|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
15.9.2007 0:19:01   
ŠpelaP
petraa-ja,ja, Timi so že mamine maze!user posted image Samo kaj, ko so pa taki sončki zlati!user posted image

Jaz sem kupila nekaj oblačil št 68, kombinezon pa 74!  Seveda je pa to odvisno od tega ali je user posted image lahke, srednje ali težke kategorije. No, naša je bolj lahke kategorije!user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.9.2007 9:34:45   
durosh
Ojla.
Ponižno se javljam po dolgem časuuser posted image .1v četrtek smo imeli posveovalnico,mere za seznam:
višina/dolžina 61,5cm
teža 6700g
OG 41 cm.
Skratka, prava mala velikanka,dohtarca je rekla, da se Nikolajči zelo lepo razvija, vendar pa:poslala nas je v razvojno, ker se baje kaže rahel ekstenzijski vzorec in asimetrija,kar meni laično pomeni, da ima naša pikica eno stran/levo malček bolj razvito kot drugo-pa se to nič ne vidi,ne vem, kako je dohtarca to ugotovila,jst sem samo opažala, da se največkrat obrača na levi bok, na desnega se je začela šele pred kratkim.v glavnem, dohtarca je rekla, da se bo s pravilnim handlingom to v 1 mesecu "popravlo", potem pridemo na cepljenje.aja, v RA pa mi je na hitrco pokazala handling na "dojenčku"-jst sem imela Nikolajo v naročju in jo mirila, ker je bila po 3 urah v čakalnici in pri zrdavniku že čisto izmučena,sestra pa mi je kazala prijeme.v glavnem, nič pokonci nosit-Palčica, se ne spomnem, a si ti rekla, da Aljaž tako najbolj uživa?-naša tudiuser posted image .nosit otročka do 4,5 meseca samo v jajčku, pravilno vzdigovat z boka in polagat na bok, igra v naročju,...pa to že itak delamo, sam je malček bolj enostavno na lutki, ki tehta, kaj pa vem, 500g, kot pa na naši Nikolajci, ki je težkokategornikuser posted image .ok, tolk s pregleda-aja, pa kolki so že zreli, jupiiiii!

Tudi jaz pozdravljam novo junijko Petroo, tebi, Ketrin, pa milijonček user posted image  za srečno in lepo nosečnost.

Nogica,kako ti znese???!!!Nikolaja je tudi ful pokonci čez dan, pa komi kosilo skuham, na pa še pečt za poroko, pa vlagat,...Sploh pa, a si se sama javla, al so ti kar naprtili delo-peko za poroko mislim?!

Aja, pa glede piva, ŠpelaP in Nogica-a Unija in podobnih ne marata?meni se ful gušta pivo in ga tudi kar spijem, pa se tolažim, da je to zato, da bom mela dosti mlekauser posted image user posted image user posted image -ma samo Uni, ker vem, da bi me drugo obrnlo na glavo, kokr tebe, ŠpelaP.

Drnula in Babajči, srečno pri vajinih hiškah.Pa sta res dobri, da s tako malimi mižeki še vse to uspeta!

KT, pa ti si carka s tem modrčkom,sem se tolk nasmejala.sam, pišuka, nam pa zdej že dva tedna ne znese več tako pančkat.spat gremo ob 20h, ker je že čisto tečka, potem se zbudi različno (al ob 23:30, 00:30,1:30) in potem na dve urci, ob 6:30 smo pa že auf.A ima katera kakšen nasvet???!!!pa sploh ne verjamem, da se zbudi zaradi lakote, ker včasih sam malček potegne in takoj spet zaspi- vsaj to!

dobro, a pol velja za 20.9. ob 11h v Zvezdi-saj to je tisti sladoledni vrt pri Humanicu, a ne?Medve z Nikolajo se že veseliva.
UŽIVAJTE; PA EN LEP VIKEND.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.9.2007 10:01:45   
Palčica*
Punce oj,

Durosh ja naš Aljaž je res med temi kaskaderji...Sem se zdej prav mal zamislila. Veš,da bom res probala pazit,čeprav se bojim,da sem preozna.TAmal čist ponori,če ga mam v naročju,skoz hoče bit pokonc,pa gledat,že ful glavo premika in gleda kot prava sovica. Hvala za nasvet,bomo probal.

No in zdej se oglaša tista najbolj pametna...glede dud in palčkov.
Začeli so se hudi boji user posted image user posted image user posted image user posted image . Aljaž je včeraj zgleda pogruntal kako super je palček,dude skoraj ne pogleda več.Punce tole je ratal noro. Cel dan smo mu ven vlekel palček,zaspati ni hotel drugače kot s palčkom v ustih (po 4 urah bojevanja),ponoči sem trikrat vstala,ker sem slišala kako mljaska in jovo na novo-jok,ma kaj jok dretje na kubik ob dudi.
A se ne dam...
Danes imava podoben dan kot včeraj. Roka-usta-mami-duda !
Groza.
Pa tko sem bla že vesela,da bo obveljala duda.
Ne pomaga pa nič,ne pavček v plenici,dekci-v karkoli mu ga ovijem,vse stlači v usta in cuza,cuza.
Joj,šele sedaj Vas razumem.

ŠpelaP hvala za info. Tudi mi se bomo naslednjič odpravili tja,ker ja...tud jaz imam skoraj isto do Ljubljane kot Avstrije. ful lepe stvari si kupla.

Aljaž zadnje čase kašlja,čiha...se bojim,da se bo nalezel od mene-mal sem prehlajena,tko da upam da ne bo kaj vmes prišlo do našega sestanka. Bomo videle.
Ej, a ste videle na forumu novorojenček,dojenček kako pregnati prehlad?
Na koščke narežeš čebulo in preliješ z medom,ter pustiš čez noč.Zjutraj popiješ sok (priporočeno zaradi okusa ga dat v čaj) in baje pomaga na ful. sicer mora bit grozno,ampak jaz sem rekla,da bom tole probala.Kakorkoli...za tole zdravilo še nisem slišala.

Toliko zaenkrat,lepo soboto babe.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.9.2007 10:03:54   
Palčica*
Durosh a prakticiraš kopanje pred spanjem? Jih ful zmatra,vsaj mojega...Bolj ko miga,bolje in dalj spi. Res!
Koliko Ti pa čez dan spi?

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.9.2007 11:31:24   
ŠpelaP
Palčica - zdaj bodo (v mojem kraju že oktobra) odprli še več KiK trgovin. Tako, da boste tiste, ki ste malo dlje od Avstrije, imele še bližje. Prvi dve trgovini Kik sta pa že v MS in Brežicah.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.9.2007 12:44:18   
Palčica*
ŠpelaP user posted image user posted image user posted image
Iz kje pa si,da vem kje mi je bližje,he,he.
Poročaj,ko se odpre ta v Tvojem kraju. Me zanima izbira,cene...Običajno pol pri nas mal nabijejo cene,ampak sej konec koncev,če so zmerne pa pretopiš potne stroške je po moje vseen. Pa še pogovoriš se lahko s prodajalkami.moja nemščina je bolj tko,tko,sem bolj za angleški čvek. Sej vem,da se običajno tud prodajalke v Avstriji mal potrudjo,ampak jaz mam zmerej smolo in naletim na tako ,da se pol bolj z rokami zmeniva user posted image .
V glavnem POROČAJ !

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.9.2007 19:50:39   
ŠpelaP
Palčica- v Kiku so cene za Avstrijo in Slovenijo enake, za Nemčijo pa so malo cenejše - to se vidi z listka s ceno.
Doma sem na Koroškem in sicer tu:
http://www.prevalje.si/

Drugače pa pri nas čez mejo ful trgovk govori slovensko, ker so tam tudi Slovenci - Koroški Slovenci. Tako, da ni problema s komunikacijo.user posted image aja, pa tudi to, da je v Avstriji veliko "prikritih" Slovencev - so Slovenci, razumejo slovensko, samo v javnosti ne govorijo slovensko, ker jih je morda sram ali strah. Tako da si lahko 100%, da te večino trgovk vsaj razume, kaj jim govoriš, četudi ne govorijo in se ne "izdajo", da razumejo slovensko.
V Celovcu recimo, v C&A, Vögele kar precej trgovk govori slovensko.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 15.9.2007 20:06:14 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
15.9.2007 20:46:50   
Palčica*
Pa kje ste danes babe naše? Sva zgleda samo s ŠpeloP doma,vse ostale pa najbrž izkoriščate čudovit vikend a ne?
No boste že prišle...

Fajn to glede cen. Sem ravno zadnjič poslušala pritožbe zaradi Hoferja,Lidla in podobno. Priznati moram,da si sama zaenkrat še nisem zapomnila razlik v cenah,ampak mame,tašče imajo to vse naštudiran. Veš da bom res zavila v ta Kik,če ne prej pa ko bom pri babici V MS.

Zdej pa preden pozabim.Sem danes kopala svojega "Petra Mankoča" in ko sem ga brisala sem se zagledala v nohte na nogi. Ste jih ve že kaj strigle? Jaz jih še nisem.Sej niso ne vem kako dolgi in bolj ali manj so kar taki "papirnati-mehki",a vseen.Je bil danes čist preveč zmatran,da bi zdržal še moje poskuse.
Pa še to...Oktobra nameravamo it v toplice za nekja dni.Sem mal gledala po netu,pa se nekako najbolj ogrevamo za terme Zreče.Je katera že bila tam? Če je bi mi povedala kako je.Kaj sprehajalnih stez,maš poleg vodnih užitkov še kaj za videt? O.k. za Roglo vem. Še kaj?
Bili smo že v Ptujskih toplicah,pa Čateških,pa Moravcih. Te poznam. Maste še kakšen predlog. Zanimive se nam zdijo tudi terme Lendava,čeprav tam še nismo bili.

Drugače pa...moja moška sta danes padla dol eden za drugim-natanko ob 20.00.Sej ne morem verjet...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.9.2007 20:59:42   
FLASK_A
Ojla, punce! Vidim, da ste super. Bojujete se s prstki, mlaskanjem, nespanjem ponoči. Hja, najbrž res pomaga kopanje pred spanjem pa sprehod tut pri nas vžge. Veliko gleda, pol se umije, naje in pol spat. Pa je ponavadi kar mir.

Sem ful vesela, danes sem zaključila z delom za fax, v ponedeljek imam še zagovor pa bo. Upam na solidno oceno ker je projekt dobro uspeluser posted image user posted image user posted image  Smo poselili celo okolico Šmartinke in je ful fino za videt- maketo vsaj...user posted image  

Danes smo se pa cel dan sprehajali po mestu. No ja, jaz sem bila do 4h na faxu, Jaka me je prišel pogledat (moj ga je pripeljal), potem smo šli pa skupej ven. In smo kar tavali, se pogovarjali, pasli kravce, šli na tortico. Blo je res enkratno. Zdej pa Jaka dremucka, midva pa tut počasi spat. Lepo nedeljo vam želim pa se kmalu vidimo!

Pozdravčke, objemčke in poljubčke vsem vačim malčkom počilja naš Jakec.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 609
15.9.2007 21:00:08   
Petraa
večer!
Mi smo se tudi danes potepali,saj je bil zelo lep dan.Tim že spi.
kar se tiče nohtokov, na nogah smo že strigli,na rokah pa strižemo na 4 dni,ker zelo hitro rastejo.
Mi pa bomo šli v Čateške enkrat novembra ali decembra.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.9.2007 21:04:09   
FLASK_A
O Palčica, maš spet samski večeruser posted image user posted image  Hecam se, vidim da si kar na RRju dons. Glede toplic ti težko svetujem, nimam izkušenj... Sem bolj morska, tako da ti lahko kaj v tej smeri sporočimuser posted image  

Nohtke sem mu pa samo odtrgala na roko, ker so tako mehki, da grejo kar sami stran. Sem mu pa že ene 3x mogla z nogic nohtke pobrat, na rokicah mu pa vsaj 1x tedenski strižemuser posted image  Mu tko hitro rastejo, pol se pa popraska...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.9.2007 21:39:25   
*ANA*
Ojla punce še z moje strani

Moja dva sončka že spridno spita, mami pa mal po netu.

Palčica
naš Svit ima tudi zelo rad svoj palček, če mu ga vzameš pa takoj jok in vreščanje user posted image user posted image user posted image , dudo pa sam mal povleče, pa hitro ven, pa palček not, res ne vem kaj naj nardim user posted image Tudi rokavičko sem mu dajal, pa ni nič pomagalo- le to da je bila cel a rokavička mokra user posted image Pa tudi ortopedsko dudo sem mu kupila,pa je ista figa, on vleče svoj prst.

ŠpelaP
super ko imate vi v Kik-u take fajne cene- pri nas ni nič kaj takega- le Italija, ki pa je vedno dražja user posted image , ko so bile lire je blo OK, sedaj so pa full nabili cene user posted image Nič bomo pa šli mal na izlet do Koroške, pa pridemo še Saro pogledat user posted image .

Nič ,grem počasi spat
Lahko noč vsem

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.9.2007 21:40:10   
lidijad
Dober večer,

KT- upam, da e bom večkrat  oglasila. Ampak tko  čas beži, da je noro. Dnevi tako hitro minevajo. Jaz pa sem že okoli 22.00 ure že v postelji. Doplodan in popldan gremo ven-malo na potep, časovno čez dan Ajda spi samo po pol ure.Spi pa rada v vozičku, seveda ko se ji ritka miga, ko pa potisnem voziček čez prag, pa se hitro zbudi. Ima takooo velike okice. Tale z modrčkom je pa res hecna. čudno, da se ni nič pritoževala.

mentos - kaj ti daješ en obrok adaptiranega in en obrok tvoje mleka - izmenično? Koliko ti spije po steklenički? Moja  pikica spije cca. 120 ml ob 21.30, potem pa se zbudi okoli 02. ure, nato pa ji dam moje mleko.

Tudi naši Ajdi hitro rastejo nohtki na roki, striževa jih 1x do 2x na teden, na nogicah pa smo jih strigli samo 2x.
Zdaj že rada gleda drevesa, ko se vozi v vozičko, je prava mala radovednica. Ji nič ne uide, seveda če ne spi. Pa tud rada čveka (to ima po atiju).
Lahko noč.user posted image
Lep vikend še naprej.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.9.2007 22:07:40   
mentos
ojla punce, naša punčica že sladko spi, nahranjena, skopana. Zdaj sem ravno izpod tuša, tako da še malo in grem tudi jaz spat.
Danes sem se menila za krst, tako da jo bomo krstili 04. novembra. Kaj pa so vaši otročki imeli kaj oblečeno, ko ste jih nesli k krstu?

LIDIJAD: ja jaz dajem en obrok aptamil, nato naslednjega svojo ziziko. Tako, da jemo 5-6 krat na dan in sicer 3 krat po flaški in 3* dojim.Po flaški mi poje 120 ml in manj, le redko 160 ml. Naša se mi ponoči ne zbuja, oziroma malo sem pa tja zajoka, ampak ko jo pogledam spi, zato jo kar pustim, kajti nekajkrat sem jo dvignila in nahranila, vendar je bila tako huda, ker sem jo zbudila. Včasih za nekaj sekund zajoka, nato spusti svoje prdke in naprej spančka. Samo upam, da bo tako naprej, kajti danes mi je spala do 08.30. Sem že čist živčna, ker jo moram, kar malo siliti z hrano, kajti ona ne bi in ne bi jedla, kot da ni lačna. Zdaj ima ravno 5 kg in 30 g, stara pa je 2 meseca in 12 dni, velika pa ful, točno ne vem, ker imamo posvetovalnico šele 03.10.07.

no, zdaj pa laho noč, user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.9.2007 22:41:08   
ŠpelaP
ana in ostale - vi kar pridite kaj naokoli na Koroško! Ste vse dobrodošle!

Mi nohtkov na nogah še nismo strigli. Jih še ni bilo treba. Na rokah jih pa moramo non stop. 
Sara tudi zadnje dneve nekam pogosto cuza svoji rokici.
Drugače je pa ful posrečena, ko se grabi za nogavnice in se vzdiguje v sedeči položaj. Sama sebe dviguje. user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 615
15.9.2007 23:23:08   
Anonimen
Ma me je vn vrglo user posted image

Najprej en lep pozdravček. danes je za mano naporen dan. Vstala sem ob pol šestih. tara je še spala z očijem do sedmih. Jaz pa sem morala narezat in zložit pecivo, ki sem ga spekla za dekliščino. Potem sem to in pa drugo pecivo ki je za poroko napakirala v avto in šla v Lj. (hvala bogu je šel user posted image z mano). Šla sva še v nabavo in natao iz gužve domov. potem pa doma pospravit celo bajto user posted image , oprat štiri stroje cunj, urejanje okoli bajte (dekoracije iz buč, slame, koruze..., košnja -danes mi je možek prvič zaupal kosilnico brez njegovega nadzora user posted image , urejanje rož - ki so samo še za stran, mi jih je mraz čisto uničil), pripravljanje in pacanje mesa za jutri, ker imamo doma piknik. No to bi bilo na kratko vse. Da ne govorim o previjanju Tare, med drugim se je danes pokakala nenormalno, ampak res. Vse je blo od drekca, roke, lasje, obraz, vse vse user posted image . Pa hranjenje. Hvala bogu, da je bla dokaj pridna. No zdajle sem še po tleh brisala, ko so se mi vsi spravli spat in mi ne tacajo.
Ma sem čisto hin, ampak res. Po moje bom jutri čist zlomljena. Že od same kosilnice me vse boli, če imamo pa toliko vrtov.

Durosh sem se sama javla za peko. Oziroma je bla na obisku ko sem rodila, pa je rekla kdo mi je take lepe piškote spekel (sem si sama pekla zadnji teden pred porodom) in potem sva se zmenile da ji lahko pečem. Pa saj to rada delam, ampak je pa valda ful drugače ker imam še Taro in zahteva ful pozornosti. Konec meseca se ji bom bolj posvetila -upam. Je pa res noro veliko dela za vsem, Preberi si npr moj današnji dan user posted image . taki so večinoma vsi moji dnevi v zadnjem tednu.

Durosh in Špela saj tudi jaz nisem več v formi. Vama povem da sem bila po enem Bandidosu tako prbita da sm se kar spotikala user posted image , ampak res brez heca. Drugače pa jaz ne maram piva kot piva, sploh pa ne kakšen Radler, Uni in podobni. Sem pa tja mi je zapasal kak Smile, sedaj pa mi je všeč Bandidos power. Saj spijem le ene tir na teden user posted image user posted image user posted image . No dokler jih ne zmanjka, potem pa je suša user posted image

Babajči user posted image user posted image user posted image za hiško
Drnula tudi tebi vso srečo s hiško in veliko užitkov ob nastajanju novega doma user posted image user posted image user posted image

Durosh Zvezda je v BTC ju nasproti Merkurja in na konu stavbe Outleta, ali pa za Big Bangom. Upam da se ti sanja kje. Ni pa to v stavbi City parka, kot si najbrž mislila-vsaj zdi se mi, da si tako mislila user posted image Glede spanaj tvoje user posted image pa ti žal ne znam pomagat, ker moja Tara še vedno pridno spi od devetih pa do sedmih zjutraj, brez vmesnega bujenja. Poskusi s vsakodnevnim kopanjem tik pred spanjem, ker voda utruja. Jaz jo tako kot sem že večkrat napisala zvečer ful nahranim. Dojim jo predkopanjem in takoj po kopanju in veliko poje in zato najbrž spi.

Imam pa problem, ker mi že tri dni joka ko jo dam v banjico. najbrž se ji je voda nekaj zamerla. Se dere kot sraka ampak jaz kar vztrajam dokler gre. A je še katera s podobnim primerom?

Durosh
si me kar malo prestrašila s to držo. Naša Tara hoče bit samo pokoni in tako jo tudi nosimo. Pa tudi sedet hoče in se kar dviguje če jo imam leže v naročju. Pa ji ne branim več, saj če sama hoče kar naj. Bom pa vprašala kako je s tem.

Nikica vso srečo na zagovoru user posted image user posted image user posted image . Sicer pa si ti itak zelo pridna user posted image

Špela jaz bi tudi kakšno tako trgovino imela tu pri nas user posted image

Mentos
moaj Tar je bial vsa v belem. Spodaj sem ji oblekla body s kratkiomi rokavi, potem čez bele hlačke in jopico (kompletek), kapice ji nisem dala gor, ker je bilo prevroče. Potem pa sem jo zavila v belo pregrinjalo ki je še od mojga krsta. Je kot ena vreča. Ful lepo. No na kompletku je imela všite roza rožice, vse ostalo je bilo belo. Pa čez njo sem pogrnila prtiček. Nisem pa nič komplicirala z nekimi belimi čipkastimi oblekicami. moja Tara je bila oblečena samo v lep kopletek.

Punce zdaj sem pa omagala. Že ne morem več pisat. bom probala še kaj prebrat, potem pa kar user posted image . Moj je itak že vuser posted image tako da lahko samo še smrčanje poslušam user posted image .

Lep preostanek vikenda pa upam da čimmanj delaven.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
16.9.2007 9:37:03   
KT
Grem za tri dni na morje pa ste se tko razpisale, da sem rabla kar nekaj časa, da sem vse prebrala user posted image

Durosh tud mene si kar prestrašla s to držo - ja kaj vraga, če pa hočjo naši pikci tako sedet - a naj ji mar glavo nazaj dol tišim user posted image - to pa tudi ni ravno najboljš, al kaj user posted image

nogica ti si res neumorna - kako ti vse to rata, bravo carica user posted image . Kar se tiče kopanja naša Ester Williams full uživa zaenkrat se pa to lahko čez noč spremeni. Nekaj se jim voda zameri in jih je potem izredno težko ponovno prepričat, da je voda super. Ena od mojih prijateljic se je po več tedenskem trudu, da svojega user posted image  prepriča, da je voda nekaj čist finega odločila, da se gre z njim kopat v banjo - in delovalo je - mali spet maksimalno uživa. Brobat ni greh.  

nikical - pestke stiskamo, da rata user posted image  - itak je pa tako kot je nogica napisala - pridna si in bo ziher ratal user posted image . Ma vidve z nogico sta naš udarniški team user posted image . Aja pa glej, da poslikaš projekt - me prav zanima kako bi izgledala poseljena okolica Šmartinke.

ŠpelaP a potem praviš, da bo naslednji naš piknik pri vas - vmes bomo pa še malo v shopping skočile user posted image .

Imate prav v otroške trgovinice pa res ni za hodit - sem že sklenila, da je najboljš denarnico kar doma pustit. In tako midve z mami proti morju in sva se seveda morale še malo v Italiji ustavit - da bi se ja "lepo obnašala" sem denarnico v avtu pustila, v žep pa stlačila par evrov za user posted image . Otroške trgovine so bile seveda ena zraven druge - jaz pa zadovoljna, ker sem bila brez denarnice - ja, vraga prav nič ni pomagal - bi morala še mamo v avtu pustit - je kar naprej vlekla tisto svojo denarnico ven user posted image . In rezultat enega bogega postanka za kavico sta bili dve vrečki oblekic za našo user posted image  - doma se sploh ne upam stvari ven vzet, ker bo mojega verjetno spet iz čevljev vrglo user posted image .

Palčica* - glede toplic ti tudi jaz ne znam svetovat, sem tudi sama bolj morska - tako kot nikical. Za Zreče ti pa lahko zatrdim, da boste našli veliko stvari za počet - sama sem bila tam na okrevanju po svoji smučarski poškodbi - res da je od takrat že preteklo nekaj vode ampak možnosti sprehodov po naravi so pa verjetno še vedno enake user posted image . Pa tudi sam kompleks bazenov je popolnoma obnovljen saj jim je pred nekaj leti zagorelo in so morali vse prenoviti - istočasno pa so še marsikaj dodali.   

neja mi smo tko kot nikical na Viču, pri dr.Porenta, tako da bova morale počakat do srečanja, da se vidimo, pa glej, da ta "mogoče" spremeniš v "zagotovo prideva" - te bomo kar počakale pa če čakamo do naslednjega dne user posted image .

zrak meni gredo tudi šopi las ven user posted image user posted image user posted image  sem že čisto obupana sploh ne vem več kaj na glavo vržt, da ne bi tako odpadali. Punce a ste kje prebrale o kakem čudežnem zvarku. Sem že frizerko spraševala - napača - seveda je sledila neka full dobra obloga za lase - niente, nothing, prov nč - je pa res, da je potem ta moja frizerka bolj z lahkoto rekla 60 evrov user posted image user posted image user posted image .

Uf sem cel roman spacala - boljš da neham, da vam ne pokvarim še ene krasne nedelje. UŽIVAJTE!!

< Sporočilo je popravil KT -- 16.9.2007 9:38:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
16.9.2007 9:44:14   
KT
Da ja ne pozabite:

SREČANJE Junijk 2007 dne 20.09.2007

1. Kati81
2. Palčica*
3. Nikical
4. Nogica 
5. N & B 
6. Drnula (mogoče) 
7. Neja24062007 (mogoče)
8. durosh
.
žblj št. KT & co.  

To so trenutno prijavljene udeleženke s svojimi user posted image , predlog za kraj in uro srečanja pa je za enkrat še vedno slaščičarna Zvezda (BTC) in dopoldanski termin - 11.00.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.9.2007 9:54:53   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: pregled 20.09.  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo:

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g  

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g  

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3. mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm 

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec: pregled 17.10.    

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g
3.mesec: pregled 11.09.

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo:

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: pregled 27.09.  

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm 

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

Naslednji pregled + 2. cepljenje: 14.11. 

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g
3.mesec: 61,5 cm, 6000 g + cepljenje    

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: pregled 03.10. (posvetovalnica & 1.redno cepljenje)  

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660g, 60 cm  

3. mesec: pregled 26.10.

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700g 
2.mesec: 60 cm, 5200g,
3.mesec: pregled 25.09.

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,
3.mesec: pregled 25.09.

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo: 54 cm, 4260 g
1.mesec: 57 cm, 5220 g
2,5 meseca: 61 cm, 7200 g
3,5 meseci: pregled 12.10. 

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo: 50 cm, 3250 g
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g
naslednji pregled: 03.10.2007  

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo:  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
KT

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 619
16.9.2007 9:56:18   
KT
Jest upam, da sem vse podatke prenesla s foruma - če sem kaj spustila se pa punce javite!

*ANA* kaj pa novi podatki za Svita? Uf, sem učinkovita (beri zoprna user posted image ).

Pozdravček,
KT

< Sporočilo je popravil KT -- 16.9.2007 9:57:00 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 620
16.9.2007 12:29:32   
ŠpelaP
KT - za lase poskusi jemati vitamine B-kompleksa.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 621
16.9.2007 14:46:51   
*ANA*
KT uradnih podatkov še nimam- imamo posvetovalnico šele 27.9 tako da bo še malo za počakat user posted image , po neuradnih podatkih(beri ga je tatko vagala pa ima okrog 7300 g   user posted image - sej on tako rad je).
Moji  trije sončki vsi počivajo po napornem kosilu, mami pa straši tukej na RR namesto da bi cunje zlagala user posted image , ma saj ital jih tudi noben drug ne bouser posted image .

Pa da se še malo pohvalim- naš Svit že par dni spančka full lepo ponoči- poje okrog 20 ure, potem pa spi do 7 ure priden- kako je to lepo user posted image .

No uživajte v lepi sončni nedelji, ker bo baje jutri dež user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 622
16.9.2007 16:08:23   
FLASK_A
Jaka je pa od včerej že tko tečenuser posted image user posted image user posted image  Kva bi lahko bilo? Sit je, previt, umit, s sprehoda... Kr teži pa se zvijauser posted image  A ni sezona krčev mimo???? Kapljice nč ne pomagajo, nč, nč, nč. Na rokah je ok, v pojstlici pa kar rdeč rata tko se napenjauser posted image  pa teži... Eh, me ma, da bi ga pustila, da se zdere, pa se mi revež tako smili....user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
16.9.2007 16:26:26   
FLASK_A
LUMPI!!!! Evo zdej vemo kaj mu je! Po rokah bi se nosil princ! Jojoj, ta je pa dobra. Bo mogla bit mami mal manj zaljubljena pa ga manj v naročju imetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.9.2007 17:01:39   
Drnula
Uh, vas kar težko sledim zadnje čase, mamo stalno akcijo okrog gradnje. Zjutraj sva šla še brenat izolacijo na plato, zdaj pa čakam obiske iz Irske, je šel user posted image ponje na Brnik in verjetno bo tu vsak čas. Sem tačas na hitro zlikala stvari za ta teden in zdaj imam še toliko časa, da malo prečekiram kaj in kako na RR, vsega niti ne uspem brati.
No kolikor sem ujela glede sesanja prstkov. Jaz sem mislila da bomo brez dude pa jo je Neca pri 2,5 meseca dobila, ker je bila pravi stručko že v vstavljanju palčka v usta. Duda se je obnesla tudi drugače, lažje zastpi in tudi več spi kar jo ima, včasih ko se zbudi dobi dudo in potegne spanec naprej .... očitno ji paše in naj jo kar ima. Prej sem ji bila jaz duda, ker je skozi visela pri meni, še posebej zvečer in sem v celem dnevu ziher naredila za cel šiht dojenja user posted image

Neca tudi vse vleče v usta. Začela se je stegovati za stvarmi in v ustih pristane kaka igračka (če jo glih prav obrne da gre lahko v usta) dekica, dudo si vleče ven in potem narobe nazaj noter, rokavi... še najraje pa baše not cele roke toliko, da ji gre na bruhanje user posted image Še ko jo dvignem v naročje pokonci in gleda levo desno ona zraven zeva in se proba prisesat na moja lica, brado, rame .... user posted image Ampak to je normalno v razvoju za vsakega user posted image in jim nima smisla braniti. Jaz se zato nič ne razburjam in ji tudi ne vlečem ven rok, vse dokler to ni samo en palček, ker nočem, da bi se navadila na sesanje palčka, ker lahko postane zelo zoprna in trdovratna navada. Poznam fanta, ki jih ima čez dvajset pa mu še uide palec v usta user posted image

No sicer je pa še vedno zelo pridna in nič kaj preveč ne sitnari. Nekoliko postane sitna ker bi blo treba  spati pa ne gre in ne gre. Včasih ima tako rdeče oči že pa kar vztraja.... najraje ne bi zaspala pa menda če bi ji kri ven kapala user posted image

SpelaP - si me potolažila z izjavo dohtarce glede sedenja. Ker Neca bi samo sedela in bila pokonci. Tako je ful srečna in jo tudi kar imamo veliko pokonci in sedečki.

Zdaj se pa poslavljam za kak teden, ker bomo ves čas na terenu, en dan vmes bova z user posted image mogla še nekaj it naresti  k hiški, da pripraviva do konca za prihod lesenega dela nasledji teden, drugače se bomo pa več ali manj potepali po Sloveniji.
Če se bo dalo se 20. oglasim, če pa bomo glih kje čist drugje .... pa naslednjič.

LPP

< Sporočilo je popravil Drnula -- 16.9.2007 17:05:06 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?