|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.9.2007 20:20:10   
zabica26
Punce,
čeprav se zdej bolj malo javljam, vas pa prebiram, vas jutri mogoče pridem pozdravit.
Bom v Lj, ampak bom vidla, če bo zneslo...user posted image

Bi vas prou rada spoznala in vidla vaše sončke.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.9.2007 21:43:06   
Kati81
Spet smo proti koncu strani zato malo napišem, da ne bomo na drugi strani. No midve sva končno v Ljubljani in komaj čakava jutri, da se vidimo, sam taka srečanja bo treba večkrat ponovit.

Oči je čist presrečen ko ima svojo princesko spet doma, se kar topi.

LPK

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.9.2007 21:50:41   
Anonimen
Ojla
Še jaz leteča ...
Ronja pozdravljena. Jsz sem leteča 100 na uro, ampak proti tebi pa se skrijem. Vsaj kar se spanja tiče, saj spim vsaj šest ur na noč. Ponavadi grem spat okoli polnoči in spim do šestih sedmih, dokler se Tara 1. ne zbudi. Potem pa se itak začne dnevna norišnica. No jutri se pa le oglasi da se spoznamo.

Nikica vso srečo za izpit. Ti si tud ful pridna. user posted image user posted image user posted image

Vse nove ... lepo lepo pozdravljene in vabljene jutri na srečanje

Aja jutri srečanje. A potem velje Zvezda. Jaz bom tam okrog 10-ih. Sicer bom le eno slabo urco, potem pa še po opravkih. Ampak vsaj toliko da vas spoznam.

Moji sokci pa bodo na pokušino kdaj drugič, saj ne bi rada da me v zvezdi vsi postrani gledajo. Sicer sem razmišljala da bi nesla malo piškotkov s sabo in sokca, ampak ne bi blo lepo to s sabo v slaščičarno prinest. Zato drugič a prav.

Zdaj pa nočko, grem še likat user posted image

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
19.9.2007 22:33:37   
Anonimen
Joj sem prej pozbila povedat da je bila moja Tarika danes cepljena. Je samo malo zajokala, sploh ni vedla kaj jo je ujelo. Ko sva prišle domov je šla spančkat -okrog osmih in upam da bo tako kot vedno tudi danes prespala noč. Sem ji pa preventivno dala svečko zaradi morebitne vročine. Tako mi je rekla pediatrinja.

Občina- jaz sem dobila 200 eur. Dobro je, čeprav moja bivša občina daje 500 eur- bi bla letos kar še tam prijavljena user posted image

Zaščita- midva imava kondom. Če pa bo mensta po redu pa najbrž nič ali pa kasneje tabletke. Sicer mi ne dišijo preveč, ker sem bila po njih čist zmešana, depresivna.

Tašča
-no itak že vse veste kako in kaj.

Sem samo še tole na hitro napisala. zdaj pa res nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
20.9.2007 7:36:13   
*ANA*
Ojla čvekice,samo včeraj me ni blo, pa ste ble tolk pridneuser posted image s pisanjem
A danes se dobite? Lepo se imejte in pa kakšno fotkico nardite za tiste ki smo bolj od daleč ,OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.9.2007 8:30:50   
neja24062007
Ojla punce!

Samo na hitro... na žalost naju danes ne bo v Zvezdo, saj ima mami že 2 dni vročino - pa sem mislila da bom hitro prebolela, pa še kašljam in kiham - ne bi vas rada okužila. Sem se pa hitro spomnila, da se opravičim, kajne? Ampak tud pred tole kišto nisem migla sedet, saj me boli tudi glava. Že naša pikica kiha - upam, da je nisem okužila. Je bil moj zdejle 1. dan doma, da jo je ponoči on hranil - da sem se lahko naspala in upala da se bom pozdravila.

Za naslednjič pa 10000% - pa čeprav pridem po vseh štirih.

Se še enkrat opravičujem.

Lepo se imejte in uživajte - pa prosim, ne delat dežja user posted image user posted image user posted image .

PA PA

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.9.2007 8:35:13   
hanna1
Morning,punce user posted image

Pri nas je tako leeepo jutro,sonček sije-malo je sicer hladno- user posted image user posted image ,Hana pa tako vneto čeblja v jajčki poleg mize,da mi je še dodatno polepšala jutro.Sedaj bova še hitro pokofetkali user posted image ,potem pa bo treba iti malo na sonce.Tudi midve sva bolj od daleč,želiva pa vsem,ki se danes dobite,prijetno urico ali dve ob druženju user posted image ,pa poslikajte se res in prilepite kakšno slikco vas in vaših user posted image tudi na forum,da vas še mi malo vidimo.

Lepo se imejte in privoščite si kakšno slastno user posted image .

Pa-pa

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.9.2007 17:45:50   
Anonimen
Oj
Punce moja Tara je še vedno ful sitna. Smo šle po srečanju še okol in je blo malo bolje, ampak potem pa katastrofa. Zdajle je malo zadremala, ampak se že premika. Sem ji dala svečko. Sploh ne vem kaj naj še. Taka pa še ni bila. Saj sitnari kak dan, ampak ko jo pocrkljam je pa vedno takoj bolje. Danes pa nič od nič. Najbrž bo res reakcija od cepljenja.

Evo jo... user posted image

Bom potem sporočila kako in kaj.

lp

Pa pardon, ker sva ble na srečanju ta glavne z jokom user posted image . Upam da bo drugič bolje. Drugače zna bit ful pridna.

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
20.9.2007 19:04:51   
ronja
Ojla, punce! Sem s tako zamudo priletela mimo, da sem samo še Nikicol, Kati in durosh dobila, pa zadnje skoraj ni, ko je tako suha- noben ne bi uganil, da je rodilauser posted image
in to tako punčko, da ji lahko kitke spleta, ful srčkana!
nikical, ti se pa kaj javi, saj smo blizu, pa gremo kdaj skup v botanični vrt, recimo...

MOje dete zdaj spi, jupi, hehe! Je mela kar naporen dan danes, naj se malo spočije (da bo mela energije za ponoč, a ne?user posted image ) No, začelo se je že ponoči, ko se je moja mala ob 3h odločila, da je dan in da bi se ona rada igrala z mano... ne pa da jaz spim, kaj se to reče! (šla sem pa spat pol ure prej...) No, pa jo probavam uspavat, hranim, ko da je podhranjena, ma, ni šans, mala neče spat! No, potem sem si rekla pametnejši popušča in lepo prižgala luč (na njeno veliko zadovoljstvo) in začela pokat - sem si rekla, da če trmarim in se premetavava po postelji v temi, bom mela samo še zjutraj več dela za spakirat. No, nekaj časa ji je bilo pokanje zanimivo, potem pa se je hotela igrat in ej začela tečkat 100/h... Sem kar malo pogrešala lubija, čisto egoistično, hehe;)

NO, potem ustanem, zrihtam vse, skopam tamalo, ker je zvečer nisem, ker je bila tako crknjena, da sem jo pustila spat potem ko smo prišli domov... Ok, skopam tamalo, pa grem dalje rihtat ostalo... Ona se pa vmes ksoz po malem pizdi, meni pa ni in ni potegnilo, zakaj... KO sva se že vozili in je ona že dala lepo mir, mi je počlo, da sem jo pozabila po kopanju nahranit. Saj sem jo pred tem, samo jo vedno pred in po, ker pač vedno hočejest prej in potem... NO, potem si mislim, saj se bom itak enkrat ustavila, že zato, da jo dam iz lupince, da ni predolgo not... pa pogledam na števec in vidim: panikaaaa - saj sva že čisto na nuli z bencinom! Smo včeraj tako lutali po tisti primorski, kjer ni nič označeno, da sem vse pokurila! jao, meni, pumpo sem lih za las ujela, natankala 5 litrov več, kot je uradni volumen tanka... NO, potem sem jo tam še podojila  in previla in smo pičile naprej v LJ. zato smo bile rahlo pozne... (prišla je še psička)

Po srečanju smo šle po blago, pa držite pesti, da mi danes ponoči rata naredit en puli za lubija, bi ga rada z nečim presenetila... in potem smo šibale na Uz kolkov - JUPIIIII, 1A, sploh ne rabi več na ponovni pregled!!!

Pridem domov in se znajdem pred zanimivim problemom: kako naj par rund odnesem iz avta v 2. nadstropje, da ne puščam otroka samega? No, sem se odločila, da je boljše, če jo pustim samo doma, ne pa v avtu in nesem najprej njo in  ruzak in hkrati pospravim voziček in posteljico (zložljivo, ki smo jo mele sabo pri očetu, ampak jo bomo v soboto rabili, ker gremo na kostanjev piknik), odložim tamalo v zibko in se vrnem po polno banjico in gugalniček... Pritovorim vse gor in že v pritličju čujem svojo pikico, kako obupano joka... jao, meni, kaj je to grozno! Pa kako vraga to naredite ve? Saj valjda morate kdaj it po kaj brez otroka - banjice ne moreš nosit z otrokom vred - vsaj ne polne... Meni je bilo prav grozno, pa še potem sem jo komaj umirila, revčko!

Pa še potem cucek, mala lepo zaspi, cucek bi šel pa ven... Jao miki, kaj pa zdaj? Sem jo odpeljala samo pred blok in drvela nazaj gor, ampak meni je to tak grozno puščat tamalo samo, pa magari za 5 minut, nikoli ne veš, kaj pride vmes... Kaj venaredite??? No, saj jutri se vrne lubi in bo tale logistika rešenauser posted image

Mije pa moj velecenjen tast seveda spet odprl vsa okna na stežaj, da je bilo notri bolj hladno ko zunaj, ko sva prišli in zdaj že cel dan kurim, pa še vendno ni več ko 20 stopinj! Kaj bi ga nekam poslala! Ma naslednjič nimata kaj da hodita okoli! že prejšnjič je blo not 16 stopinj, ko smo se vrnili iz morja! Pa ko da bi smrdelo not ko v kurniku, pa sploh ne, stanovanje sva pustila lepo spucano, nimata kaj praskat, grrrrrr!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.9.2007 20:15:02   
Kati81
Naša mala tečka mi je prejle zaspala na rokah in valda jo odložim v posteljo in ona glavo gor in ne spat, ok jo vzamem ven in spet zaspi pol jo spet odložim in ona spet glavo gor. Tko da sem jo pol kar mal pustila in seveda dretje  ne jok in moja tašča prijavi: A jo mal primem? pol je bila pa vsa užaljena ko sem rekla da ne ker samo trmari, ker bi se nosila in ni šans, no pa je pol le zaspala sam je pa full užaljena.

Srečanje je uspelo, k sreči nam je bilo tudi vreme še naklonjeno in je bilo prav prijetno, pa še drugi so nas pogledovali ko nas je bilo tolk veliko z vozički, jim ni bilo nič jasno.

Lep večer K

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.9.2007 21:45:55   
FLASK_A
Oj! Joj, kako je bilo meni danes super na srečanju! Vse ste tko fajn in imate take lepe otročkeuser posted image user posted image user posted image  Nogica, nič skrbet, kaj se opravičuješ zdej za malčico. Pa kaj, če je bila glasna. Kar naj pove, če ji kaj ne paše! Meni je bila prav prisrčnauser posted image user posted image  Pa ti tut, ko si laufala vmes še pecivo oddatuser posted image user posted image  Carica!

Aveste kaj sem se spomnila. Če bi me uvedle vsak mesec al pa na dva meseca fiksno srečanje, katera pride pride, katera ne, pač ne. No, itak prej tuki gor povemo če pridemo da ne bo katera potem sama tortice jedlauser posted image . Nevem, kaj mislite? Potem bi lahko vsaka prišla ko ji bo ustrezalo, videvale pa se bomo večkrat kot enkrat na leto. Al pa kot neja, ko je želela prit, pa ni mogla zarad vročine. Tko pa ne bo panike če enkrat katere ni, ker lahko že naslednjič pride. No, zdej pa na plan pripombe!user posted image user posted image

Ronja, mi smo zdaj na Dobrovi in se okrog Rudnika bolj mal šetkamo (sam u leclerca hodmo nakupvat na tisti konec). Nama je bolje kakšen Tivoli pa po mestu pa tko. Če je to tut kul, se lahko potem kdaj v mestu dobimo!

Joj, Kati, tvoja je tapravauser posted image  Skos bi animacijo ane? Jah, tašče so pa pol tko ja, nimaš kej pomagat. Pri nas tut- sej ste vidle, kolk Jaka joka (prou nč)- in če se samo oglasi slišim njegovega dedka od spodaj Ja kaj pa je z našim fantkom narobeuser posted image user posted image  A se sploh ne sme oglasit al kaj? Kaj šele če bi se ful jokal...

Punce, lepo spite pa se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.9.2007 21:47:09   
FLASK_A
Ej Kati, ti pa le daj kako slikco na forum, če ti pa ne gre, jih pa meni pošlji zazipane pa jih bom jst gor vrglauser posted image user posted image user posted image   BTW- imaš ZS

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.9.2007 21:52:40   
Kati81
Jaz sem za srečanje kar na 14 dni, no vsaj na mesec dni.

Nikica bom pogledla ZS, ne skrbi takoj zdaj.

Naša pika še kar spi, od prej je še kar užaljena.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.9.2007 21:53:28   
FLASK_A
Aja- sem bukseljuser posted image user posted image  Hvala, ker ste držale pesti- izpit sm naredila z 8/9!user posted image user posted image user posted image user posted image  No, zdej pa naprej v isti letnikuser posted image user posted image user posted image  (beri:načrtno v isti letnik, da bom mal več časa posvetila mojemu Jakcuuser posted image )

Zdej pa res- PAPA!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.9.2007 22:01:41   
Anonimen
Evo mene
Ja nisem bla prav fajn zgovorna danes a ne. No res ni moj dan. Saj sem vam že rekla da mi je šlo že zjutraj vse narobe. Njaprej je bla doma štorija z miško, ki je prišla v bajto in je tast čist znorel. Baj da ne zapiramo vrat dovolj hitro in je švignila noter-ja živimo na deželi in okol bajte je sam vrt in v jeseni rade čakajo pred vrati in švignejo noter-no tako je rekel tast user posted image .
Potem se s Taro napokavo kolikor hitro se je dalo, se odpeljeva še po mojo mami in hop prosti LJ. Ko prispeva -z zamudo- že takoj na parkingu ugotovim, da sem pozabila denarnico. Strah in groza kaj zdaj, saj ne morem nič. hvala bogu da sem imela vozniško in prometno v avtu, saj so me za nazaj še ta plavi ustavili user posted image . Mami mi je posodila denar za kavico pa potem še za zavijanje darila za poroko, pa za cunjce od Tare pa moje... Skratka dobro da je bla mami z mano, ker sama bi se lahko le obrnila-niti srečale se ne bi saj nisem imela niti za kavo.
Potem na parkingu rinem sem in tja s Taro (je bla že malo sitna), jo umažem s pudrom, malo mi bruhne, odtrga se ji gumb user posted image . Priletiva na srečanje kot dve zmešani kuri.
Rečem besedo dve z vami potem telefon (sem mogla oddat pecivo), vmes mi vse na tla pada (ma ne moreš verjet). ko sva prišle pa nazaj pa Tara začne sitnarit in ne pa ne pomirit. Ponavad se hoeče le pocrkljat pa je dobro, tokrat pa sja ste vidle nič ji ni pasalo.
Pol me je pa itak mami klicala in odhod. Skratka sem zmešnjava od zmešnjave kot ste vidle. Vse je letelo dol od plenic igrač glavnika denarja dude. Noro. Priletim do avta iščem in komaj najdem ključ - ma groza. Potem se odpeljeva do CP. Sem mogla it v H&M, brez tega ne gre - že prej se z mami zmeniva da plačam jaz (seveda z izposojenim denarjem)...

No zdaj se pa moj jezi kaj hudiča spet na netu iščem user posted image user posted image - no a ni za pop....

Mami bi pa kar vse cunjce pobrala. pa ne to daj uno pa še to , pa še to. Ma sva se skor steple tam. Polna vreča cunjc za Taro. Potem pa še zame en plet in torbica. Tara je bla tukaj kar pridna - sem jo prej previla in nahranila in je blo bolje, ampak še vedno ni bla ta prava. Potem sva v CP zavile še v zgornji štuk, samo da vidiva katere trgovine so - nisem še bla user posted image . Okaidi, ful dobre cunjce, pa še ena je tam nasprot - no nisva nič zapravljale, ker itak nisem imela denarja, če pa mami prosim pa potem ne vzame denarja. Tako je danes Tara spet oblečena na njen račun- imam kar slabo vest.

Potem sva šle pa kar proti domu. Doma pa je Tara spet začela sitnarit. Sem ji dala še pol svečke, saj je bla malo topla (sicer ji temp. nisem merila). Zaspala je za nekaj minut, no zdaj sem jo pa končno uspavala tako kot je treba. Je bla zdajle že tiste prave volje. Ima pa take vetrove, pa v trebuščku ji ruli. Jaz ne vem ampak se mi zdi da jo še vedno krči dajejo user posted image .
Skratka zame en čuden dan. Nič nisem pametnega naredila. Samo klatila sem se okrog - no sem pa srečala ene par prijetnih punc user posted image VAS.

Sem malo razmišljala da je Tara mogoče tudi malo znervirana, saj je bla zdaj vsak dan okrog. Ker sem pekla pri moji mami - jaz imam slabo peč- sva se tak ozjutraj pokale tja, zvečer nazaj, vmes v nabavo sestavin pa še kam.Pa kup obiskov. tako da od ponedeljak dalje pa ji posvetim cel teden- jo bom malo bolj crkljala pa se ji bolj posvečala. zdaj je šlo vse tako na hitro.

Drugače pa ste me ene spraševale kako naredim kaj zraven nje. No saj večinoma ni taka kot danes. Maslo se igra, potem zajoka da je lačna, jo previjem, potem se spet igra in tako vmes počnem vse tisto kar moram. Včasih pa jo držim v eni roki, z drugo pa piškote v čokolado pomakam, cunje tlačim v stoj, sadje pobiram z eno roko - a se sje potem za čusoit, če zjutraj jamram za križ user posted image

Ja grozna sem.

Skratka punce vse ste zlo fajn. Ja tako kot je rekla že Ronja ste ene suhe, kot da niste nikol rodile- durosh, KT. Moji kg ne ganejo nikamor, še vedno jih je 5 ali raje 6 viška. Ker pa sem majhna se mi to đše toliko bolj pozna.

Nikica (upam da te ne moti ker vedno pišem le nikica namesto nikical) kakšen fant je tvoj Jaka user posted image user posted image user posted image . Je kar za dve Tari. Dobra si da si rodila brez težav. Jaz sem se še s Taro namatrala. Tebe sem pa takoj spoznala, ker sem te že enkrat v tvojem albumu videla.

N&B tudi tvoj Jaka je cel fant in pol. Pa tako je priden. ne bom svoje Tare več hvalila, ker potem se mi hitro vse na glavo obrne. No sva se potem še parkrat srečale. Saj mimo H&M ne mormo a ne user posted image

Kati tvoja Kaja je tudi zelo lušna in pridna. Kar lepo spančkala je. Se pa pozna da je starejša od naših user posted image . Ampak vseeno lepo da si ostala z nami, da sem te spoznala - no kaj se oglašam saj sem tudi sama majčica a ne user posted image

KT tvoja Alina tudi skoz spi - blagor ti, res. Moja Tara je spala tam nekje do drugega meseca, oziroma še manj, zdaj pa čez dan zahteva ful pozornosti. Sem jo vidla samo na hitro, saj je skoz spančkala.

Durosh
Nikolaja je tak cuker. Ampak mene res kar na Taro spominja. Oprosti če sem te s tem užalila. Sicer sem ap antitalent za ugotavljanje podobnosti - včasih tako ven vržem user posted image . Kakšne laske ima, noro. Pa men vsi pravijo kakšna čupa, kaj šele tebi. Pa tud je zelo pridna, sploh se ni oglasila. Tista igračka je pa ful fajn sem jo takoj še jaz dol snela in je ful gledala. Mam same pliškote pa bom mogla kakšno ropotuljico nabavit. Zaenkrat bo pa to iz mostu ok.

žabica, tvoj Žan Luka je pa spančkal in sem ga samo pokukala, potem pa sem itak letela. Tud cel fant in pol.

ronja tebe pa upam da srečam drugič, sem mislila da te ne bo.

Evo dragi je medtem zaspal in veselo smrči v dnevni. Mu grem mal zatežit user posted image

Skratka dan je za mano, nami. Lepo vas je blo spoznat, drugič pa upam da lahko tudi jaz kaj poklepetam z vami. Ampak upam da se ne bomo spet dobile kak tak dan po Tarinem cepljenju.

Jutri mam pa spet kup dela. Cunje- spet, jaz ne vem od kje. Joj sem se zdajle spomnila. Ko sva prišle domov, vzamem ven cunje iz H&M in na Tarini jopici se je držala tista koda, ki jo tam odpnejo stran. Sama nisem vedla kaj naj, sem že mislila nest tukaj pri nas v veno trgovino da mi dajo lepo stran, no potem pa je lubi le preščipnil tisto zadevo s kleščami. Samo čudno da ni nič piskalo ko sva šle ven, al pa je pa jaz nič ne vem user posted image .
No potem grem pa okolico urejat, na vrt, moram folijo položit pa savski pesek nasut, pa lubje. No pa mam spet delo. V soboto imamo poroko, v nedeljo dva rojstna dneva. Ma noro, samo okrog letat pa darila gor darila dol user posted image

Zdaj pa res lepo in mirno noč.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
20.9.2007 22:06:08   
N _ B
Čer punce,

moj čarunalnik že dela. user posted image  za Telekom. Sem bila res presenečena, da je že danes prišel. Za tiste, ki ne veste; v torek mi je, ko so bile nevihte treščilo v modem in sem včeraj javila napako, danes pa je že zamenjan.

Res vas je bilo prav fino danes videt. Naši palčki malčki so res prav luštkani, vsi po vrsti.
Nogica: nič se ne opravičuj. Tara je samo hotela povedat, da je tam. Pač drugič bo pa kater drug na vrsti. A si morala oči zapret in pobegnit iz H&M? user posted image  Jaka je dobil 2 majčki in ene hlače (trenirko), Nika jopo in mami 2 majčki. Sem bila kar zmerna, a ne. Moram naslednjič finančnega ministra vzet s sabo, samo še ne vem, kdo bo zmagal v izboru. user posted image  se vsi izogibajo te funkcije user posted image .
Palčica: res imate smolo s tem avtom. In ravno danes, sicer pa bolje kot v soboto, ko greste na morje. Na srečanje boš že še prišla.
Ronja: škoda, da smo se zgrešili.
Nikical: jaz sem za. Lahko bi se zmenile, da se dobimo vsaj 1x mesečno.
Neja: user posted image  in user posted image , da bi čimprej okrevala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.9.2007 22:07:18   
Anonimen
Uf kakšen roman user posted image

ja sem za srečanje enkrat na mesec. sicer nisem iz Lj, ampak enkrat na mesec bi pa šlo. Aja za naslednje srečanje bom pa kaj spekla pa sokce bom prinesla, da ne boste mislile da samo nakladam. No samo potem ne bi šla v zvezdo, ker tam majo svoje tortice in se mi zdi da bi čudno zgledalo, če bi danes kaj prinesla.

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
20.9.2007 22:12:00   
Anonimen
no še enkrat jaz

NIKICA ČESTITKE ZA IZPIT. Saj sem vedla da bo šlo, ker si itak ful pridna. user posted image user posted image user posted image A imaš zdaj še kaj? Jaz imam še diplomo, rok : do marca

N&B ja sem mogla kar pobegnit ven, ker moja mami bi še to pa ono. Jo moram včasih kar ven odvlečt. Pa me je doma spraševala kdaj grava spet, kot da ni že danes dost zapravla - pa še denarja noče nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
20.9.2007 22:15:59   
N _ B
Nogica: najbolje narediš, da vse pustiš in se greš k Tari pocrkljat. Verjetno ima res reakcijo na cepljenje, lahko ima le slab dan, mogoče pa čuti to tvojo napetost in nervozo. Tudi meni se je to že zgodilo in sicer pri Niki. Pač smo imeli določene "težavice" s starši in jaz sem človek, ki si takšne stavri zelo vzame k srcu in se sekira (pogostokrat čisto brezveze) in vse skupaj se je preneslo na malčico. Otrok to čuti. Pride dan, ko ti gre že od jutra vse po vrsti narobe in pol si rečeš, a zdaj mi mora pa še otrok tečnarit. Otrok nas samo opozarja, da je tudi on tam in čuti, da smo nervozni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.9.2007 22:21:36   
Anonimen
N&B ja najbrž imaš prav. Jaz tudi to vem in kot sem že napisala sem jo najbrž res preveč obremenjevala zadnje čase, potem pa še cepljenje. No saj drug teden pa nji posvetim. Ja tudi jaz se včasih sekram po neprotrebnem in tako ne škodim le sebi ampak tudi moji ljubi Tari. 

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
20.9.2007 23:08:11   
ŠpelaP
ojla punce!

Vidim, da ste se na današnjem srečanju imele super! Upam, da mi bo na naslednje srečanje uspelo priti. Si vas res želim spoznati.

Mi imamo pa danes kar družinske prebavne težave. Jaz sem že včeraj bruhala, ker sem se nažrla jabolčnega štrudelja, ki ga je mami spekla. Danes sem pa za kosilo skuhala sladko zelje. Jaz trola, bi lahko vedela, da to ne bo fajn za moje že tako nadraženo črevesje. Sem pa še drisko fasala - sem kar abonirana na WCju. Je že moralo biti krivo to presneto zelje, saj je tudi Tim imel prebavne motnej. Od vseh štirih samo mož nima prebavnih motenj, ker ni jedel zelja. Pa tako sva bila s Timom huda nanj, ker ni hotel jesti zelja.

Nikical - user posted image za izpit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.9.2007 23:14:42   
Palčica*
Punce zdravo...

Ma kaj mam jaz smolo s tem avtom...Res,pa to ne moreš verjet.Če kateri pade na misel kupit Forda,nej si premisli v šusu.Že ko sva kupovala avto sem bla odločno proti,pa me je moj prepričal,da je mondeo čist o.k. in podobno.Po vseh stroških,ki sva jih imela mi tud ust v podobni smeri ne upa več odpret.
Pa tko sem se veselila,da Vas vidim. Res !
Tud jaz sem zato,da se dobimo večkrat (ni hudič,da mi enkrat le ne bo uspelo).
KT hvala za skrb,smo o.k. Ni panike.Tud moj se je po napornem nočnem dežurstvu pojavil.Mi je razlagal kakšne drame so se odvijale v Kropi. So bili v hiši (če temu sploh še lahko rečeš hiša,ker jo je več kot polovico manjkalo),ki je bila skoraj popolnoma poplavljena,v njej pa okrog 70 let stara ženska in NIKAMOR ,da bo ostala z hišo in če gre slednja k vragu želi it tud sama. Moj je bil čist preč...Pustit je tam ni mogel,prepričeval jo je kolikor je mogel,ker pa je bilo vedno bolj nevarno je čez čas poklical kolega (ženska še kar nikamor),da sta jo dobesedno odvlekla ven. Groza...
Pa saj po svoje razumem-če izgubiš vse kar imaš Ti je praktično vseeno tudi zase.A vseeno...
Ampak dobro-počasi se stvari umirjajo in vesela sem,da smo se mi najhujšemu izognili.

Nogica sej veš-ko ma hudič malde,jih res ma.Itak je tko,da hočeš svojemu otroku najboljše vedno in včasih nas obveznosti pripeljejo do slabe vesti.Nisi edina. Te moram pa nekaj vprašat.Tole s svečko mi je padl v oči.Veš,ko sem jih hotela kupit v lekarni mi jo skoraj niso dal (kao šele,ko ti to določi zdravnik-pa brez recepta so user posted image ,da je za tko majčkene kao še nevarno).Kaj so tebi rekli za svečke?

Joj punce jest grem likat nazaj,če hočmo v soboto kej s sabo nest. Jest res iskreno upam,da bo ta k***** avto delal zdej tko kot je treba. No,če mi bo uspelo Vam jutri še kaj napišem,potem Vas pa do torka pustim pri miru user posted image .

Neja čimprej se pozdravi.Se spomniš zvarka s čebulo? Probaj-meni je pomagalo,čeprav katastrofa za popit (tud čaj ne pomaga kej dost).

Pa da spet ne pozabim ;

DOBRODOŠLE VSE NOVE JUNIJKE.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.9.2007 9:28:51   
ŠpelaP
Palčica- vem, da si spraševala nogico glede dajanja svečk, se bom pa še  kar jaz malo uturila noter.user posted image
Ko je bila Sara cepljena, mi je pa zdravnica že kar sama rekla, da ji lahko damo svečko (paracetamol) proti vročini. Ker imam doma samo bolj močne (240mg) za Tima, mi je rekla, da ji naj dam 1/4. Samo sem potem jaz vseeno šla kupit v lekarno tiste za dojenčke in manjše otroke (120mg), katere se mora dati 1/2. Je manj pacanja, če svečko samo prelomiš na pol kot potem še na četrt. V lekarni me sploh ni spraševala, za kaj jih rabim.
Sem že opazila, da se včasih razmišljanja lekarnarjev in zdravnikov čisto razhajajo.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.9.2007 9:31:24   
Anonimen
Palčica upam da bo avto zdaj delal. Srečamo pa se naslednjič.
Glede svečk pa je tako. Predpisala mi jih je pediatrijna če bo imela Tara kaj vročine po cepljenju. No ko sem jih šla pa v lekarno iskat mi je pa rekla naj ji preventivno kar dam. Tako sem ji dala tisti večer po cepljenju pol svečke in včeraj popoldne še pol, ker se mi je zdelo da je bila malo vroča. Je pa rekla v lekarni da nič ne škodi, če jo dam preventivno. Aja sem pa jih dobila na recept.

Evo danes spet nov dan. Upam da bo boljši kot včeraj. tara se je ponoči okoli dveh zbudila in hotela jest. Torej je bila res reakcija, saj se mi tak čas že dolgo ni zbudila.
No zdaj pa tašča že teži s pobiranjem sadja, tako da ne vem če bom lahko svoje opravla. Moram it njej pomagat. Potem pa se posveti otroku. Ma groza. Bom pa seveda bolj gledala na taro kot na ostale. Grem zraven pobirat, ampak če začne Tara kaj sitnarit bom pa nehala.
Zdaj je še rosa, zato bomo šli okol 12-ih. Moram pa prej še avto posesat, oprat ga bom šla pa kar v avtopralnico, ker je tako mraz, da se bom še prehladila če ga bom z mrzlo vodo umivala.

Lep dan vam želim

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
21.9.2007 9:33:48   
KT
Se še jaz pridružujem - res krasno vas je bilo spoznat! Ja, drugi okoli so pa kar gledal kaj se dogaja - invazija dojenčkov, kaj dojenčkov - samih angelčkov user posted image .

Eh, nogica ti si ena trola user posted image . Veš, da je morala mala Tara povedat, da je z nami user posted image  - zlata je, jest samo upam, da bomo mi tudi vsaj pol tako uspešno prenesli cepljenje drugi teden. Ampak si pa dobra veš - vsa ta peka in letanje. No, zdej se boš pa še diplome lotila - carica user posted image .

N & B - kakšen cuker je Jaka, res za pojest user posted image . So se pa max potrudli tile na Telekomu - kaj si jim pa naredila? No, samo da smo spet lahko na vezi.

nikical - ko si razlagala kako je Jaka velik si seveda človek predstavlja po svoje, a ko sem videla tvojega korenjaka, mi je šele postalo jasno, da je res velik - dobra si, da si takega sončka na svet spravla user posted image . ČESTITKE za izpit user posted image user posted image user posted image  - pa saj itak veš, da nismo nikol dvomile - kdor je priden je pač priden - imaš pa tako zanimiv študij (pa kako zanimiv bo šele poklic), da bi šla tudi sama kar še enkrat na faks študirat - samo je pa verjetno fino, če imaš malo talenta za risanje user posted image  - no, tuki pa padem po celi črti user posted image  - čisti buksl za karkoli povezanega z umetnostjo, glasbo, risanjem/slikanjem, no pa če pomislim mi tudi številke ne grejo prav dobro user posted image  - matematika mi ni glih jača strana user posted image  - no, pa če naprej razmišljam tudi računalnik user posted image  ni glih moj najboljši prijatelj user posted image  - ampak govorim pa 4 tuje jezike user posted image  (a to kej pomaga user posted image ) - vsi pa res ne moramo bit za vse user posted image user posted image user posted image kakšen dolgčas bi pa bil user posted image  - uf sem en pacijent, če vse tole skup seštejem user posted image user posted image user posted image .

Kati81 - najstarejša dojenčica na srečanju je prava mala user posted image . Ampak veš tudi ti nisi nič manj leteča kot nogica. Ampak zgodba s toboganom mi je bla pa full všeč.

durosh - Nikolaja je pa pravi user posted image  s temi laski, samo da so njeni temni - čista mami user posted image  - ne pa pri nas, ko je mala čisti oči in skoz iščem kaj ima pa po meni user posted image  - verjetno bo to karakter user posted image .  

žabica26 - sem opazila, da vaju z Žan Lukom sploh nimamo na našem seznamčku - vsaj podatke nam pošlji, da Žan Luku damo mesto na seznamčku, ki si zagotovo zasluži - full je priden in skoz pančka kot naša frajla.

ronja prav veselila sem se, da te spoznam  , ampak bom morala počakat do naslednjič. Sem pa potem ugotovila, da sva se tudi mi2 verjetno srečali na materinski šoli v ZD Vič Rudnik in je nikical potrdila, da sta tudi vidva hodila tja - tako, da na videz se že poznava, upam pa da nam naslednjič rata.

Palčica* - vrag tile avtomobili user posted image , upam, da bo vse OK in en krasen dopust vam želiva z Alino user posted image  pa čim več si privoščite plavanja user posted image , dobre papice user posted image , poležavanja user posted image , kofetkov user posted image , dolgih sprehodov in seveda user posted image user posted image , skratka max uživajte.

ŠpelaP - ja da človek popuser posted image  - hitro se s Timom pozdravita user posted image user posted image user posted image !

neja - hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image  - škoda da se nismo videli, ampak zdravje na prvem mestu - probaj res tisti zvarek s čebulo user posted image , mogoče bo pa delovalo.

SREČANJE - jest sem definitivno ZA da tole postane naše mesečno druženje user posted image user posted image user posted image  - a bomo kraj "zločina" menjale, a se bomo držale enega in istega user posted image  - aja, pa naslednje srečanje moramo čim prej organizirat, da vidmo še ostale male pikce (neja, palčica*, ronja, .... pa seveda še vse ostale - po "potrebi" se prisvalkamo tudi na drugi konec Slovenije, da se vse spoznamo user posted image ).    

< Sporočilo je popravil KT -- 21.9.2007 9:36:19 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?