ronja
|
mi smo bili pa na pikniku včeraj!!! Je zgodaj začela, a? Pa malo smo kostanje nabirali (hvalabogu, da sem si sling sešila, z vozičkom ne bi nikamor mogla)... Škoda da ni bilo nič športa, ki je bil obljubljen, no, pa drugič... nikical, jaz sem za taka redna srečanja! Itak! Na kakega bom zamudila, na kakega mi bo pa mogoče celo točno uspelo prit, hehe Lahko se pa zmenimo, da vsakič katera kaj sabo prinese, a ne, nogica, midve sva za sladkiše Saj ni treba, da se v slaščičarni dobimo, lahko gremo tudi v tivoli na sprehod, ni res? V mestu se komot kdaj zmenimo, saj boma gotovo hodili na tržnico, pa nesli očiju malico v službo kdaj, itd... Skratka može;) Pa čestitke za izpit! hehe, nogica, mate pa prave trenirane cirkuške miši pri vas, lahko jih loviš in prodajaš! Boš fino zaslužila! Ma drugič se pa ne sekiraj za denar, eno kavo bi te pa že častile ali pa vsaj posodile, ne punce? Ali pa naročiš vodo, to jaz naredim, kadar denarnico pozabim (kar ni redko - včasih se mi je pa to sploh redno dogajalo, nisem nosila nobene torbice in torbe in itak sem bila vedno bolj "suha" in enostavno nisem nosila nič sabo - potem pa hočejo it ljudje na kavico,... sem se navadno zmazala tako, da sem jih prepričala, da gremo rajši na sprehod, hehe;) nisem hotela, da mi skoz kdo drug plačuje pijačo, pa itak nisem za posedanje v lokalih narejena...) Glede cotk in mujenja pa bruhanja pa je lahko še hujše: jaz sem tudi prišibala iz vroče primorske in sem se kar na semaforju za v BTC, ko smo čakali, lepo za volanom preoblekla v dolge rokave... kaj so si mislili v avtih zraven, ne vem, pa me tudi kaj dosti ne zanima - pač se mamicam kdaj pa kdaj mudi, hehe Sploh se mi pa zdi, da mamo mlade mamice pravico bit pobruhane no, moj je pa : pravi, da sem lahko cel dan na netu, samo da me gleda, hehe (sedim na žogi, tak da ma baje lep razgled - mogoče iz njegovega zornega kota ...) skratka, zlat je, odkar je prišel, skoraj nisem jaz previla tamale, razen na pikniku včeraj in ko smo šli iz letališča. Ronja in Ronjica happy, skratka mimogrede: kaj je CP??? Aja, jaz pa dobim novo pošiljko starih cotk za tamalo od ene krasne kolegice iz neta, jupiiii!!! Že počasi prerašča, tako da je ravno pravi čas , kak so eni ljudje fajn! hehe, nogica, na ta način (z Ronjico v eni roki), sem pa jaz naredila lubiju oblite poljubčke (ene take čokoladno smetanovo lešnikove pregrešne s čokolado oblite rahle zadevice, izumljene posebej zanj). Ne moreš verjet, kaj vse se da naredit z eno roko... Pa sipine rezance in paradižnikovo omako, ko je prišel domu... križ pa tudi mene včasih kar boli, sem si v petek rekla, da bom spet delala jogo, do zdaj sem jo 2x... Počasi se daleč pride, a ne? Sem začela malo pazit na hrbet, pa dvigovat iz nog, potem sem si pa koleno fentala... no, saj zdaj je že ok hehe, tudi moj dragi je zaspal , ampak ga bom pustila, naj uživa v miru... Zdaj je itak dete budno (kot vedno, je po mamici, kaj čmo... ), ga bom rajši potem zbudila, ko mala zaspi (torej šele zvečer...) palčica, tebe sem pa prav pogrešala! Hehe, vem pa, kako je z avti križ - sva imela -čakaj, računam, jap, 18 let starega axa... No, vsaj štopat se naučiš, hehe Moj lubi je mel nekaj časa službenega Forda Focusa (potem je pa službo zamenjal in sva bila nazaj na mojem axu, hehe;), pa je bil super, samo žrl je veliko - ampak ker je bil služben se nisva kaj dosti sekirala;) neja, upam, da se naslednjič vidimo, pa kt in seveda stare znanke iz Monsa punce, uživajte v nakupljenih cunjicah! Jaz upam, da bo mala kdaj kaj spančkala dop., da bom lahko kaj sešila... Tooook bi rada kaj naredila, idej imam dober miljonček pa pol... ahhhhh.... ... ... saj bo, a ne?;) vse ob svojem času, pravijo... Ampak jaz bi vse že danes... N&B, to maš pa prav, da vejo, če smo mi nervozni: ko prvih parkrat ni bilo par dni, ker je bil na terenu s službo, ni mala nič spala, ker sem ga jaz tok pogrešala... Zdaj sem se pa ful pripravila na to, da ga takoooooo dolgoooo ne bo in je bilo vse ok - do petka, ko sem pa seveda spet samo komaj čakala, da pride nazaj /(pa še letalo je imelo zamudo...) Skratka: se splača bit dobre volje! neja, kako pa je s tvojo depresijo? Si jo prebolela, ali sploh ni bilo to to ali si še kar žalostna? Pridi k meni, bova kake kekske spekli, pa te bo žalost hitro minila špela, naslednjič maš, da prideš, ker sicer pridemo me tja, ehhe! Mogoče bi celo prišli, oče ima neke opravke v Slovenj Gradcu... Hihi, všeč so mi take "nezmerne punce", ki se preveč najejo ene zadeve, da potem bruhajo - me nekak name spominjajo... Sem lihkar zmaznila celo Toblerone čokolado, ki mi jo je lubi prinesel iz službenega potovanja... Ja, boste rekle, nič takega, samo ne veste, da moj lubi ni škrt in mi je prinesel 400 gramsko Toblerone!!! kt, ti si preveč samokritična! 4 jeziki so ogromno, večina nas ma samo enega, pa še tega ne znamo vsi dobro uporabljat, včasih več škode naredimo ko dobrega, hehe Aja, veš, da sem po srečanju letala na UZ kolkov in tam se mi ful prijazno umakne en oči, ki je čakal na mami z dojenčkom, pa pravi, da se poznamo iz te materinske šole na Viču..: Sem bila čisto paf, kako si ljudje vse tako dobro zapomnijo! No, saj potem ko sta bila z lubico/al pa ženo, kaj pa jaz vem;) skupi, se mi je res zdelo, da sem ju že videla... POvem to doma lubiju, pa pravi, da se mene vsi zapomnijo, ker skoz neki sprašujem - torej: jaz sem bila (in sem še ) tista tečka s trapastimi vprašanji in z mnogo njih (vprašanj), dolgimi lasmi, očali in najbolj luškanim fantom (visok, atletski, skravžlan, modri učki... a se vidi, da sem mal zacopana ?). Se me spomniš? hehe, sem vam povedala, kaj sem jaz naredila namesto krsta? Lubiju sem kupila knjigo: Bog kot zabloda od Dawkinsa... Ful dobra knjiga- in sem mu not napisala, da to je pa zato dobil, da bo znal tamali razložit, zakaj ni krščena hehe, nikica, Ronjica je po mamici, a ne ? Čeblja, pa čveka, pa se smeje, pa ves čas se mora nekaj dogajat, bognedaj, da bi se kdaj spalo!
|