mentos
|
Padma, dobrodošla med nami in tudi jaz sem iz Kranja. Moram sporočit novo težo in sicer: 4 mesece in pol: 6250 kg+ 2 ceplenje Evo mi smo se danes cepili, tako, da Hana zdaj spi, ima malo vročine 37,7, upam, da bo mirna noč. Tudi težo je pohvalila in rekla da je normalno pridobila na teži, tako da se ne smem več sekirat. Naša Hana je zadnje čase ful čudna, ne smem paničart ampak me prav skrbi. Sploh ne upam pomisliti, da je kaj narobe. Sem tudi danes omenila to P, tako, da mi je le rekla, naj jo naprej opazujem. Se pa nama dogaja, da ko jo položim v pojsteljico, in ko je tik pred spanjem, začne tako stiskati z rokicami ali moj prst ali medvedka, nogice ima čisto stegnjene, malo dvignjene in čist trde. To počne le nekaj minutk, se močno stisne, nato pa plane v grozen jok. Ko jo pomirim pa le zaspi. Prav tako postane čist mokra, tako da jo moramo tudi preobleči. Zdajle pa se nam je zgodilo, da je kar z očmi zavijala, jokala in potem zaspala. Ne vem ali se je tudi stiskala, kajti sem morala ravno mami masirat, ker je še čist polomljena od nesreče, tako, da sem jo ujele le zadnji moment pred spanjem.Mogoče jo je pa strah,ali pa je živčna. Se kateri od vas tudi to dogaja.? Prav tako, ko hoče iz igralnega centra potegniti za knjigico in ko jo drži in vleče k sebi, je vsa živčna, ker je ne more sneti in postane čist trda in nato jok. Mislim, da je le nervozna, ker nekatere stvari ne more vzeti k sebi. Upammmmm. LEP POZDRAV, zdej pa spat ker sem čist sesuta.
|