|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
30.9.2007 12:32:39   
KT
Kakšna lepa nedelja punce - upam, da vozičkate 100 na uro. Naša pa spet drnjoha - nč novga, ane user posted image . Ob 8.00 je neki čivkala, a očitno premalo - nisva uspele očija zbudit user posted image  in do takrat, ko se je user posted image  dvignu, je naša frajla že nazaj začorila - ja, je bila tko utrujena od 3 min kravc, da jo je takoj zmanjkal user posted image .

MAX uživajte!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.9.2007 13:43:18   
mentos
ojoj, kako cortkani so vaši sončki,
NikicaI ful fajen že pase kravice, tvoj Jakec je pa pravi korenjak, se tako fajn zavije v baldehinček evo pa še malo od naše sončice, ko je bila stara 2 meseca
user posted image
sem hotla več slikic,pa mi ne gre

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.9.2007 15:50:32   
FLASK_A
Hehehe, ja naš si je potegnu čez glavo in ovil okrog sebe eno zavesico, ki jo imamo čez pojstlico zarad komarjev. No, frajer je zbrcal s sebe odejco in se pokril z zavesouser posted image user posted image user posted image  KT, vpliv Aline- se prav vidiuser posted image

Mentos, kaka lepa posteljica! Ni čudno, da mala tako spančka notriuser posted image user posted image  Za slikice pa probaj vsako kodo dat v svojo vrstico (vmes naj bo ena vrstica prostora) in sem ziher, da bo šlo! Sej delaš s slikomatom ane? Pa kode prilepiš tukaj v odgovor? No, pol sam to ponavljaš in med kodami stisneš enter.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.10.2007 0:56:25   
ŠpelaP
Punce, pišem samo toliko, da nas ne bo zopet vrglo na drugo stran. user posted image
Drugače pa itak skoraj ne morem pisati, saj sem tako prehlajena kot že dolgo ne. Največja ironija pa je, da se v bistvu sploh nisem prehladila v pravem pomeu besede, ampak sem se nalezla od Tima. Cel teden sem ga imela doma in ni šel v vrtec, ker je bil tudi ful prehlajen, pa sem pokasirala nahod, kašlanje... Zdaj pa že nekaj tudi moža grabi. Samo, da bi jo Sara odnesla brez prehlada.  Zaenkrat očitno preko mleka dobiva protitelesa.
A veste, kaj sem začela ugotavljati, da se naša Sara počuti ful omejeno v stolčku in kar dejansko tudi je. In se že prav buni, ko mora biti noter. Nositi je pa tudi ne morem non stop. Bom s podstrešja privlekla stajico in ji bom lepo postlala s povštri in dekami. Potem bo pa lahko ležala, sedela, se prevračala in pasla kravce. Pa še igračke ji bom lahko navesla po mrežici.  Tiste v stolčku so itak tako daleč, da jih skoraj ne doseže. Le kdo oblikuje take stolčke, da so igrače ful daleč od dosega kratkih dojenčkovih rokic?!user posted image

Nikical- ful je posrečen tvoj pikec! Pravi dobrovoljček! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 879
1.10.2007 8:29:28   
FLASK_A
Joj, Špela, kdaj se boste že rešili zdravstvenih problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno imate kaj...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.10.2007 8:33:32   
FLASK_A
Naše srečanje ,4.10.2007user posted image user posted image user posted image
Prijavljene udeleženke:
1_ KATI81
2_ NEJA24062007
3_ KT
4_Durosh
5_Zabica26 (mogoče)
6_N&B
7_Drnula
...
žblj_ Nikical
Dajmo, punce, še kakšna da bo bolj veselo! 
Ura srečanja: 11h. Lokacija bi bila pa Citypark- nekatere so že izrazile željo, da grejo pol še u nabavo- se strinjam. Se doobimo v slaščičarni v 1.nadstropju pri otroških igralih, zraven restavracij (mislim, da je mehiška zraven). Bomo imele še wc blizu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 881
1.10.2007 8:35:32   
KT
ŠpelaP, da bi ja čim prej pregnali tega hudiča od prehlada iz hiše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 882
1.10.2007 12:02:24   
ŠpelaP
Hvala za vse pikepoke!
Moj mož pravi, da se nas zato tako bolezen drži, ker ni v redu zapil Sarinega rojstva, še prej pa Timovega. user posted image Tim je bil prvo leto, ko je šel v vrtec, kar naprej bolan in je imel od oktobra do avgusta naslednjega leta 17-krat antibiotike (gnojna vnetja ušes, angine...). 

Zdaj imam pa še bolj ali manj potrjen svoj sum, da gre pri Sari za alergijo na KML in ne le za neprenašanje laktoze:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4218675

Zdaj bova pa z možem še bolj zatežila (bova težila do onemoglosti, če bo potrebno), da nas bo pediatrinja poslala alergologu. Drugače sem pa v bistvu z dejstvom, da ima Sara verjetno alergijo na KML že sprijaznjena, diete sem se že tudi navadila. Tako da, dokler bo Sara v redu napredovala, da bo imela lepo kožo - brez izpuščajev... sem več kot zadovoljna. Hvala bogu, pa ta alergija izveni običajno že v prvih letih otrokovega življenja.  Res pa je, da se je pač potrebno držati diete, ker drugače pa se lahko faše alegija še na kako drugo živilo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.10.2007 13:13:29   
N _ B
Ojla punce,

vikend je za nami. Mi smo ga preživeli bolj umirjeno. Nika in mož sta šla včeraj malo v hribe, midva z Jakom na daljši dopoldanski sprehod, popoldan k moževi babici na obisk in to je bilo to. Pralni stroj se včeraj ni imel časa oddahnit, posušilo se mi je vse, sedaj pa na juriš na likanje user posted image . Z današnjim dnem mož ne dela več cele dneve, temveč do konca meseca dopoldan ali popoldan, potem bo pa en dan delal (od 10 do18-ih) in en dan frej. user posted image  Jaka ga je dopoldan kar požiral z očmi, ko ga je imel le zase user posted image .

ŠpelaP: kaj naj ti rečem...držite se! user posted image

Drnula: luštna hišica. Jaz bi tudi tako.... Kar se pa notranje razporeditve tiče, sem pa jaz taka, da povem, kje bo kaj, ker je pri meni bolj pomembna funkcionalnost od izgleda. Ko sva midva preurejala nadstropje v hiši tasta in tašče, sem si jaz najprej zamislila, kje in kakšno bo pohištvo in potem se je temu prilagajala instalacija. Sploh pri kuhinji se mi zdi to še kako pomembno, ne da imaš potem en kup mrtvih kotov, omaric širine 20 cm, polnil 10 cm, s katerimi nimaš kaj počet, razen prah brisat. Največ se pokaže potem, ko začneš v stanovanju živet. Edino, kar bi me zaradi zunanjega izgleda znalo zafrknit, je kakšna občina. Prijateljica je imela vedno v glavi, da bosta imela hišo v L, pritlično, no potem jima pa niso potrdili, ker pač to ne paše v tisto okolje. Za zanoret. Če je meni kaj nefuncionalno, so mi tisti ozki balkoni (gang), širine 80 cm, vzdolž cele hiše. Kaj lahko delaš gor? Stojalo za perilo že nekako postaviš, obesiš pa malo težje. Aja, pa za pomivat imaš.

Srečanje: komaj čakam, da vas spet vidim. Vas in vaše malčke. Imam en predlog. Glede na to, da bo v četrtek lepo vreme in, da se dobimo okoli 11. ure, ko bo že sonček, bi lahko bile kje zunaj. Kaj pravite na tisti lokalček, ki je med halo A in City parkom (nasproti Citroen salona) pri igrišču za odbojko? Tam se mi zdi kar nekaj prostora tudi za vozičke in mislim, da so tudi mize premakljive. To je le predlog. Zaradi mene se lahko dobimo tudi noter v CP.

Grem, da vsaj kakšno cunjo zlikam.

Lep dan.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.10.2007 15:16:49   
mentos
pozdravljene punce
vidim, da je srečanje uspelo, ful ste fletne s svojimi cukrčki.
Špela ti pa se le hitro pozdravi in naj te sonček grejeuser posted image

evo pa še slikica od naše Hane
user posted image

to pa je priprava naše priceske na krst, ki bo 4 novembra
user posted image
no pa še ena na gugalniku
user posted image
predno gremo na sonček, in seveda počitek pred kosilom
user posted image
očka pri delu
user posted image

pa pa imamo že alarm

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.10.2007 19:19:40   
Petraa
zdravo!

ja punce res so srčkani naši otroci user posted image    No,a bomo naredile že sedaj ženitne ponudbe in že vnaprej določile kdo bo s kom user posted image
jaz sem pa Timu danes kupila igralni center,mater so dragi ,a skoraj nič takega  posebnega niso user posted image
Sem danes končno sling dobila,mislim da je bil Tim še najbolj vesel,saj je več ur notri spal in zdaj je že tudi par uric buden,pa ni nič tečen,ker se je napančal.Končno en res izvrsten nakup !!
grem,starejši se kopa

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 886
1.10.2007 21:48:37   
Anonimen
Ahoj

Moja Tara je pa danes stara 4 mesece user posted image user posted image user posted image .

No kaj drugega pa napišem ko bo več časa. Imam še par stvari na netu za pošlihtat.

Mejte se. Pa tisti ki se bolni se čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
1.10.2007 22:20:38   
ŠpelaP
dober večer!
Sem ugotovila, da imam malo čudna otroka!user posted image No ja, sta pač po mamici in atiju! user posted image Sara med pasenjem kravic najraje gleda atija, kako oponaša opico.user posted image Ob tem se malika na ves glas smeji. Drugi čudaček je pa Tim. Sem danes s podstrešja privlekla stajico, da bi lahko vanjo od časa do časa posadila ali položila Saro. Ja, kaj mislite, kdo je v stajici preživel večino popoldneva in večera?! Tim, seveda!user posted image Je bil tako priden kot že dolgo ne! Samo da je lahko bil v stajici. Sva se z možem smejala, da če bi nas kdo videl, bi ziher mislil, da smo malo prismuknjeni. Dojenček v stolčku, štiriletnik pa v stajici z vsemi blazinami in ropotuljicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
1.10.2007 22:35:58   
KT
nogica - user posted image  ČESTITKE za štili mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.10.2007 8:22:03   
Drnula
N & B - tole glede kuhinj si dobro napisala, se strinjam. Sem dala tri kuhinje skoz in zdaj se mi zdi da se mi svita kaj in kako mi najbolj paše. Marsikdaj prodajajo kaj za t.i. funkcionalno pohištvo pa potem vidim, da niti približno ni tako ... npr. vrteči kotni regali. No vsaj pri meni se ne obnesejo  Kar se tiče dolgih ozkih balkonov se tudi popolnoma strinjam - ne hvala Pomoje so jih izumili holcarji, da so lahko rožce gor navesli, ker za kaj več niso praktični.

Nikical - Jaka je res pravi korenjak.

SpelaP - popek zdaj Neci parkrat na dan samo sperem pod tekočo vodo, nič več kremic, in je bistveno boljši, skoraj že popolnuser posted image .  Že pri izpuščajih, ko je imela dva tedna, sem ugotovila, da ko sem odstranila žaubice in samo spirala z vodo je bilo takoj, ma res takoj dobro. Ne vem zakaj si nisem zapomnilauser posted imageuser posted image Zakaj je ratal sploh vnet? Brišem ga tako kot prej, torej je bil suh, pot kot pri vas mislim da ne more bit (je bil pa pri prvih izpuščajih) ... če se vseeno ne popravi poskusim bivacin - hvala.

Aja - prehlad, ki ga je fasala v noči na petek je do nedelje tudi čist minil user posted image user posted image user posted image

Mi smo kočno zrihtali moj auto in včeraj sem bila na obisku pri starših in sestri. Danes bom tudi po vsej verjetnosti šla v domač kraj, če mi le rata. Morda greva s kolegico obiskat tretjo kolegico, ki ima rok čez devet dni. Da se vidimo preden pobegne v porodnišnico. No bom videla, težko da mi rata vse do 15. ure. Ne mislim pa noreti ampak se umirjeno usesti, spit kavico in poklepetati. Če ne pa jutri. Ker danes grem najprej na parcelo - takoj ko se Neca zbudi, saj so prišli danes prvič monterji. Potem moram it registrirat auto in naredit tehničnega, ker mi je vse poteklo že 3.9. user posted image , sem ugotovila včeraj user posted image . Ponavadi imam registracijo marca, nazadnje pa sem naredila vse samo za pol leta, da sta se mi časovno ujela registracija in tehnični, pa pol čist pozabila na to.  Upam, da me ne ustavijo policaji danes user posted image

Očitno bo danes spet prav fajn vreme - uživajte!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.10.2007 10:07:01   
KT
Punce kje se zdaj dobimo user posted image user posted image user posted image  dejmo se hitr zmenit - sej je že skor pojutrišnem user posted image , samo še dvakrat gremo spat user posted image  pa se že dobimo!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.10.2007 10:56:08   
ŠpelaP
drnula- saj Timu takrat tudi ni pasala nobena kremica, samo še slabše je imel. Samo prašek mu je pomagal, ker je imel že tako vnet popek, da se mu je že ven cedilo.
Fajn, da gre Neci na bolje!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 892
2.10.2007 11:04:42   
ŠpelaP
Tako pa naša Sara uživa v stajici, dokler je ne zasede Tim!user posted image
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.10.2007 12:35:03   
durosh
joj,punce, kolk so lepi!!!user posted image user posted image user posted image  za vse očije in mamice, ki delajo take lepe otročičeuser posted image .

Nogica&Tara, vse najboljše za 4!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ena ideja za slikico:BabyWeekly predlaga, da za vsak rojstni dan našemu user posted image  narišemo na bušija številko meseca s kremico in pol poslikamo-dobimo kasneje en vpogled v razvoj po mesecih, pa še le spomin je.

ŠpelaP, eno user posted image ,da se čimprej pozdravite in da vaša lepotička ne stakne prehlada.Ma, je cotkana!!!

Nikical, dej k se medve s KT zmenva, da da Jaka mal inštrukcij našima dvema v pasenju kravicuser posted image .Pa tista slikica s črtami nama je z Nikolajo zelo všečuser posted image .

Drnula, ne vem, če sem že napisala:ful lepa hiška!Sem ti prav fouš!Pa Neca je tudi pravi mali zakladekuser posted image .Boš prilepila naslednjič še kako slikco z vaših pohajkovanj s slingom?

N&B, a pride tudi Nika v četrtek, al bo v vrtcu?

ŠpelaP, vaša dva sta si pa kar podobna, a ne?Oba mata take lepe očke, za pojest.

Ok, se zbujamo.kje se torej dobimo v četrtek?

KT, službo maš zagarantirano!!!

LP

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.10.2007 12:53:18   
Kati81
Z nikico sva se pogovarjale da je najbolje da se dobimo v CP in se potem glede na nastalo situacijo selimo ali pa ne, ker v Lj je vsako jutro megla in vprašanje če bo ob 11 že dovolj toplo za ven, glede na to da se pa potem začvekamo se lahko enkrat vmes tudi malo preselimo na sonček.

LP K

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 895
2.10.2007 13:15:13   
N _ B
Durosh: Nika bo v vrtcu. Ta teden je teden otroka in imajo kar nekaj aktivnosti.

Srečanje: torej ob 11.00 v CP!

Grem kuhinjo pospravit. Se javim kasneje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.10.2007 14:17:20   
FLASK_A
Srečanje potrjeno v četrtek ob 11h CP, in sicer v slaščičarni v 1.nadstropju pri mehiški restavraciji in otroških igralih.

Komaj čakam, da spet malo počvekamouser posted image user posted image user posted image

Durosh, zmenjeno, bo Jaka v četrtek mal nakazaluser posted image  Drugač se pa zdej že s kolenčki naprej odriva. Pomoje bo hitro šel naprej.

Več se pa v četrtek zmenimo, mam ful dela... Zdej sva glih s telovadbe in moram še vse poštimat pa kosilo nardit pa kej polikat... Se vidimo!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.10.2007 21:37:34   
Palčica*
Punce ojla,

Bolj na brzino,ker sem še kar leteča (ob pol desetih zvečer,pa kje si to videl user posted image ).Sem bla zdej nekaj dni brez neta (adijo modem),pa se mi zdi kot bi bla brez njega celo večnost.

Jaz ne bom rekla,da pridem na srečanje,si pa želim da bi prišla.Tko,da ne me dat na seznam,da ne bom spet kje ostala user posted image . Mal vraževerja...

P.S. Nimam časa pohvalit vse slikce na dolgo in široko,prepričane pa ste lahko da so vaši malčki res nekaj posebnega. Človek bi jih samo gledal in gledal...

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.10.2007 21:46:36   
ŠpelaP
durosh - zgleda, da sta si res iz dneva v dan bolj podobna. Sploh če gledam Timove slikice, ko je bil on dojenček.

Drugače pa punce, kje ste vse danes? No, seveda je pa bil danes resnično lep dan, tako da smo verjetno kar vse zunaj martinčkale svoje mladičke!user posted image

A si morete misliti, da sem bila jaz še danes zjutraj taaaakoooo prehlajena, da bi lahko kar umrla, ob 12h še ful zaspana (kar se zgodi enkrat na sto let). Ko pa me je ta čudna zaspanost minila, se je pa tudi prehlad začel izboljševati. In zdaj zvečer sem že skoraj kot nova. Res čudno!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 2.10.2007 21:47:24 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.10.2007 9:00:06   
N _ B
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......