|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.10.2007 9:53:04   
*ANA*
Ne pod naslov temveč pod prejemnik user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.10.2007 9:53:37   
ŠpelaP
Oj!
Včeraj ste se pa načvekale!
Ko sem šla od rač., ste bile na 54. strani. Ko pa sem ga ponoči šla izklopiti, ste bile že na 57. strani. Sem vas ob 03h ponoči brala! user posted image
Naša Sara ga je danes ponoči tudi nekaj sračkala. Sploh ni mogla spati. Sumim, da jo je malo matralo, ker sem ji včeraj ponovno dala oleovit kapljice.

Jaz sem se včeraj končno prebila na plano s pranjem in likanjem in sem za 2-3 dni na zeleni veji! user posted image

Danes pa še zame spijte eno kavo, samo mora biti brez mleka, ker ga ne smem piti! user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.10.2007 10:04:21   
Kati81
Špela jaz z veseljem spijem kavo zate, sam bo z melkom, pa saj Sari ne škodlo k bo daleč proč.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.10.2007 10:07:13   
Kati81
Ana sem ti odgovorila. LP K

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.10.2007 11:54:50   
ŠpelaP
Kati81 - hvala! Mmmmm, a je bila kava dobra?!
Jaz že tri mesece nisem pila prave turške kave! user posted image Same ne pijem, z mlekom ne smem, zato pa pijem instant brezkofeinsko z riževim mlekom. Saj tudi ni tako slaba, samo pravi kofe, je pač pravi kofe!
Že zdaj razmišljam, kaj bom, ko bom začela zopet delati in ne bom mogla spiti svoje doze kafeja v odmoru med eno in drugo uro pouka!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.10.2007 12:03:11   
neja24062007
Ojla!

KAAAAAAAAAJ!!!!???? Spet sva zamudili... mah pri nas je tako noro, da cel dopoldan nimam časa zase, popoldan pa pride še drugi otrok domov (beri user posted image ) potlej pa sploh nimam časa še za kaj drugega kaj šele zase. Mah vam povem da zadnje tri dni sploh ne vem kdaj sem šla lulat user posted image .

Na, pa sem spet vse zamešala....

Tara user posted image user posted image user posted image  za zobek... če je bolelo bo pa mamica povedala...
naša je tud taka tečka tko da mislim, da so tud počas že zobki na pohodu.

Kaja Tana user posted image za 5 mesecev.

Nekaj bi vas rada vprašala: naša je stara 3m 3td in par dni, pa ji že kar kakšnih 10 dni poskušam uvajati GH. Nič jo ne napenja in zelo lepo papca. Mislim, da ni prekmalu. Je pa jedla oz. poskusila že veliko: špinačo, pire krompir, jabolčno kašico z in brez malo gresa, pa celo govejo juhico, katero ima tako rada, da se je ne da ustaviti. Pa so me malo po zdravju vprašali ko sem omenila, da je jedla govejo juhico (baje se jo uvaja šele po 8. mesecu). Sej ji nisem dala mesa in tudi malo bolj 'redka' je bila.
Kati81 mislim, da ji ti daješ rižolino, ane? Katerega pa kupuješ?

Joj, kok so fletni in srčkani tile vaši sončki...

Mah sem kr slabe volje, ker nisem takoj prebrala, da se danes dobite... sem šla od začetka brat, naslednjič bom začela pri koncu!!!!

zdej pa letim.... mogoče še kakšno slikco pripopam...

PA PA

se kmalu beremo!!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.10.2007 12:06:58   
neja24062007
user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.10.2007 12:09:38   
nky 23
tudi pri nas smo začeli z uvajanjem goste hrane deset dni pred dopolnjenim 4 mesecem. Če je ne matra mislim da ni nič narobe. Glede goveje juhice pa res ne vem kdaj naj bi se začela. Glede rižolinota kupujemo od hiipa danes za spremembo od milupe, bom vidla kako bo.

lep dan

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.10.2007 13:14:44   
*ANA*
ojla
A se alhko da rižolino v flaško?
Mi bi tudi počasi začeli, pa bi mu probala dat za večerjo malo rižolinota not.
A mislite da gre?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.10.2007 13:48:18   
nky 23
gre gre rižolino cv flaško

lahko od milupe daš kako merico ali več ali pa kar od podravke. mi tako delamo večinoma zvečer.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.10.2007 13:54:21   
*ANA*
Mi imamo aventove flaše, pa ne vem ali bo ško skozi 2 luknji ali naj kupim uno ko se da regulirat
Kako imate vi?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.10.2007 13:57:39   
nky 23
jaz imam nukovo pa gre kamot skoz. kaka pa JE ZA REGULIRAT?
poskusoi pa boš videla, mogoče bo pa šlo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.10.2007 15:33:57   
Kati81
mi kupujemo rižolino od milupe ta moder, ker se meša kar z nenim mlekom, ne z vodo. pa je super, ga dodam tudi doma pripravljenim kašicam.

Kupi aventov cucelj za regulirat pa gre skoz.

Drečanje super uspelo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.10.2007 16:30:34   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Drečanje super uspelo.

Kati81 bog si ga vedi kaj si bodo punce mislile, da smo delale user posted image  Meni marsikaj neumnega pride na misel user posted image  - res pa je, da imam hudo bujno domišljijo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.10.2007 16:33:57   
KT
neja ti pa kar z govejo juhco - ma kaj pa jest vem, pojma nimam kaj, kdaj, kje, komu user posted image  - če ji ni hudega, in je ne napenja, potem je vse uredu verjetno.

nogica - kako zdravje? Evo ena ta velka user posted image da se hitro pozdraviš.

durosh & drnula - smo vaju pogrešale!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.10.2007 16:38:39   
N _ B
Na brzino. Me moji čakajo zunaj, da gremo na sprehod.

KT:  Sem smotana na kubik. Hvala za tortico.

Kati: bog ve, kaj si bodo mislile tiste, ki niso bile zraven user posted image

Nogica: kako zdravje?

Drnula: kakšne barve bo fasada?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.10.2007 16:39:21   
N _ B
Aja, še to.

Jaka jutri dobi novo prevozno sredstvo. user posted image user posted image user posted image  Upam le, da mi ga ne prodajo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.10.2007 16:46:34   
Kati81
 ma če pa Kajo držim pol pa pride do tipkarskih napak.

Bravo Jaki, N&B saj sem vedla da ti tist voziček ne bo dal mira.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.10.2007 17:39:48   
KT
N & B pokliči vraga v BC in ga rezerviraj - ni za zamudit take priložnosti!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.10.2007 17:56:07   
Anonimen
Ahoj

Lepo da ste se imele fajn na srečanju in da ste uživale še namesto mene.

Ja zdravje je tako tako. Grlo je čist zabasano pa glava še malo boli. Ma bo že. Hvala za pikapoke, mogoče bodo pomagale. Sicer pa sem si sama kriva user posted image

N&B kakšen voziček pa je to? Ma sem firbec user posted image .

Jaz sem pa Tari probala danes dat eno kašico pa ji ni šlo prav fajn. no to je bla samo proba, pol žličke pa še to je ven spljuvala - je bilo preveč kislo ker se je tako kremžla. Bom kar počakala do šestega meseca če ne bo treba po nasvetu pediatrinje prej kaj dodajat.

Ja Tara je zobek dobila kar hitro. Se je pa zeeellllooooo slinila, tečkala kak teden ali dva (kar nekaj jo je uščipnilo, drugače pa ni bla ne vem kako zoprna), vročine nisem zaznala, tako da je dokaj dobro prenesla. No pa zelo rada je visela na moji zizi, kar skoz bi vlekla user posted image .

Punce jaz ne vem kako eni vaši user posted image zdržijo 3 ali štiri ure brez hrane? user posted image Moja Tar je vsako uro ali uro in pol. Če je po sreči zdrži kaj več. če ji dam pa med obrokom čaj pa zdrži mogoče 2-3 ure, ampak to je res že redko. Poja pa zelo na hitro. ma sem jo najbrž razvadla da je po malem in večkrat user posted image , že ve kaj je zdravo prehranjevanje user posted image

A so vaši cukri radi v družbi večih ljudi, npr. kjer je veliko otrok in skačejo okrog njih. Moja Tara sploh ne prenese da je več ljudi okrog nje in dase vsepovprek pregovarja in vrešči. Sploh nima rada da ji "po glavi" skačejo njeni bratranci. Pa sva veliko okrog ljudi ampak če jih je pa preveč ji je pa prav zoprno, postane ful tečna.

A boste danes spet čvekale? user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.10.2007 18:05:46   
N _ B
KT: Ravno to delam. Kličem že 10 min, pa se noben na tem oddelku ne oglasi. Ne na direktni št. in ne če me preveže. Če ga jutri vzamem, me pride še ceneje, ker ima btc festival nakupov. Sicer mi ne bodo dol odbil od cene dobim pa bon v vrednosti 40 eur. tako me dejansko pride 186 eur. sploh ne premišljujem več. če mojga prodam za 150, pa še 20-30 prišparam, ker ne zamenjam koles, je potem to to.

Nogica: to je to. PP Centro Completo

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.10.2007 18:10:46   
N _ B
Rečeno, storjeno. Voziček je rezerviran. Ma sem važna. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.10.2007 18:14:21   
lidijad
Kako ste se imele na user posted image ? Nekega lepega dne se bove tudi midve pridružile in bomo lahko počvekali.
KO se vaši user posted image zbudijo ali zajokajo? Ajda se čez dan kr večkrat jokavo zbudi? Kaj bi bil lahko vzrok?user posted image
Ali je že katera nabavila splano vrečo?

Punce, kdaj dodajate rižolino: dopoldan, popldan ali pred spanjem?

nky23: od nuka? z eno luknjico ali več?

nogica - user posted image   za hitrejše okrevanje. Hura za prvi zobek.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.10.2007 19:13:05   
KT
N & B pa ga imamo, pa ga imamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.10.2007 19:37:01   
ŠpelaP
N&B - user posted image za nov voziček Smo pa mi tudi mislili kupiti ta model vozička, samo druge barve. Samo potem smo pa kupili Peg Perego UNO - rdeče barve. Smo namreč tudi mi pred enimi tremi tedni kupovali voziček. Prej smo imeli še kar Timovega. Naš je pa tak:
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.