|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.9.2007 13:15:14   
*ANA*
samo toliko da nas ne vrže na drugo stran user posted image
zdej se pa že neki oglaša naš škratek

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.9.2007 21:47:35   
Kati81
Ojla, še vedno sva na primorkem, kjer je trenutno prava nevihta.

Kaja se je najedla in se počasi odpravlja spat mami pa še mal na računalnik.

Včeraj je Kaja prvič dobila rižolino in moram rečt da je zelo navdušena, včeraj je dobila samo pol žličke danes pa žličko in je kar hlastala za še, pa zelo lepo je nič ne packa. Nekako računava ta teden samo po eno žličko potem bomo pa povečevali, bomo še videli kako bo.

No se beremo. LP K

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.9.2007 22:43:39   
Palčica*
Punce oj,

Na našem koncu se odvija prava drama in jaz sem spet sama doma.Hvala bogu vsaj doma. Noro je s temi poplavami Vam rečem...Sem,danes skoraj obtičala,potem pa vozila dejansko po travniku,kajti vse ampak res vse ceste so vodile,do podvozov,ki so bili polni vode.Sem mislila,da se mi sanja,ko sem v enem podvozu videla avto (po moje twingo ali clio),ki se mu je videlo le malo šip in streha-VES POD VODO praktično.Noro.
Moj je čist ponorel-smsji so deževali z enako hitrostjo kot dež zunaj,plaz,poplava...skratka kot popolnoma predan gasilec je poklical v službo,jo odpovedal in že od 15.00 je na terenu. Me je prej klical,da bo dežural vso noč.
Mater...ne vem,če ga ne bom doma enkrat pričakala z lučko in sireno na glavi,da se bo še men mal posvetil...
No,mal heca,sej vem da so zadeve resne. A tale moj žrtev hormonov se obnaša kot bi bilo od njega odvisno ali bo katastrofa ali ne.
Lansko leto,ko je gorelo po Obali tri dni nisem vedela kaj se dogaja z njim.Enostavno gre,pozabi na mobitel,če je sreča se med potjo nekje do konca obleče,skratka-noro !Tema mu pade na oči,če se kaj dogaja-res.

Oh,punce...s to mojo srečo bo Aljaž očkova kopija.In potem mi res ne bo ostalo drugega kot,da jima GPS na rit nalimam.
Nič...grem pred Tv,potem pa diagonalno spat-danes si očitno to lahko privoščim.

Res pa upam,da ste na suhem in da ne čutite posledic današnjega neurja.

Nočko.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.9.2007 22:48:38   
Palčica*
Še nekaj smešnega.
Sva bla z Aljažem cel dan pri tašči in tastu (nisva mogla domov).Pa gre tašča v kuhinjo,da bo pomila posodo vmes pa pride nazaj in se zaklepeta z mano.Čez 15 minut čisto mirno reče;Ne vem,če nisem pustila odprte vode v koritu..",hoče v kuhinjo,pa že prleti tast,čist penast
"Ja,če ni poplave zunaj jo mormo met pa v kuhinji!"

Rezultat-voda v kuhinji do gležnjev.
Skratka-vse se vrti okoli vode danes.

Ejo Ronja-pa kje si ti? Vidim,da si glih gor al je fatamorgana,he,he...
No zdej pa res grem.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.9.2007 22:51:07   
ŠpelaP
Ojla punce!
Sem se spomnila, da odkar smo rodile, sploh še nismo rekle katere o tem, kaj nam je ob rojstvu naših pikic in pikecov poklonil župan oz. občina.

Torej, kaj vam je oz. ali vam je kaj podarila občina ob rojstvu novega občana?

Jaz sem leta 2003 ob rojstvu Tima za darilo od občine dobila knjigo "Otroške bolezni", zdaj ob rojstvu Sare pa knjigo receptov "Mami, skuhaj to še enkrat" in 150€.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.9.2007 23:17:43   
ronja
oj, punce! Še dobro, da so mi junija dali rok, še vas niti približno ne uspem prebrat, kako bi šele kake julijke...user posted image
No, kaj vas zanima? Šla na poroko, user posted image uspela, upam, da jo je kdo fotknil, ker sem jo jaz seveda pozabila user posted image (pa sem mela foto zato sabo)... Hja, tak je to, to na koncu pa vedno pozabim... Seminar za plavanje dojenčkov sem naredila, prezentacijo tudi, potem pa vseeno nisem šla tja, ker sem se odločila, da enkrat za spermembo ne bom trmarila, ampak bom naredila kar je prav - namreč mi je v petek začelo usihat mleko, ker sem malo preveč terala (beri: par dni nisem šla spat za več kot 1-2 uri (hja, 4 nadstropna poročnauser posted image za 80 svatov je kar podvig - sploh če si sama s hiperaktivnim user posted image , pa še enim kupom drugih opravil: beri tašča bi rada vidla malo,  pa gremo tja (ker če bi ona prišla, bi še dlje trajalo...), snaha bi šla na sprehod skup, česar ne moreš odložit, ker potem gre v avstrijo za 3 tedne, pa seminar za user posted image  sem morala na faks odnest, pa to pa ono, pa bratec je šel v Nemčijo za 1 leto in sem morala se nekak poslovit od njega, da ne govorimo, da je mel ta teden še rojstni dan... skratka vse na kupu...), pa jedla sem kadar sem mela čas, se pravi bolj nič kot kaj, sploh pa nič konkretnega, ker se mi ni dalo samo zase kuhat, pa na koncu sem še pit pozabla, skratka groza od mame...) in bi morali v soboto it že ob 6h na ptuj, pa potem nazaj šibat na poroko na grad Bogenšperk... In še tamala je tako sladko spala zjutraj, da je nisem mela user posted image  budit... ker zvečer seveda ni zaspala do 23h... Itak, če sem mela pa za delatuser posted image ... Skratka, zmatrana sem bila ko user posted image  in se je začelo poznat...  Tak da sem zjutraj pogledala, koliko je kaj mleka in se odločila, da grema samo na poroko. Na srečo je moje telo očitno zelo trpežno in je po tistem počivanju par ur, začelo lepo spet na veliko proizvajat mleko, v soboto dop. je bilo že vse normalno, tak da je zdaj spet vse ok.user posted image  

No, potem sem si še koleno fentala v petek ali sobot, ko sem preveč dvigovala iz tal: naložila sem si vse za v avto na rame in se potem usedla na pete in pobrala še tamalo iz gugalnika na tleh. Koleno je naredilo samo še krc... Kita pač. Se bo pocelilo, danes je že precej boljše, ko sem bolj pridna in pri miru. 
No, potem sem v ned. zvečera šla še  po user posted image  na Brnik in ga v pon. zgodaj zjutraj (beri: pred šesto!!!user posted image ) spet dostavila tja, ker je spet letel (dobesednouser posted image ) drugamuser posted image . prvič Crna gora, drugič Grčija. no, tokrat pride "že" v petek.
No, potem sva pa direkt iz Brnika pičili k mojemu očetu dol na Primorsko. Ko sem vozila, sem bila user posted image  (itak po tednu, ko spala toliko kot povprečen človek v dnevu...) in sem se kar ustavila na enem parkplacu in eno odčorila za 1 uro, potem sem bila pa spet ok, sem podojila in smo šle dalje (tamala, kužika in jaz). Skratka bilo je pestro, ampak sem sfolgala.
Aja, primorke, kje ste? ma katera čas do četrtka zjutraj? jaz ga enkrat za spremembo imam, ker sem prišla sem dol si odpočit, hehe:) In uspevauser posted image  V čet. 20. dop. greva namreč nazaj, ker ima Ronja v lj. UZ kolkov (držite pesti, lepo prosim, naj bo vse ok, res si ne želim široko povijat!) Aja, sem nekaj zasledila, da bi se ravno v čet. rade dobile?user posted image  Mogoče bi tudi midve pripičili direkt iz Primorske... Samo bi verjetno malo zamudili, ne vem, če se mi bo ratalo od tu zbasat pravi časuser posted image Itak moram it kupit v BTC blago za sedeže za očeta, pa še kako za tamalo mogoče (itak, vas pri cotkah, tam pa mene zanese;)

Punce, jaz ga tak pogrešam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kak ve naredite, da mate pol kufer svojih???user posted image Včasih bi prav prav prišlo!user posted image  pa mi ni noben problem folgat tamale, saj je tak cortek, ap tut jaz jo zdaj že toliko poznam, da vem, kaj če, kdaj če in kako jo pomirit, uspavat,... skratka ni mi problem, če nimam lih še en kup drugih zadev za naredit in noče zaspat in jaz vsa živčna, če mi bo ratalo (itak, da vedno ratauser posted image , sploh ne vem, zakaj se sekiramuser posted image , to mi vedno tut lubi rečeuser posted image )... No, ampak skratka, tako kot je zdaj, ko sva tu, pa mi ni treba nič delat, samo user posted image  rihtat, pa kaj skuhat, če čem (itak da čem;)... to pa res ni problem! Ampak ga vseeno pogrešam! Čisto tako, rada bi ga vidla, poljubla, user posted image z njim (itak, če pa take smsje pišeuser posted image ), ga stisnila,.... kaj pa vem, take stvariuser posted image  Kak vi to udesite? Meni se že čisto rola brez njega! Eh...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.9.2007 23:42:07   
ronja
HEHE, palčica, ni fatamorgana, a sva se za las zgrešili? jaz sem ravno tale svoj doživljajski spis pisala...

nikica, a sta s tvojim že rešila zadeve ali ga maš še vedno poln kufer? Če sem prav razumela par postov, zadnjih par strani (še) nisem uspela prebrat...

a ste vse zaščitene? Nobena ne načrtuje novih user posted image , hehe?;) Mene je moja g. taprvo vprašala, kaj mislim met za zaščitouser posted image ... A noče, da bi bla še kdaj user posted image , al kaj?user posted image  No, potem sva se mal pogovarjali in je rekla, da ajd, 3 mesece se lahko igrava, potem pa kondomi, če že nečem nič drugega (ker nečemuser posted image )...

kak je user posted image pri vas? Jaz sem taprvič mal krvavela, pa mogoče še kdaj pol mičkeno, samo to je bilo verjetno zato, ekr sva malo pretiravala malo prehitrouser posted image , meni je bilo ful luštno, potem pa pozabiš, da ne smeš lih tok divjat. Že na morju je bilo pa vse kraaaaaasno! mi je bilo pa parkrat ta teden ful slabo (verjetno od neredne prehrane in preveč matranja) in sem že cviknila, če niso ti kraaaasni seksi pustili kakih posledicuser posted image  Ampak mi ni več nič slabo, tak da očitno je bilo samo zaradi teranja. ne bom več, obljubimuser posted image  - haha, saj še sama sebi ne verjamem, kje mi bote veuser posted image

kile: so šle dol,prav dosti jih itak ni bilo. Zdaj mam kilo več kot pred user posted image , torej 55,5, (sem mela v soboto, zdaj mam verjetno kako več, ko me oče skoz futra, hehe), kar se mi zdi čisto ok, ker se mi zdi, da je ta kila v joških... mere mam vse bolj ali manj take kot prej, na morju noben bog ni pogruntal, da sem glih kar rodila, tak da kar se mene tiče, sem kar zadovoljnauser posted image ... Glede na to, da so me spraševali čigav je otrok in potem ko sem rekla, da "naš", še enrkat: "pa čiji je to vaš?" pa rečem, da od lubija in mene, pa spet čisto paf: "pa ti si rodila???" Sem skoraj umrla od smehauser posted image ,hehe, kaj mislijo, da mi jo je štorklja prinesla??? no, pol že ne morem tak švoh zgledat, heheuser posted image  Glede na user posted image  reakcije sem tudi zadovoljna, ker se mi ne zdi, da bi porod kakorkoli vplival na najino erotikouser posted image ...

Aja, dajte mi povedat, kako pa ve gledate zdaj na razna osvajanja? Meni je to tak hecno! Saj ne hodim po žurih ali kaj takega, ampak tak mimogrede, na sprehodu ali v trgovini,... ko se ti kak dečko nasmiha in nasmiha ali te ogovori,... ti pa ravnokar vlečeš zavoj pampersk iz vozičkauser posted image ... Meni je tak smešno, si vedno mislim, ej, dečko, tak enih 8-9 let si prepozenuser posted image ... Pa seveda so to navadno malo mlajši dečki... Jaz pa zdaj bolj razmišljam o tem, kako se bojo podili za mojo tamalo, ko odraste in mi je malo čudno, ko kak mene začne ogovarjat - si mislim, ejga, miki, ene 10 let je med nama...

Na ladji iz morja me je pa ogovorila ena gospa, gleda tamalo in se ji smeje in vsa očarana (itak, tamala je res cuker - moje pristransko mnenjeuser posted image ), kako je še mala... in potem začne, kako ima mlado mami in se spomni in še mene vpraša, ja koliko si pa ti stara... pa ji povem lepo po pravici, hehe in jo je kar na rit vrglouser posted image . Zdaj mi je tak hecno, ko mi kdo začne s tem, da tak mlada, pa otroka... Jaz si pa mislim, če že kaj, potem prej prestara ko premladauser posted image  Se to še kateri dogaja?

špela, lj. ni nikoli nič dala za user posted image , očitno računajo na prišleke in da jim ni treba spodbujat še ljubljančanov k množitviuser posted image . Tak da tudi za tamalo nisem nič dobila.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.9.2007 9:35:57   
durosh
Punce,sam na hitro: VELJA ZA JUTRI OB 10H V ZVEZDI?

Palčica, upam, da te ni odneslo, pri nas v Lj ni blo tolk hudo, sam dež je lil.
Ronja,hiperaktivka, zate nimam beseduser posted image user posted image user posted image .tolk kolikor ti v enem dnevu naredim jst po moje v 2 tednihuser posted image .

Špela, imam stalno bivališče v Ajdovščini, dobila okrog 200E, v postojni-porodnišnici pa smo dobili paket z nekaj vzorci, knjigico "igre z dojenčkom".

Grem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.9.2007 10:00:11   
KT
Ja seveda velja za jutri, ane? - al kaj user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.9.2007 10:15:56   
KT
Ronja, Ronja ne it, ne it - podatki za seznamček user posted image user posted image user posted image  Mislm, hiperaktivka ustavi mal konje - mam prav slabo vest, ko tvoje poste berem user posted image  - carica! Če ti rata priti na srečanje, bi blo res super user posted image

Kar se starosti za user posted image  tiče - sem jest verjetno prava antika tukaj gor user posted image user posted image user posted image

ŠpelaP naša občina je radodarno primaknila malo manj kot 200 evrov user posted image  - se res ni za pritoževat.

Jao Palčica* dobra si - mene bi pobralo od skrbi user posted image . Upam, da se je stanje izboljšalo in da bosta danes že lahko z Aljažem pičla na en sprehod, ker izgleda, da bo kar vredu vreme samo shadilo se je pa tudi precej - bomo morale začet zimske cote ven vlečt.

Še eno vprašanje imam - a vaši user posted image  že vsi veselo kravice pasejo? - naša user posted image  se začne dret k pr norcih samo, da ji nakažeš, da bo treba malo kravice potrenirat user posted image  Že kar vidim P drug teden, ko jo bo na trebušček dala - ne ve ona kaj jo čaka user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.9.2007 11:15:34   
ŠpelaP
durosh - tisti paket dajo povsod, v vseh porodnišnicah.
Aja, mi smo v SG dobile še pletene copatke, ki jih pletejo same med. sestre in starejše občanke.

Palčica - samo da ste OK in predvsem na suhem!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.9.2007 11:32:32   
Kati81
Ja za jutri velja, sam a mislite da bo dovolj placa v zvezdi, da bomo lahko manevrirali z vozički? Druga opcija bi bila mogoče Kavarna pod vodo v Cityju, tam pri restavracijah, kjer je full placa pa še mize se da premikat. No meni je tko al tko vseeno.

Ljubljanska občina ne da nič ob rojstvu tko da mi nismo dobili nič.

LP K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.9.2007 11:52:55   
zrak

Mamice pozdravček.. sam na hitro vas malce pozdravim

No da se pohvalim kako je pri nas s prispevkom občine

Občina Izola nam je podarila celih 500 Eurov, Banka Koper 20 (ob odprtju računa za user posted image ), patronžna nam je podarila knjigo Otroške bolezni.

Kr neki kajne.. skoraj bi se splačalo naredit še enega.. haha...

Ronja ti si pa res .... a ne bi meni malo prenesla tvojega nespanja.. jaz pa bi samo spala, nikoli mi ni dovolj..

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.9.2007 12:36:21   
lidijad
Pozdravljene,

zrak - vi pa ste res dobilli lepo vsoto ob rojstvu, se bomo drugič raje preselili v Izolo user posted image S splača, bolj kot pa pri nas v Celju, ampak nekaj eurov smo tudi mi dobili.

kati81 - vidve pa ste že začele z rižolinotom? kako to?

Joj, kakašna nevihta je bila včeraj. Še sreča,da ni Savinja poplavila. Bi bila kr kriza, smo blizu. Kako pa je bilo pri vas?
Ali ste že kaj nakupovale zimske stvari za vaše user posted image ?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.9.2007 12:44:51   
ronja
hehe, zrak, saj jaz bi tudi spala, samo nimam časauser posted image . Sicer nimam pa nič proti spanju, to samo tako zgledauser posted image ... potem primorke nimate nič časa, no, se pa vidimo v Ljubljani jutri, midve sicer bolj na kratko, ker imava ob 13:45 Uz kolkov na Viču, pa bolje išta nego ništauser posted image . Meni je bolje Zvezda, ker vsaj vem, kje je... pa še kolikor toliko dobre sladkarije imajouser posted image

kt, saj res, podatki, dobro,d a si me spomnila:
ob rojstvu: 3480 g, 52 cm
3 tedni: 3890g, 52 cm
4 tedni: 4085 g, 52 cm
6 tednov: 4460 g, 56 cm
to je zaenkrat vse, naslednjič jo moram naročit, ko bo naredila Uz kolkov, ki ga ima jutri, držite pesti!

ne morete verjet, punce, moje dete spi!!! Iii! ma mami pol urce zase, hehe! Nobena mi ni povedala, kak naredite, da ne pogrešate svojih user posted image ? Meni se bo strgalo! No, pa se je zbudla... papa do nadaljnega;)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 665
19.9.2007 13:13:37   
FLASK_A
Ojla! UFUFUFUF Ronja, pa ti si res taprava! Jaz sem zdejle končevala fax in sem vidla, da mi je sam zarad tega in sekiranja mleka mal primanjkovalo- po ponedeljkovem zagovoru ga mam pa za izvozuser posted image user posted image user posted image  Res si dobra, da tole vse sfolgaš. Drugač pri nama je še vse bolj tako tako... Vidiš, meni bi pa prav prišel kak lep SMS al pa kej podobnega, sam noriva sem pa tja, zvečer padeva u pojstlo pa ni nč od nč. Sej zdej sem uvedla družinske urice v nedeljo, da se mal umiriva in se posvetiva samo en drugemu. Upam, da bo uspelouser posted image  pa da ne bom mogla folgat sproti pojstle pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj, probaj prit na srečanje, super bi blo!

Palčica! Kako sem se pa jaz nate včeraj spomnila! Kar kocine so mi šle pokonci- kako je stanje? Ste vsi OK? Takega pa res ne pomnim, še Franjo je odplavilouser posted image  Tale tvoj je pa hecen. Upam, da razume, da te tudi zanj skrbi- če se ne javi, pol še toliko bolj. Jaz bi čist popenila od skrbi, če se mi ne bi javil v takih situacijah...

Ja, za jutri pa velja! Komaj čakam, da vas vidim!

Drugače pa pon. zagovor je bil ok, ocene še ni. Povem, ko bo. Hvala, ker ste držale pesti! user posted image user posted image user posted image Zdej pa naprej risat

PAPA punce!

Aja- župan- doniral je dinarčke, in sicer 200EUR. Kar dobro ane? Jaz sem super zadovoljna.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.9.2007 13:17:19   
FLASK_A
Hehe Ronja, to, da ga tako pogrešaš, naredi samo TVOJ, in ne TI. Očitno ti nudi toliko, da bi ga sam stiskala pa stiskala... Sej moj se tut kej name spomne- ko ga ruknem pa rečem če me vidi, da sem z njim v isti sobiuser posted image user posted image user posted image  Mal heca... Bodi srečna, to je fuuul lepo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.9.2007 13:21:18   
hanna1
HVALA ZA DOBRODOŠLICO user posted image user posted image user posted image

Ravno,ko hočem nekaj napisat,se moja pikica zbudi.
Sem že malo prej hotela,pa sem dobila obisk (beri:tašča).Lahko je zelo prijazna,ampak včasih mi pa vrže dekel dol.
Še dobro,da smo na svojem in mi ni treba polagat računov za svoje odločitve.Jaz se v njene tudi ne vtikujem in komentiram (očitno ji nekaj pri krstu ni pasalo,pravi tudi,da smo si izbrali prestaro botro.Mislim HALOOOO user posted image user posted image )

Čao-čao

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 668
19.9.2007 15:03:12   
ronja
HANNA, DOBRODOŠLA! A niso botrce ponavadi stare??? jaz in moja tašča pa, hehe, no, jo mam rada, ona ma mene rada, sem se pa zaklela, da ne grem več sama brez mojega lubija k njim, ker vem, da se bo ta ljubezen kmalu nehala, če bom sama tja hodila... Je preveč posesivna, jaz pa ne maram občutka, da mi nekdo ne da MOJEGA otroka nazaj, sploh če joka, recimo... in da ne upošteva, kar midva rečeva... Tak da naj se lepo lubi z njo krega, hehe, saj so njegovi straši, vsak bo s svojimi opravil, sva itak tak zmenjenauser posted image

nikical, pa ne da si dobila v LJ. denar za otočka??? Povej, kje in kak, pliz!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.9.2007 15:15:44   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jaz in moja tašča pa, hehe, no, jo mam rada, ona ma mene rada, sem se pa zaklela, da ne grem več sama brez mojega lubija k njim, ker vem, da se bo ta ljubezen kmalu nehala, če bom sama tja hodila... Je preveč posesivna, jaz pa ne maram občutka, da mi nekdo ne da MOJEGA otroka nazaj, sploh če joka, recimo... in da ne upošteva, kar midva rečeva... Tak da naj se lepo lubi z njo krega, hehe, saj so njegovi straši, vsak bo s svojimi opravil, sva itak tak zmenjenauser posted image

Evo,to si mi  prebrala misli,posebej,kar se vzgojnih prijemov tiče user posted image ,ampak se že raje s svojo malčico ukvarjam kot z njo.Kaj morem,malo me je zaneslo čisto v drugo temo,sem se morala malo izkašljat.
Še Hana ni najboljše volje user posted image ,tako da danes ni ravno moj dan user posted image .

Bo jutr bolš.

Čao

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
19.9.2007 15:18:22   
hanna1
Aja,tudi pri nas smo dobili 150 EUR(drugi otrok),za prvega je baje 120 EUR,ampak nisem 100%-na. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.9.2007 15:28:02   
FLASK_A
Ronja, sem prijavljena na Brezovici. Drugač LJ ne da nič user posted image user posted image  Letim naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.9.2007 15:34:59   
hanna1
Ej Ronja še to,
sem še nekje drugje ugotovila,da ti pečeš same dobrote user posted image user posted image  user posted image in tudi tam upoštevam tvoje nasvete.
Ne zamerit,sem malo pregledovala na drugih forumih,pa mi je kapnilo.

user posted image za tebe,pa seveda ,da ne pozabim na malo Ronjo user posted image user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.9.2007 15:39:38   
julci
Hojla

Hanna jaz na srečo nimam problemov s taščo,ker že 4 leta ne govorimo,ker ji je moj baje izjavo ,da nima mame(družinski problemi)čudno ker sem bila takrat zraven ko sta mela problem,pa vemkaj je izjavu.Jaz pravim da krkr hoče,po kolenih pč ne bomo hodili okoli nje,enkrat ji bo žal.Namreč naše Zale še spoloh ni videla.
Kar se tiče botrov pa sam veš,kdo bo boter otroku.

Punce upam da ste preživele včerajšnje deževje.Mi na koroškem sicer nismo meli veliko dežja,drugod pa je prava katastrofa.Bogi folk.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.9.2007 18:51:57   
KT
Uf punce bolj ko čvekamo, se zdi da ostale še veliko bolj čvekajo user posted image  - vraga nas skoz hoče na drugo stran vržt user posted image  

hanna1 - zarad tašče se pa res ni za sekirat, vesela naj bo, da je bla sploh povabljena user posted image  

Palčica* - zdej nas pa že skbi, da te ni odplavlo - javi se no! user posted image

Julci tudi sama se svoje tašče raje izogibam in res ne bi več zgubljala besed o njej, ker vsakič ko me vidi, zna tako spretno obrnit moje besede, da itak izpadem najslabša mama na tem svetu, ki verjetno ne bo znala otroka "na noge spravit". No, ko pa se je pred kratkim spravla še po mojih starših udrihat, mi je pa zavrelo user posted image user posted image user posted image  - ampak tko, da se mi je že iz glave kadilo. Ampak se ženska sploh ne da motit, ona tera svoje user posted image . Najhujš pa je, ker moram potem še svojga mirit, da se ne bo z njo zapel - jest pa vmes kot en paradajz user posted image user posted image user posted image  - misl najrajš bi ji človk eno focko primazal user posted image , ampak se imam za preveč civiliziranega človeka, da bi se šla te igrce - lepo eno neumno faco user posted image  sestavim in si mislim svoje user posted image - kar pa verjetno tudi ni čist prav user posted image  ampak res se mi ne da z njo bost.  

Uf sem se tud jest spucala (pa sem rekla, da ne bom zgubljala besed - ampak kar zavre, samo da pomislim) - boljš da neham user posted image , da ne bo jutri dež user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?