durosh
|
Živijo, punce. Ja, ful je blo lepo včeraj, pa se mi zdi kar dolgo zdej čakat na drugi mesec! Kaj ko bi se zmenle še kaj prej?Medve sva za, a ne, Kati81 . Nikical, joj, tudi od nas ena , d boste čimprej nazaj po starem-zdravi.No, če se že smejčkate, pol ste že na dobri poti .Sem pozabla včeri vprašat, kdaj sploh mate krst-obvezno moraš pripopat gor kako Jakčevo sliko, ker ga kar vidim, kolk bo kul v tustih hlačah in srajčki s kravato.Bravo, mami, za dober okus . KT, ni problema za cd, ti sam svalkej .mi boš vrnila, ko bom rabla kakšen nasvet glede diplome -ni pršlo včeraj na vrsto, da ti povem, da sva iz ista foha-no, približno, ker se jaz še trudim bit anglistka. Ronja, za malo Ronjico in njen podvig. Palčica, hvala za pijačo, ampak zdej pa res, kot pravi Nikical;naslednje pol leta hodiš brez denarnice!!! Ampak sej je bil priden včeraj Aljaž v CP-ju, tako lepo je vriskal. Drnula, za malo Neco in njeno dudico.sej zato smo pa mi tu, da zaploskamo in čestitamo za nove podvige, tudi če nas drugi gledajo. Neja, smo te pogrešale!!! No, medve sva imele danes drugi obisk v RA.je rekla dohtarca, da smo zelo pridne in da je že zelo bolje od zadnjič ter da jo samo še malček zateguje po desni strani.v 2 tednih se da torej nardit boga in pol .svetovala nama je nekaj obiskov pri fizioterapevtki, da nama pokaže vaje, nošenje, igro zdaj, ko smo že večji.drugače je pa že vse v redu .ne mi zamerit, ma sem tako vesela-sej ve me razumete, a ne . slikice bom dala gor zvečer, če se ostale udeleženke srečanja strinjate. lep dan
|