Palčica*
|
Ojla, Kar se tiče naših malih tečnob v preteklih dneh...Kot sem že rekla,pri nas je na lune,mlaj in podobno enostavno NORO. Tko,da se mi res zdi,da morajo slednje res mal našega Aljaža ruknit (o očku ne bom zgubljala besed,ker sem se zdaj na ta obdobja že navadila). NEJA verjela ali ne,jaz sem šla v H&M z istim razlogom-žabice,žabice in še enkrat žabice. Ja imajo jih.Poglej tam kjer imajo štumfke (bi ti nardela načrt kako prideš do njih,pa stojalo skoz premikajo ). Mal poglej,ker niso razstavljene in jaz sem šla mirno mimo,ker sem mislila,da so to štumfki. Če ne pa vpraši prodajalko,tud jaz sem. Majo pa vse živo od barvnih,belih...skratka res si napiši listek,ker če ne jaoooooooo na blagajni. Mi smo rabli poleg žabic še kapice (take z rahlo elastiko na robu,da mu ne piha),pa bodije z dolgim rokavom na preklop (ma tko velko bučo moj Aljaž,da mu tiste čez glavo komaj čez stlačim,pa saj veste VRIŠČ na kubik zraven),pa pižamco mal toplejšo. Tko da ne bom pametovala preveč, sem mela listek s sabo,pa ni kej dost zalegel . Kaj vse je še zraven dobil raje ne povem. Že tko grem sama sebi na živce,ker se obnašam kot pataloški potrošnik. Moj pravi,da me je z zamudo poknil SINDROM GNEZDENJA (v nosečnosti me namreč niti pod točko razno nisi dobil v trgovino,pa poglejte zdaj...). Ana tud moj Aljaž v začetku ni maral dude, tko da sem resno razmišljala,če naj mu jo sploh silim. Samo je res tko palček,ma kaj palček CELO ROKO tiščal v usta,da sem rekla da je res bolje da ga navadim na dudo. Je trajal okoli tedna,da je začel spat z njo,skratka se potolažit brez roke. Tko da,probej vztrajat na eni,mogoče bo pa vžgal. Mentos no povej...si se zgubila med cunjicami ali se Ti zdi,da ni tko hudo? No toliko od mene,grem mal pospravljat-še kakšno uro imam varstvo in res moram izkoristit.