N _ B
|
Ojla punce, vikend je za nami. Mi smo ga preživeli bolj umirjeno. Nika in mož sta šla včeraj malo v hribe, midva z Jakom na daljši dopoldanski sprehod, popoldan k moževi babici na obisk in to je bilo to. Pralni stroj se včeraj ni imel časa oddahnit, posušilo se mi je vse, sedaj pa na juriš na likanje . Z današnjim dnem mož ne dela več cele dneve, temveč do konca meseca dopoldan ali popoldan, potem bo pa en dan delal (od 10 do18-ih) in en dan frej. Jaka ga je dopoldan kar požiral z očmi, ko ga je imel le zase . ŠpelaP: kaj naj ti rečem...držite se! Drnula: luštna hišica. Jaz bi tudi tako.... Kar se pa notranje razporeditve tiče, sem pa jaz taka, da povem, kje bo kaj, ker je pri meni bolj pomembna funkcionalnost od izgleda. Ko sva midva preurejala nadstropje v hiši tasta in tašče, sem si jaz najprej zamislila, kje in kakšno bo pohištvo in potem se je temu prilagajala instalacija. Sploh pri kuhinji se mi zdi to še kako pomembno, ne da imaš potem en kup mrtvih kotov, omaric širine 20 cm, polnil 10 cm, s katerimi nimaš kaj počet, razen prah brisat. Največ se pokaže potem, ko začneš v stanovanju živet. Edino, kar bi me zaradi zunanjega izgleda znalo zafrknit, je kakšna občina. Prijateljica je imela vedno v glavi, da bosta imela hišo v L, pritlično, no potem jima pa niso potrdili, ker pač to ne paše v tisto okolje. Za zanoret. Če je meni kaj nefuncionalno, so mi tisti ozki balkoni (gang), širine 80 cm, vzdolž cele hiše. Kaj lahko delaš gor? Stojalo za perilo že nekako postaviš, obesiš pa malo težje. Aja, pa za pomivat imaš. Srečanje: komaj čakam, da vas spet vidim. Vas in vaše malčke. Imam en predlog. Glede na to, da bo v četrtek lepo vreme in, da se dobimo okoli 11. ure, ko bo že sonček, bi lahko bile kje zunaj. Kaj pravite na tisti lokalček, ki je med halo A in City parkom (nasproti Citroen salona) pri igrišču za odbojko? Tam se mi zdi kar nekaj prostora tudi za vozičke in mislim, da so tudi mize premakljive. To je le predlog. Zaradi mene se lahko dobimo tudi noter v CP. Grem, da vsaj kakšno cunjo zlikam. Lep dan.
|