|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.10.2007 22:03:13   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Spet un zvarek od sezamovega napitka pijem user posted image  - mislm, jest se pa tud pustim vsakmu okrog prnest (nisem hotla kaj bolj neprimernega napisat), ki ima pet minut časa user posted image . Boljš, da en deci piva zvrnem, bo več od tega user posted imageA pa ti kaj pomaga ta napitek? Jaz pijem čaj za dojenje, ampak ga pozabim user posted image . Tud drugače jaz ful premal pijem. Ne samo zdaj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.10.2007 22:04:00   
Drnula
Neca se še vedno vozi v lupinci ampak jo not že prav neprimerno tlačim. Kakšne avtosdeže imate? Do kdaj naj bi se vozili rikverc?

Žabica ... nov član ??? mal še počakamo, nočem več carskega ! ! !

Neca je tud rotarjanka, je že dobila dve dozi.

AD3 dajem po 6-7 kapljic, P mi je posebej povedala da zagotovo ne vplivajo na prebavo in da je kar pomembno, da jih v prvih mesecih dobijo in da če kdaj pozabim kar naslednji dan nadoknadim. Itak smo pa imeli veliko sonca in rjetno bi tudi tako pridelala dovolj vitamina D. P me je opozorila kako zanič so in naj začnem uvajati po eno in eno, pa jih Neca ful obožuje. Točno ve zakaj gre ko vidi rumeno žličko in se ji oke kar zasvetijo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.10.2007 22:04:57   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

O kriza .... saj ne morem sledit ... sej bom celo noč tu če vas čem za nazaj brat.

Drnula, boš že prebrala. Ti raje kaj napiši.

Sta izbrala barvo fasade za novo hiško?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.10.2007 22:11:34   
Drnula
Ma saj ne bo prav fasada ... ker je vse leseno .... smo bolj picajzli, zbrat morava odtenek lesene barveuser posted image No saj lahko bi bila kakršne koli barve, ampak nama ustreza naravna lesena, sam mal drugačen odtenek bo. Notri pa se bomo tud z barvami poigrali user posted image
Zaenkrat sva nabavla samo osnovni premaz proti plesni in škodljivcem, barvo dokončno drug teden. Sva dobila en ful dober program. Zbereš si eno hiško, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo ... karkoli in potem klikaš na elemente in jim spreminjaš barvo (fasada, okenjski robovi, stene, pohištvo, podi ...) Vse živo kombinacije lahko narediš. Tko da še je možnost da se zmisliva še kaj čist novegauser posted image user posted image

So naju zaJ in ta vikend ne bomo pokrivali strehe. Niso bli monterji za cimper dovolj hitri pa še cegel so razložili k sosedu user posted image namesto k nam na hribček.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.10.2007 22:12:33   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Spet un zvarek od sezamovega napitka pijem user posted image  - mislm, jest se pa tud pustim vsakmu okrog prnest (nisem hotla kaj bolj neprimernega napisat), ki ima pet minut časa user posted image . Boljš, da en deci piva zvrnem, bo več od tega user posted imageA pa ti kaj pomaga ta napitek? Jaz pijem čaj za dojenje, ampak ga pozabim user posted image . Tud drugače jaz ful premal pijem. Ne samo zdaj.

Mah kaj pa vem, če kaj pomaga - verjetno bolj na psiho vpliva kot kaj drugega user posted image  Glede na to kok tu gor napišem pa itak že vsi mislijo, da sem mal psiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.10.2007 22:14:56   
Drnula
Pa še to no... krovec nima izpita za auto in ne telefona user posted image . Ma to da nima auta še gre, da pa nima telefona je pa čist kriza, si ne bi mogla mislit . 
Sicer je en kolega iz časov rokenrola in je mal zabluzil. Ampak je pa še vedno majster in poceni.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.10.2007 22:15:40   
KT

So naju zaJ in ta vikend ne bomo pokrivali strehe. Niso bli monterji za cimper dovolj hitri pa še cegel so razložili k sosedu user posted image namesto k nam na hribček.

Ampak tile kvazi majstri so pa res pacienti user posted image .

Drnula sem te pozabila vprašat, ker vem, da sta navdušena nad Afriko - kdaj jo pa mislite spet mahnit na južni kontinent? Nama ni prav dolgo za čakat - bi se že drugo leto kam odpravila user posted image  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.10.2007 22:15:47   
N _ B

Mah kaj pa vem, če kaj pomaga - verjetno bolj na psiho vpliva kot kaj drugega user posted image  Glede na to kok tu gor napišem pa itak že vsi mislijo, da sem mal psiho user posted image user posted image user posted image

Ma kakšen psiho. Prav uredu si. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.10.2007 22:16:32   
Drnula
KT - kakšen zvarek si si to skuhala? Daj da ne boš še ti jutri na infekcijskiuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.10.2007 22:19:38   
KT

KT - kakšen zvarek si si to skuhala? Daj da ne boš še ti jutri na infekcijskiuser posted image

Dvakrat ni za rečt, glede na to, da ga tko duzam kot ta najboljše rdeče vino user posted image  Mah nekje sem prebrala, če dve žlici sezama skuhaš v par deci vode (da vre 20 minut) je potem mleka za izvoz - no, pazi zdej - jest pa veselo dodajam zvečer - tko, da user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.10.2007 22:20:25   
Drnula
KT - ma naju že kar mal srbi.
Ne veva še čist, čim prej, morda tud že drugo leto ... jaz že kar šla npr. čez novo leto, ko si bo user posted image lažje vzel dalj dopusta ... ampak vseen mal cvikam... je treba zbrat destinacijo,  da bo zdravstvena oskrba kolikor toliko. Npr. v Gano bi šla spet mal pogledat. Tja sva šla prvič skupaj.
Če tile mali dobijo diarejo je šit.

Kam bi vidva šla?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.10.2007 22:20:32   
Anonimen
Ma jaz sem samo prijavljena, zdaj sem vas komaj do konca prebrala. Gledam en film na popu in se režim kot počena unmu črncu user posted image user posted image user posted image . vas še pol preberem.

A nima Kati flaše od Nuby -ja, razen če ma dve user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.10.2007 22:25:28   
N _ B

Neca se še vedno vozi v lupinci ampak jo not že prav neprimerno tlačim. Kakšne avtosdeže imate? Do kdaj naj bi se vozili rikverc?

Če sem prav seznanjena, naj bi se otrok vozil rikverc, dokler ne sedi povsem samostojno in ima čisto stabilno glavico. Kar predstavljaj si, da sedaj gleda naprej in da morš na hitr zabremzat. Po moje je adijo tilnik. user posted image Za lupinco pa pravijo, da je ok, dokler noge ne gledajo čez.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.10.2007 22:26:06   
KT

Kam bi vidva šla?

Bocvana je zakon, ampak kot si rekla je full kritična kar se zdravstvene oskrbe tiče. Verjetno bo spet Namibija padla - nemška disciplina dela čudeže! Res tam imajo tko urejeno, da ne moreš verjet - vse deluje kot mora.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.10.2007 22:26:36   
N _ B
Ojla nikical user posted image . Upam, da nisi huda na naju s KT.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.10.2007 22:27:54   
FLASK_A
Kva ste spet naštrikaleuser posted image user posted image user posted image  Ej babe, babe.... mi boste res sneg pridelale v nedeljouser posted image user posted image user posted image  Sm že dala bundice pratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.10.2007 22:28:31   
FLASK_A
N&B, zakaj pa hudauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.10.2007 22:29:51   
Anonimen
A katera gleda ta film? A ste vidle črnca ko si je dal dišečo smrekco pod nos user posted image user posted image user posted image .

No da vidim kje ste že

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.10.2007 22:30:57   
Drnula
KT- si sploh ne predstavljam še Afrike pošlihtane po švabsko user posted image , ma bomo tud to raziskali. Midva sva bla navajena da sva spokala ruzak,  spalke in šotor obvezno in potem pot pod noge... marsikdaj sva zabluzila bogu za hrbtom in res ni blo drugega prevza kot peš al pa bicikel user posted image user posted image .  Včasih sva se vozila spredja, včasih zadaj user posted image Zdaj bo mal drugače, se bomo pač prilagodili in bo glih tako ok.
Tam v tistih razsežnostih sta verjetno najela auto??

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.10.2007 22:31:59   
Anonimen
A lahko še ostalim katera pove tisto o nikici in likanju user posted image

No jaz sem zdaj na pavzi ko so poročila. Pa vročino si merin ker sem čist na tleh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.10.2007 22:32:18   
N _ B
Likanje, pa nedelja, ko bodo tete in babice likale itd itd. Mal sva se hecali. Saj ne zameriš. Ampak je bila pa dobra iztočnica. KT ima očitno alergijo na likalnik tako, da bolje da ga ne omenjam več. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.10.2007 22:32:23   
FLASK_A
Ej babe, kje ste že kupile čeveljčkeuser posted image  U HMju jih ni blo nč- a u šparu na viču jih majo kaj?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.10.2007 22:34:00   
Anonimen
nikica upam da ti ne bomo snega pridelale user posted image Bi mi pa prav pasal par dni. Po možnosti bom pa še obležala in bi blo res fajn, ker drugače me ven vleče.

Kati je šla pa že v pančevo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.10.2007 22:34:04   
FLASK_A
Ja, N&B, prav lepo ste si me privoščileuser posted image user posted image  Ampak ni panike- sej še zdej velja, da komot k men vse prinesete, pol bom pa tamale zaposlila. Sam ne odgovarjam za zažganine in luknje, ki bojo vmes nastaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.10.2007 22:35:37   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Ej babe, kje ste že kupile čeveljčkeuser posted image  U HMju jih ni blo nč- a u šparu na viču jih majo kaj?

V Baby centru.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.