes z vozičkom. Še enkrat mi povej kako akcijo imajo v Baby Centru jutri?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.10.2007 21:59:56   
Drnula
O kriza .... saj ne morem sledit ... sej bom celo noč tu če vas čem za nazaj brat.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.10.2007 22:00:32   
N _ B
Prej sem na tv-ju videla reklamo, da ne samo jutri. Od 20. do 27.10 imajo v BC BTC hala 11 in v Šiški akcijo, da za vsak nakup nad 100 eur dobiš bon za 20 eur. Torej 20%.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.