ronja
|
oj, punce! Še dobro, da so mi junija dali rok, še vas niti približno ne uspem prebrat, kako bi šele kake julijke... No, kaj vas zanima? Šla na poroko, uspela, upam, da jo je kdo fotknil, ker sem jo jaz seveda pozabila (pa sem mela foto zato sabo)... Hja, tak je to, to na koncu pa vedno pozabim... Seminar za plavanje dojenčkov sem naredila, prezentacijo tudi, potem pa vseeno nisem šla tja, ker sem se odločila, da enkrat za spermembo ne bom trmarila, ampak bom naredila kar je prav - namreč mi je v petek začelo usihat mleko, ker sem malo preveč terala (beri: par dni nisem šla spat za več kot 1-2 uri (hja, 4 nadstropna poročna za 80 svatov je kar podvig - sploh če si sama s hiperaktivnim , pa še enim kupom drugih opravil: beri tašča bi rada vidla malo, pa gremo tja (ker če bi ona prišla, bi še dlje trajalo...), snaha bi šla na sprehod skup, česar ne moreš odložit, ker potem gre v avstrijo za 3 tedne, pa seminar za sem morala na faks odnest, pa to pa ono, pa bratec je šel v Nemčijo za 1 leto in sem morala se nekak poslovit od njega, da ne govorimo, da je mel ta teden še rojstni dan... skratka vse na kupu...), pa jedla sem kadar sem mela čas, se pravi bolj nič kot kaj, sploh pa nič konkretnega, ker se mi ni dalo samo zase kuhat, pa na koncu sem še pit pozabla, skratka groza od mame...) in bi morali v soboto it že ob 6h na ptuj, pa potem nazaj šibat na poroko na grad Bogenšperk... In še tamala je tako sladko spala zjutraj, da je nisem mela budit... ker zvečer seveda ni zaspala do 23h... Itak, če sem mela pa za delat ... Skratka, zmatrana sem bila ko in se je začelo poznat... Tak da sem zjutraj pogledala, koliko je kaj mleka in se odločila, da grema samo na poroko. Na srečo je moje telo očitno zelo trpežno in je po tistem počivanju par ur, začelo lepo spet na veliko proizvajat mleko, v soboto dop. je bilo že vse normalno, tak da je zdaj spet vse ok. No, potem sem si še koleno fentala v petek ali sobot, ko sem preveč dvigovala iz tal: naložila sem si vse za v avto na rame in se potem usedla na pete in pobrala še tamalo iz gugalnika na tleh. Koleno je naredilo samo še krc... Kita pač. Se bo pocelilo, danes je že precej boljše, ko sem bolj pridna in pri miru. No, potem sem v ned. zvečera šla še po na Brnik in ga v pon. zgodaj zjutraj (beri: pred šesto!!! ) spet dostavila tja, ker je spet letel (dobesedno ) drugam . prvič Crna gora, drugič Grčija. no, tokrat pride "že" v petek. No, potem sva pa direkt iz Brnika pičili k mojemu očetu dol na Primorsko. Ko sem vozila, sem bila (itak po tednu, ko spala toliko kot povprečen človek v dnevu...) in sem se kar ustavila na enem parkplacu in eno odčorila za 1 uro, potem sem bila pa spet ok, sem podojila in smo šle dalje (tamala, kužika in jaz). Skratka bilo je pestro, ampak sem sfolgala. Aja, primorke, kje ste? ma katera čas do četrtka zjutraj? jaz ga enkrat za spremembo imam, ker sem prišla sem dol si odpočit, hehe:) In uspeva V čet. 20. dop. greva namreč nazaj, ker ima Ronja v lj. UZ kolkov (držite pesti, lepo prosim, naj bo vse ok, res si ne želim široko povijat!) Aja, sem nekaj zasledila, da bi se ravno v čet. rade dobile? Mogoče bi tudi midve pripičili direkt iz Primorske... Samo bi verjetno malo zamudili, ne vem, če se mi bo ratalo od tu zbasat pravi čas Itak moram it kupit v BTC blago za sedeže za očeta, pa še kako za tamalo mogoče (itak, vas pri cotkah, tam pa mene zanese;) Punce, jaz ga tak pogrešam!!!! Kak ve naredite, da mate pol kufer svojih??? Včasih bi prav prav prišlo! pa mi ni noben problem folgat tamale, saj je tak cortek, ap tut jaz jo zdaj že toliko poznam, da vem, kaj če, kdaj če in kako jo pomirit, uspavat,... skratka ni mi problem, če nimam lih še en kup drugih zadev za naredit in noče zaspat in jaz vsa živčna, če mi bo ratalo (itak, da vedno rata , sploh ne vem, zakaj se sekiram , to mi vedno tut lubi reče )... No, ampak skratka, tako kot je zdaj, ko sva tu, pa mi ni treba nič delat, samo rihtat, pa kaj skuhat, če čem (itak da čem;)... to pa res ni problem! Ampak ga vseeno pogrešam! Čisto tako, rada bi ga vidla, poljubla, z njim (itak, če pa take smsje piše ), ga stisnila,.... kaj pa vem, take stvari Kak vi to udesite? Meni se že čisto rola brez njega! Eh...
|