|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
3.10.2007 9:35:00   
Kati81
Evo napišem cel roman in me vrže ven, ne moreš verjet.

Kaj je bila včeraj cepljena in je bila full pridna, ni nič jokala niti pisnila. Težka je 6360g in velika 61cm.

P je rekla da laho začnemo že dodajati hrano (nisem povedala da že dodajam), rekla je kar naj začnemo s sadjem, zelenjavo in rižolinotom. Tudi dva do tri obroke na dan.

Sedaj se grem pa preoblečt, ker sem še v pižami , da greva s princesko v Tivoli ko se zbudi, bova izkoristile današnji dan, ker jutri bo baje že oblačno.

LP K

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.10.2007 11:34:37   
ŠpelaP
Se vidi, da je zadnja dva dni res lepo vreme, ko ni nobene tu gor.user posted image
O, komaj sem  začela pisati, pa moram iti. Se že Sara prebuja!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.10.2007 15:45:36   
lidijad
Zdravo punce,
kako ste danes? Ful je lep dan.

Danes smo imeli posvetovalnico in cepljenje. Ajda je težka 5810 g in velika 62 cm. P je rekla, da lepo napreduje.Zdaj pa revica že od cepljenja (od jutra) samo spi in je, pa tudI malo postoka. Ma sej to cepljenje za njih ni lušno.

Ali je že katera dala cepit proti rota virusu?

Joj kolk so lepi vaši user posted image .

LP

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.10.2007 15:59:31   
KT
lidijad - naša pikica je bila cepljena proti rotavirusu in mislim, da jo je ravno to neslo, ker je tudi ona tisti dan prespala (zdej vas že slišim - ja kot, da drugače nič ne spi user posted image ), hočem rečt, da tisti dan je bila čist omotična in nič kaj dobre volje.

No pa še naša bučka med bučami: user posted image

user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.10.2007 16:55:56   
ŠpelaP
KT - ta slikica je pauser posted imageuser posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.10.2007 18:37:37   
Kati81
Naša je bila tudi včeraj cepljena proti rota virusu pa ni bila nič več zaspana kot drugače.

Sva se pa danes potepale po Tivoliju in je bilo fantastično.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.10.2007 20:03:37   
FLASK_A
Punce, ne pozabit: jutri ob 11h v CITYparku, 1.nadstropje pri igralih!

KT, ta fotka je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se zrihtat, smo se doooolgo potepali pa je mami čist fučuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.10.2007 21:00:26   
Anonimen
Punce mene ta četrtek ne bo, želim pa vam en zelo lep dan. Bom pa ko bo naslednjič srečanje. Zdaj sem še čisto v elementu. Je tako lepo vreme in sva s Taro po cele dneve zunaj. Tar počiva na sončku jaz pa kaj delam - no še vedno pobiramo sadje, ma ga je, sploh ne vem kdaj bo konec. Pol bo pa še prešanje sadja.... uf, uf. Danes smo pa še pridelke z njive vozili -dve prikolici, pa jutri spet. Hvala bogu da je Tara skoz pridna, se zamoti z igračkami.
Ampak moja Tara še vedno zelo malo spi podnevi. Ene dvakrat do trikrat po 10-15 minut. Zdaj pa mi že dva dni tudi ponoči nekaj štrajka, se zbuja. user posted image Upam da ji to ne preide v navado.

Lepo noč in jutri lep dan

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
3.10.2007 21:16:39   
ŠpelaP
Fajn se imejte jutri na srečanju in še zame spijte eno user posted image !

Naš Tim je danes dobil prvo plombico in se pri zobarju sploh ni nič jokal! Sem prav ponosna!

nogica - Sara tudi zadnje čase čez dan zelo malo spančka in tudi ponoči se večkrat predrami za dojenje kot prej - verjetno zaradi večjih potrebe po hrani! Še do nedavna je ves čas, ko sva se vozili z vozičkom, spala, zdaj pa skoraj ves čas gleda kot sovica oka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.10.2007 21:54:32   
Petraa
večer1

špela koliko je pa star tim,da že ima plombo?meni bo pa naš Timček iz gugalnika ven zčezel kako se rinta notriuser posted image

KT je zelo posrečena mala user posted image
Končno je naš tim začel lepo pridobivati zopet na teži :)
Nič,grem moram starejšega dati v posteljo,ker je zaspal na kavču

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.10.2007 22:09:15   
ŠpelaP
petraa - moj Tim bo 26.11. star štiri leta. 

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.10.2007 23:08:57   
Drnula
Mi smo se cepili pred skoraj mesecem dni - pojutrišnjem bo en mesec. Tudi proti rota virusu. Neca  je edino imela malo manj apetita, drugače pa nobene druge reakcije.

Jutri grem zjutraj v službo in potem se primajem v cp. Upam, da me ne bodo raztrgali in bom uspela prit še ob pravem času. Morda se mi pridruži kolegica s svojim julijskim sončkom, ker sva za popoldne zmenjeni za šoping. Se je tolk težko zmenit za en dan, ko imam polno enih stvari vsak dan... pa sva kar tega izkoristili, ker bom itak v LJ.

lpp

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.10.2007 8:38:35   
durosh
KT, kolk je luškana!!!user posted image user posted image user posted image Pa kako lepo čiča!A bo danes tudi v živo pokazala te lepe temne oke?
Komi čakam...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.10.2007 19:28:09   
ŠpelaP
Smo bile spet na drugi strani!user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.10.2007 22:39:37   
Drnula
Ojla punce, lepo vas je bilo videti danes in vaše pridne user posted image prav tako, me je prav veselilo user posted image
Midve s kolegico sva šle kasneje še po nakupih, čas je kar zletel, domov sva se z Neco vrnili šele po osmi uri. Neci sem kupila par hlačk in žabic, sebi hlač nisem uspela kupiti user posted image .
Grem še jaz šuko.
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.10.2007 22:42:08   
Palčica*
Ojla,

Hja-spet smo na drugi strani,nas bom probala vršt na prvo user posted image .
Drugače pa ...pri nas je mala drama.Aljaža zgleda res dajejo zobki,ker danes -hja,kaj naj rečem,res sem mal orng zmatrana in komaj čakam,da čofnem v posteljo.Vse od jutra,pa potem v city parku,pa potem ves dan-noro.Jok,jok in še enkrat jok. Ni pomagala ne vožnja z avtom (zaspal je za vsega 10 minut),ne voziček,niti v postelji ni hotel zaspati.Res prava mala tečka je bil dons.
Nima sicer vročine,jedel je tud v redu...ne vem,bomo videli kaj bo jutri.
Zdaj,pol ure nazaj je končno zaspal. Jaz grem pa tudi.

Aja,fajn Vas je blo videt vse,Vas in Vaše malčke-upam,da ste se načvekale user posted image .

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 916
5.10.2007 8:18:51   
FLASK_A
Včerej je blo pa ful lušnouser posted image user posted image user posted image  Maleni so tako luštni da komaj čakam naslednje srečanjeuser posted image user posted image
HM pa itak rula, sem dobila še ostalo za krst...

Našemu se je pa danes ponoči čisto nosek zamašil, tko da se fuuul trudi dihatuser posted image user posted image  Mal skoz usta, mal skoz nosek, veliko zraka požre, ker hlipa in joka, spal ni skoraj ničuser posted image user posted image  Tak ubožček, je potem pri meni pančkal, jedel je slabo, sej bi rad, pa če ne more dihat zraven revež.... Zdej končno spančka, sem mu naredila kamilice in mu dala pod pojstlico pa je očitno bolš. Nasvet? Men se kr srce trga, ko tako joka in ne pride do zrakauser posted image user posted image
Upam, da bo kmal bolš!

Grem zdej mal pospravit, ko sem že glih tko zlo zbujena, mali pa spi...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.10.2007 9:37:50   
KT
nikical user posted image user posted image user posted image da bo Jaka ja čim prej ozdravel!

Ja res je bilo super včeraj, škoda Palčica* ker si morala tako hitro it, pa ni prav veš, da si pustila ves tisti denar (BTW še ostalo ga je kar nekaj - N & B je rekla, da bo za nasledjič). Prav super je bilo klepetati z vami - komaj čakam, da se spet vidimo user posted image .  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 918
5.10.2007 10:30:45   
Drnula
Nikical naša je bila taka prejšnji četrtek, trajalo je samo dva dni. Za nosek je fajn imet fiziološko raztopino za nos. Neci je zelo pomagala, ji je sčistila nos. Dobi se jo pa menda tudi kot razpršilo in samo stisneš v nosek. Aja, pa ponoči sem ji podložila ležišče in tudi mislim, da ji je pomagalo. Najbolj kriza je res, ko ne more jesti user posted image user posted image
Upajmo, da mu hitro mine in bo jutri že ok user posted image user posted image user posted image

Neca pa se je danes spomnila vstati ob pol šesteuser posted image . Bila je eno uro budna in vesela potem pa je spet postajala zaspana. Imela je že čist vroče roke in sem jo kar nesla v košek in pustila ... in na moje presenečenje je po kakih 15 min zaspala user posted image Zgodilo se je pa še večje presenečenje. Ko je zaspala in sem jo šla nazaj pogrnit sem dudo odložila ob rob posteljice, k zajčku. Potem pa čez čas slišim eno veliko cmokanje in sem bila ziher, da se je zbudila in vleče prstke in letim v sobo da ji dam dudo, da bo morda še malo zadrnjohala nazaj ... user posted image in ona ima dudo v ustih in jo veselo žveči in spančka, zajček pa je tam nekje pri nogah. Kar ne morem verjet, da si jo je sama  tako lepo vtaknila  v ustauser posted image user posted image  
Kolk hitro napredujejo tile človečki user posted image
Ja, men se zdi ful dogodek, potem pa bom šla na kakav v barček v domačem kraju, se prisedla družbi in povedala da smo imeli ful dogodek. Pa bodo izbulili oči, napeli ušesa in vprašali Kaj pa ... jaz bom pa rekla 'Neca je sama poiskala dudo in si jo pravilno vstavila v usta' .... ha-ha-ha.... njim se bo seveda zdel ful dogodek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.10.2007 11:20:45   
ronja
NIkica, pucaj mu nosek s fiziološko - niso najbolj navdušeni nad tem, ampak so ti pa potem hvaležni... Mu pa kar par kapljic zlij v vsako  nosnico. Predvsem pred vsakim dojenjem, mu bo lažje.

palčica, če ti je kaj v uteho, to nas vse še čakauser posted image

Mala ronjica se je pa obrnila iz hrbta na trebušček!user posted image user posted image user posted image Sicer potem ni vedela, kaj naj naredi s tisto roko, ki se je ujela vmes in sem ji malo pomagala, da je lahko spet kravice pasla, ampak punce, meni je to noro! Res je lepo gledat napredek, a ne, Drnula! Moja dude še ne zna dat v usta (zna jo pa dat ven, če to kaj štejeuser posted image ), jo pa že prime nekak približno in igračke tudi že zna zagrabit. Sem prav vesela, tako lahko še kaj naredim, heheuser posted image Sem pa ista, ko ti, Drnula, sem morala to takoj smsat očiju, hehe.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.10.2007 11:47:51   
KT
Drnula BRAVO za dudo user posted image user posted image user posted image

Ronja  - tvoj user posted image  bo pa čisto po mami - prava športnica user posted image user posted image user posted image

Durosh še enkrat najlepša hvala za CD - bom jest tole mal naštudirala, da vidim če jo prov "svalkam".

Pičica meni je pa kar slabo, ko tkole berem kaj vaši pikci že vse znajo - naša frajla pa je motorično ravno tako trda kot mami user posted image user posted image user posted image . Jo "svalkam" k nora (ne čist tko no) ona pa vedno najde kako stvar za gledat - se lepo zagleda in njej je prav fino kakorkoli jo obrnem user posted image  - pol pa študira in gleda, in gleda user posted image . Maksimalni njen napor je pretegovanje po sladkem spancu - no, izgleda da ji streaching kar gre - aja pa glavo levo in desno hitro premika kot, da bi tenis gledala - no, mogoče bo pa goreč fan tenisa user posted image .

neja - kje si? - smo te pogrešale včeraj! 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.10.2007 12:20:42   
FLASK_A
Hvala punce za pikapokice! Moj angelček lepo pančka, prej je jedel pa še u lekarno sva šla. Po pršenju v nosek in predihavanju kamilic je spil še štiri žličke čaja, zdej je pa omagaluser posted image  Pazte to- ko je pojedel in sem mu zamenjala pleničko, sem ga obrnila na trebušček, da se mu tekočinica ven zlije- in je bil takooo vesel, ful se je smejčkal in vriskal. Mislim, še če ima problemčke, se mu smejiuser posted image user posted image  Ful fajn, ker ponoči in zjutraj je bil res bogi.

Palčica- najbrž so res zobki... Sej bomo tudi ostale kmal na istem... Pa res- ti kr flikneš keš na mizo pa spokaš. Naslednje pol leta hodi na srečanja kar brez denarniceuser posted image user posted image Si vplačala že za toliko vnaprejuser posted image

Drnula- ja, res napredujejo... Bravo za dudicouser posted image user posted image user posted image  Hehe, ja, drugim je to res blazen dogodekuser posted image user posted image  Jaz sem tut čist iz sebe, ko kaj novega opazimuser posted image  Povem pa tuki pa mojmu, drugi ne zastopijo tolk tega navdušenja- logično... Naš zdej poskuša dudo dat v usta, če mi jo dam v rokico. Pol se pa matra cucelj dat not, pa gre vse drugo prej- prstki, druga rokica, držalo od dude... Pol se pa jeziuser posted image  Srček...

Ronja, tvoja je pa hitra! Ko mamica, itakuser posted image user posted image

KT, saj bo še prehitro vse znala... Očitno se ji te stvari (kravce npr) zdijo "za otroke"user posted image  pa bo počakala, da bo mal starejša, da bo delala zrelejše stvariuser posted image user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.10.2007 12:45:51   
durosh
Živijo, punce.
Ja, ful je blo lepo včeraj, pa se mi zdi kar dolgo zdej čakat na drugi mesec!user posted image Kaj ko bi se zmenle še kaj prej?Medve sva za, a ne, Kati81user posted image user posted image user posted image .

Nikical, joj, tudi od nas ena user posted image , d boste čimprej nazaj po starem-zdravi.No, če se že smejčkate, pol ste že na dobri potiuser posted image .Sem pozabla včeri vprašat, kdaj sploh mate krst-obvezno moraš pripopat gor kako Jakčevo sliko, ker ga kar vidim, kolk bo kul v tustih hlačah in srajčki s kravato.Bravo, mami, za dober okususer posted image .

KT, ni problema za cd, ti sam svalkejuser posted image .mi boš vrnila, ko bom rabla kakšen nasvet glede diplomeuser posted image -ni pršlo včeraj na vrsto, da ti povem, da sva iz ista foha-no, približno, ker se jaz še trudim bit anglistka.

Ronja, user posted image user posted image user posted image  za malo Ronjico in njen podvig.

Palčica,  hvala za pijačo, ampak zdej pa res, kot pravi Nikical;naslednje pol leta hodiš brez denarnice!!! Ampak sej je bil priden včeraj Aljaž v CP-ju, tako lepo je vriskal.

Drnula, user posted image user posted image user posted image  za malo Neco in njeno dudico.sej zato smo pa mi tu, da zaploskamo in čestitamo za nove podvige, tudi če nas drugi user posted image  gledajo.

Neja, smo te pogrešale!!!

No, medve sva imele danes drugi obisk v RA.je rekla dohtarca, da smo zelo pridne user posted image user posted image user posted image  in da je že zelo bolje od zadnjič ter da jo samo še malček zateguje po desni strani.v 2 tednih se da torej nardit boga in poluser posted image .svetovala nama je nekaj obiskov pri fizioterapevtki, da nama pokaže vaje, nošenje, igro zdaj, ko smo že večji.drugače je pa že vse v reduuser posted image user posted image user posted image .ne mi zamerit, ma sem tako vesela-sej ve me razumete, a neuser posted image .

slikice bom dala gor zvečer, če se ostale udeleženke srečanja strinjate.

lep dan

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.10.2007 13:57:03   
FLASK_A
Joj, Durosh, kolk fino! Sem vedela, da ful lepo napreduje Nikolajcauser posted image user posted image user posted image  En objemček user posted image  še od Jakca za lepe želje! Hehe, za nekatere je moj okus fajni, za druge spet neuser posted image  Saj veš, kako to gre. Mama bo imela tolk za pripomnit- na krstu pa nima čipkicuser posted image user posted image  Še dobro, da ne živim več domauser posted image user posted image user posted image  Slikice pa kar daj gor! Pa še meni pošlji, ti dam mail na ZS!

Sam res- kaj ko bi se me kar na 14dni al pa kr na 1teden zmenile pa bi šle kam ven? Tko je fajn klepetat!user posted image user posted image user posted image  Sej včerej smo kar mal dežka pridelaleuser posted image  je blo par kapljic ko sem domov vozila. Sej, kera lahko, lahko, katera pač ne, pride drugič.
Neja, kje si resuser posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.10.2007 15:52:51   
Petraa
zdravo1

no vidim da ste maksimalno uživale.upam,da bomo lahko druge videle slike user posted image
No,naš Tim je zopet postal priden fantek.Končno je tudi igralni center v igri,je bil včeraj na njem skroaj 3 urce user posted image
kar se tiče ponih noskov,dajte si naročit baby vac,moj Timček je tako srečen ko mu spucam noseka user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?