ronja
|
Hehe, nikica, popolna še glih ne, en mičken nama še manjka Se pa trudiva prilest tja, hehe . Ja, imaš zelo prav, da se tudi on trudi! V bistvu se je celo bolj, kot sem mislila, saj se je že v pon. šel zmenit z mami, vendar mi ni nič rekel, ker se je bal, da se mu ni nič ratalo zmenit (čeprav sem rekla, da ni treba, da takoj rata, samo da vidim, da se trudi ). NO, on pravi, da se ni vsega zmenil itd... meni se zdi, da se je kar dobro zmenil - nič niso težili, v čet. sta celo prišla po kužiko (ker so šli na izlet v naravo, sta prej poklicala) medtem, ko sva bili midve z vami v BTCju... Ful lepo. Danes je njegova mami klicala, če prideva, ker se je svakinja s tamalim vrnila, se je zmenil, da pokličeva nazaj, pa itak da sem bila za, saj ni, da ne bil hotela, da se kdaj vidimo, samo ne vsake 2 dni;) Tako smo šli tja in se meli prav fino, njegova mami se je ful trudila,da ni bila vsiljiva, celo pojedli smo lahko vsi skup, ni nosila Ronje stran in sploh vse krasno . Sem ful vesela, da se je vse skup uredilo ! Ja, saj s to špartansko vzgojo, ki jo tast preferira, res ne bojo daleč prišli:) Po svoje pa dobro, da je bil on tak, ker če bi ju imela samo njegova mami, bi bila moj lubi in njegov brat čisto razmažena KT, ti si pa huda, hehe, jaz ti povem podatke 24., ko ima mala naslednjič zdravnika. Ali naj jo na približno zmerim že prej? Samo veš, njen oči je ribič, hehe , ne vem, koliko bo držalo Drnula, hvala, hehe, se kar topim od komplimentov . Ma, ne, res se mi zdi boljše povedat tako kot je kot pa da se delamo, da je vse ok in sem vedno bolj jezna v sebi, potem pa enkrat plane ven, pa spokam... To se nobenemu ne splača, navadit na tako življenje se pa niti nočem, niti se po moje ne bi mogla, kolikor se poznam Ronja je ipak "razbojnoška hči", hehe . Mogoče zgledam kdaj res ostra, ampak branit za mojo (pa čeprav posredno) bom vedno tigrica, hehe. Sicer znam bit pa čisto nežna mucka ... V bistvu se mi je zdelo fer, da tudi on ve, kako se jaz počutim, pa čeprav mu bo zato hudo in bo v precepu. Bolj fer, kot da ne ve... Ker bi bilo res škoda, ker se mamo zaenkrat še vsi radi in bi se zgleda vsak bil pripravljen potrudit svoj del naredit... Hvalabogu (čeprav nisem verna, se očitno z bogom kar razumeva ), da je tako . Če ne bi bilo, je pa tudi za vse najboljše, da takoj vemo, pri čem smo. Če se na partnerja ne moreš zanest, je vse skup brezveze in v tem primeru je tudi za boljše, da takoj začneš znova oz. drugače... NO, pa na srečo ni treba . Hehe, pucanje: jaz moram priznat, da imam veliko srečo glede tega! Ni pa prišla čisto sama od sebe, ampak posredno, hehe. Namreč, pri njih doma njemu seveda ni bilo treba pucat, tudi sobo je mel bolj "bomba varianta". No, ampak midva sva živela, predno sva se preselila na svoje, v gl. pri nas doma, skup z bratcem in nekaj časa sestro (ki je živa katastrofa glede pucanja) in potem še s kupom študentov (tu mi verjetno ni treba komentirat... vsaka ve, kako to gre, če napišem, da so bili najprej sami fantje študentje...čisto ok fantje, ampak vsak kaj pusti, en lonček, koš smeti poln,... skratka, saj veste...) No, ampak je bila pa to tudi dobra izkušnja, namreč moj je tako brez (najinega) prepiranja ali česarkoli videl, da se stvari same ne naredijo in da če jih ne ti, jih mora nekdo drug... Ker mu je šlo to takrat zelo na jetra, da sva morala midva pucat za drugimi, če sva si hotela skuhat, mi seveda tega zdaj noče delat, saj je vedel, da je šlo to tudi meni zelo na živce... Tako imava zdaj delo razdeljeno, da vsak naredi nekaj in v principu tako, da vsak dela tisto, kar mu ni tak problem, malo naju pa še stroji rešujejo . Jaz recimo sovražim pomivanje po tleh, ker sem to morala delat, ko sem bila mala in sem vedno dobila astmatični napad zraven, zato to dela on, ki mu to ni problem. Njemu je težje zlagat cunje, ker rabi vsaj 2x več časa za to in ni smiselno, da bi on to počel, zato perem, likam in zlagam jaz. Tudi nese on dol smeti (tu je sploh hec, ker jih sploh ne smem jaz dol nosit, ker je cela znanost od zadaj, ker jih ločujeva in jih on tehta, koliko je katerih, hehe , meni je to ful simpatično) in zjutraj (pa po navadi tudi zvečer) on odpelje cucka. Tudi wcja meni sploh ne pusti spucat, ker so malo bolj dražeče kemikalije in malo zaradi , ko sem bila , malo zaradi mene, ker sem imela včasih bolj zj* pljuča od vseh pljučnic in astme... Tak da ga lahko samo hvalim. NI pa zdaj ta delitev tako, da ne bi pa čisto nikoli pomila po tleh, če se mi zdi že fejst usrano, na hitrco potegnem, bolj pa potem on spuca. V pomivalni stroj nalagava oba, jaz malo več, ker pač večinoma jaz kuham, umivalnik tudi pucava oba, pa jaz verjetno malo večkrat, ampak ni da ga on ne bi! posteljo pa res samo jaz pospravljam, ker gre pač on prej v službo, hehe Na splošno mi hoče povsod pomagat, jaz pa njemu. Res je pa, da majo fantje na splošno nižje kriterije za čistočo - ni jim lih tako težko spregledat kako packarijo oz. je čisto res ne vidijo... In to zeloooo dolgo! PO moje mora vsak malo popustit, jaz nisem več tako zelo pedantna (mojemu bivšemu je šlo strašno na živce, da sem vsak večer zlagala obleke na stol, hehe, pa vsako soboto sem pobrisala prah v sobi,...) in tudi marsikaj spregledam, drugič pa on spuca vse skup bolj kot bi zase . Moj bratec je bil čisto paf: po kakem tednu ali 14 dneh, odkar sva se odselila, je mel urgentni hišni sestanek, da morajo ljudje začet pucat! Prej ni nikoli priznal, da bi midva kaj pucala za njimi (no, saj tako direkt ne vem, če bi sploh priznal, ampak ve pa...) no, rezultat je, da zdaj živi samo še s puncami, sploh ne jemlje več fantov v bajto, hehe Hehe, špela, te ravno berem, pa se mi nekak zdi (kar se mi je zdelo že prej), da sva iz podobnega testa narejeni, hehe! Da jaz vidim, da ji kdo ušesa navije, mu jih bom jaz navila, pa še kaj drugega tudi! Vzgajava midva in tako kot midva misliva, da je prav! komur to ne bo pasalo, jih pa ne bo videl. Pika. Predlogi pa seveda dobrodošli, ampak ne pa teženje vsakič, ko se vidimo! Dokler samo govori, ajde, skoz eno uho not, skoz drugo ven, saj ga itak ne upoštevamo, ampak da bi pa začel kaj takega izvajat na njej pa - jok, brate! mentos, tudi najina je včasih hodila spat tako pozno, zdaj pa gre že prej, saj se tudi že prej tema naredi. Tako da okoli 9h navadno že pančka, če pa se ji igra, je pa ne silim. Kaj me pa stane se še malo igrat z njo po kopanju, če ji paše (po dojenju,s eveda, po kopanju je to obvezno, sicer je upor, hehe ). Moj nasvet je: ne je dat popoldne spat, če ni res zmatrana, pa bo zvečer prej šla spat. Je pa to fino, če grejo malo prej, da imata še z malo časa zase oz. drug za drugega.
< Sporočilo je popravil ronja -- 6.10.2007 21:52:35 >
|