ronja
|
Ojla, punce! Sem s tako zamudo priletela mimo, da sem samo še Nikicol, Kati in durosh dobila, pa zadnje skoraj ni, ko je tako suha- noben ne bi uganil, da je rodila in to tako punčko, da ji lahko kitke spleta, ful srčkana! nikical, ti se pa kaj javi, saj smo blizu, pa gremo kdaj skup v botanični vrt, recimo... MOje dete zdaj spi, jupi, hehe! Je mela kar naporen dan danes, naj se malo spočije (da bo mela energije za ponoč, a ne? ) No, začelo se je že ponoči, ko se je moja mala ob 3h odločila, da je dan in da bi se ona rada igrala z mano... ne pa da jaz spim, kaj se to reče! (šla sem pa spat pol ure prej...) No, pa jo probavam uspavat, hranim, ko da je podhranjena, ma, ni šans, mala neče spat! No, potem sem si rekla pametnejši popušča in lepo prižgala luč (na njeno veliko zadovoljstvo) in začela pokat - sem si rekla, da če trmarim in se premetavava po postelji v temi, bom mela samo še zjutraj več dela za spakirat. No, nekaj časa ji je bilo pokanje zanimivo, potem pa se je hotela igrat in ej začela tečkat 100/h... Sem kar malo pogrešala lubija, čisto egoistično, hehe;) NO, potem ustanem, zrihtam vse, skopam tamalo, ker je zvečer nisem, ker je bila tako crknjena, da sem jo pustila spat potem ko smo prišli domov... Ok, skopam tamalo, pa grem dalje rihtat ostalo... Ona se pa vmes ksoz po malem pizdi, meni pa ni in ni potegnilo, zakaj... KO sva se že vozili in je ona že dala lepo mir, mi je počlo, da sem jo pozabila po kopanju nahranit. Saj sem jo pred tem, samo jo vedno pred in po, ker pač vedno hočejest prej in potem... NO, potem si mislim, saj se bom itak enkrat ustavila, že zato, da jo dam iz lupince, da ni predolgo not... pa pogledam na števec in vidim: panikaaaa - saj sva že čisto na nuli z bencinom! Smo včeraj tako lutali po tisti primorski, kjer ni nič označeno, da sem vse pokurila! jao, meni, pumpo sem lih za las ujela, natankala 5 litrov več, kot je uradni volumen tanka... NO, potem sem jo tam še podojila in previla in smo pičile naprej v LJ. zato smo bile rahlo pozne... (prišla je še psička) Po srečanju smo šle po blago, pa držite pesti, da mi danes ponoči rata naredit en puli za lubija, bi ga rada z nečim presenetila... in potem smo šibale na Uz kolkov - JUPIIIII, 1A, sploh ne rabi več na ponovni pregled!!! Pridem domov in se znajdem pred zanimivim problemom: kako naj par rund odnesem iz avta v 2. nadstropje, da ne puščam otroka samega? No, sem se odločila, da je boljše, če jo pustim samo doma, ne pa v avtu in nesem najprej njo in ruzak in hkrati pospravim voziček in posteljico (zložljivo, ki smo jo mele sabo pri očetu, ampak jo bomo v soboto rabili, ker gremo na kostanjev piknik), odložim tamalo v zibko in se vrnem po polno banjico in gugalniček... Pritovorim vse gor in že v pritličju čujem svojo pikico, kako obupano joka... jao, meni, kaj je to grozno! Pa kako vraga to naredite ve? Saj valjda morate kdaj it po kaj brez otroka - banjice ne moreš nosit z otrokom vred - vsaj ne polne... Meni je bilo prav grozno, pa še potem sem jo komaj umirila, revčko! Pa še potem cucek, mala lepo zaspi, cucek bi šel pa ven... Jao miki, kaj pa zdaj? Sem jo odpeljala samo pred blok in drvela nazaj gor, ampak meni je to tak grozno puščat tamalo samo, pa magari za 5 minut, nikoli ne veš, kaj pride vmes... Kaj venaredite??? No, saj jutri se vrne lubi in bo tale logistika rešena Mije pa moj velecenjen tast seveda spet odprl vsa okna na stežaj, da je bilo notri bolj hladno ko zunaj, ko sva prišli in zdaj že cel dan kurim, pa še vendno ni več ko 20 stopinj! Kaj bi ga nekam poslala! Ma naslednjič nimata kaj da hodita okoli! že prejšnjič je blo not 16 stopinj, ko smo se vrnili iz morja! Pa ko da bi smrdelo not ko v kurniku, pa sploh ne, stanovanje sva pustila lepo spucano, nimata kaj praskat, grrrrrr!
|