|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.9.2007 22:37:34   
mentos
user posted image user posted image user posted image KETRIN čestitke in držim pesti, da bo s tvojo pikico vse v najlepšem redu.
user posted image user posted image user posted image KATI81 čestitke za prvi zobek, upam, da ne boli.
user posted image user posted image user posted image KT super seznam,
LIDIJAD: naša Hana zaspi ob 10 uri zvečer,(kopamo jo vsak dan, nato nahranimo, kajti jaz en obrok dojim, naslednjega pa dobi po flaški/adaptirano meko) spi nam pa do 7,8 ure zjutraj. Včasih malo tarna ponoči , tudi med 4,5 uro in jo kdaj pa kdaj tudi nahranim, vendar večinoma dobi prvi obrok ob 7 uri.
ŠPELAP: tudi jaz bom začela dajati kapljice Oleovid D3, pa me zanima, ali jih mešaš z mlekom, ali daš samo eno kaplico po žlički.
BABAJČI: tudi mi smo imeli temenca, in smo se jih znebili, no ja skoraj, malo jih še imamo, odpravili pa smo jih s posebnim oljem, ki so nam ga izdelali v lekarni, mislim da se imenuje salicilno olje 2%.

evo, zdaj grem pa še malo Novo prebrati nato pa v pojsteljo. Jutri pa gremo v Ljubljano v H&M za našo princesko po kakšno lepo cunco. Se moram, kar malo nazaj držati, da ne bom preveč zapravila. Upam, da ne bom pretiravala in da bom kupovala v mejah normale.
Vam sporočim pa lahko noč.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 576
12.9.2007 22:47:32   
Palčica*
Še jaz na brzino,

Najprej pregled in naše nove mere;
KT a lahko prosim popraviš mere za drugi mesec-zmotila sem se user posted image ,sem šele sedaj videla.
Torej, drugi mesec- 56 cm,5700 g
treji mesec- 62 cm, 6900 g

To je zdej pa res pravilno. Hvala.

Aljaž je ceplenje prenesel povsem po moško. Ni jokal,je pa osvajal sestre.Smešen je tale moj možakar,res...In če bi ga videle zjutraj,ko ga je bilo potrebno zbudit,da sva se napedenala.Noro...sem mislila,da se do 7.30 tud pretegnil ne bo tako kot bi se moral.
No pa mu je uspelo prej in nisva zamudila.

BABAJČI da ne bi plačala 84 eur.Če plačaš v 8 dneh maš polovico.Sej mogoče si videla in sem samo jaz tolk usekana,da sem droben tisk spregledala (mislim,da ne na parkirni kazni,ampak na odločbi ko pride) in plačala v celoti kazen user posted image .

Ketrin tudi jaz se te spominjam. Držim pesti-mirno in zdravo nosečnost ti želim.Kot je rekla ena pred mano-zdej bomo mi mislile nate.Oglasi se nam še kaj in sporoči kako napreduješ.

Nogica-join the club. Kot bi brala sebe. Zadnje dva dni ne moreš falit,da sta Aljaž in očka v sorodu.Hja spet je udaril mlaj-oba na polno.Tko da,Aljaž je že dva dni res naporen,zvečer se pregovarjamo,da zaspimo in tako kot Ti nogica tudi meni čez dan ne uspe narest ničesar skoraj.Vendar je res,da Aljaž spi zjutraj do 8-9,tko da mal lahko zavlečem zvečer.

Punce moje grem,čist sem  user posted image .

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
12.9.2007 22:52:58   
Palčica*
MENTOS v H&M ne moreš normalno nakupovat,tam se lahko le nenormalno znebiš denarja...user posted image
Tko da ALARM. Vzemi s sabo nekoga,ki Te bo znal odvleči ven pravi čas.
Ti bo jasno ko boš tam. Noro .Preverjeno-bila včeraj !

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.9.2007 22:58:06   
ŠpelaP
mentos - jaz sem ji kar eno kapljico kanila v usta, potem sem jo pa šla dojiti. ampak kot sem napisala, bom zaenkrat odložila dajanje kapljic.

Ketrin - tudi jaz se te spomnem! Veliko sreče to pot!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.9.2007 9:09:30   
Kati81
Evo nas končno doma. Prišli smo ob 12 ponoči in pot je bila veliko bolj mirna kot za tja. Kaja je bila full pridna, večino je prspala in še sedaj spi.

Včeraj preden smo šli je dobila še tobogan in to kar recej velik, smo ga komaj pipeljali, seveda bo pa v uporabi šele naslednje leto.

Moram hitro razpakirat preden se princeska zbudi.

PAPA

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.9.2007 10:39:03   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me je ven vrgl...
zdej ap morm že it, se je princeska zbudila...

se beremo 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.9.2007 12:17:46   
neja24062007
jebeuser posted image
spet me je ven zabrisalo...
iz preventive bom večkrat entrala...

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.9.2007 12:22:31   
neja24062007
Dan zaspančki in zaspančice...

Na hitro dokler naša princeska še spi...jaz se pa pripravljam na odhod malo naokoli... Danes je obupna, tečna kot user posted image . Pa sej bo, tudi jaz nisem vsaki dan zeeeeloooo dobre volje.
Naj mi nekdo obrazloži tole teorijo naše princeske; če gre spat okoli 20.00 do 20.30 se obvezno zbudi okoli 02.00 -/+ 30 min, če gre pa spat okoli 21.00 do 21.30 pa spi do 04.00 - 05.00user posted image  No pa se je mami sedaj odločila, da jo bom dajala spat okoli 21.00. če mi bo ratalo, saj sama 'pade dol' okoli 20.30 ure.

KT smo iz Nadgorice in imamo pediatrinjo v Črnučah. 25.09. imamo ob 08.00 cepljenje v Črnučah, dne 17.09. pa ob 07.45 UZ kolkov v ZD Bežigrad. Pa vi?

Je katera iz okolice Črnuč???

Neposredna povezava do sporočila: 583
13.9.2007 12:29:00   
neja24062007
KETRIN Buser posted image Ruser posted image Auser posted image Vuser posted image Ouser posted image  za user posted image , želim ti veliko zdravja in srečno nosečnost. Nobena nosečnost ni ista in noben porod enak, zato če te bo kaj zanimalo ti bomo tukaj z veseljem pomagale in poskušale problemček rešiti, A NE PUNCE ???!!! Tako, da te ne sme nič skrbeti, lepo maksimalno uživaj, ne pusti se provocirati, pa bo...

KATI81 user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek... jo je kaj bolelo? Se je kako drugače obnašala kot ponavadi? Je veliko jokala?
In super, da ste varno prišli domov. Je pa kar dolga pot, ane? In seveda super da je bila Kaja full pridna. Midva študirava, da bi šla naslednje leto poleti z avtom na Švedsko (ponovno), pa me je malo strah zaradi Neje, kaj pravite, bi šlo? Je le 18 ur vožnje. No bova še videla kako bo, v skrajni varianti gremo v Grčijo, JUPIIIIII

Mi temenc še nismo imeli, pa me zanima ali je to OK, ali se ji še lahko pojavijo? Ali temenca lahko pridejo kasneje ali samo v zgodnji razvojni fazi?

Neposredna povezava do sporočila: 584
13.9.2007 12:42:21   
neja24062007
Moram vam povedat, da vas vsak dan berem, a kar nimam poguma, da bi vam kaj napisala. Se moram kar v roke vzeti in kaj napisati.

Mentos sej ne grizemo user posted image user posted image user posted image , nič se bat, tud jaz nisem imela poguma... pa kar piše, je lažje sploh pa če si po cele dneve sam doma in potem malo tule gor napišeš pa se - vsaj jaz - 100 % bolje počutim. Pa če katera prebere ali pa ne. Včasih malo pofilozofiram in zatežim, ampak 'list' prenese vse.

Drnula in Neca user posted image  zalo sta pridni, ...

Babajči tudi vam user posted image user posted image user posted image  za novo hiško, joj kaj bi jaz dala, da bi kakšno hiško zgradili (SVOJO) ali pa kupili...pa sej bo tudi to enkrat. Če ne bomo za nas bomo pa za Nejo in njeno družino, da ne bo s starci živela in da ji ne bo/bom mat skakala po glavi user posted image user posted image user posted image .

lidijad tudi jaz sem to opazila, da če noče podreti kupčka (naša zaspanka prej zaspi in je nikakor ne moreš prebuditi user posted image ) je zjutraj ali pa naslednjič tako trebušček 'poje' - se kar sliši kako se pretaka po trebuščku.

palčica* in ostale ki kupujete v H&M, mi prosim poveste ali imajo slučajno bombažne žabice? Ker grem iskat samo žabice in nič drugega - iz istega razloga kot ga je napisala palčica* :
user posted image
MENTOS v H&M ne moreš normalno nakupovat,tam se lahko le nenormalno znebiš denarja...user posted image
Tko da ALARM. Vzemi s sabo nekoga,ki Te bo znal odvleči ven pravi čas.
Ti bo jasno ko boš tam. Noro .Preverjeno-bila včeraj !

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.9.2007 12:44:38   
neja24062007
No sedaj pa sem spet cel roman napisala...
lepo se imejte - in seveda ubogajte svoje prince/princeske...

LEPO SE CRKLJAJTE

Neja vam pošilja user posted image

Pa se še kaj beremo...

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 586
13.9.2007 14:09:22   
FLASK_A
Oj! Samo na hitro, ker mam gužvouser posted image  Kot vse, vidimuser posted image user posted image user posted image  

KETRIN, čestitam! Uživaj v nosečnosti, pa pridi še kaj k nam s kakimi novičkami o tvoji nosečnosti in seveda o otročkuuser posted image user posted image user posted image  Tvoji mali pikici pa user posted image user posted image user posted image  pikapokice za srečo!

H&M- POZOR! Tam res ne moreš biti zbran! Nalagaš in nalagaš, prideš do blagajne- in pol te skor kapuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moj je samo gledal, si ni upal sploh kej rečt ko sm bla tko v zanosuuser posted image user posted image user posted image

Babajči, user posted image user posted image user posted image  za hiško! Uspešno in čimmanj stresno selitev vam želimuser posted image user posted image

Nogica, kapo dol... Ti si supermama! Kako lahko narediš toliko stvari? Jaz imam samo fax pa že mislim, da mi bo glavo razneslo! Cunj imam do stropa, posode bi še od včeraj ležale na mizi (če moj ne bi pospravil), pralni stroj bo razneslo, tolk mam za prat... Ti pa še sokci pa vlaganje pa izpiti pa tašča... Res, ful si dobra!

Naš angelček je bil včeraj takoooooooooo zeloooooooo siten da sem mislila pop**! Prav kriza, samo v naročju je spal drugač pa težil. Groza. Pa sploh nismo vedeli, kaj mu je. Danes je boljš- mislim, da je bla kr lunca kriva...

Grem, zdej še spi. Lep pozdravček- pa saj se tako kmalu vidimo aneuser posted image user posted image user posted image  PAPA

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 587
13.9.2007 21:39:51   
*ANA*
Moram kaj napisat da nas ne na drugo stran vrže ,pa pol ne bomo vedle kje smo user posted image .

Nikical tudi naš user posted image je bil včeraj  tečkan, danes pa je že boljše user posted image , samo da ima svoj palček in je vse OK user posted image .Lepo ga je gledati kako ga sesa ampak po drugi strani mi je pa hudo ker ga ma tolk rad user posted image , dude pa sploh noče user posted image . Pa smo probali že dude od Aventa,Chiccota,Nuka,Nuby- a sploh obstajajo še kakšneuser posted image ?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.9.2007 21:45:00   
*ANA*
Prehitro me je ven vrglo.
Ketrin  user posted image user posted image user posted image   uživaj v času nosečnosti, ker je to zeloo lepo obdobje, a ne punce?
Pa kar oglasi se pri nas in nam poročaj tudi ko boš imela user posted image .
Jaz se še vedno nisem spravila do Gin. po Mirenouser posted image , očitno mi je blo tolk lepo v nosečnosti, da bi kar rada še user posted image user posted image user posted image - mal heca pa mora bit

Mirno noč ,grem v mižule user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.9.2007 9:29:01   
zrak
mamice pozdravček

da se še jz malce javim

neja mi drugo leto tudi računamo it v Grčijo.. Lani smo tam Eneia naredili.. zdaj pa na drugi otok po punčko.user posted image

kt prosim a lahko dopolneš seznam :

3 mesec 61,5 cm, 6000 g

11.9. smo bili tudi cepljeni.

mI  smo se cepli.. Ko je začutil iglo v noki je bil tak jok, da se mi je tako zasmilu.. joooojjj.. ampak je šlo hitro mimo..

odpadanje las? Meni pa so začeli ful odpadati lasje, a tudi vam? Imate kakšen dober recept, da ne ostanem gologlava???

Neposredna povezava do sporočila: 590
14.9.2007 10:17:34   
Palčica*
Ojla,

Kar se tiče naših malih tečnob v preteklih dneh...Kot sem že rekla,pri nas je na lune,mlaj in podobno enostavno NORO. Tko,da se mi res zdi,da morajo slednje res mal našega Aljaža ruknit (o očku ne bom zgubljala besed,ker sem se zdaj na ta obdobja že navadila).

NEJA verjela ali ne,jaz sem šla v H&M z istim razlogom-žabice,žabice in še enkrat žabice. Ja imajo jih.Poglej tam kjer imajo štumfke (bi ti nardela načrt kako prideš do njih,pa stojalo skoz premikajo user posted image ). Mal poglej,ker niso razstavljene in jaz sem šla mirno mimo,ker sem mislila,da so to štumfki. Če ne pa vpraši prodajalko,tud jaz sem. Majo pa vse živo od barvnih,belih...skratka res si napiši listek,ker če ne jaoooooooo na blagajni.
Mi smo rabli poleg žabic še kapice (take z rahlo elastiko na robu,da mu ne piha),pa bodije z dolgim rokavom na preklop (ma tko velko bučo moj Aljaž,da mu tiste čez glavo komaj čez stlačim,pa saj veste VRIŠČ na kubik zraven),pa pižamco mal toplejšo. Tko da ne bom pametovala preveč, sem mela listek s sabo,pa ni kej dost zalegel user posted image .
Kaj vse je še zraven dobil raje ne povem. Že tko grem sama sebi na živce,ker se obnašam kot pataloški potrošnik. Moj pravi,da me je z zamudo poknil SINDROM GNEZDENJA (v nosečnosti me namreč niti pod točko razno nisi dobil v trgovino,pa poglejte zdaj...).

Ana tud moj Aljaž v začetku ni maral dude, tko da sem resno razmišljala,če naj mu jo sploh silim. Samo je res tko palček,ma kaj palček CELO ROKO tiščal v usta,da sem rekla da je res bolje da ga navadim na dudo. Je trajal okoli tedna,da je začel spat z njo,skratka se potolažit brez roke. Tko da,probej vztrajat na eni,mogoče bo pa vžgal.

Mentos no povej...si se zgubila med cunjicami ali se Ti zdi,da ni tko hudo?

No toliko od mene,grem mal pospravljat-še kakšno uro imam varstvo in res moram izkoristit.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.9.2007 10:22:01   
Palčica*
Ej punce...a katera že maže svojemu otroku dlesni z tem gelom,ki ga dobiš v lekarni?
Jaz mu jih še ne (baje jih mažeš od 3 meseca naprej),ker kaj pa vem...itak se mi skoz zdi,da bodo zdaj zdaj zobe,pa na koncu vidim da pretiravam.
Ne bi bla rada prezgodaj,prepozna pa tud ne,če mu lahko pomaga.user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.9.2007 11:37:05   
neja24062007
Dan punce, malčki in malčice!

Kako ste kaj? Mi sm se po dolgem času končno danes naspali. Naša princeska je zaspala včeraj ob 21.30 in spala do 05.15 zjutraj user posted image user posted image user posted image . Nato se je najedla in je nisem mogla prepričati da je nočka, pa sem jo dala na hrbet v posteljico ležat in je malo opazovala (ne vem kaj, ker je bila tema) in nato je 06.10 sama zahtevala naj jo obrnem - v sekundi dvajset jo je zmanjkalo in sva spali tja do 09.30.
Včeraj je bila sitna kot user posted image  in to ves ljubi dan. Sem morala 2 aspirina popit me je tko glava bolela od dretja. Pa smo jo ves dan prenosli na rokah, pa ji nič ni ugajalo - ne roke, ne posteljica, ne igrače, ne voziček... groooooooozaaaaaa... ampak za vsakim dežjem posije sonček in danes je res sonček tudi naša princeska, saj se že vso jutro smeje na vsa usta.

No sedaj počiva, jaz pa tud grem malo pospravit...

LP

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.9.2007 11:39:40   
neja24062007
Ej punce...a katera že maže svojemu otroku dlesni z tem gelom,ki ga dobiš v lekarni?
Jaz mu jih še ne (baje jih mažeš od 3 meseca naprej),ker kaj pa vem...itak se mi skoz zdi,da bodo zdaj zdaj zobe,pa na koncu vidim da pretiravam.
Ne bi bla rada prezgodaj,prepozna pa tud ne,če mu lahko pomaga.

palčica* jaz sem včeraj že razmišljala, če mogoče niso zobki, ker je bila tako sitna, pa ji konec koncu vseeno nisem namazala dlesni z Calgel gelom. Bom počakala na pregled pri pediatrinji in jo bom povprašala glede gela, ali jo lahko že mažem, oz. če so zobki že na pohodu?!

Lepo se crkljajte

Neposredna povezava do sporočila: 594
14.9.2007 11:43:43   
neja24062007
NEJA verjela ali ne,jaz sem šla v H&M z istim razlogom-žabice,žabice in še enkrat žabice. Ja imajo jih.Poglej tam kjer imajo štumfke (bi ti nardela načrt kako prideš do njih,pa stojalo skoz premikajo ). Mal poglej,ker niso razstavljene in jaz sem šla mirno mimo,ker sem mislila,da so to štumfki. Če ne pa vpraši prodajalko,tud jaz sem. Majo pa vse živo od barvnih,belih...skratka res si napiši listek,ker če ne jaoooooooo na blagajni.

palčica* mislim da bom kar mojega user posted image  poslala noter, ker potem je res tako kot si napisala na blagajni user posted image user posted image user posted image , naš je pa malo bolj šparovčku podoben in bo res prinesel samo žabice user posted image user posted image user posted image . Hvala za nasvet in odgovor.

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 595
14.9.2007 11:47:15   
neja24062007
zrak: a Enei je Grk... aha zdej vas pa mamo user posted image user posted image user posted image , naša je pa Hrvatica (iz Barbarige)user posted image . Kam pa potujete??? Na kateri otok? Mi bomo šli verjetno na Krf, čeprav je Grčija polna lepih otokov, rada bi videla predvsem Lesbos...

Zdej pa res pospravljat, moj dragi pride že ob 12.10 domov...

PA PA

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.9.2007 12:49:11   
Ketrin
Punce, hvala vsem za user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tolk ste simpatične, ko ste v user posted image  z vašimi malčki!!! In se vam vsem mudi in nobena nima časa! Hihihi user posted image  Toooooook lepo!

Seveda se še kaj oglasim, nasveti bodo prav prišli. Zaenkrat pa je (razen jutranjega bruhanjauser posted image ) vse ok. Čakam na NS...... Buši pa raste in raste... user posted image

Hvala za vse lepe besedice.....
Lupčka, Ketrin

Neposredna povezava do sporočila: 597
14.9.2007 21:52:54   
ŠpelaP
Zrak - vitamini skupine B (B-kompleks) med drugim tudi skrbijo za lase. Dobiš jih v lekarni ali DM - kapsule!

Tudi jaz sem včeraj "malo" zapravljala za svoja dva pikeca! Bila sem v KiK-u v Avstriji.
http://www.kik-textilien.de/slo/?id=1
http://www.kik-textilien.de/slo/?id=27&p=08

Ful fajne stvari in cene, da se ti zrola! Recimo za zimski kombinezon za Saro sem dala 13 €, za komplet iz pliša (hlačke+majčka) 3€, kavbojke zanjo 5€, oblekca+body 7€ (podoben v Baby centru strane 50€), pa še ful drugih oblačil.

Mene je kar strah, kaj bo, ko bodo pri nas (in to kar čez cesto) čez en mesec odprli KiK. bo moja denarnica na shujševalni dieti! user posted image
Meni se za tista vsakdanja oblačila (ne za kake ful pomembne priložnosti), za take male otročke, ko iz meseca v mesec prerastejo stvari ali za tiste malo večje otroke, ki se med igro kar precej umažejo, zdi brez veze ven metati ful denarja.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 14.9.2007 21:59:04 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.9.2007 22:27:26   
mentos
ojjoj punce, kok sem jez zapravila v H&M. Me prav glava boli, ampak jez sem kar nabirala in nabirala, šele doma sem opazila, da to sploh ne rabi, da bo čez kratek čas že premajhno, ampak kar je pa je. Moram pa priznati, da imajo tako lepe cunce, ni čudno, da ko kupujemo, ne razmišljamo, samo grabimo. No ja zapravila sem 100 eur. Kupila pa sem take lepe cunce, od bodijev, hlač, jopice, nogavič, kapc, žabic...
ŠPELAP, vidim, da si tudi ti zapravljala v Avstriji v KIK trgovini. Če bi prej vedela, bi tudi jaz šla, saj imajo ful poceni in prav lepe cunce, iste kot v H&M. Ja, drugič grem definitivno v Avstrijo, če ne bo preveč snega, saj imam tako blizu, kot pa če grem v Ljubljano/pa še gužva je vedno.
NEJA žabic imajo fulll, ampak so kar precer drage, 5 eur , tako da imaš akcijo v BABY CENTRU po 3 eur. Saj jaz sem jih kupila en teden nazaj.

No zdaj grem pa spat, saj sem čist fertik, moja pikica mi pobere vso energijo. Hana mi spančka, moj pa gleda košarko, tako, da grem v flikce user posted image   kar sama.user posted image

LAHKO NOČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.9.2007 22:28:59   
Petraa
Pozdravljene!!
Mi se pa nismo nič javili,ker smo bili na morju user posted image
mene pa nekaj zanima,naš  Tim groze ko mu dam prst ali dudo,hvala bogu za joško ne,no vsaj upam,čerpav me malo bolijo user posted image   a je možno da je zobek???Pa slini se kar dost glede na prej.Marko je dobil prvi zobek šele pri 8 mesecih pa tudi zanj nismo vedeli,sedaj pa.....
Koliko pa nosijo vaši sončki številko oblačil?
Aja,glede posvetovalnice ,jo imamo 26-tega. Mislim pa da bo Tim jokal,ker je mamina maza user posted image  
A hočejo biti vaši malčki pri komu??Tim noče biti pri nikomer kot samo pri meni.največ 20 minut zdrži pri očiju recimo. A ste že nakupovale oblačil za zimo sem nekaj videla,čeprav nisem vsega brala.Jaz ne vem,če bi sedaj kaj kupovala,ker ne vem koliko bo zrasel.Saj je za 3 tedne zrasel 7 cm user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?