|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
21.9.2007 9:49:46   
FLASK_A
Odlično, ful dober odzivuser posted image user posted image user posted image

Se pravi: srečanje 1x mesečno (kandidatke, ki smo zauser posted image user posted image ):
1_KATI81
2_N&B
3_NOGICA
4_PALČICA
5_KT
...
****_NIKICAL
Srečanje bomo seveda organizirale tudi drugje kot v Zvezdiuser posted image , se mi zdi fer, da vsakič katera predlaga, da pridemo še na kak drugi konec.Kar prijavljajte se, da nas bo na vsakem srečanju čim večuser posted image user posted image user posted image

Uf, Nogica, ti pa si res imela težak dan. Tudi jaz mislim, da je Tara še mal tvoje živčnosti fasala pa je bla pol razdražljiva. Ej, punca, pa da ti naslednjič ne pride na misel, da ne prideš če pozabiš denarnico! Sej se zgodi- pa bi ti lahko komot katera častila, naslednjič pa ti nazaj. Zarad take stvari pa ti res ne pustimo manjkat, ane junijke?!user posted image user posted image  Pa hvala za čestitke, tista dva izpita, ki sta bla na čakanju, bosta še do naslednjih rokov v naslednjem letu- saj mi profesorji ne bodo nikamor ušliuser posted image  Si ful želim bit z Jakcem, tko hitro raste... Če bom sam v šoli visela, bom čist preveč zamudila pri njemu... Ja, in Nikica je OK, tisti _L_ je bil samo po sili razmeruser posted image

Špela, vi ste pa faceuser posted image  Samo kakanje pa kakanje.. Tale vaša školjka je dobra, da je še celauser posted image user posted image  Mal heca, se mi prav smilite, veš, upam da se kmalu rešite teh težavuser posted image user posted image user posted image  Očkati se pa kot po pravilu vsem takim stvarem izognejouser posted image  Pol smo pa same v drekuuser posted image user posted image  Pa hvala za čestitkeuser posted image

Palčica, uživajte na morju! Če bo večina za, se pa itak potem kmalu vidimo- že naslednji mesec, ane punce!user posted image user posted image user posted image

Hec, včerej sm dala prat tisto Jakovo krstno srajco s kravato in ITAK se je kravata razvezala. Moj je glede tega čisti aberveznik tko da sem se mogla sama znajt. In pazte to- celo ratal mi jo je zavezat- in to ful lepo, mater so šmensi tale naš mali na krstuuser posted image  Vam pošljem slikce... No, glede na to, da sem kravato zavezovala prvič v lajfu in da mi je ratal pogruntat- sm bla kr ponosna hehehe.. Itak vem, da ve vse to že znate, sam zame je pa to dosežek user posted image user posted image

Pozdravček, moram še kej naredit predno se zbudi naš velikan

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
21.9.2007 10:05:11   
FLASK_A
Hehe, KT, ti si hecnauser posted image user posted image user posted image  Se ful nasmejem tvojim post-omuser posted image  Hja, vsak res nima talenta za vse- sej včasih še sama razmišljam, kaj sploh delam na tem faxu.. Pri matematiki sva pa iste, čisti anti... Nimaš kej, zato bo pa to zadnji izpituser posted image user posted image  Jaka je pa res korenjaka ane, joj, men je tak srčekuser posted image
Tvoja Alina je ful hecna- kadar sem jo prečekirala, je bila pokrita z dekco čez glavo- mislim, za crknit. Kej takega še nism slišalauser posted image  Prav luškana je- in kako se oglasi, če mami ogovori koga drugega- cukerček, res...

Ampak punce, da bi ve videle Nikolajo- kaki laski!!! Pa to je noro! Tako lepa je, pa ful velike okice, pa tko pridkana.

Katijina Kaja je pa pravi živc, ona bi kar sedela, pa se muvala, pa glavco naprej pa ritko migat- se vidi, da je starejša in bolj pred nami.

Žabica, tvojga pa res nismo prav spoznale, ker je samo spančkaluser posted image  Komaj čakam naslednjič, da ga vidimo v akcijiuser posted image

Ronjica je pa tako lahkauser posted image user posted image  Sem jo imela mal v naročju... Pravo peresce v primerjavi z Jakcemuser posted image  Pa itak ful živahna, se smeji, pogovarja...

Tako da upam, da se res še večkrat srečamo, ker smo res ena super druščinauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 702
21.9.2007 11:46:03   
julci
Mi bi mele pa kako fotko,da vas spoznamo.Mi je kr žal da nisem bliže LJ.user posted image
Vglavnem  da ste se mele fajn na user posted image
no lepo se mejte.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.9.2007 12:19:11   
FLASK_A
Puce, koliko je nekak povpr. temperatura otrockovuser posted image  Moj je neki siten pa rdeč danes, ima pa hladne rokice pa se ga ne upam slečt... Ima pa 37C. Ko je kaku sm pa opazla dve tankice tankice rdeče nitkeuser posted image user posted image  Sej jih niti ne bi, če se ne bi posral po celem prednjem koncu tko da sm takoj vidla rdečo nitko. Nevem, bom počakala do nasl. kakanja, če bo spet kaj pokličem P.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 704
21.9.2007 12:27:53   
ŠpelaP
Nikical - tanka krvavkasta nitkica je lahko tudi od napenjanja - včasih kakšna majhna žilica poči in ni kaj hudega. Če bi se pa večkrat pojavilo, ja pa res kar najbolje da se obrneš na pediatra.

Ja mi pa res samo kakamo. Sem začela ugotavljati, da gre verjetno pri meni za kako virozo, ker če bi bilo od hrane, bi verjetno moralo danes biti že Ok, tako pa še ni. A ne da?!

Glede srečanja, pa jaz res upam, da bom lahko prišla na katerega od naslednjih srečanj!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 705
21.9.2007 12:39:36   
Kati81
Nikica tam do 37,5 stopinj je za dojenčke baje normalno, vsaj tko je men rekla P. Tko da ne se preveč sekirat.

Moram hitro še kaj nardit dokler spi. LP K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 706
21.9.2007 13:59:20   
durosh
Živijo, punce.
sam na hitro, kr pestvam našo dolgolaskouser posted image .včeri je blo ful lepo, sem za srečanja čimvečkratuser posted image user posted image user posted image ,ker ste vse tolk fejst mame in vaši sončki taki cukri, da bi si želela takih prijateljev za našo Nikolajo.
nogica, zakaj bi bla užaljena, itak, da sta si podobni!
aja, včeri sva pa medve kar v btc-ju ostali, ker nama avto ni hotel vžgatuser posted image .napišem več pole.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 707
21.9.2007 14:37:45   
N _ B
En sončen pozdrav iz našega konca.

Ravnokar sem po kosilu in voda za user posted image  bo ravnokar zavrela. Upam, da mi jo bo uspelo še v miru spit, ker slišim eno stokanje po baby phonu. ne bi bilo nič čudnega, če bi se že zbudil. Ne vem, kaj je danes z njim. Ponoči se je zbudil ob pol treh in potem ob pol sedmih. Lačen kot volk. Sem komaj majico dvignila. On bi se kar čez njo priklopil. Sem mislila, da bo mene pojedel user posted image . Potem mi je zaspal okrog pol devetih za eno uro, pojedel in sva šla na sprehod. Ene pol ure se je nekej matral, da bi bil buden, potem je pa samo ugasnil. Z nama je šla še ena prijateljica in smo imeli en tak maratonski sprehod. Ob pol enih sva prišla domov, je komaj pojedel in spal naprej. Tako spi še sedajle. Po moje mu tale zrak prav paše. Pri nas je bilo zjutraj 5 st. C in sem ga oblekla kot medvedka. Sedajle ga bom počasi dvignila, previla in greva peš v vrtec po Niko. Imava cca 20 min za tja, za nazaj pa skoraj uro, ker mora tamala vsak kamen dvignit, v vsako polžjo hišico pogledat, če je polžek doma,... da ne govorim, koliko vprašanj je za vsako hišo in človeka mimo katerega greva. "Kaj ta stric dela...zakaj pa? Zakaj imajo tukaj rdeče rože na balkonih? Zakaj nimajo pometenega dvorišča...." to je samo nekaj cvetk.

Včeraj je bilo res luštno. Kot sem že napisala so vsi po vrsti eni cukri, tako kot mamice....

Alarm. Več mogoče zvečer. Bom žrebala: likalnik ali računalnik user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 708
21.9.2007 15:59:44   
FLASK_A
Ja, Špela, najbrž je res kako napenjanje krivo... Vročine pa tut nima, tko da smo OK!

Se pravi: srečanje 1x mesečno (kandidatke, ki smo zauser posted image user posted image ):
1_KATI81
2_N&B
3_NOGICA
4_PALČICA
5_KT
6_DUROSH
7_SPELAP (kmalu se pozdravite user posted image user posted image )
...
****_NIKICAL
Srečanje bomo seveda organizirale tudi drugje kot v Zvezdiuser posted image , se mi zdi fer, da vsakič katera predlaga, da pridemo še na kak drugi konec.Kar prijavljajte se, da nas bo na vsakem srečanju čim večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.9.2007 20:38:50   
Palčica*
Ojla punce,

Samo toliko,da Vas še enkrat pozdravim,potem pa dam mir do torka,he,he.Aljaž je hvala bogu zaspal in mene čaka še noro veliko dela.Preden grem pakirat,pa do konca pospravit stanovanje rabim mal pavze...
Ko Vas takole berem kako fajn ste se imele na srečanju, mi je še bolj žal,da sem imela tako smolo z avtom. Res,tako zelo sem se veselila,da vidim te cukre,pa mamice normalno tud.Pa da Vam svojega korenjaka pokažem... 
Verjamem,da je blo fajn in reeeeeeees upam,da naslednjič uspem srečat prav vsako izmed Vas.

Kakorkoli že,jutri grem. Tudi tokrat sama z Aljažem,no ja moja mami gre zraven,moj itak dela.Tko da KT slončkanje odpade...
Kar se v Oktobru toplic tiče, mislim da bomo šli v Zreče.In glede na to,da me moj tako priganja naj določim datum ima očitno resen namen iti.
Pa saj pomoje je v zadnjem času že prišel do tega,da bi v nasprotnem primeru razmišljala,da bi šla sama...
Na to sicer nisem ponosna,a glede na dogajanje v preteklih mesecih tako je.
Ne težim več in mu dajem proste roke,čeprav iskreno priznam,da sem vseskozi upala,da bo srečal tisto da nekaj zamuja.Zdi se mi,da se je zgodilo prav to (čeprav ne upam ploskati,ker ravno ko se začnem veseliti spremembe,gre vse v maloro),kakor se mi zdi da sem prav zaradi zananšanja na bolj ali manj izključno nase postala bolj močna. Imate ve kdaj tak občutek?
Sej veste...prvi otrok,pa lastno epizodo pomešaš z prizorom pocukranega filma,kjer je vse čudovito,očka pa v tisoč in eno pomoč.In se ne znajdeš...Loviš se z svojimi občutki,poizkušaš stlačiti vse skupaj na silo v en okvir,pa ne gre.In potem se učiš sprejemati stvari kot potekajo (zame je to najtežje!).Ironično,a šele takrat se počuti odrinjenega.Prej ko prosiš,siliš,celo zahtevaš pa ga dušiš.
Hja,komplicirani so odnosi.A kljub vsemu lepi.Želim si,da bi nama uspelo in da je tole zdaj le tisto iskanje v nečem kar se imenuje sprememba.Zato poizkušam razumeti.
Mogoče je tale Portorož nekaj kar oba potrebujeva-se malo pogrešati.Bomo videli kako bo,ko se vrneva.

Ve punce pa se medtem časom imejte lepo. Konec koncev,pa saj potujete z mano user posted image .

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.9.2007 20:44:29   
Palčica*
Še to Nogica in ŠpelaP hvala za info o svečkah.Ja,je res da zdravniki,farmacevti govorijo,celo delajo drugače.Kako naj človek potem ne bo zmeden user posted image .Bom pa svečke za vsak slučaj vzela na morje.
Nikical upam,da ni nič resnega. Tud jaz sem pri kolegici že doživela to kar opisuje ŠpelaP.Se je tud ustrašla,a ni bilo nič hudega,beri pri naslednjem kaknju ne duha ne sluha o nitki in pediatrinja ji je kasneje rekla prav to kar je napisala ŠpelaP. Pa user posted image user posted image user posted image  vseeno !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.9.2007 21:54:22   
KT
Nikical tudi mi2 z Alino vama pošiljava user posted image user posted image user posted image  da bo vse vredu, če ne pa res pokliči P, da boš mirna.

Eh Palčica* če jih pustiš mal na hladnem ni prav, če jih hočeš vključit jih preveč dušiš - kakorkoli obrneš ni prav. Prav imaš - zapleteni znajo biti tile odnosi user posted image . Res pa je, da smo me imele prej 9 mesecev časa, da čutimo naše user posted image  (no, ne ravno 9 mesecev), naši user posted image  pa so se v teh 9 mesecih spopadali le z našimi slabostmi, zatečenimi nogami in podivjanimi hormoni, potem pa v roku parih ur prijoka na svet nova zgodba v njihova življenja in veliko njih se ne zna oziroma se ne uspe na prav posrečen način spopasti z novo epizodo v njihovem življenju. Pravijo, da se velik del moških dejansko sooči s novonastalo situacijo, ko se jim user posted image  začno odzivati - do takrat pa mamice večinoma nosimo vso breme same user posted image . Po treh mesecih z našo user posted image  se mi zdi, da deluje le ta recept: dihaj in pusti dihat. Vsakokrat ko me ima, da bi koga "ugriznila" oziroma v žlici vode utopila se vedno spomnim teh besed mojega brata, ki mi je to serviral vsakokrat, ko sem v afektu odreagirala. Nikakor pa svojega najdražjega ne pozabi čim večkrat vključit v vso dogajanje, ker še prehitro potem ti naši moški znajo najt izgovor "saj vendar sploh nisem mogel sodelovat, ker me nisi pustila". Vsakokrat ko bo mogoče ga pusti samega z user posted image  - ti pa pojdi če nič drugega na user posted image , al pa "window shopping", jest jo mahnem na masažo al pa k frizerju, kjer potem berem hudo pregrešne časopise (beri: Lady, ...) - če je pa tok fajn za odklopit user posted image .

Zato punce res se dejmo videt enkrat na mesec - pa da skupi mal odklopmo user posted image .

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.9.2007 22:01:19   
neja24062007
Ojla punce, malčki in malčice!

Samo na hitro - da vas ne okužim user posted image . Imam ravno odmor (ne spraševat kaj mi je, ker tud sama ne vem). Vročina se je danes dopoldan umirila, - zvarka nisem probala - mi je sama misel na zvarek dvignila želodec user posted image user posted image user posted image , in od popoldan sem dežurna na WC. Mah kaj je glih mene kaj prijelo? Ma da bi človek vedel user posted image  Če do ponedeljka ne bo bolje, grem k doktroju.

1_KATI81
2_N&B
3_NOGICA
4_PALČICA
5_KT
6_DUROSH
8_ NEJA24062007 (kot sem že napisala pa čeprav po vseh 4-ih, al pa če me pripeljejo user posted image )
...
****_NIKICAL

SpelaP: hitro se pozdravite - imamo morda isti problemuser posted image user posted image , ne resno - želiva vam (z Nejo) čimprejšnje okrevanje user posted image

Meni je taaaaaaakooooo žal, da nisem mogla priti user posted image user posted image user posted image user posted image  - prek...user posted image  vročina, glavoboli, fergazer pušča, pa vse tak... pa tako sem se veselila srečanja... tako sem želela videti vas in vaše user posted image . No pa drugič - 1000000%.

Palčica: uživajte maksimalno

nikical: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit - mah sem rekla Z LEVO ROKO !!!!

bi še pisala, pa žal moram it - dežurat user posted image user posted image user posted image !

Vsem skupaj pa lep vikend, Neja vam pošilja user posted image user posted image user posted image .

Lepo se crkljajte

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.9.2007 23:16:50   
Anonimen
Evo meni se je zdajel tudi zaključil dan. Tara še vedno ni ta prava. Je bila čez dan še vedno tečna. No na momente pa se je tudi ful smejala. In danes sem prvič slišala njen glasni in pravi smeh. Kar solze sreče so mi pritekle tako lepo se je smejala. Prav ha, ha je vrelo iz nje.

Sva ble cel dan na vrtu - sadje. Ma ga je za par prikolic. Noro res. Še ene dva tedna bomo tole pobirali. No okoli bajte nisem uredila vrtička, zato me plevel še vedno čaka.

Jutri gremo pa na poroko user posted image . Upam da se Tara s svojo sitnostjo umiri. Se ji bom pa vsaj na poroki 100% posvečala. Gremo že ob 10-ih zjutraj od doma pa računamo bit tam nekje do polnoči, oziroma torte.

Zdajle sem še čestitko spisala. S kaligrafijo gre bolj počasi. Ampak so pa moje črke prav pijane user posted image - seveda sem bla pametna in si nisem narisala črt user posted image

jaz ne vem kaj je ta vikend. Danes mi je telefon non stop zvonil. napovedali so se dvoji obiski za jutri, potem sva vabljena na pet rojstnih dnevov user posted image (mi niti ni do tega) in še ta poroka. seveda vse drugo odpade in gremo na poroko. Se pa nismo mogli izognit rojstnemu dnevu v nedeljo, tako da na tega pa gremo - v bistvu je dvojni rojstni dan - 30 in 1 leto.

Lep vikend vam želim

(odgovor članu neja24062007)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
22.9.2007 0:00:22   
ŠpelaP
Neja - držim pesti, da tudi tebe čimprej zdravje poišče! Sem pa jaz še tudi občasno danes abonirana na WCju.

N&B - tudi pri nas je pot iz vrtca natanko taka, kot si jo opisovala ti. Jaz imam do vrtca peš okoli 15 min. Domov pa tudi ponavadi, če grem z vozičkom, hodimo 1 uro.  S tem, da moram naprej Tima v vrtcu še ene 10 min prepričevati, da greva domov in da se bo tako lahko še drug dan igral.

Je bil v sredo hec. Prvo ko je Tim prišel domov iz vrtca, mi je prihitel povedati, da je naredil nekaj "groznega"user posted image . Najprej ni hotel povedati, kaj je bilo, s časoma pa je že izblebetal. Sta ga dva večja fanta - bunkseljna hotela nasrati, da lahko iz zelenih listov nekega grma, ki raste na vrtčevskem dvorišču, naredimo zlate kamne. Tim pa se ni dal prepričati, saj kolikor je on vedošeljen (tako da mu skoraj ne utegnemo odgovarjati), ve, da se to ne da. Onadva sta ga pa tako dolgo prepičevala, da sta Tima totalno razkurila in je enemu od njiju vrgel škorenj čez ograjo. Seveda je moral kar včeraj v vrtec nesti knjigo (Moja prva enciklopedija naravoslovja), s katero bi jima dokazal, da se motita.user posted image No, potem ju pa na njegovo žalost user posted image ves dan ni videl.

nogica - uživaj jutri na poroki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
22.9.2007 0:03:44   
N _ B
Tudi moj dan se zaključuje. Prednost je dobil likalnik. Začuda. Cca en stroj mi je ostal še za zlikat, dva se mi sušita, za enega je še v košu + posteljnina, ki jo bom jutri zjutraj potegnila s postelj. Groza. A imajo še kje toliko cunj? Je pa res, da so bila zraven tudi oblačila, ki smo jih v soboto nakupili in nekaj oblačil, ki sem jih prinesla s podstrehe, kjer so bila shranjena. Potem sem naredila še red po otroških omarah. Iz Jakovega predalnika so šle 4 vreče cunj, iz Nikine omare dve vreči + 1 škatla poletnih cunj na stand by, da bom spomladi pregledala, če kaj še pride prav za naslednjo poletje.

Palčica: lep dopust. Odpočij si. Tako kot je rekla KT. Vzami si čas zase. Mami naj za kakšno urico pogleda Aljaža, ti pa lepo daj možgane na pašo. Če greš takoj v mir na obalo sedet.

Mi trije smo sedaj po cele dneve sami doma. Mož ima takšno službo in je, ko ima sezono med tednom odsoten od jutra do večera. Domov pride toliko, da imam delo z njim. Mogoče še toliko bolj, ker ko je med tednom doma, pusti vse kakor pade, le da izkoristi trenutek, da je z otrokoma. Ampak sobote popoldan in nedelje so pa naše. Takrat je 101% z nami, trenutno predvsem z Niko in kar mu čas dopušča, mi pomaga. Hvala bogu se sezona zanj počasi končuje in bomo tja do začetka pomladi več skupaj. Izven sezone dela le 2-3 dni tedensko po par uric. To je čas, ko ga izkoristim za razna hišna opravila. Beri: servisna dejavnost - mu že ene 3 mesece težim, da naj zrihta dve kljuki na vratih ki škripljeta.

ŠpelaP: mislim, da vaša družina rabi spremembo okolja. Boš videla. V trenutku boste vsi zdravi. Čimprej se pozdravite vsi skupaj. user posted image

KT: mislim, da je bil naš Jaka včeraj malo preblizu Aline in se je od nje malo nalezel. Danes mi je prespal skoraj cel dan. Se nič ne pritožujem.user posted image Upam, da bo še ponoči tako.  

Nikical: koliko je otrok topel preverjaj na prsnem košu ali na zatilju. Otrok do polnih treh mesecev še ne uravnava svoje telesne temperature, zato rokice in nogice niso ravno najbolj pravi pokazatelj. Mogoče mu je kljub mrzlim rokicam pretoplo. user posted image , da bi bilo vse ok. 

Nogica: lep vikend ti želim. Naj bo jutrišnji dan čimmanj naporen. Uživajte!

Sedaj grem pa spat.

Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
22.9.2007 9:32:24   
Drnula
Ojla punce, vidim da vas je bilo kar nekaj na srečanju in ste se imele fajn
Jaz žal nisem uspela, sem pa mislila na vas .
Nikical - se pa prijavljam na listo za mesečno srečanje.

Midva sva imela, no še do ponedeljka imava na obisku enega prav hecnega irca z odličnim smislom za humor in od včeraj še dva angleža. Ves čas smo se potepali, zbrali smo si bolj primorsko destinacijo, spali v hostlih. Neca je bila kot zmeraj prav pridna in prav luštno je takole z njo kolovratit okrog.

Ste se pa precej razpisala kar sem nazanje bila tu - vidim, da se je tudi Ronja vrnila . Si bom drugič vzela čas da mal preberem kaj ste čvekale.

julci in  hanna1 pozdravljeni !
Naša Neca je tudi rojena tudi 5.6. s cr, sproženo 5 dni po pdp Verjetno pa da nista rodili v Postojni

lpp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 717
22.9.2007 10:14:40   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

julci
in  hanna1 pozdravljeni !
Naša Neca je tudi rojena tudi 5.6. s cr, sproženo 5 dni po pdp Verjetno pa da nista rodili v Postojni

Ja res je,midve sva čisto blizu meje doma,najini user posted image sta bili rojeni v SG.Obedve pred PDP.

Punce,lep dan vam želim,jaz pa grem zbudit mojega user posted image ,potem pa sledi user posted image .

Pa-pa user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 718
22.9.2007 19:47:35   
ŠpelaP
ojla!
Mi smo danes zopet šli pogledat čez mejo kaj Avstrijci delajo (beri smo zopet šli malo v KIK). Danes je pa bil na vrsti ati. No, pa seveda tudi malo Tim in tudi Sara. Celo za mamico so se 4 € našli. Sem si 4 pare malo debelejših zoknov za jesenke dni kupila.
No, drugače sem pa danes po dolgem času ugotovila, da sem še vedno magnet za pse. Sem šla čez sosedovo parcelo od drugega soseda do naše hiše svojo babico nekaj vprašat, pa me je mimogrede kar njihova mini psica (mere caa. 20cmx30cm) - hudoba mrcinasta, v NOGO nad gležnjem ugriznila. Kavbojk mi ravno ni strgala, vendar mi je ravno toliko potegnila, da imam dve boleči krastavi črti. So me zgleda bolj kavbojke opraskale kot ona z zobmi, ko je potegnila z gobcem. Je že nekaj ljudi ugriznila v nogo. Sem si kar dobro razkužila in povila. Me je pa ugriznila čisto malo nad tatujem. Kura jasna, še skazila bi mojega metuljčka.
Samo kakršne izkušnje imam jaz s pasjimi ugrizi, je bilo to danes le poljubček.

Ma, sem se spomnila, da moram po kruh v skrinjo, če ne bomo lačni!

Se še pišemo! Lep večer vsem!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 719
22.9.2007 20:39:21   
FLASK_A
srečanje 1x mesečno 1_KATI81
2_N&B
3_NOGICA
4_PALČICA
5_KT
6_DUROSH
8_ NEJA24062007 (kot sem že napisala pa čeprav po vseh 4-ih, al pa če me pripeljejo user posted image )
9_DRNULA
...
****_NIKICAL

No, zdaj nas je pa res veliko tako da predlagam sledeče: Naše srečanje bi bilo vsak prvi četrtek v mesecu (ne me vprašat, zakaj glih četrtekuser posted image user posted image ) in sicer v dopoldanskih urah, okrog 10h.
Prosim, povejte, če se strinjate in potem to velja dokler naši otočki ne bojo polnoletniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hec...

Grem pomagat pri kopanju
ČAW

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.9.2007 7:07:36   
KT
SREČANJE: Meni je prav! - ti nikical a potem, ko bomo morale nazaj v službo, bomo pa med malco malo ven skočile na en čvek in kavico? Zakaj pa ravno četrtek? user posted image user posted image user posted image  - si tko fajn rekla, da bo itak vsaka vprašala user posted image
A pol se naslednji teden že dobimo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 721
23.9.2007 7:16:22   
KT
ŠpelaP ja vraga zdej pa še ta pesek - a pa ta ščene ma vsa cepljenja? Kaj ga nis nazaj ugriznla user posted image  Hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 722
23.9.2007 16:03:08   
ronja
mi smo bili pa na pikniku včeraj!!! Je zgodaj začela, a? Pa malo smo kostanje nabirali (hvalabogu, da sem si sling sešila, z vozičkom ne bi nikamor mogla)... Škoda da ni bilo nič športa, ki je bil obljubljen, no, pa drugič...

nikical
, jaz sem za taka redna srečanja! Itak! Na kakega bom zamudila, na kakega mi bo pa mogoče celo točno uspelo prit, heheuser posted image Lahko se pa zmenimo, da vsakič katera kaj sabo prinese, a ne, nogica, midve sva za sladkišeuser posted image Saj ni treba, da se v slaščičarni dobimo, lahko gremo tudi v tivoli na sprehod, ni res?

V mestu se komot kdaj zmenimo, saj boma gotovo hodili na tržnico, pa nesli očiju malico v službo kdaj, itd... Skratka može;) Pa čestitke za izpit!

hehe, nogica, mate pa prave trenirane cirkuške miši pri vas, lahko jih loviš in prodajaš! Boš fino zaslužila! Ma drugič se pa ne sekiraj za denar, eno kavo bi te pa že častile ali pa vsaj posodile, ne punce?user posted image Ali pa naročiš vodo, to jaz naredim, kadar denarnico pozabim (kar ni redko - včasih se mi je pa to sploh redno dogajalo, nisem nosila nobene torbice in torbe in itak sem bila vedno bolj "suha" in enostavno nisem nosila nič sabo - potem pa hočejo it ljudje na kavico,... sem se navadno zmazala tako, da sem jih prepričala, da gremo rajši na sprehod, hehe;) nisem hotela, da mi skoz kdo drug plačuje pijačo, pa itak nisem za posedanje v lokalih narejena...)

Glede cotk in mujenja pa bruhanja pa je lahko še hujše: jaz sem tudi prišibala iz vroče primorske in sem se kar na semaforju za v BTC, ko smo čakali, lepo za volanom preoblekla v dolge rokave... kaj so si mislili v avtih zraven, ne vem, pa me tudi kaj dosti ne zanima - pač se mamicam kdaj pa kdaj mudi, heheuser posted image
Sploh se mi pa zdi, da mamo mlade mamice pravico bit pobruhaneuser posted image

no, moj user posted image je pa user posted image : pravi, da sem lahko cel dan na netu, samo da me gleda, hehe (sedim na žogi, tak da ma baje lep razgled - mogoče iz njegovega zornega kotauser posted image ...) skratka, zlat je, odkar je prišel, skoraj nisem jaz previla tamale, razen na pikniku včeraj in ko smo šli iz letališča. Ronja in Ronjica happy, skratkauser posted image user posted image

mimogrede: kaj user posted image je CP???

Aja, jaz pa dobim novo pošiljko starih cotk za tamalo od ene krasne kolegice iz neta, jupiiii!!!user posted image Že počasi prerašča, tako da je ravno pravi časuser posted image , kak so eni ljudje fajn!

hehe, nogica, na ta način (z Ronjico v eni roki), sem pa jaz naredila lubiju oblite poljubčke (ene take čokoladno smetanovo lešnikove pregrešne s čokolado oblite rahle zadevice, izumljene posebej zanj). Ne moreš verjet, kaj vse se da naredit z eno roko... Pa sipine rezance in paradižnikovo omako, ko je prišel domu... križ pa tudi mene včasih kar boli, sem si v petek rekla, da bom spet delala jogo, do zdaj sem jo 2x... Počasi se daleč pride, a ne?user posted image Sem začela malo pazit na hrbet, pa dvigovat iz nog, potem sem si pa koleno fentala... no, saj zdaj je že okuser posted image

hehe, tudi moj dragi je zaspaluser posted image , ampak ga bom pustila, naj uživa v miru... Zdaj je itak dete budno (kot vedno, je po mamici, kaj čmo...user posted image ), ga bom rajši potem zbudila, ko mala zaspi (torej šele zvečer...)

palčica, tebe sem pa prav pogrešala! Hehe, vem pa, kako je z avti križ - sva imela -čakaj, računam, jap, 18 let starega axa... No, vsaj štopat se naučiš, heheuser posted image Moj lubi je mel nekaj časa službenega Forda Focusa (potem je pa službo zamenjal in sva bila nazaj na mojem axu, hehe;), pa je bil super, samo žrl je veliko - ampak ker je bil služben se nisva kaj dosti sekirala;)

neja, upam, da se naslednjič vidimo, pa kt in seveda stare znanke iz Monsauser posted image

punce, uživajte v nakupljenih cunjicah! Jaz upam, da bo mala kdaj kaj spančkala dop., da bom lahko kaj sešila... Tooook bi rada kaj naredila, idej imam dober miljonček pa pol... ahhhhh.... ... ... saj bo, a ne?;) vse ob svojem času, pravijo... Ampak jaz bi vse že danes...user posted image

N&B, to maš pa prav, da user posted image vejo, če smo mi nervozni: ko user posted image prvih parkrat ni bilo par dni, ker je bil na terenu s službo, ni mala nič spala, ker sem ga jaz tok pogrešala... Zdaj sem se pa ful pripravila na to, da ga takoooooo dolgoooo ne bo in je bilo vse ok - do petka, ko sem pa seveda spet samo komaj čakala, da pride nazaj /(pa še letalo je imelo zamudo...) Skratka: se splača bit dobre volje!

neja, kako pa je s tvojo depresijo? Si jo prebolela, ali sploh ni bilo to to ali si še kar žalostna? Pridi k meni, bova kake kekske spekli, pa te bo žalost hitro minilauser posted image

špela, naslednjič maš, da prideš, ker sicer pridemo me tja, ehhe! Mogoče bi celo prišli, oče ima neke opravke v Slovenj Gradcu... Hihi, všeč so mi take "nezmerne punce", ki se preveč najejo ene zadeve, da potem bruhajo - me nekak name spominjajo... Sem lihkar zmaznila celo Toblerone čokolado, ki mi jo je lubi prinesel iz službenega potovanja... Ja, boste rekle, nič takega, samo ne veste, da moj lubi ni škrt in mi je prinesel 400 gramsko Toblerone!!!

kt, ti si preveč samokritična! 4 jeziki so ogromno, večina nas ma samo enega, pa še tega ne znamo vsi dobro uporabljat, včasih več škode naredimo ko dobrega, heheuser posted image
Aja, veš, da sem po srečanju letala na UZ kolkov in tam se mi ful prijazno umakne en oči, ki je čakal na mami z dojenčkom, pa pravi, da se poznamo iz te materinske šole na Viču..: Sem bila čisto paf, kako si ljudje vse tako dobro zapomnijo! No, saj potem ko sta bila z lubico/al pa ženo, kaj pa jaz vem;) skupi, se mi je res zdelo, da sem ju že videla... POvem to doma lubiju, pa pravi, da se mene vsi zapomnijo, ker skoz neki sprašujem - torej: jaz sem bila (in sem šeuser posted image ) tista tečka s trapastimi vprašanji in z mnogo njih (vprašanj), dolgimi lasmi, očali in najbolj luškanim fantom (visok, atletski, skravžlan, modri učki... a se vidi, da sem mal zacopanauser posted image ?). Se me spomniš?

hehe, sem vam povedala, kaj sem jaz naredila namesto krsta? Lubiju sem kupila knjigo: Bog kot zabloda od Dawkinsa... Ful dobra knjiga- in sem mu not napisala, da to je pa zato dobil, da bo znal tamali razložit, zakaj ni krščenauser posted image

hehe, nikica, Ronjica je po mamici, a neuser posted image ? Čeblja, pa čveka, pa se smeje, pa ves čas se mora nekaj dogajat, bognedaj, da bi se kdaj spalo!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 723
23.9.2007 16:36:49   
ronja
Hm, palčica, škoda, da greš z mami, bi ti bolj privoščila z lubijem... No, pa drugič... Glede tega, da nekaj zamuja. Sigurno, moj user posted image se tega na srečo zaveda in vem, da mu je ful hudo zato, še bolj kot meni, kadar ga ni... Ga pa tudi sama priganjam, naj gre, ker gre zdaj veliko lažje, ko sem jaz doma z user posted image , ker ko bom v službi bo malo težje se takole okoli klatil... čeprav je bilo kar srhljivo, ko sem računala, ko sem šla na Brnik ponj, da ga zdaj  1/4 njenega življenja ni bilo tu! Saj ga komaj 3 tedne ni bilo, ampak mala ni stara niti še 12 tednov... In tako je to ravno 1/4 (hehe, meni je pa matematika vedno šlauser posted image ) Ampak po moje tamali zdaj to ni tak bistveno, itak bosta vse nadoknadila, ona se pa niti spomnila tega ne bo. Bolj je hudo njemu, ampak bo že preživel... Je pa čisto znorel, ko so ga klicali iz službe po mobiju, da bi šel v pon. in tor. za dva dni na teren... Da niso normalni, če mislijo, da bo zdaj, ko je komaj prišel nazaj, za 2 dni šel stran od user posted image (in meneuser posted image )... Si ga kar predstavljam, njega je težko razjezit, ampak če pa ga, pa ne bi rada bila tisti, ki ga je...

Lahko folgam tamalo sama, to mi ni problem, vsah v normalnem življenju ni tak problem, bolj mi je problem odganjat razne "pomoči" od tašče, tasta,... pa včasih je malo težko kake stvari, ki jih je vedno delal on in jih ima tako organizirane (recimo v klet je med mojo user posted image on hodil in si jo je uredil po svoje... in on je dobro glavo višji od mene... ima stavri seveda drugače urihtane... ko ga ni bilo in sem jaz seveda morala sama it v klet in najt in se nekak dokopat do mletih lešnikov za torto... je bilo kar zabavno - itak da so bili v tanajvišji škatli, itak da v bloku v kleti nimaš nobenega stola, itak da tamala ne spi in jo moraš vzet sabo v slingu, itak da tam ni nič prostora in se bojiš, da jo boš kam pritisnil med tem, ko plezaš nekak po tistih policah, ki itak ne držijo obeh oz. vsaj ne delujejo tako, kot da bojo... in itak da ji to v tisti temni vlažni kleti, kjer se skoz nekam buta, ni všeč in se začne dret... no, take praktične zadeve so malo težje...) Pa recimo zjutraj, ko se user posted image in user posted image obe naenkrat spomnita, da je nujno - it ven, jest in bit previt... To je tudi precej zabavno... In gruntaš, kako bi ustregel obema... pa ko moraš it še 1x v avto po polno banjico in moraš user posted image v stanovanju pustit in se ti začne dret, da jo čuješ že v pritličju... Taki mali heciuser posted image

Jaz svojega življenja ne bi zamenjala za noben film, mogoče kvečjemu za kako risankouser posted image ... Akcije so prenevarne, romantične komedije preveč dolgočasne in predvidljive... Življnje je pa ravno prav - nepredvidljivo in romantično, pa da ti ni treba trepetat vsak trenutek, ali bo tvoj junak še živ, hehe. Ampak sem pa pred kratkim govorila z eno tako mlado mamico, ki ji je njen oči ušel za pol leta na neko študijsko izmenjavo, ravno malo potem, ko se je mala rodila... In je zdaj, ko je že kake pol leta nazaj, rekla, da sta to rabila, da se pogrešata (debata je nanesla na to tako, da sem jaz seveda jamrala, da ga pogrešam, pa je ona trdila, da je to dobro za odnos, da tako veš, kako se imaš rad... No, jaz sem sicer rekla, da prav nič ne rabiva se pogrešat, da veva, kok se mava rada, ampak ona pa pravi, da sta pa onadva to rabila...) 100 ljudi, 100 čudi, mogoče bo tako tudi pri vama, palčica! Držim pesti, pa itak, da bo vse super, boš videla! Včasih pač tako pride, da ne moreš met vsega... POtem pa dobiš naslednjič dvojno, da komaj folgaš vso ljubezenuser posted image !

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
23.9.2007 20:07:24   
KT
Ronja - zdaj pa točno vem katera si user posted image  - ampak Ronjico moram pa še spoznat, pikico malo user posted image .

Sem prej pozabila napisat - mi imamo pa danes lojstni dan - celih tli mesece imamo user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?